International Language Institute (ILI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De International Language Institute (ILI) werd opgericht in 1970 toen het begon haar activiteiten met vier Engels als tweede taal (ESL) leraren en ongeveer 15 studenten. In de afgelopen 45 jaar, heeft ons bedrijf een gestage groei zien en ontwikkelde een sterke reputatie in de hele wereld en lokaal voor de kwaliteit van taalonderwijs en academische voorbereiding op een superieure waarde. Vandaag hebben we honderden nieuwe studenten elk jaar en de volgende twee locaties:

International Language Institute in Washington, DC International Language Institute in Gaithersburg, MD

De International Language Institute heeft verstrekt kwaliteit taaltrainingen aan duizenden studenten uit de hele wereld. Al onze programma's zijn geaccrediteerd door ACCET, de accreditatie van de Raad voor het voortgezet onderwijs en opleiding. ILI heeft een vergunning van de DC Educational Licensure Commissie en is een lid van AAIEP (American Association of Intensief Engels Programma's), TESOL (leraren van het Engels naar Anderstaligen), WATESOL (Washington Area Leraren van het Engels naar Anderstaligen), NAFSA (Association of International Educators), en ACTFL (American Council on het onderwijs van vreemde talen.)

Onze Missie

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige taalonderwijs en academische voorbereiding te bieden op een superieure waarde, aan de individuele doelstellingen van degenen die ervoor kiezen om te studeren voor academische, professionele of persoonlijke redenen te voldoen.

Locaties

Washington

Address
1717 Rhode Island Ave NW
Suite 100
Washington, DC 20036
Phone: +1-202-362-2505
Email: ili@ilidc.com

Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Gaithersburg

Address
26 North Summit Ave
Gaithersburg, MD 20877
Phone: +1-301-527-0600
Email: ili@ilimd.com

Gaithersburg, Maryland, Verenigde Staten