Imperial Valley College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Imperial Valley College ( IVC ) werken we elke dag om onze universiteitsvisie te vervullen, door kwaliteitsonderwijs te bieden dat levens verrijkt en toekomst opbouwt. We helpen u graag uw dromen te verwezenlijken.

De missie van de Imperial Valley College Foundation is om zakelijke middelen te ontwikkelen die de onderwijskansen voor studenten van Imperial Valley College . De missie van Imperial Valley College is het bevorderen van excellentie in het onderwijs dat studenten van elke achtergrond uitdaagt om hun intellect, karakter en capaciteiten te ontwikkelen, om studenten te helpen bij het bereiken van hun onderwijs- en carrièredoelen en om te reageren op de grotere gemeenschap.

Onze hooggekwalificeerde, toegewijde docenten tonen voortdurend hun passie voor het leren van studenten. Onze gepassioneerde, professionele medewerkers helpen ervoor te zorgen dat u ondersteunende diensten en de informatie ontvangt die u nodig heeft om u te helpen tijdens uw educatieve reis aan het Imperial Valley College . We zijn vooral trots op onze vriendelijke, inclusieve omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien tijdens je tijd die je bij deze instelling hebt ingeschreven. We moedigen je aan om deel te nemen aan studentenactiviteiten en te profiteren van onze geweldige diensten.

Imperial Valley College biedt veel overdrachtsgraden en certificaatprogramma's, en we blijven nieuwe programma's toevoegen. Of u nu van plan bent om een associate's degree te behalen en over te stappen naar een vierjarige universiteit om een certificaat te behalen of uw vaardigheden te verbeteren, Imperial Valley College heeft een programma beschikbaar of biedt cursussen aan die zijn ontworpen om uw doelen te bereiken. We nodigen u ook uit om onze uitstekende lokale onderwijspartnerschappen te onderzoeken. Hierdoor hebben studenten meer mogelijkheden om hun bachelordiploma te behalen terwijl ze dicht bij huis blijven.

Locaties

Imperial

Address
East Aten Road,380
92251 Imperial, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: