International Mid Pac College (IMPAC)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

International Mid Pac College maakt gebruik van zijn strategische ligging in de Stille Oceaan, waar East meets West, en nodigt mensen met verschillende culturele perspectieven in de klas voor discussie. Als zodanig IMPAC programma's zijn gericht om niet alleen de nodige communicatieve vaardigheden, maar ook het vertrouwen te verbeteren om ze op de juiste wijze te gebruiken in de professionele, academische en maatschappelijke instellingen. Bovendien IMPAC richt zich op het ontwikkelen van cross-culturele communicatie vaardigheden. Om dit te bereiken, IMPAC kleine klassen en een zorgvuldig gecoördineerde curriculum dat is communicatief, realistisch, interactief en praktisch. IMPAC is gericht op uitmuntendheid en stelt hoge eisen aan haar studenten.

IMPAC in een oogopslag

IMPAC, opgericht in 1991, biedt intensieve taaltraining Engels aan een diverse groep van taalleerders in de volgende gebieden:

Intensief Engels Proficiency Program-iEPP (Student visa, 12 weken ~) Intensief Engels Conversatie Programma-IECP (toeristen, Visa Waiver Program, bewoners, 1 week ~) Privélessen (flexibele planning) Speciale Engels Program (maat ontworpen Engels Program, flexibel)

Belangrijkste redenen om te studeren aan IMPAC

Meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven Geaccrediteerd door CEA, Commissie over Engels Language Program Accreditation Superieure kwaliteit Engels instructie met boeiende, ervaren instructeurs Uitstekende prijs / betaalbare collegegeld Gunstige ligging nabij buslijnen en Ala Moana Center (winkelcentrum) Alleen in het Engels beleid Vrolijk en behulpzaam personeel Universiteit Bridge Program *

  • IMPAC biedt een pad / optie voor studenten die willen studeren en / of universiteiten in Hawaii te voeren. Momenteel IMPAC heeft een overeenkomst met Kapiolani Community College (KCC), een universiteit van Hawaï systeem school, na succesvolle afronding van het Advanced niveau. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

School Missie

De missie voor de International Mid Pac College is om de studenten te voorzien van een solide basis van het Engels communicatieve en academische vaardigheden als tweede taal, samen met cross-culturele vaardigheden om de uiteenlopende behoeften van de studenten te ontmoeten succesvol te zijn in de hedendaagse mondiale markt.

IMPAC is toegewijd aan:

Zorg voor goede instructie met uiteenlopende methoden om tegemoet te komen aan de behoeften van de studenten. Bieden een uitdagende educatieve ervaring dat verdere studies en integratie stimuleert in de internationale gemeenschap. Onderhouden van een aangename sfeer in de klas aan motivatie van studenten te bevorderen. Bevorderen multiculturele begrip door middel van culturele activiteiten.

PRIVE LESSEN

IMPAC regelt privé-lessen voor degenen die wensen om één-op-één lessen op een flexibel tijdschema. Scheduling is flexibel, afhankelijk van de beschikbaarheid van de instructeur. Privélessen zijn $ 40 / uur. Semi-privé lessen zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Speciale programma

Deze programma's zijn ontworpen om groepen van verschillende grootte en leeftijd geschikt gedurende een periode van ten hoogste drie maanden. Deze op maat gemaakte programma's op te nemen gespecialiseerde opleiding gericht op de behoeften en belangen van de studenten. Voor vergoedingen en schema, neem dan contact op met het Admissions Office op info@impachawaii.edu.

Locaties

Honolulu

International Mid Pac College

Address
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Honolulu, Hawaii, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 808-593-9388