Irvine Valley College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Irvine Valley College (IVC) Combineert een kleine college omgeving met meer dan 60 hectare moderne faciliteiten en apparatuur; Toegewijd personeel; En een uitstekende faculteit die kennis en ervaring combineren met een oprechte inzet voor leren. IVC biedt dag- en avondlessen, op de campus of online. Na de oprichting als een satellietcampus in 1979, werd IVC in 1985 een onafhankelijke instelling, en heeft gezien dat de overdrachtssnelheden en de campusgemeenschap bloeien. De faculteit omvat auteurs, Fulbright geleerden, wetenschappers, professionele muzikanten en ondernemers die toegankelijk en studentgericht zijn.

Institutional Effectiveness Partnership Initiative (IEPI)

Het Institutional Effectiveness Partnership Initiative (IEPI) is een gezamenlijke inspanning om de institutionele effectiviteit van Californië Community Colleges te bevorderen. De IEPI heeft alle California Community Colleges gevraagd een gesprek te voeren over verschillende statistieken die verschillende aspecten van de activiteiten van het College weerspiegelen. IVC's Institutional Effectiveness Committee heeft deze statistieken beoordeeld en heeft voor het komende jaar doelen vastgesteld. Deze doelen zullen worden gecontroleerd en besproken door het Institutional Effectiveness Committee en eventuele wijzigingen worden gerapporteerd aan de universiteitsgemeenschap. IVC kijkt uit naar de uitbreiding van onze betrokkenheid bij de IEPI in het komende jaar en blijft gebruik maken van data om verbeteringen te verbeteren in het succes van studenten en institutionele effectiviteit.

Visie

Irvine Valley College is een vooraanstaande onderwijsinstelling die studenten mogelijkheden biedt voor succes door middel van uitzonderlijke diensten en dynamische partnerschappen.

Mission Statement

Irvine Valley College biedt duidelijke en begeleide trajecten om over te dragen, certificaten, geassocieerde graden, werkgelegenheid en verdere opleiding naar een diverse en dynamische lokale en wereldwijde gemeenschap. Wij ondersteunen studenten toegang, succes en eigen vermogen. IVC bevordert de ontwikkeling van economische en personeelsbestand door middel van strategische partnerschappen met bedrijven, overheden en educatieve netwerken.

Internationaal Studentencentrum

IVC is een uitgebreide gemeenschapskollege met bijna 15.000 studenten, waaronder meer dan 860 internationale studenten. Opgericht in 1979, is het college een leider onder de gemeenschapscolleges in de natie. Bekend voor zijn voortreffelijke faculteit en curriculum, bereidt IVC studenten voor om over te gaan naar universiteiten in de Verenigde Staten. IVC biedt meer dan 80 Associate Degree en meer dan 60 carriere en technische certificaat programma's.

IVC is van oordeel dat internationale studenten bijdragen aan de culturele diversiteit en de educatieve ervaring voor alle leerlingen. Wij verwelkomen internationale studenten op onze campus en bieden sterke ondersteunende diensten van onze professioneel personeel in het Internationaal Studentenprogramma. Wij nodigen u uit om de informatie op de volgende pagina's te beoordelen om meer te weten te komen over de beschikbare academische programma's en diensten op IVC.

Locaties

Irvine

Address
5500 Irvine Center Drive,
92618 Irvine, Californië, Verenigde Staten