Institute of Aviation at Parkland College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Het Instituut voor de luchtvaart op Parkland College handhaaft een hoge kwaliteit om te zorgen voor de beste resultaten voor studenten. Gelegen in Champaign, Illinois en met de hulp van de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign en Frasca International, het Instituut van de luchtvaart bij Parkland College is een toonaangevende collegiaal vliegschool in Illinois en de enige instelling voor hoger onderwijs in het centrum van Illinois met een luchtvaart-programma .

Gelegen op Willard Airport, ongeveer acht mijl van de belangrijkste campus van Parkland College, het Instituut van de luchtvaart faciliteit huizen klaslokalen, student kantoren, diverse vluchtsimulatoren en luchtvloot. De vloot bestaat uit 17 eenmotorige Piper boogschutters, zeven Piper Arrows, drie multi-engine Piper Seminoles en twee Cessna 152S.

Career Outlook

Met de dreigende toevloed van piloot pensioneringen, gekoppeld aan de wereldwijde groei in de luchtvaartindustrie, is er een tekort aan gekwalificeerde piloten in de VS en internationaal. In feite, volgens Aviation Week, meer dan 20.000 piloot banen verwacht men in de komende zeven jaren en deze zijn conservatieve schattingen. Deze banen moeten worden ingevuld zodat kleinere regionale luchtvaartmaatschappijen kunnen blijven service. Er wordt betoogd dat het nu misschien wel de beste tijd om na te streven en het verkrijgen van je piloot onderwijs en vliegopleiding.

Parkland Aviation Program

Het Instituut van de luchtvaart in Parkland biedt een associate degree in de luchtvaart, evenals de mogelijkheden voor certificering als een prive-piloot,-instrument beoordeeld piloot, commercieel piloot, multiengine-rated piloot en vlieginstructeur. De associate degree bereidt studenten over te dragen aan een instelling van vier jaar om een ​​bachelor's degree te verdienen.

Associate degree studenten zullen achtereenvolgens de prive-piloot certificaat, instrument rating, commercieel piloot certificaat en multiengine waardering tijdens het programma te verdienen. Er is ook de mogelijkheid om vlieginstructeur certificaten voor vliegtuigen, instrument en multiengine verdienen. Afgestudeerden kunnen het personeelsbestand bij het afstuderen in banen te voeren, zoals luchtfotografie en vlieginstructie. Na het voltooien van de FAA vlucht tijd eisen, zal afgestudeerden worden gekwalificeerd om piloten te worden.

Programma Structuur

Voor de meeste luchtvaart cursussen, studenten ontmoeten voor ongeveer twee uur per week in een klas waar ze zullen leren over vliegtuigen systemen, regels en voorschriften, en de luchtvaart fundamentals. Studenten ook ontmoeten op Willard Airport voor drie 2-uur durende vlucht periodes per week, waar ze hands-on ervaring vliegen met een vliegtuig op de vlucht manoeuvres, starts en landingen, en cross-country vlucht leren ontvangen. Aviation cursussen worden aangeboden herfst, lente en zomer semesters dienovereenkomstig.

Programma Toelatingseisen

TSA eisen voor alle niet-Amerikaanse burgers

De Amerikaanse Transportation Security Administration (TSA) vereist dat niet-burgers om te participeren in de Alien Flight Student Program (afsp). Bezoek de TSA website voor meer informatie. Non-native speakers van het Engels

Alle studenten die niet-moedertaalsprekers van het Engels moet Engels taalvaardigheid vast te stellen via TOEFL (IBT) scores: algemene 85 of hoger met minimaal 22 luister- en minimum 26 spreken. Geen alternatief middel van beoordeling wordt geaccepteerd. TOEFL scores mag niet meer dan twee jaar oud zijn vanaf het begin van het programma.

Medische examen

Voordat u zich inschrijft en vliegen met een vliegtuig, zullen de studenten moeten een luchtvaart medisch attest van een door de FAA gecertificeerd luchtvaart keuringsarts (AME) te verkrijgen. Er zijn drie klassen van de luchtvaart medische certificaten: klasse 1, klasse 2 en klasse 3. Klasse 1 is de meest beperkende; Klasse 3 is de minst beperkende. Luchtvaart medische onderzoeken worden uitgevoerd door de FAA goedgekeurd artsen. Parkland College vereist dat aspirant-studenten, minimaal, langs een klasse 3 lichamelijk onderzoek voorafgaand aan de inschrijving voor de eerste cursus. Elke klasse van de medische verklaring met een leerling-piloot certificaat is aanvaardbaar.

Academische Assessment

Om cursussen bij Parkland College, zult u nodig hebt om te plaatsen in college-niveau lezen, schrijven en rekenen. Studenten moeten hun college-niveau lezen, schrijven en wiskunde vaardigheden te tonen.

Locaties

Champaign

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Address
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 Champaign, Illinois, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 217-244-8601

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden