Institute Of Technology (All Campuses in CA and OR)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Handelsscholen in Californië en Oregon

Als u op zoek bent naar beroepsopleidingen aan de westkust, hoeft u niet verder te zoeken dan het Institute of Technology. Wij kunnen u helpen de professionele kennis en vaardigheden te verwerven die u nodig heeft om uw leven onder controle te krijgen en een nieuwe carrière na te streven.

Als je voor IOT kiest, word je onderdeel van een ondersteunende en gastvrije gemeenschap die carrièregericht onderwijs en echte kansen op succes biedt. Met de hulp van onze ervaren instructeurs, het personeel van Career Services en het Student Success Center vind je de middelen en hulp die je nodig hebt om je nieuwe carrière te starten. Bovendien stellen onze flexibele lesroosters u in staat om de levensbehoeften gemakkelijk in evenwicht te brengen met uw opleiding.

We bieden carrièregerichte training op enkele van de meest populaire gebieden van vandaag, waaronder cosmetologie, kapper, strafrecht, culinair, medisch en technisch. Ongeacht het programma dat u kiest, u leert van de faculteit die graag hun ervaring en expertise in de sector deelt. Met een loopbaanspecifiek curriculum en hands-on ervaring kun je sneller klaar zijn om een nieuwe baan te betreden dan je voor mogelijk had gehouden.

Als u op zoek bent naar beroepsonderwijs en -opleiding die u kunnen helpen de volgende stap in uw carrière te zetten, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze programma's.

We bieden carrièregerichte training op enkele van de meest populaire gebieden van vandaag, waaronder strafrecht, culinair, medisch, technisch, kapper en cosmetologie. Ongeacht het programma dat u kiest, u leert van de faculteit die graag hun ervaring en expertise in de sector deelt. Met een loopbaanspecifiek curriculum en hands-on ervaring kun je sneller klaar zijn om een nieuwe baan te betreden dan je voor mogelijk had gehouden.

Als u op zoek bent naar beroepsonderwijs en -opleiding die u kunnen helpen de volgende stap in uw carrière te zetten, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze programma's.

Locaties

Clovis

Address
564 W. Herndon Avenue
Clovis, CA. 93612

Clovis, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden