International Education Center At Diablo Valley College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen IEC @ DVC?

International Education Center op Diablo Valley College bereidt u voor Diablo Valley College

De International Education Center op DVC is een bewezen programma met hooggekwalificeerde, professionele docenten die zorgen voor net wat je nodig hebt om te slagen, waaronder:

intensieve Engels en academische voorbereiding, met 8-weekse sessies geen TOEFL eis in te schrijven bij DVC voor wie de Advanced B Engels programma te voltooien geen TOEFL eis in te schrijven bij DVC voor degenen die het Academisch Bridge programma te voltooien verscheidenheid van de geplande culturele en sociale activiteiten behuizing coördinator die bezoekt en interviews alle gastgezinnen om de kwaliteit te waarborgen, en helpt studenten met een appartement en andere huisvesting opties zeer gemotiveerde studenten: 95% verder naar universitair niveau Diablo Valley College is de nummer een feeder instelling aan de Universiteit van Californië in Berkeley voor zowel binnenlandse als internationale studenten.

Diablo Valley College (DVC)

Opgericht in 1949, Diablo Valley College in Pleasant Hill, Californië is een openbare community college dat zit in de schaduw van de Mount Diablo, in de buurt van Berkeley en San Francisco. Het biedt een veilige, vriendelijke omgeving bevorderlijk is voor het bestuderen. Een deel van de missie van DVC is om alle leden van de gemeenschap met de toegang tot het hoger onderwijs en een betaalbare weg naar een universitair diploma. Het verstrekken van de eerste twee jaar van het Amerikaanse bachelor's degree, DVC heeft een van de meest succesvolle wo-programma's in Californië.

Vier goede redenen om te studeren aan Diablo Valley College (DVC)

  1. Uitstekende Academici:

2 jaar bij DVC + 2 jaar aan een universiteit = Bachelor's Degree. Na een studie van twee jaar bij DVC, studenten hebben veel mogelijkheden om te dragen aan een universiteit om hun bachelordiploma te voltooien in slechts twee jaar.

DVC overdraagt ​​meer studenten aan UC Berkeley dan elke andere instelling in de Verenigde Staten. DVC heeft Transfer Toelating Garanties (TAG), die internationale studenten garanderen toelating tot UC Davis, UC Irvine, UC Merced, UC Santa Barbara en UC Santa Cruz. Daarnaast heeft DVC heeft overdracht overeenkomsten met alle 23 California State Universiteiten die San Francisco State University, San Jose State University en de San Diego State University bevatten.

  1. Uitstekende Waarde:

    Vanaf Degree uw bachelor bij DVC bespaart u duizenden dollars in vergelijking met het starten van een vier jaar universiteit.

    Collegegeld bij DVC voor een full-time internationale student is ongeveer $ 6000 per academisch jaar, waarvan is een van de laagste collegegeld in de Verenigde Staten.

  2. Uitstekende Student Services:

    DVC International Students Admissions en Services Office (ISA's) biedt studenten ondersteuning om ervoor te zorgen uw verblijf bij DVC is succesvol als plezierig. ISAS personeel biedt persoonlijke aandacht voor elke student door middel van opnames counseling, academische oriëntatie, natuurlijk registratie, immigratie, huisvesting, ziektekostenverzekering en de werkgelegenheid te adviseren. DVC's Engels taal centrum, de International Education Center (IEC), biedt intensieve academisch Engels taal programma's om je voor te bereiden voor universitaire studies. Studenten aan de IEC worden bijgestaan ​​in de overdracht aan DVC, waardoor het proces eenvoudig en time-effectief.

  3. Uitstekende Locatie:

DVC is gelegen in de stad van Pleasant Hill in de San Francisco Bay Area in de staat Californië.

Pleasant Hill, een voorstad van San Francisco, is een stad van 34.000 mensen met een sterk gevoel van gemeenschap en kleine stad charme aantrekken van bezoekers per jaar. Pleasant Hill heeft een mild klimaat met bijna 300 zonnige dagen per jaar. Pleasant Hill ligt op slechts 38 minuten met de rechtstreekse trein naar het centrum van San Francisco. San Francisco wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld en beschikt over wereldklasse musea, restaurants en winkels.

In het weekend, je bent niet meer dan een paar uur van te genieten van grote skiën in de Sierra Nevada Mountains, wandelen in Yosemite National Park, wijnproeverij in de beroemde Napa Valley of surfen in de Stille Oceaan.

Programma's Aangeboden:

Studenten kunnen kiezen uit meer dan 45 majors en 40 certificaat programma's. DVC biedt een associate degree in de kunst, associate degree in de wetenschap, het certificaat van prestatie en de overdracht van programma's in vier jaar universiteiten. Studenten het invullen van certificaten of universitair diploma in aanmerking komen voor optionele Practical Training, een jaar werk voordeel voor internationale studenten.

Start data:

Augustus (najaar semester) of januari (voorjaar semester).

Deadlines:

vallen semester: 1 juni / voorjaar semester: 1 november

Accreditatie:

DVC is een openbare community college en door de Gemeenschap Colleges Commissie van de westerse Vereniging van Scholen en Universiteiten (WASC) is geaccrediteerd als een entiteit die een kwaliteit van het hoger onderwijs aan de Amerikaanse en internationale studenten biedt.

Aantal studenten:

Ongeveer 20.000 full-time en part-time studenten Aantal internationale studenten: meer dan 1.500 studenten uit 68 landen

Student activiteiten:

DVC heeft ruim 30 student clubs die een breed scala van belangen van theater, dans, muziek, orkest, spreken in het openbaar, het bedrijfsleven om studenten de overheid. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in de atletiek, DVC biedt 13 collegiale niveau sport voor mannen en vrouwen, zoals honkbal, basketbal, American football, tennis, zwemmen en waterpolo. Studenten worden ook aangemoedigd in te schrijven in diverse lichamelijke opvoeding cursussen, waaronder dans, watersport, bowling, golf, voetbal en volleybal om er maar een paar te noemen.

Behuizing:

Internationale studenten hebben verschillende mogelijkheden voor het leven accommodaties. Studenten kunnen kiezen om te leven in een homestay met een Amerikaanse familie, in een eigen appartement op loopafstand van de campus, of om hun eigen huisvesting te regelen. Homestay accommodaties worden beheerd door Diablo Valley Homestay en meer informatie over hoe te solliciteren kan worden op hun website: http://www.diablovalleyhomestay.com/ Appartement accommodaties worden beheerd door Rexidence Residential Services en studenten kunnen online solliciteren via hun website: http: //www.rexidence.com Meer informatie met betrekking tot huisvesting is beschikbaar op http://www.dvc.edu/international/resources/housing.htm

Zorgverzekering:

Alle F-1 visum internationale studenten zijn verplicht om medische verzekering elk semester te kopen van DVC. Medische verzekering wordt toegevoegd aan de kosten van het collegegeld en moet betaald worden binnen de eerste twee weken van het semester.

DVC Toelatingsvoorwaarden:

Om in aanmerking te komen voor DVC, moet je hebt bereikt het equivalent van een Amerikaanse high school diploma en minstens 16 jaar oud zijn. Studenten wier moedertaal niet het Engels of die niet afstuderen aan een Engels-medium middelbare school, moet ook een bewijs van Engels taalvaardigheid. DVC accepteert voltooiing van IEC Geavanceerd B-niveau, TOEFL (500 PBT of 61 IBT), ITEP 4, of de IELTS met een minimale score van 5,5 voor toelating. * PBT TOEFL tests moeten worden genomen in de VS

International Education Center op Diablo Valley College (IEC)

De International Education Center op Diablo Valley College (IEC) geopend in 2000, en heeft sindsdien studenten verwelkomd uit meer dan 40 landen. De International Education Center biedt intensieve Engels, academische voorbereiding en voorwaardelijke toelating tot Diablo Valley College (DVC); de nummer een overdracht community college om UC Berkeley! Het IEC biedt 6 verschillende niveaus van academische ESL en heeft 6 sessies per jaar die elk 8 weken lang. Bovendien, IEC teams met DVC tot 3 academische brug programma's per jaar te bieden.

Na voltooiing van het hoogste niveau van het Engels, 95% van de IEC studenten zetten hun onderwijs op Diablo Valley College en andere hogescholen en universiteiten in de VS Door de overdracht programma kunnen leerlingen de eerste twee jaar van de bachelor studie te voltooien en vervolgens over te dragen aan een aantal van de Universiteit van Californië campussen, California State University campussen, private of out-of-state universiteiten.

Vier goede redenen om Engels te studeren aan de International Education Center (IEC)

Uitstekende Academici:

De klassen zijn klein, met een maximum van 15 studenten te laag student leraar ratio zorgen, individuele aandacht, en student succes. Hoogopgeleide instructeurs allemaal met een Master's Degree in Onderwijs Engels als tweede taal (TESL), Taalkunde of een verwante veld en in het buitenland geleerd. Zeer gemotiveerde studenten: 95% van de IEC studenten verder naar DVC of andere universiteiten.

Easy Entry:

Eenvoudige toelatingseisen: IEC toepassing, kosten van de aanvraag, en bankafschrift. Geen TOEFL is nodig om over te dragen aan DVC. Leerlingen die het hoogste niveau van het academisch ESL voltooien op IEC hebben directe toegang tot DVC, zonder het nemen van de TOEFL. Meerdere start data en programma's per jaar: 1) 8 week Academisch Engels Programma 2) 6-7 weken Academic Bridge programma's via DVC 6 startdata voor Academische ESL, 3 startdata van Bridge-programma's waardoor er geen "down time" te wachten op een semester te beginnen.

Uitstekende Student Services:

Vele georganiseerde activiteiten, alsmede vrijwilligerswerk en dienstverlening aan de gemeenschap kansen. Wekelijkse workshops en student adviseren, zoals hulp bij huiswerk, DVC overdracht, brug programma infosessies en academische counseling. Toegang tot DVC bibliotheek, computerlokalen en boekhandel kortingen.

Uitstekende Locatie:

IEC ligt aan de overkant van de straat van DVC en klassen zijn op zowel de DVC campus en IEC gehouden campus. Op loopafstand van bus doorvoer centrum zodat u snel en gemakkelijk reizen naar en van de IEC en DVC campussen en het treinstation naar San Francisco.

Student activiteiten:

IEC biedt studenten veel mogelijkheden om hun Engels te oefenen in de echte wereld. 5 keer per week om te markeren en gebruik maken van de leuke en spannende omgeving van Californië te bieden heeft - Weekend excursies, vrijwilligerswerk, academische werkplaatsen, en de dagelijkse activiteiten worden georganiseerd 3. Van sneeuw-ski trips tot vrijdag huiswerk te helpen, universiteitscampus reizen naar daklozenopvang vrijwilligerswerk, activiteiten IEC's zijn zo veel meer dan plezier excursies. We moedigen studenten om activiteiten mee, niet alleen om te verbreden hun studie-ervaring in het buitenland, maar in het Engels te oefenen en krijgen om hun omgeving en hun klasgenoten kennen. Sommige van deze activiteiten zijn gratis maar sommige vereisen een extra betaling.

Behuizing:

Internationale studenten hebben verschillende mogelijkheden voor het leven accommodaties. Studenten kunnen kiezen om te leven in een homestay met een Amerikaanse familie, in een eigen appartement op loopafstand van de campus, of ze kunnen hun eigen huisvesting te regelen. Gastgezin accommodaties zijn geregeld en beheerd door Diablo Valley Homestay.

Instructies over hoe toe te passen kan worden op hun website:

http://www.diablovalleyhomestay.com/ Appartement accommodaties zijn geregeld en beheerd door Rexidence Residential Services en studenten kunnen online solliciteren via hun website: http://www.rexidence.com Meer informatie over de woningen is te vinden op http: // www .iec-dvc.org / behuizing /

Zorgverzekering:

Alle F-1 visum internationale studenten zijn verplicht om medische verzekering te kopen van IEC aan het begin van elke sessie. IEC accepteert alleen medische verzekering vrijstellingen van F-1 visum internationale studenten studeren

Plaatsing:

Alle nieuwe IEC studenten een niveautest tijdens oriëntatie op hun niveau van het Engels te bepalen. Tijdens de plaatsing testen studenten worden beoordeeld op hun kennis van het lezen, schrijven, spreken, grammatica, en luisteren in het Engels. IEC niet cursussen voor absolute beginners van het Engels leren van talen aan te bieden. Toekomstige IEC studenten moeten elementaire spelling vaardigheden hebben, in staat zijn om zinnen te schrijven en in staat zijn om te lezen en te begrijpen eenvoudige paragrafen. Terwijl de studenten zonder deze vaardigheden kan nog steeds wonen IEC, kunnen zij worden gevraagd om een ​​persoonlijke tutor huren en herhaal de stichting niveau klasse totdat deze vaardigheden zijn knie.

Locaties

Pleasant Hill

Diablo Valley College

Address
International Education Center at Diablo Valley College (IEC)
246 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Pleasant Hill, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 925-685-1230