Lees de Officiële Beschrijving

Een opleiding die je wereld zal veranderen

The University of Alabama at Birmingham is een uitgebreide stedelijke universiteit met een nationaal erkend academisch gezondheidscentrum. Het is de grootste onderzoeksinstelling in de staat Alabama en de universiteit is de grootste werkgever in Alabama. Als u op zoek bent naar "kennis die uw wereld zal veranderen", dan is UAB voor u! Deze uitdrukking loopt door de kern van de universiteitscultuur en drijft UAB's missie om de diverse studentenpopulatie op te leiden, nieuw onderzoek te zoeken, de lokale en mondiale gemeenschappen te dienen. en groei van de economische ontwikkeling om het leven in Birmingham en Alabama te verbeteren.

Je gaat daar lid worden van een internationale gemeenschap. Gelegen in het hart van de grootste stad in de staat, zult u in de buurt zijn van de beste die het zuiden van de VS te bieden heeft.

De spannende reis van het collegeleven begint hier, met de modernste faciliteiten, talrijke leermiddelen, een actief studentenlichaam en een grote universiteitsatletiek. Dat is nog maar het begin - UAB heeft talloze mogelijkheden voor u.

Geweldige campus, geweldige faciliteiten

UAB biedt u een uitstekende opleiding om mee te gaan met een ondersteunende academische en sociale ervaring. Naast zijn faculteit van wereldklasse, zal de universiteit je buiten het klaslokaal helpen door een breed scala aan academische diensten en middelen aan te bieden.

De universiteit investeert voortdurend. Meest recent heeft UAB het nieuwe Hill Student Center gebouwd, dat in december 2015 werd geopend. Deze indrukwekkende faciliteit biedt ruimte voor studentenactiviteiten, bijeenkomsten en diensten, evenals vergadering en conferentie. Je vindt er verbeterde eetgelegenheden, een theater in stadiestijl, een boekwinkel met 2 verdiepingen en een technologiewinkel. Er is ook het One-Stop Student Service Center voor toelating, cursusregistratie, studentenadministratie, parkeren, financiële hulp en student-ID-functies.

Op een steenworp afstand van alles

De INTO The University of Alabama at Birmingham Centre ligt in het hart van de campus, op slechts een steenworp afstand van de Campus Green. Ze hebben alles in huis om je te helpen studeren in de VS tot een succes te maken.

INTO UAB biedt de beste leeromgeving waarin u kunt investeren in uw opleiding. Hoog gekwalificeerde instructeurs, faciliteiten met de nieuwste technologie, kleine klassen, persoonlijke ondersteuning, sociale activiteiten en een gastvrije gemeenschap dragen allemaal bij aan de rijke campuservaring.

Als je hier studeert, geniet je van alle voordelen van het campusleven aan een Amerikaanse universiteit. Wonen en leren in het hart van The University of Alabama at Birmingham campus The University of Alabama at Birmingham , je zult nieuwe vrienden ontmoeten bij zowel Amerikaanse als internationale studenten. Je hebt ook toegang tot alle academische, sociale en culturele bronnen en activiteiten van UAB.

Bereid je voor op de toekomst

Als UAB-student geniet je van toegang tot alle campusfaciliteiten en leermiddelen. Deze omvatten het University Academic Success Center, dat het succes van studenten bevordert en bevordert, de academische prestaties verbetert en je inspireert om je academische, professionele en persoonlijke doelen te bereiken. De INTO UAB-middelen zijn opzettelijk ontworpen om ervaringen te faciliteren die je doorzettingsvermogen aanmoedigen en je voorbereiden op het leven na je afstuderen.

IN UAB-services

Learning Resource Center - Helpt je leren

Het INTO UAB Learning Resource Center is een essentieel onderdeel van je ervaring. Uw succes is essentieel. Wij bieden toegang tot tutoring-diensten, schrijfhulpmiddelen en mentoringssessies om u te helpen dat succes te bereiken.


Taaladviseurs - Engels meesterschap

We realiseren ons dat een van de belangrijkste componenten van een opleiding in de VS de beheersing van de Engelse taal is. Ons doel is dat u een effectieve communicator bent tijdens uw tijd bij UAB. Wij helpen u dat te bereiken door hulp te bieden van Engelse taaladviseurs in het INTO UAB Center.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

The University of Alabama at Birmingham

Het academisch-rigoureuze programma biedt Engelstalige instructie van hoge kwaliteit en de vaardigheden om te slagen aan The University of Alabama at Birmingham . ... [+]

Het academisch-rigoureuze programma biedt Engelstalige instructie van hoge kwaliteit en de vaardigheden om te slagen aan The University of Alabama at Birmingham .

Beschrijving cursusduur: Lente: 15 weken (inclusief oriëntatie) Zomer: 14 weken (inclusief oriëntatie) Herfst: 15 weken (inclusief oriëntatie)

Cursus functies

Wat je zult leren:

Presenteer gesproken en geschreven ideeën nauwkeurig en effectief in het Engels;Schrijf onderzoeksdocumenten met juist gebruik van citaten en referenties;Academische teksten lezen, begrijpen en kritisch beoordelen;Begrijp woordenschat en gebruik deze in wetenschappelijke disciplines;Neem bruikbare en accurate notities in academische lezingen en presentaties;Begrijp de Amerikaanse waarden in een academische omgeving.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2018: oktober; 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 7,060Klasse-uren: minimum 18 uur per weekAward: Academisch-Engelse studenten kunnen doorstromen naar een Pathway programma of direct toelating tot een UAB-opleiding krijgen nadat het vereiste taalniveau is bereikt en aan alle andere vereisten is voldaan.Cursus opties:1-Semester2-Semester3-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Pathway

The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in de biotechnologie hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestu ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in de biotechnologie hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestudeerde biotechnologie na indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

37 krediet urenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway25 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma

1-evaluatie:

37 krediet urenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway28 studiepunten resterende uren naar een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Internationale studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Science in Biotechnology-programma aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway in Biotechnology en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in het bedrijfsleven hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestu ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in het bedrijfsleven hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestudeerden na indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

36 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway24 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma

1-evaluatie:

36 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway27 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Business Administration-programma aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in burgerlijke bouwkunde met succes afronden, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in burgerlijke bouwkunde met succes afronden, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestudeerden op het moment van indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway21 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma

1-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway24 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Science in Civil Engineering aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in de computerwetenschappen hebben voltooid, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-universitair st ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in de computerwetenschappen hebben voltooid, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-universitair studieprogramma na indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

30 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway18 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma

1-evaluatie:

30 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway21 studiepunten resterende uren in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Science in Computer Science aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in het voorschools onderwijs afronden, zijn verzekerd van de progressie naar een UAB-opleiding voor vroeg ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in het voorschools onderwijs afronden, zijn verzekerd van de progressie naar een UAB-opleiding voor vroegschoolse educatie na indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

39 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway27 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma

1-evaluatie:

39 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway30 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: januariKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Arts in Early Childhood Education-programma aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in elektrotechniek hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestude ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in elektrotechniek hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestudeerden na indiening van aanvullende vereiste aanvraagmaterialen. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway21 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma

1-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway24 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Science in Elektrotechniek aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma voltooien in het lesgeven van Engels aan sprekers van andere talen (TESOL), zijn verzekerd van de voortga ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma voltooien in het lesgeven van Engels aan sprekers van andere talen (TESOL), zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding in het onderwijzen van Engels naar Luidsprekers van andere talen (TESOL), na indiening van aanvullend vereist toepassingsmateriaal.

Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogrammaEr zijn 32 credit-uren van toepassing vanaf Pathway88 credit uren resterende naar een diploma... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Een Pathway programma biedt academische, taalkundige en culturele ondersteuning om te slagen aan een Amerikaanse universiteit. Studenten zijn gegarandeerd progressie naar ... [+]

Een Pathway programma biedt academische, taalkundige en culturele ondersteuning om te slagen aan een Amerikaanse universiteit. Studenten zijn gegarandeerd progressie naar een graduaat opleiding via curriculum bestaande uit credit-verdienende cursussen. Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in het buitengewoon onderwijs hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB graduate special education-opleiding na indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

39 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway27 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in Materials Engineering hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afg ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in Materials Engineering hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestudeerden na indiening van aanvullend vereist toepassingsmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway21 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma

1-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway24 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Je hebt gegarandeerd toegang tot het programma van de Master of Science in Engineering aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate MBA / MPH Dual Degree-programma hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB MBA- en MPH-programma na indi ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate MBA / MPH Dual Degree-programma hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB MBA- en MPH-programma na indiening van aanvullend vereist toepassingsmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

60 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway48 credit uren resterende naar een diploma

1-evaluatie:

60 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway51 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Internationale studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Business Administration of Master of Public Health-programma's aan de UAB na het succesvol afronden van het Graduate MBA / MPH Dual Degree-programma en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in Werktuigbouwkunde met goed gevolg hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleid ... [+]

Studenten die met succes een INTO UAB Graduate Pathway programma in Werktuigbouwkunde met goed gevolg hebben afgerond, zijn verzekerd van de voortgang naar een UAB-opleiding voor afgestudeerden na indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway21 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma

1-evaluatie:

33 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway24 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Je hebt gegarandeerd toegang tot de Master of Science in werktuigbouwkunde aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Onze Graduate Pathway in Data Science bereidt je voor op je volgende semester van een masteropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afron ... [+]

Onze Graduate Pathway in Data Science bereidt je voor op je volgende semester van een masteropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van uw volgende semester van studie. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

30 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway18 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma

1-evaluatie:

30 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway21 studiepunten resterende uren in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt tot een mastergraad in Data Science aan The University of Alabama at Birmingham .Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

Studenten die met goed gevolg een Graduate Pathway programma in het openbaar bestuur afronden, zijn verzekerd van progressie naar een nationaal gerangschikt UAB-programma ... [+]

Studenten die met goed gevolg een Graduate Pathway programma in het openbaar bestuur afronden, zijn verzekerd van progressie naar een nationaal gerangschikt UAB-programma voor afgestudeerden na indiening van aanvullend vereist aanvraagmateriaal. Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van deelname aan het graduate degree-programma. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

39 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway27 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma

1-evaluatie:

39 kredieturenprogrammaEr zijn 9 credit-uren van toepassing vanaf Pathway30 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 15,240Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: studenten hebben gegarandeerd toegang tot de Master of Public Administration-programma aan UAB na het succesvol afronden van de Graduate Pathway en het voldoen aan alle voortgangseisen.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

The University of Alabama at Birmingham

International Year One in computerwetenschappen bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het suc ... [+]

International Year One in computerwetenschappen bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van uw volgende semester van studie. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogrammaEr zijn 32 credit-uren van toepassing vanaf Pathway88 credit uren resterende naar een diploma

1-evaluatie:

120 tegoeduurprogrammaEr zijn 15 credit-uren van toepassing vanaf Pathway105 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 2-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 24,400Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt naar de bachelorgraad in Computer Science aan The University of Alabama at Birmingham .Cursus opties: 2-Semester3-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

International Year One in Business bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afrond ... [+]

International Year One in Business bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van uw volgende semester van studie. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogrammaEr zijn 32 credit-uren van toepassing vanaf Pathway88 credit uren resterende naar een diploma

1-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma16 credituren zijn van toepassing vanaf Pathway104 credit uren resterende naar een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 14,030Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt een Bachelor of Science-diploma in Accounting, Economie, Financiën, Industriële Distributie, Informatie Systemen, Management of Marketing via de Collat ​​School of Business aan The University of Alabama at Birmingham .Cursus opties:1-Semester2-Semester3-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

International Year One in engineering bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afr ... [+]

International Year One in engineering bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van uw volgende semester van studie. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

128 kredieturenprogramma20 credituren zijn van toepassing vanaf Pathway108 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma

1-evaluatie:

128 kredieturenprogrammaEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway116 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 14,030Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt tot een bachelor in Biomedical Engineering, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Materials Engineering of Werktuigbouwkunde door de School of Engineering aan The University of Alabama at Birmingham .Cursus opties:1-Semester2-Semester3-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

International Year One in algemene studies bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvo ... [+]

International Year One in algemene studies bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van uw volgende semester van studie. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogrammaEr zijn 32 credit-uren van toepassing vanaf Pathway88 credit uren resterende naar een diploma

1-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma17 credituren zijn van toepassing vanaf Pathway103 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 14,030Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt tot een verscheidenheid aan bachelor's in African American Studies, Antropologie, Kunst, Chemie, Communicatiewetenschappen, Criminal Justice, Onderwijs, Frans, Geschiedenis, Internationale Studies, Wiskunde, Muziek, Filosofie, Politicologie, Psychologie, Sociaal werk , Sociologie, Spaans of Theater.Cursus opties:1-Semester2-Semester3-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Alabama at Birmingham

International Year One in de wetenschap bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol a ... [+]

International Year One in de wetenschap bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan The University of Alabama at Birmingham . Na het succesvol afronden van het Pathway programma, bent u zeker van uw volgende semester van studie. Deze overgang naar de universiteit vanuit een INTO-programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma:

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma19-32 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway88-101 credit uren resterende naar een diploma

1-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma11-15 credit-uren zijn van toepassing vanaf Pathway105-109 credit-uren die overblijven in de richting van een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 14,030Klasse-uren: 9-13 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt tot een aantal bachelors in de wetenschap aan The University of Alabama at Birmingham waaronder Biology, Biomedical Science, Chemistry, Neuroscience, and Physics.Cursus opties:1-Semester2-Semester3-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Birmingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands