Lees de Officiële Beschrijving

ICLS biedt Engels als Tweede Taal (ESL) lessen voor professionals en studenten in de klassen die worden individueel gericht op de behoeften van de studenten te ontmoeten.

Bij ICLS, richten we ons op het creëren van gemeenschap door onze vriendelijke persoonlijke service, toegewijde instructeurs, en excursies buiten het klaslokaal, dat cultureel begrip en conversatie te promoten. Onze ESL studenten zijn mensen, geen nummers.

ESL docenten gebruiken de Induced Discourse methode, die constant orale praktijk stimuleert in de klas door het betrekken van studenten in een voortdurende uitwisseling met de leraar. Deze methode helpt studenten verdiepen zich in het Engels, zodat ze kunnen spreken en begrijpen van de taal als een native speaker.

De lessen worden gehouden in onze gunstig gelegen school in het centrum van Washington, DC. Aangeboden op alle niveaus, ICLS 'Intensive Engels Program (IEP) benadrukt spreken, luisteren, lezen en schrijven van begrip voor individuen, diplomaten, zakelijke professionals en studenten die hun vaardigheden voor het werk, stage of universitaire studie moet verbeteren. Inkomende studenten krijgen een plaatsing test om de instap te bepalen; Engels is de enige taal die wordt gebruikt in de klas.

Onze ESL-programma gaat verder dan ons klaslokaal deuren. Wij bieden studenten met informatie over huisvesting oplossingen om hen te helpen zich te vestigen in Washington, DC en excursies naar musea, outdoor activiteiten, winkels en restaurants om hen te helpen meer vertrouwen in hun gespreksvaardigheden.

Omdat ICLS onder de federale wetgeving is gemachtigd om niet-immigrant buitenaardse studenten zich inschrijven, zullen de studenten op een F-1 visum hun student status te behouden wanneer zij zich inschrijven bij ons.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

International Center For Language Studies

Aangeboden op alle niveaus, ICLS 'Intensive Engels Program (IEP) benadrukt spreken, luisteren, lezen en schrijven van begrip voor individuen, diplomaten, zakelijke profes ... [+]

Aangeboden op alle niveaus, ICLS 'Intensive Engels Program (IEP) benadrukt spreken, luisteren, lezen en schrijven van begrip voor individuen, diplomaten, zakelijke professionals en studenten die hun vaardigheden voor het werk, stage of universitaire studie moet verbeteren. Inkomende studenten krijgen een plaatsing test om de instap te bepalen; Engels is de enige taal die wordt gebruikt in de klas.

Onze ESL-programma gaat verder dan ons klaslokaal deuren. Wij bieden studenten met informatie over huisvesting oplossingen om hen te helpen zich te vestigen in Washington, DC en excursies naar musea, outdoor activiteiten, winkels en restaurants om hen te helpen meer vertrouwen in hun gespreksvaardigheden. Omdat ICLS onder de federale wetgeving is gemachtigd om niet-immigrant buitenaardse studenten zich inschrijven, zullen de studenten op een F-1 visum hun student status te behouden wanneer zij zich inschrijven bij ons.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International Center For Language Studies

ICLS is er trots op om te werken met universiteiten en bedrijven om aangepaste opleiding uitwisselingsprogramma's voor groepen bieden. ... [+]

ICLS 'Engels Taal Division bevat een unieke full-service stage programma genaamd Win (Washington International Stage Network) in de Verenigde Staten. ICLS ' programma legt internationale studenten en professionals in hoogwaardige stages bij gewilde Amerikaanse bedrijven en organisaties. Alle kandidaten worden gescreend en krijgen culturele vaardigheden opleiding aan de behoeften van de ontvangende organisatie te passen en te zorgen voor een succesvolle ervaring voor zowel de stagiaires en gastbedrijven.

De ICLS medewerkers zijn zeer ervaren in het werken met internationale stagiaires en gastheer bedrijven in de Verenigde Staten en begrijpen van de situaties die beide partijen geconfronteerd. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over dit unieke en zeer gewaardeerde programma te leren.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International Center For Language Studies

ICLS biedt taalonderwijs in meer dan 85 talen voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen. ... [+]

ICLS biedt taalonderwijs in meer dan 85 talen voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen. Wij bieden flexibele planning om zowel professionals die een bepaalde taal voor hun werk en full-time prive-studenten die studeren met ons op voor 6-10 maanden moeten leren tegemoet te komen.

Onze buitenlandse taal lessen zijn resultaatgericht om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de specifieke behoeften van de deelnemers. Samen met een aangepaste curriculum dat benadrukt spreken en luisteren, worden de deelnemers kennis met de culturele verschillen en de activiteiten van de doelland en de sociale etiquette.

De meeste ICLS instructeurs post-graduate graden, en ze hebben allemaal inheemse vaardigheid en zijn opgeleid in de doeltaal; hebben ervaring wonen, werken en leren in het land van bestemming; en hebben de recente blootstelling aan het land van bestemming.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Washington D.C.