Lees de Officiële Beschrijving

Laat de CSU-gemeenschap u verwelkomen

Colorado State University helpt je het beste te halen uit je academische, sociale en culturele kansen in de VS. Je hebt toegang tot hooggekwalificeerde instructeurs, faciliteiten met de nieuwste technologie, kleine klassen, ondersteunende diensten, sociale activiteiten en een gastvrije universiteitsgemeenschap.

Op zoek naar een geweldige opleiding aan een van de beste universiteiten in de VS? CSU is een goede keuze met een indrukwekkende stamboom. De universiteit dateert uit 1870.

Vandaag omvat de campus meer dan twee miljoen vierkante meter en zijn er 27.500 studenten, inclusief 4.580 afgestudeerde studenten. Hier kunt u een prestigieuze graad behalen bij een Carnegie Class I onderzoeksinstelling met jaarlijkse onderzoeksuitgaven van meer dan $ 308 miljoen.

Een unieke manier om te leren

Wat maakt een Colorado State University opleiding uniek? CSU-opleidingen zijn ontworpen om u samen te brengen met wereldklasse faculteit in een student-naar-faculteit ratio van slechts 16: 1. Je werkt nauw samen met hooggekwalificeerde faculteiten die talloze prijzen en beurzen hebben ontvangen voor hun onderzoek. U kunt kiezen uit de nationaal en internationaal erkende programma's van CSU waarmee u contact kunt leggen met werkgevers. Branchenmentoren zorgen ervoor dat je de kans krijgt om je interesses te onderzoeken en waardevolle ervaring op te doen.

Het Office of International Programmes coördineert services voor u terwijl u in de VS bent om u te helpen zich hier aan te passen. Via dit kantoor kun je culturele en educatieve programmering, immigratiediensten en community-outreach krijgen. Met hun ondersteuning beschikt u over de tools die u nodig hebt om invloed uit te oefenen op uw studiegebied en te slagen in een wereldwijde en gevarieerde arbeidsmarkt.

Je zult genieten van de mogelijkheden die CSU je biedt. De universiteit biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in je carrière. Je leert de informatie in een lezing en dan neem je deel aan projecten en onderzoeken die je studie tot leven brengen. Als je een vraag hebt, zijn je professoren altijd beschikbaar om je te helpen begrijpen en leren.

State-of-the-art faciliteiten


klaslokalen

Onze klaslokalen bieden u draadloos internet en multimedia-mogelijkheden die u helpen Engels te leren. In de kleine klaslokalen kunt u meer een-op-een interactie hebben met uw instructeurs.


Het Learning Resource Center (LRC)

Als je studiemateriaal, boeken, dvd's en tijdschriften voor de les nodig hebt, heb je toegang tot het Learning Resource Center. U kunt op computers werken in de LRC of een laptop uitproberen om aan huiswerk te werken met het gratis beschikbare draadloze internet.


Café's en lounges

Krijg je honger als je studeert? In het INTO CSU Center is er een café met computers beschikbaar om te gebruiken, evenals een lounge voor u om uw klasgroepen of instructeurs te ontmoeten.

INTO CSU voor u

Het INTO Colorado State University Center bevindt zich op de campus en het personeel is beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je hebt. Kom naar de school in Spruce Hall, als je advies of begeleiding nodig hebt. Als je wilt leren hoe je betrokken kunt raken op de campus, is de faculteit er om te helpen.

Terwijl je studeert in de Pathway en Engelstalige programma's, zullen ze je helpen je aan te passen aan het Amerikaanse universitaire leven en je voorbereiden op je studie. Je ontmoet vrienden uit de hele VS en uit de hele wereld wanneer je deelneemt aan activiteiten buiten het klaslokaal.

Vanaf het moment dat je je inschrijft, heb je toegang om alle faciliteiten en hulpmiddelen op de hele campus te gebruiken. INTO CSU wil dat je de best mogelijke academische ervaring hebt tijdens je tijd bij CSU.

Mission Statement

"De missie van INTO aan de Colorado State University is om Engelstalige taal- en Pathway programma's en uitgebreide ondersteuningsdiensten te bieden aan internationale studenten die Engels willen leren voor persoonlijke, professionele of academische doeleinden, en om de universiteit en het studentenlichaam in het algemeen te dienen."

Leer om te slagen

Wanneer u een Amerikaanse universiteit kiest, wilt u er zeker van zijn dat u er een kiest die ondersteuning biedt voor de academische behoeften die u mogelijk heeft.

Colorado State University hecht veel waarde aan uw succes. De onderwijs-, mentor- en tutoringprogramma's zorgen ervoor dat je over de tools beschikt die je nodig hebt om succesvol te zijn.

We zijn er voor je

Met bijna een decennium aan ervaring, kun je erop vertrouwen dat we als een internationale student voor je kunnen zorgen. INTO CSU heeft een tevredenheid van 94% onder oud-studenten. Het is nummer 2 in de VS wat betreft de algemene tevredenheid van studenten over hun educatieve ervaring.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Colorado State University

Het Academic English-programma aan de INTO Colorado State University is door de Commissie geaccrediteerd voor de accreditatie van het Engels taalprogramma (CEA) en bereid ... [+]

Het Academic English-programma aan de INTO Colorado State University is door de Commissie geaccrediteerd voor de accreditatie van het Engels taalprogramma (CEA) en bereidt internationale studenten voor op universitair onderzoek in de VS. Dit academisch rigoureuze programma biedt internationale studenten Engelse les van hoge kwaliteit en de academische vaardigheden om te slagen bij CSU.

Cursus functies

Wat je zult leren:

Presenteer gesproken en geschreven ideeën nauwkeurig en effectief in het Engels;Schrijf onderzoeksdocumenten met juist gebruik van citaten en referenties;Academische teksten lezen, begrijpen en kritisch beoordelen;Begrijp woordenschat en gebruik deze in wetenschappelijke disciplines;Neem bruikbare en accurate notities in academische lezingen en presentaties;Begrijp de Amerikaanse waarden in een academische omgeving.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2018: oktober; 2019: januari, maart, mei, juni, augustus, oktober; 2020: januari, maart, mei, juniKosten: vanaf $ 4.265Klasse: 14Award: Na succesvolle afronding van Academisch Engels kunnen studenten doorstromen naar een INTO CSU Pathway programma of zich rechtstreeks aanmelden bij de Colorado State University .Cursus opties:1-Semester2-Semester3 maanden3-SemesterToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van middelbare school vereistEngelse taalvereisten: geen vereiste voor de Engelse taal; studenten worden beoordeeld en geplaatst bij aankomst.Leeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Pathway

Colorado State University

Het Graduate Pathway programma van NTO CSU in Computer Information Systems bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . N ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Information Systems bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

33 credituurprogrammaEr zijn 6 credit-uren van toepassing vanaf de Pathway27 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: augustusKosten: vanaf $ 17,060Klas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 14Award: Het INTO CSU Graduate Pathway programma in Computer Information Systems is ontworpen om studenten voor te bereiden op de master in Computer Information Systems (MCIS) van de Colorado State University .Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Chemical Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesv ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Chemical Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30-32 krediet uur opleidingEr kunnen 12 credit-uren van toepassing zijn vanaf Pathway18-20 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma Civiele Techniek - Structural Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State Universit ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma Civiele Techniek - Structural Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

30 studiepunten studiepuntenEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway18 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 2 semestersStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: augustusKosten: vanaf $ 29.680Klas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 14Award: Het INTO CSU Graduate Pathway programma in Civiele Techniek-Bouwkunde leidt tot de Master of Engineering in Civil Engineering van de Colorado State University met een specialisatie in structurele engineeringprogramma's.Cursusopties: 2-semesterToelatingseisenAcademische vereisten: undergraduate degree in Civil Engineering of nauw verwante technische discipline. 2.75 GPA in wiskunde, wetenschappen en technische cursussen.Engelse taalvereisten: TOEFL iBT 70, IELTS 6.0, PTEA 48, wachtwoord 6.5, voltooiing van academisch Engels niveau 3 met een minimum... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma Civiele Techniek-Water Resources bereid je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma Civiele Techniek-Water Resources bereid je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

30 studiepunten studiepuntenEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway18 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 2 semestersStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: augustusKosten: vanaf $ 29.680Klas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 14Award: Het INTO CSU Graduate Pathway programma in Civiele Techniek-Water Resources leidt naar de Colorado State University Master of Engineering in Civil Engineering met een specialisatie in waterbronnenprogramma's.Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisenAcademische vereisten: undergraduate degree in Civil Engineering of nauw verwante technische discipline. 2.75 GPA in wiskunde, wetenschappen en technische cursussen.Engelse taalvereisten: TOEFL iBT 70, IELTS 6.0, PTEA 48, wachtwoord 6.5, voltooiing van academisch Engels niveau 3 met een minimum van 75% in alle... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering - Computer Architecture / Embedded Systems bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering - Computer Architecture / Embedded Systems bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten14 kredieturen kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway16 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesv ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten14 kredieturen kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway16 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering - High-Performance Computing bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado Stat ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering - High-Performance Computing bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten13-14 credit-uren kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway16-17 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering of Electrical Engineering - Robotica: Robot Control bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleidi ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering of Electrical Engineering - Robotica: Robot Control bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten12-13 credit-uren kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway17-18 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering of Electrical Engineering - Robotics bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Color ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering of Electrical Engineering - Robotics bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten12-13 credit-uren kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway17-18 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering of Electrical Engineering - Aanvullende studiegebieden zullen je voorbereiden op het tweede jaar van een mas ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Engineering of Electrical Engineering - Aanvullende studiegebieden zullen je voorbereiden op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten14 kredieturen kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway16 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Science bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol a ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Computer Science bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

35 studiepunten kredietprogramma16 credituren zijn van toepassing vanaf Pathway19 studiepunten resteren naar een diploma

1-evaluatie:... [-]

Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Electrical Engineering - Control Systems bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State Univers ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Electrical Engineering - Control Systems bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten14 kredieturen kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway16 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Electrical Engineering - Semiconductor Devices and Processing bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de C ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Electrical Engineering - Semiconductor Devices and Processing bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepuntenEr kunnen 10 credit-uren van toepassing zijn vanaf Pathway20 studiepunten resterende uren in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

Wil je studeren voor een graad in de Verenigde Staten, maar moet je de Engelse taalvaardigheden of testscores verbeteren? Een Pathway programma biedt academische, taalkun ... [+]

Wil je studeren voor een graad in de Verenigde Staten, maar moet je de Engelse taalvaardigheden of testscores verbeteren? Een Pathway programma biedt academische, taalkundige en culturele ondersteuning om te slagen aan een Amerikaanse universiteit. Studenten zijn gegarandeerd progressie naar een graduaatprogramma na voltooiing van het Pathway . Wij bieden volledige integratie met nationale en internationale studenten op de campus van hoog opgeleide universitaire instructeurs en docenten, terwijl ze je academische ondersteuning bieden gedurende je hele programma.

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1 semesterStartdata: 2019: augustusKosten: Prijzen voor cursussen die beginnen in het academische jaar 2019 - 2020 zijn nog niet bevestigdKlas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 14Cursusopties: 1-Semester- Pathway . Deze International Year One 1-Semester Pathway duurt zes maanden en is bedoeld voor studenten die al een hoger niveau Engels hebben.ToelatingseisenAcademische vereisten: undergraduate degree vergelijkbaar met een 4-jarige Amerikaanse bachelor met 2.75 GPA.Engelse taalvereisten: TOEFL iBT 75, IELTS 6.5 (met ten minste 6,5 op schrijftest), PTEA 50, wachtwoord 7, voltooiing van academisch Engels niveau 3 met een minimum van 85% in alle gesorteerde cursussen, of IELA 176.Leeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Extension Education bereid je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Extension Education bereid je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-semester: 37 studiepuntenprogramma 13 studiepunten zijn van toepassing vanaf Pathway 24 studiepunten die resteren naar een diploma

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Finance bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol afronden v ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Finance bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

1- en 2-semester:

30 studiepunten studiepuntenEr zijn 2 credit-uren van toepassing vanaf de Pathway28 studiepunten resterende uren naar een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: januariKosten: vanaf $ 17,060Klas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 14Award: De INTO CSU Graduate Pathway in Finance bereidt je voor op de Master of Finance van de Colorado State University .Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Global, Social en Sustainable Enterprise bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State Univers ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Global, Social en Sustainable Enterprise bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

40 studiepunten kredietprogramma3 credit-uren zijn van toepassing vanaf de Pathway37 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: januariKosten: vanaf $ 17,060Klas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 20Award: Het INTO CSU Graduate Pathway programma in Global, Social en Sustainable Enterprise MBA is ontworpen om studenten voor te bereiden op het Master of Business Administration-programma van de Colorado State University in Global Social and Sustainable Enterprise (GSSE).Cursus opties:1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Greenhouse Gas Management zal je voorbereiden op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na he ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Greenhouse Gas Management zal je voorbereiden op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

37 studiepunten kredietprogrammaEr zijn 6 credituren van toepassing vanaf Pathway31 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Wiskunde bereid je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol afronden v ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Wiskunde bereid je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's27-33 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway87-93 credits resteren een graad

1-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's13-18 credit-uren zijn van toepassing vanaf Pathway102-107 credits resteren een graadCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-2 semestersStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: januariKosten: vanaf $ 17,060Klas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 14Award: Het INTO CSU Graduate Pathway programma voor wiskunde is ontworpen om studenten te helpen zich voor te bereiden om te studeren in de master of science in mathematics degree-programma.Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway1-Semester2-SemesterToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Mechanical Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succe ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Mechanical Engineering bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepunten12-13 credit-uren kunnen van toepassing zijn vanaf Pathway17-18 studiepunten resterende tijd in de richting van een diplomaCursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in de VS met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Studenten hebben de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van stages na het voltooien van cursussen.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 2 semestersStartdata: 2019: augustusKosten: De prijzen die beginnen in het academische jaar 2019 - 2020 zijn nog niet bevestigd.Klas uren: 9-12 uur per weekKlasse: 14Award: Het INTO CSU Graduate Pathway programma in Mechanical Engineering leidt tot de graad Mechanical Engineering ME van de Colorado State University .Cursusopties: 2-semester. Met Graduate Pathway programma's kun je beginnen met het behalen van credits voor een masterdiploma, zelfs als je niet voldoet aan de vereisten voor directe toegang.ToelatingseisenAcademische vereisten: undergraduate degree in Mechanical Engineering of nauw verwante technische discipline. 2.75... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Talen, Literatuur en Culturen - Spaans bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State Universit ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Talen, Literatuur en Culturen - Spaans bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogrammaEr gelden 25-32 kredieturen vanaf Pathway88-95 credits resteren een graad

1-evaluatie:... [-]

Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

Een Pathway programma biedt academische, taalkundige en culturele ondersteuning om te slagen aan een Amerikaanse universiteit. Studenten zijn gegarandeerd progressie naar ... [+]

Een Pathway programma biedt academische, taalkundige en culturele ondersteuning om te slagen aan een Amerikaanse universiteit. Studenten zijn gegarandeerd progressie naar een graduate degree-programma na het voltooien van een Pathway programma. Wij bieden volledige integratie met nationale en internationale studenten op de campus van hoog opgeleide universitaire instructeurs en docenten, terwijl ze je academische ondersteuning bieden gedurende je hele programma. De graad zal studenten helpen hun carrière vooruit te helpen door hen te leren hoe statistische procedures kunnen worden toegepast op industrieën zoals hightech, medische en farmaceutische en andere.

Onderdelen van het opleidingsprogramma... [-]

Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Tourism Management bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University . Na het succesvol ... [+]

INTO CSU's Graduate Pathway programma in Tourism Management bereidt je voor op het tweede jaar van een masteropleiding aan de Colorado State University .

Na het succesvol afronden van het Graduate Pathway programma en het voldoen aan de universitaire vereisten voor toelating tot een diploma, mag je je volgende semester van graduate study aan de Colorado State University invoeren. Deze overgang van een INTO Graduate Pathway programma naar een universitair studieprogramma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

30 studiepunten studiepuntenEr zijn 8 credit-uren van toepassing vanaf Pathway22 studiepunten resterende tijd in de richting van een diploma... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

Colorado State University

International Year One in Business Administration bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afro ... [+]

International Year One in Business Administration bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma30-32 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway88-90 credits blijven in de richting van een diploma

1-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma16 credituren zijn van toepassing vanaf Pathway104 studiepunten blijven behoudenCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt naar de volgende bacheloropleidingen aan de Colorado State University : Accounting Concentration, concentratie van informatiesystemen, financiële concentratie, concentratie van Human Resource Management, marketingconcentratie, managementconcentratie, concentratie van onroerende goederen, concentratie van toeleveringsketenbeheer, concentratie financiële planning, Applied Computing Technology (BS) of Economics (BA).Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school. 2.3 GPA (niet lager dan C-gemiddelde in alle Math-cursussen).Engelse taalvereisten: van IELTS... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in Computer Science bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afronding v ... [+]

International Year One in Computer Science bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's26-30 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway90-94 credits resteren een graad

1-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's16 credituren zijn van toepassing vanaf Pathway104 studiepunten blijven behoudenCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt naar de bachelors in Computer Science-opleiding aan de Colorado State University .Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school; 2.3 GPA (niet lager dan een C-gemiddelde in alle wiskundecursussen).Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in Talen, Literatuur en Cultuur bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle ... [+]

International Year One in Talen, Literatuur en Cultuur bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

120 tegoeduurprogramma8-32 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway88-112 credits resteren een graadCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt naar de volgende bacheloropleidingen aan de Colorado State University binnen het Departement voor Vreemde Talen en Literatuur: Spaans, BA of Frans, BA.Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school; 2.3 GPA.Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in Agricultural Sciences bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afrond ... [+]

International Year One in Agricultural Sciences bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogrammaEr gelden 25-32 kredieturen vanaf Pathway88-95 credits resteren een graad

1-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma13-16 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway104-107 credits blijven over op een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Het Agricultural Sciences Undergraduate Pathway programma leidt tot de volgende undergraduate-graden aan de Colorado State University : agrarisch ondernemen, landbouwonderwijs, dierwetenschappen, tuinbouw, paardenhouderij, tuinbouw of bodem- en gewaswetenschappen.Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school; 2.3 GPA.Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in Dance bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afronding van Internat ... [+]

International Year One in Dance bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's30-34 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway86-90 credits resteren een graad

1-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's15-17 credit-uren zijn van toepassing vanaf Pathway103-105 credits blijven over op een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt tot een bachelordiploma in Dance aan de Colorado State University .Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school; 2.3 GPA. Auditie vereist.Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in Engineering bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afronding van In ... [+]

International Year One in Engineering bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

125-159 credit uur opleidingenEr gelden 18-22 uur tegoed vanaf Pathway103-141 credits resteren naar een diploma

1-evaluatie:

125-159 credit uur opleidingenEr zijn 12 credit-uren van toepassing vanaf Pathway113-147 studiepunten resteren naar een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Dit programma leidt naar de volgende bacheloropleidingen aan de Colorado State University : Biomedical Engineering and ChemicalCursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school. 2.3 GPA (niet lager dan C-gemiddelde in alle Math-cursussen).Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in General Studies bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afronding va ... [+]

International Year One in General Studies bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma29-35 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway85-91 credits blijven in de richting van een diploma

1-evaluatie:

120 tegoeduurprogramma8-17 credit-uren zijn van toepassing vanaf Pathway103-112 credits resteren naar een diplomaCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18,420Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Na het succesvol afronden van het Undergraduate General Pathway programma bent u klaar om uw tweede jaar te beginnen in een van de meest gewaardeerde opleidingen van de CSU.Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school; 2.3 GPA.Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in Mathematics bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afronding van In ... [+]

International Year One in Mathematics bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's13-33 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway87-107 credits resteren een graad

1-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's13-18 credit-uren zijn van toepassing vanaf Pathway102-107 credits resteren een graadCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Het Department of Mathematics biedt 6 concentraties voor de bachelor wiskunde: algemene wiskunde, wiskunde onderwijs, actuariële wetenschappen, toegepaste wiskunde, computationele wiskunde of wiskunde van informatie.Cursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school. 2.3 GPA (niet lager dan C-gemiddelde in alle Math-cursussen).Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

International Year One in Sciences bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University . Na succesvolle afronding van Inter ... [+]

International Year One in Sciences bereidt je voor op je volgende semester van een bacheloropleiding aan de Colorado State University .

Na succesvolle afronding van International Year One en het voldoen aan universitaire vereisten voor toelating tot een bachelor, kunt u uw volgende semester van niet-gegradueerde studie aan de Colorado State University . Deze overgang van een INTO International Year One naar een universitair programma wordt progressie genoemd.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

2-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's26-32 kredieturen zijn van toepassing vanaf Pathway88-94 credits resteren een graad

1-evaluatie:

120 credit-ureauprogramma's13-15 credit-uren zijn van toepassing vanaf Pathway105-107 credits resteren een graadCursus functiesBegin credits te verdienen voor je diploma, zelfs als je niet voldoet aan de academische en Engelse vereisten voor directe toegang.Ontvang extra ondersteuning om je tijdens je eerste jaar succesvol te begeleiden naar een Amerikaanse universiteit.Afgestudeerd in dezelfde hoeveelheid tijd als binnenlandse studenten.Met kleinere klassen kun je meer tijd met je docenten doorbrengen.Ontwikkel de kennis en vaardigheden voor je opleiding via de door jou gekozen Pathway .Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1-3 semestersStartdata: 2019: januari, mei, augustus; 2020: januari, meiKosten: vanaf $ 18.510Klasse-uren: 12-14 uur per weekKlasse: 14Award: Het Pathway programma leidt naar verschillende bacheloropleidingen aan de Colorado State University met de hogescholen voor natuurwetenschappen, humane en gezondheidswetenschappen, Molecular CellularCursus opties:1-Semester- Pathway2-Semester- Pathway3-Semester- PathwayToelatingseisenAcademische vereisten: diploma van de middelbare school; 2.3 GPA (niet lager dan een C-gemiddelde in alle wiskundecursussen).Engelse taalvereisten: van IELTS 5.0 of TOEFL 50 of gelijkwaardigLeeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Colorado State University

Als je al colleges op hogeschool- of universitair niveau hebt voltooid en je wilt overstappen naar de Colorado State University , is ons 1-semester Undergraduate Transfer ... [+]

Als je al colleges op hogeschool- of universitair niveau hebt voltooid en je wilt overstappen naar de Colorado State University , is ons 1-semester Undergraduate Transfer Program (UTP) iets voor jou. Je ontvangt een schatting van overdraagbare studiepunten voor je diploma voordat je je programma start.

Onderdelen van het opleidingsprogramma

1-evaluatie:

120-159 kredieturenprogramma8-17 credit-uren zijn van toepassing vanaf UTPCredits die tot op zekere hoogte resteren, zijn afhankelijk van gebruikte overboekingskredietenCursus functiesOverdracht van studiepunten van je colleges of colleges op universitair niveau naar je diploma.Een aangepast curriculum van universitaire credit-bearing cursussen.Gegarandeerde progressie naar een niet-gegradueerd programma na succesvolle afronding van uw UTP aan de George Mason University, Drew University, Colorado State University of Oregon State University.Academisch adviseren gedurende het hele programma, inclusief progressie en studentensuccesadviseurs.Beurzen tussen $ 1.000 - $ 15.000 die jaarlijks worden toegekend aan gekwalificeerde studenten. Neem voor meer informatie contact op met uw INTO-vertegenwoordiger.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 1 semesterStartdata: 2019: januari, augustus; 2020: januariKosten: vanaf $ 18,420Klasse-uren: 12-16 uur per weekKlasse: 14Award: Dit Pathway programma leidt naar verschillende bachelorgraden aan de Colorado State University .Cursusopties: 1-Semester- Pathway . Deze International Year One 1-Semester Pathway duurt zes maanden en is bedoeld voor studenten die al een hoger niveau Engels hebben.ToelatingseisenAcademische vereisten: Minimaal 30 universiteits- / universiteitskredieten Minimale hogeschool / universiteit GPA van 2,5Engelse taalvereisten: TOEFL iBT 75-79, IELTS 6.0-6.5, PTEA 50-53, voltooiing van academisch Engels niveau 3 met een minimum van 80% in alle klassen, of IELA 176.Leeftijdseisen: 16 jaar en ouder.... [-]
Verenigde Staten Fort Collins
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands