Institute for Global Student Success

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Institute for Global Student Success (VGS) is een uitgebreide jaar durende programma dat inkomende internationale academici en studenten als u met de vaardigheden en hands-on-practice die u nodig hebt om te slagen op Amerikaanse instellingen biedt. Toevoegen aan dat de toegang tot een wereldwijd netwerk van vrienden evenals stage en werkgelegenheid, en je krijgt wat je nodig hebt om te slagen op het wereldtoneel.

Het Institute for Global student succes is gebaseerd op zes principes die aanwezig zijn in elk aspect van de ervaringen van onze deelnemers zijn:

Elke student verdient elke mogelijke kans om succesvol te zijn in de Verenigde Staten.
Een succesvol verblijf in de VS wordt niet alleen bepaald door hoeveel elke internationale student leert in de klas of welke kwaliteiten hij / zij ontvangt. Een succesvol verblijf betekent dat elke student doet het goed in de klas, maakt vrienden voor het leven uit verschillende landen over de hele wereld en heeft zinvolle stages en / of banen waar hij / zij leert in real-life omgevingen.
Als je in een totaal nieuwe land is moeilijk voor ieder individu van elke leeftijd. Lopende ondersteuning is van cruciaal belang voor een academische, persoonlijke en professionele succes.
Ondersteuning is niet een eenmalige gebeurtenis. Studenten vereisen ondersteuning gedurende het jaar.
Studenten verdienen de hoogste kwaliteit instructeurs, leermaterialen, sociale netwerken en ervaringen.
Veiligheid en het emotionele welzijn van elke student staat voorop.

VGS programmering is gebouwd op deze principes leren:

De beste opvoeders zijn degenen die begrijpen van de nieuwste en beste technieken ... en, belangrijker nog, de zorg over de voortgang van elke student.
Studenten, vooral degenen voor wie Engels een tweede taal, moet de tijd krijgen om concepten en nieuwe informatie te verwerken.
De beste manier om informatie achter te houden is om het meteen te gebruiken.
Succesvolle opvoeders richten op hoeveel elke student begrijpt en behoudt, niet op hoeveel informatie wordt verstrekt.
Inzicht in maatschappelijke en culturele normen, praktijken en verwachtingen is cruciaal voor acclimatiseren aan de Verenigde Staten.
Individuen beter leren in kleine groepen met de persoonlijke aandacht van de faculteit.
Zowel de universitaire faculteit en professionals zijn waardevolle bronnen van kennis. Studenten moeten de kans krijgen om te leren van de uitstaande Hoogleraren en succesvolle leiders van bedrijven, academische instellingen en culturele organisaties.
Internationale studenten en alumni van de Amerikaanse universiteiten zijn een waardevolle bron voor inkomende studenten. Het delen van hun verhalen over de uitdagingen en succes modellen hoe om obstakels te overwinnen en doelstellingen te bereiken.

Locaties

New York

Address
New York, New York, Verenigde Staten