Illinois State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een campus in het midden van dit alles

Illinois State University bevindt zich in Bloomington-Normal, Illinois, dat is gerangschikt in de Top 10 College Towns in de VS door het American Institute for Economic Research. Internationale studenten in de staat Illinois kunnen genieten van de vriendelijke en gastvrije cultuur van het Midwesten en tegelijkertijd op een van de warmste banenmarkten in de VS zijn. De staat Illinois staat op de vierde plaats in de natie voor het grootste Fortune 500-hoofdkantoor. De nabijheid van de campus van Chicago biedt studenten toegang tot een van de grootste steden in de VS, evenals vele professionele mogelijkheden.

Een universiteit met als middelpunt onderwijs

Als Illinois's eerste openbare universiteit heeft de staat Illinois in de loop der jaren een reputatie van uitmuntendheid verworven. De universiteit wordt gerangschikt in de Top 100 Public Schools door US News

Illinois State dient als een alma mater voor vele opmerkelijke alumni, waaronder:

  • Donald McHenry: Alumni van de staat Illinois uit 1957 die als ambassadeur en vertegenwoordiger van de Verenigde Staten naar de Verenigde Naties gingen. Hij was ook lid van het kabinet van president Carter.
  • John Malkovich: een veelgeprezen acteur, regisseur en producer.
  • Michelle Williams: Een Grammy-bekroonde zanger in de popgroep Destiny's Child.

IN Illinois State: je nieuwe thuis!

Met meer dan 67 landen vertegenwoordigd op de campus, voelt het INTO Illinois State centre als een tweede thuis voor internationale studenten uit elke hoek van de wereld. Het centrum is een leergemeenschap waar u de ondersteuning kunt vinden die u nodig hebt om te slagen. In het INTO Illinois State Center ontmoet je toegewijde medewerkers die klaar staan ​​om je te helpen bij alles wat je maar nodig hebt, waaronder huisvesting, visumvragen en academische ondersteuning. Ze organiseren ook sociale evenementen, zodat je nieuwe vrienden kunt ontmoeten.

INTO Illinois State creëert een gastvrije sfeer die u de middelen biedt die nodig zijn om te integreren in de universiteit en de Amerikaanse cultuur. Je vindt het centrum direct aan de Illinois State campus, dus je zult nooit te ver weg zijn van je supportsysteem. U ontmoet daar toegewijde medewerkers die klaar staan ​​om u te helpen met huisvesting, studentenkuur en luchthaventransfers. Ze helpen je bij het plannen van uitstapjes, activiteiten en alles wat je nodig hebt tijdens je studiereis.

Het leercentrum

In het INTO Illinois State Learning Center vindt u academische ondersteuning om u te helpen slagen in uw cursussen. Ze weten dat de beste manier om een ​​andere taal te leren is om het met iemand anders te oefenen. Daar kun je werken met Pathway Peer-docenten die je kunnen helpen bij het verbeteren van je Engelse lees-, schrijf- en spreekvaardigheid. Je kunt ook boeken bekijken om je te helpen je opdrachten te voltooien.

Ondersteun elke stap van de weg

Wanneer je je aansluit bij INTO Illinois State, word je een deel van een ondersteunende gemeenschap die bestaat uit onze medewerkers en andere internationale studenten. Vanaf het moment dat je in Bloomington-Normal landt, zorgt het studentenserviceteam voor je van het vliegveld naar je nieuwe huis. Je kunt je gemakkelijk verloren voelen in een nieuwe school, laat staan ​​in een nieuw land, maar ze zullen er zijn om ervoor te zorgen dat je altijd je weg kunt vinden tijdens je studie. Een lid van het studentenserviceteam is altijd 24 uur per dag voor u beschikbaar. Of je nu een huisvestings-, academische of persoonlijke kwestie hebt, wees niet bang om contact op te nemen. Ze zullen er voor je zijn.

Locaties

normaal

INTO Illinois State University

Address
North University Street,100
61761 normaal, Illinois, Verenigde Staten