International Programs at Tufts University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Tufts

Tufts is een leider in het Amerikaanse hoger onderwijs, onderscheidend voor het succes als een middelgrote universiteit die uitblinkt in onderzoek en studenten een persoonlijke ervaring biedt. Onze unieke combinatie van onderzoek en vrije kunsten trekt studenten, docenten en medewerkers aan die gedijen in onze omgeving van nieuwsgierigheid, creativiteit en betrokkenheid.

Missie

Tufts is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit die zich toelegt op het creëren en toepassen van kennis. We zijn toegewijd aan het bieden van transformatieve ervaringen voor studenten en faculteiten in een inclusieve en collaboratieve omgeving waar creatieve wetenschappers gedurfde ideeën genereren, innoveren in het gezicht van complexe uitdagingen en zich onderscheiden als actieve burgers van de wereld.

Visie

Een innovatieve universiteit van creatieve wetenschappers zijn over een breed scala van scholen die een diepgaande invloed hebben op elkaar en de wereld.

Over internationale programma's en partnerschappen

Wij bieden de meest innovatieve, dynamische programma's die vandaag beschikbaar zijn. Wij geloven dat de beste manier om een taal of cultuur te leren, is deze te leven. Naast het rijke schema van excursies die studenten laten kennismaken met Boston, een sterk residentieel levensprogramma en ruime mogelijkheden voor culturele uitwisseling, biedt Tufts een onverslaanbare faculteit.

Faculteit

Alle leden van onze faculteit zijn professionele Engelse instructeurs met uitgebreide ervaring in het onderwijzen van Engels als tweede taal. Onze Engelse lessen worden gegeven door toegewijde instructeurs die hun verbeelding en ervaring gebruiken om het leerpotentieel van elke student te maximaliseren. De Tufts Engelse taalprogramma's zijn innovatief in de manier waarop ze klaslokaalmateriaal combineren met levensechte ervaring.

Buitenschoolse

De lestijd wordt aangevuld met een groot aantal real-world activiteiten die u helpen om de taal te leren terwijl u deze leert. Je spreekt en gebruikt de taal elke dag, wat de natuurlijke manier is om je vaardigheden en zelfvertrouwen te verbeteren. Van boeiende lessen tot spannende excursies en avonddiscussies over het Amerikaanse leven en gebruiken, wij helpen u de taal en cultuur te leren kennen die Amerika is.

Locaties

Medford

Address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden