International Center For Language Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ICLS biedt Engels als Tweede Taal (ESL) lessen voor professionals en studenten in de klassen die worden individueel gericht op de behoeften van de studenten te ontmoeten.

Bij ICLS, richten we ons op het creëren van gemeenschap door onze vriendelijke persoonlijke service, toegewijde instructeurs, en excursies buiten het klaslokaal, dat cultureel begrip en conversatie te promoten. Onze ESL studenten zijn mensen, geen nummers.

ESL docenten gebruiken de Induced Discourse methode, die constant orale praktijk stimuleert in de klas door het betrekken van studenten in een voortdurende uitwisseling met de leraar. Deze methode helpt studenten verdiepen zich in het Engels, zodat ze kunnen spreken en begrijpen van de taal als een native speaker.

De lessen worden gehouden in onze gunstig gelegen school in het centrum van Washington, DC. Aangeboden op alle niveaus, ICLS 'Intensive Engels Program (IEP) benadrukt spreken, luisteren, lezen en schrijven van begrip voor individuen, diplomaten, zakelijke professionals en studenten die hun vaardigheden voor het werk, stage of universitaire studie moet verbeteren. Inkomende studenten krijgen een plaatsing test om de instap te bepalen; Engels is de enige taal die wordt gebruikt in de klas.

Onze ESL-programma gaat verder dan ons klaslokaal deuren. Wij bieden studenten met informatie over huisvesting oplossingen om hen te helpen zich te vestigen in Washington, DC en excursies naar musea, outdoor activiteiten, winkels en restaurants om hen te helpen meer vertrouwen in hun gespreksvaardigheden.

Omdat ICLS onder de federale wetgeving is gemachtigd om niet-immigrant buitenaardse studenten zich inschrijven, zullen de studenten op een F-1 visum hun student status te behouden wanneer zij zich inschrijven bij ons.

Locaties

Washington

International Center For Language Studies

Address
International Center for Language Studies, Inc. |
1133 15th St. NW Suite 600 |

20005-2710 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 202-639-8800