Lees de Officiële Beschrijving

Een hoog geladen kracht die je wereld zal verplaatsen.

Alles wat we doen is over de IES in het buitenland student. Onze veelbelovende team van studie in het buitenland van professionals gelooft in het creëren van eenmalige avontuurlijke avonturen die de verwachtingen overstijgen. Ons doel is om jaarlijks ongeveer 6000 studenten in het buitenland te roeien.

Van ons hoofdkantoor in Chicago naar onze 125+ studieprogramma's in het buitenland in meer dan 30 wereldwijde locaties wereldwijd creëren we authentieke wereldwijde educatie en levensbevredigende culturele ervaringen. We werken in IES in het buitenland omdat we geloven dat elke student de kans moet hebben om naar het buitenland te gaan - vooral in een leuke, veilige en superieure academische en culturele omgeving.

Wij geloven zo sterk in het vermogen van ons programma, dat we studenten actief aanwerven van diverse bevolkingen en jaarlijks meer dan 4 miljoen dollar aan beurzen verstrekken. We zijn er trots op dat onze studenten zo divers en spannend zijn als de landen waarin ze studeer.

Wie we zijn

Het Instituut voor het Internationaal Onderwijs van Studenten ("IES Abroad") Vertegenwoordigt een consortium van meer dan 235 Amerikaanse hogescholen en universiteiten. Als een non-profit organisatie van 501 (c) (3) heeft IES in het buitenland een volwaardige raad van bestuur en een uitgebreid academisch bestuurssysteem dat 5 comités omvat die democratische vertegenwoordiging van het IES Abroad consortium vertegenwoordigen.

Sinds de oprichting in 1950 hebben meer dan 100.000 studenten deelgenomen aan IES Abroad internationale studie in het buitenland programma's. IES in het buitenland heeft 120+ programma's in meer dan 30 locaties in Europa, Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Met 6000+ studenten die jaarlijks in IES Abroad-programma's zijn ingeschreven, is IES Abroad de grootste studie in het buitenland in de Verenigde Staten en een innovatieve leider op het gebied van buitenlandse studie.

studie

Onze Missie

IES in het buitenland leert studenten om wereldwijde leiders te worden door middel van voortreffelijke studie in het buitenland en stageprogramma's, waarmee studenten wereldwijd ervaringsleermogelijkheden bieden die voldoen aan de hoogste normen van academische kwaliteit.

Onze visie

Onze toekomstvisie blijft verbonden met het oorspronkelijke IES Abroad-programma in 1950 ... een wereld vol met interculturele competente leiders die zowel het begrip en de vaardigheden hebben om effectief, menselijk en positief te navigeren in verschillende culturen, in politiek, onderwijs, zaken , Of de non-profit sector.

ONZE FILOSOFIE

We zijn erop toegewijd om eerst de belangen van onze studenten te plaatsen, de levering van superieure academische programma's en het leveren van uitstekende service aan onze studenten en educatieve partners over de hele wereld. Dit zijn onze hoogste prioriteiten.

Wij zijn van mening dat transparantie, goede praktijken en het behoud van de integriteit van onze bedrijfsprincipes in het belang van onze studenten, onze wereldwijde academische partners en onze organisatie liggen. De bestuursstructuur van IES Abroad beschikt over een systeem van toezicht dat wordt gekenmerkt door een consortiumlid en door derden gecontroleerde controles en saldi.

student

Wat we aanbieden

Een paspoort voor wereldburgerschap.

IES in het buitenland creëert een reis - een opwindende uitdaging van academici en culturele onderdompeling - een ongeëvenaarde wereldwijde educatieve ervaring. Onze wereldklasse faculteit en veeleisende, relevante vakken betrekken en inspireren studenten, omdat ze onverwachte manieren van leren binnen en buiten het klaslokaal ontdekken.

Binnenkort vinden onze studenten zich op het kruispunt van taalvaardigheid en interculturele communicatie, omdat ze leren om de wereld te navigeren als 21e eeuwse wereldburgers. Zo doen we het:

 • Meer dan 125 academische programma's
 • Programma's in 30 + steden en 21 landen
 • Een netwerk van 600+ ambassadeurs die zich vrijwillig hebben geantwoord om vragen te beantwoorden
 • Meer dan 1.200 IES buitenlandse cursussen geleerd door gekwalificeerde internationale faculteit
 • Kredietoverdracht, gebaseerd op programma's die al door de thuisbureaus van de studenten zijn goedgekeurd of via programma's geaccrediteerd door IES Abroad's School of Record, de Universiteit van Rochester
 • Huisvestingsopties beveiligd en gecontroleerd door IES in het buitenland, met inbegrip van huisvesting, woonzalen met plaatselijke studenten en / of appartementen (vaak bij een plaatselijke assistent)
 • Meer dan 4 miljoen dollar in IES Abroad beurzen en hulp beschikbaar
 • Optie om cursussen bij een van onze internationale partneruniversiteiten naast lokale studenten te volgen
 • Persoonlijk adviseren om te helpen met vragen, problemen en processen voorafgaand aan vertrek
 • Hulp bij het visumaanvraagproces
 • Omvattende gezondheids- en veiligheidsdiensten, waaronder:
  • 24/7 hulpdiensten hulp bij elke plaats om te reageren op de onmiddellijke gezondheids- en veiligheidsbehoeften van studenten
  • Internationale ziektekostenverzekering voor noodgevallen
  • Amerikaanse studentedekaan en ondersteunend personeel die de gezondheids- en veiligheidsprotocol opstellen en controleren, raadplegen bij IES Abroad Centers om hoge veiligheidsnormen te handhaven en als noodcontact te dienen
  • Een internationaal beleidsplan voor crisisbeheersing en noodprocedures op alle locaties voor evacuatie in geval van natuurramp, politieke onrust of terroristische actie.
 • Uitgebreide vooronderzoeksbronnen, inclusief culturele en academische informatie
 • Toegang tot Moodle, een online leeromgeving die studenten buiten het klaslokaal betraagt
 • Gezinsondersteuning, inclusief de IES Abroad Family Guide
 • Ervaren en toegewijd lokaal personeel ter plaatse
 • Maaltijden, afhankelijk van de keuze van de woning
 • Stages en veldplaatsen op gebieden zoals: Kunst / Theater, Zaken, Onderwijs, Overheid / Politiek, Recht, Wetenschappen / Gezondheidsgerelateerde programma's, Sociale / NGO-organisaties
 • Service leren en vrijwilligersmogelijkheden bij verschillende lokale, nationale en internationale liefdadigheidsorganisaties op gebieden zoals: dierenwelzijn, gemeenschapsontwikkeling, economische ontwikkeling, onderwijs, gezondheid, mensenrechten, enz.
 • Uitgebreide oriëntatie- en re-entry-programmering die zich richt op culturele aanpassing, doelstelling en prestatie, en voorbereiding op de terugkeer naar huis
 • Toegang tot georganiseerde uitstapjes en culturele evenementen
 • Vertaling
 • Toegang tot ons 100.000+ alumni netwerk en The Exchange tweejaarlijkse nieuwsbrief
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

IES Abroad

Stel je voor in een biolab of een psychologiecollege. Kijk nu om je heen - je bent omringd door Nederlandse en internationale studenten. Je klaslokaal bevindt zich niet i ... [+]

Overzicht

Stel je voor in een biolab of een psychologiecollege. Kijk nu om je heen - je bent omringd door Nederlandse en internationale studenten. Je klaslokaal bevindt zich niet in een van die oude vertrouwde gebouwen op je thuiscampus; het is in een van Europa's meest opwindende en unieke steden - Amsterdam - bij een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit, de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Met zijn sterke aanbod in de psychologie en de wetenschappen, vindt u Engelstalige cursussen aan de VU om van toepassing te zijn op uw major, van Experimentele Celbiologie tot De geschiedenis en filosofie van de psychologie. Je kunt diep in je major duiken, maar je hebt ook de mogelijkheid om je studie uit te breiden met IES Abroad , zoals aanbod in de Nederlandse taal en cultuur, seksualiteit en gender, studiokunst en kunstgeschiedenis.... [-]

Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons Study in Amsterdam-programma maakt gebruik van de stad ... [+]

Overzicht

Ben je benieuwd naar een onafhankelijke, frisse kijk op de wereld - en bij jezelf? Laat Amsterdam je perspectief herdefiniëren. Deze vooruitstrevende stad staat bekend om zijn geavanceerde bijdragen aan de kunsten, het bedrijfsleven, de politiek en het sociaal beleid, en voor het belang ervan in de geschiedenis van Europa en de wereld.

Ons Study in Amsterdam-programma maakt gebruik van de unieke balans van geschiedenis en hedendaagse cultuur van de stad en laat je je studie structureren aan de prestigieuze Universiteit van Amsterdam (UvA) en aan het IES Abroad Centre.

Met een sterke focus op internationalisme, biedt de UvA een breed scala aan cursussen die je kunt volgen, waaronder Conflict en culturele diversiteit, globalisering en internationale betrekkingen, en sociologie. Je kunt ook kiezen uit het cursusaanbod van IES Abroad , in studiokunst, Nederlandse taal, onderzoek en andere onderwerpen.... [-]

Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

U overweegt een rechtenstudie te volgen na het afstuderen - zou het niet nuttig zijn om een ​​glimp op te vangen van hoe de rechtenstudies er uit zien voordat u gaat en o ... [+]

Overzicht

U overweegt een rechtenstudie te volgen na het afstuderen - zou het niet nuttig zijn om een ​​glimp op te vangen van hoe de rechtenstudies er uit zien voordat u gaat en ook uitvinden welk type juridische carrière u zoekt? Dit programma biedt je die mogelijkheid. Lees meer over rechtsvergelijking in een internationale context tijdens je studie in het buitenland met ons in Nederland, waar lokale studenten hun rechtendiploma op het bachelorniveau beginnen.

Door je aan te melden voor dit programma, voeg je ervaring met internationaal recht en criminologie toe aan je transcriptie - een goed gesprekspunt bij een sollicitatiegesprek voor een rechtenstudie of je eerste baan. Schrijf je in voor een IES Abroad basiscursus over rechten en drie tot vier rechts- of criminologie gerelateerde cursussen aan de gerenommeerde Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Met Nederlandse en internationale studenten als uw collega's op opdrachten zoals case-briefs en moot court, krijgt u een waardevol internationaal perspectief dat alleen komt met studeren in het buitenland.... [-]

Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Met zijn centrale locatie in Europa en status als lid van de Europese Unie, is Nederland de perfecte plek om in het buitenland te studeren en niet alleen het bedrijfsleve ... [+]

Waarom Amsterdam?

Stelt u zich eens voor dat u internationale zaken en mondiale economie bestudeert in het mooie Amsterdam, een van Europa's toonaangevende steden voor zakelijk en progressief sociaal en economisch beleid. Het is ook een hub voor ondernemerschap en start-ups. Met zijn centrale locatie in Europa en status als lid van de Europese Unie, is Nederland de perfecte plek om in het buitenland te studeren en niet alleen het bedrijfsleven en de economie in Nederland, maar in heel Europa te begrijpen - zijn belangrijke handelspartners zijn Duitsland, België , Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Wat je zult studeren

Door je in te schrijven voor dit programma, heb je de unieke kans om te kiezen uit een grote verscheidenheid aan bedrijfs- en economiecursussen aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Gelegen in het zakelijke district van Amsterdam, de School of Economics... [-]

Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Als student Muziek zul je floreren in de bloeiende kunstwereld van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn vermogen om uitdrukkingen van de menselijke geest te omarm ... [+]

Overzicht

Als student Muziek zul je floreren in de bloeiende kunstwereld van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn vermogen om uitdrukkingen van de menselijke geest te omarmen.

Door je aan te melden bij het Conservatorium van Amsterdam, het grootste en meest diverse muziekconservatorium van Nederland, word je volledig geïntegreerd in een gespecialiseerde instelling waar je studeert met andere studenten die zich toeleggen op het bestuderen van muziek.

Het Conservatorium van Amsterdam maakt optimaal gebruik van de gevestigde reputatie van Amsterdam op het gebied van muziek en biedt uitstekende lessen in klassieke en jazzmuziek, -theorie en -compositie. Het Conservatorium is toegewijd aan het handhaven van superieure normen voor het lesgeven, uitvoeren en creëren van muziek door middel van een sterk geïndividualiseerde studierichting. Als je wilt studeren aan het CvA, moet je een sterke en onafhankelijke uitvoerder, compositie of theoriemanus zijn met de motivatie en de intentie om een ​​professionele musicus, muziekwetenschapper of componist te worden.... [-]

Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeks ... [+]

Overzicht

De Mercer Quality of Living Survey 2015 stond op de 3e plaats van Auckland in de wereld vanwege de kwaliteit van het bestaan. Met prachtige vulkanen en lavastromen, een dynamische mix van Europese, Aziatische en Pacifische invloeden, vriendelijke inwoners en adembenemende uitzichten over de kust, zul je vallen voor de unieke charme van Auckland.

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. De universiteit heeft een schat aan opties in Māori Studies en heeft een marae (heilige grond van Māori) op ​​de campus, een aanwijzing voor de diversiteit van Auckland en de Māori-erfenis van Nieuw-Zeeland. Auckland wordt je klaslokaal. Bezoek het Auckland War Memorial Museum om zijn collecties in de natuurlijke en menselijke geschiedenis te verkennen. Kom meer te weten over de gevarieerde geografie van Auckland van het vulkanische veld van Auckland tot de landengte waar Auckland op ligt. Alles wat je doet en ziet maakt deel uit van je internationale opleiding.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

... [+]

Ontdek de eerste hand wat de wereldwijde filmindustrie naar Nieuw-Zeeland trekt en maak je eigen korte drama-episode. Gestructureerd rond een praktisch productieproces op basis van professionele televisie-industrie praktijk, is dit programma een praktische ervaring die ontworpen is om u op te zetten met de tools die u nodig heeft om uw carrière in film-, televisie- en digitale media-industrie te starten. Door de kleine omvang en intensieve aard van het programma is de toelating zeer selectief.

Academici

IES Abroad's missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Daarom hebben we samengewerkt met de Universiteit van Auckland.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Waarom Barcelona? Barcelona zal je klaslokaal zijn. Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te neme ... [+]

Waarom Barcelona?

Barcelona zal je klaslokaal zijn.

Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te nemen aan een optionele stage of sociale actie / service leerplaats en begeleidend seminar.

Barcelona zal je klaslokaal zijn.

Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te nemen aan een optionele stage of sociale actie / service leerplaats en begeleidend seminar.

Academici

Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Onze wereldklasse professoren en cursus opties bij prestigieuze lokale universiteiten verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de klas.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Er is een breed scala aan IES Abroad cursussen beschikbaar, die voornamelijk in het Engels worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse. Je bent gegroepeerd in taa ... [+]

Overzicht

Feest je ogen op de vele bezienswaardigheden van Barcelona! Bewonder de prachtige modernistische architectuur van de Sagrada Familia-kerk van Antoni Gaudí, wandel door het grillige Park Güell, winkel de markten en straatverkopers van Las Ramblas, bezoek de prachtige stranden - moeten we doorgaan? Je kunt het hier allemaal ervaren.

Er is een breed scala aan IES Abroad cursussen beschikbaar, die voornamelijk in het Engels worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse. Je bent gegroepeerd in taalvaardigheidsgebaseerde niveaus om je cursusinschrijvingsopties te focussen. Dit biedt ook een gevoel van gemeenschap met je medestudenten en daagt je uit om je leerproces te maximaliseren.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

In dit programma kun je cursussen volgen in een breed scala aan onderwerpen, waaronder politiek, regionalisme, internationale veiligheid, internationale zaken en relaties ... [+]

Waarom Barcelona?

Als de meest internationale stad van Spanje, is Barcelona een belangrijke plaats voor internationale betrekkingen, evenals voor internationaal zaken doen en handel. Vanwege de mix van Spaans, Engels, Frans en meer, heeft de stad sterke politieke banden met de rest van Europa en daarbuiten. En met zijn mix van culturen biedt Barcelona de ongewone gelegenheid om te zien hoe regionale, nationale en internationale opvattingen met elkaar verweven zijn.

Wat je zult studeren

In dit programma kun je cursussen volgen in een breed scala aan onderwerpen, waaronder politiek, regionalisme, internationale veiligheid, internationale zaken en relaties, en vele anderen. Stel je voor dat je alles wat Barcelona te bieden heeft, meeneemt terwijl je opwindende cursussen volgt, zoals Campaigning in Europe: van propaganda naar politieke marketing of geglobaliseerde economie... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons 12 weken durende stageprogramma in Barcelona garandeert een onbezoldigde stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het veld van uw keuze. Ontwikkel je professionele v ... [+]

Overzicht

Krijg een voorsprong in je carrière door internationale werkervaring op te doen met een semesterstage in Barcelona, ​​het economische en culturele centrum van het Iberisch schiereiland. Barcelona is een belangrijke speler in veel sectoren, waaronder handel, onderwijs, startups van technologie, entertainment, media en mode. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden in not-for-profit organisaties in de internationale gezondheidszorg en in de kunsten. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten terwijl je geniet van alles wat deze prachtige Spaanse stad - gelegen tussen de heldere blauwe zee en de majestueuze bergen - te bieden heeft.

Ons 12 weken durende stageprogramma in Barcelona garandeert een onbezoldigde stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het veld van uw keuze. Ontwikkel je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen, en krijg echte werkervaring die je carrière een vliegende start zal geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Terwijl u in Barcelona duurt, kost u 15-19 studiepunten per semester. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw academische behoeften worden voldaan. U kunt u ... [+]

Terwijl u in Barcelona duurt, kost u 15-19 studiepunten per semester. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw academische behoeften worden voldaan. U kunt uw eigen academische ervaring creëren door uit de volgende cursussoorten te kiezen:

Gebiedsstudiecursussen * (verplicht, 3 studiepunten) worden aangeboden in het IES Abroad Center in het Engels en Spaans in een breed scala aan disciplines. (Engelse plaatsen zijn beschikbaar. Een basiskennis van Spaans is nodig voor sommigen.) Deze cursussen Spaans en Engels zijn beschikbaar bij Universitat de Barcelona en Universitat Pompeu Fabra, en in een breed scala aan disciplines. ... [-]
Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Met behulp van Berlijn als casestudy onderzoekt dit Engelstalige programma kwesties die relevant zijn voor de grote steden van vandaag. Door vergelijkende en interdiscipl ... [+]

Overzicht

Wandel door de straten van Berlijn en rond een hoek zie je stijgende moderne gebouwen met geavanceerde, duurzame technologie. Rond de volgende hoek ziet u kunstgalerijen, cafés en winkels langs oude geplaveide straten. Als stad die de afgelopen eeuw is gebouwd en heropgebouwd, blijft Berlijn een stad van contrasten - en van innovatie. Kom en studeer in het buitenland in Berlijn en ervaar de energie en opwinding van deze geweldige stad.

Met behulp van Berlijn als casestudy onderzoekt dit Engelstalige programma kwesties die relevant zijn voor de grote steden van vandaag. Door vergelijkende en interdisciplinaire cursussen, bestudeer je onderwerpen zoals architectuur, culturele identiteit, gender en seksuele politiek, multiculturalisme, populaire cultuur en stedelijke studies om de ontwikkeling van de stad en haar cultuur beter te begrijpen.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma, speciaal ontworpen om uw Duitse taalvaardigheid te verbeteren, put uit de rijke cultuur en tradities van Berlijn om uw cursussen te verbinden met de levend ... [+]

Overzicht

Op het moment dat je uit Berlijn stapt, voel je zijn energie. Het is een plaats van nieuwe ideeën, waar duurzame technologie en modern design een manier van leven zijn, en kunstgalerijen zijn op bijna elke hoek te vinden. Maar vergeet niet dat deze dynamische stad ook een centrum is van de moderne Europese geschiedenis - het heeft geen gelijke om zijn stempel te drukken op de politieke, sociale en culturele geschiedenis van de 20ste eeuw. Wij nodigen u uit om in Berlijn te studeren en een van de meest bruisende steden ter wereld te verkennen. Dit programma, speciaal ontworpen om uw Duitse taalvaardigheid te verbeteren, put uit de rijke cultuur en tradities van Berlijn om uw cursussen te verbinden met de levende geschiedenis van de stad.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Cursussen in dit programma maken gebruik van de positie van Berlijn als Duitse hoofdstad en de positie van Duitsland als een leidende staat in de Europese Unie. De Engels ... [+]

Overzicht

12 credits. 12 weken. $ 12.000.

Onze Berlijnse Internationale Zaken

Cursussen in dit programma maken gebruik van de positie van Berlijn als Duitse hoofdstad en de positie van Duitsland als een leidende staat in de Europese Unie. De Engelstalige cursussen vergelijken en contrasteren de voor- en nadelen van de open grenzen van de Europese Unie, van strategieën om terrorisme te bestrijden, en van de uitdagingen en voordelen die migratie met zich meebrengt.

Berlijn wordt ook je klaslokaal. Stelt u zich eens voor dat u de Europese en mondiale uitdagingen van Duitsland bestudeert en vervolgens langs de overblijfselen van de Berlijnse Muur wandelt, een grimmige herinnering aan het turbulente verleden van de stad. Of zwerven door de Turkse markt tijdens het leren over migratie in Duitsland. Kun je je een beeld vormen van het verkennen van de buurten van Berlijn, genieten van de prachtige architectuur en genieten van doners en curryworst? Dit is studeren in het buitenland!... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels,Duits
Voltijd
14 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, ons programma stelt u in staat om voort te bouwen op uw taalvaardigheden terwijl u uzelf onderdo ... [+]

Overzicht

U leest, schrijft en spreekt Spaans, dus waarom zou u uw opleiding niet naar een hoger niveau tillen? Leef en studeer in Buenos Aires, waar de lokale bevolking open en geïnteresseerd is om Spaans met je te spreken en je te helpen hun taal, geschiedenis en culturen te leren.

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, ons programma stelt u in staat om voort te bouwen op uw taalvaardigheden terwijl u uzelf onderdompelt in de cultuur van Argentinië. Naast geavanceerde taal studie aan onze Buenos Aires Center, u kiezen uit een verscheidenheid van Spaanse onderwezen IES Abroad gebied studies cursussen gericht op de volgende gebieden:

LiteratuurMensen, politiek... [-]
Argentinië Buenos Aires
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Open voor studenten van alle taalniveaus, de Latijns-Amerikaanse samenlevingen ... [+]

Overzicht

Als je klaar bent voor een stadsavontuur, is Buenos Aires jouw stad. Met eindeloze stadsdelen en wijken om te verkennen, verdwaal je in de uitzichten en geluiden van Buenos Aires. Tango de nacht weg terwijl je de populaire dans van het land leert, een van de vele voetbalwedstrijden bijwoont en de lokale kunstscene doorzoekt - dit alles wacht je nog meer als student in het buitenland in Buenos Aires.

Open voor studenten van alle taalniveaus, de Latijns-Amerikaanse samenlevingen

Als je taalvaardigheden van het begin- of middenniveau hebt, kun je kiezen uit een breed scala aan Engelstalige IES Abroad cursussen op gebieden zoals literatuur, geschiedenis, antropologie, internationale handel en politieke wetenschappen. Als je Spaans in het gevorderd niveau hebt, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit IES Abroad cursussen en IES Abroad Spaans worden gegeven door de prestigieuze Pontificia Universidad Católica Argentina. Je kunt ook IES Abroad cursussen volgen die in het Engels worden gegeven.... [-]

Argentinië Buenos Aires
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

... [+]

Waarom Zuid-Afrika?

Deze cursussen bevatten vergelijkende perspectieven op basis van voorbeelden van Zuid-Afrika.

In Kaapstad neemt u 15-17 studiepunten per semester; alle cursussen zijn 3 studiepunten waard, tenzij anders vermeld.

Dagelijks leven

Een deel van het feit dat u zich thuis voelt in Kaapstad, doet ons uiterste best om u veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een ​​oriëntatieprogramma dat je op je gemak voelt, comfortabele accommodatie, of de uitstapjes en wandeltochten die je naar de afgelegen weg brengen. We gaan alles over onze studentendiensten.

[-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Tijdens je verblijf in Christchurch, schrijf je je rechtstreeks in aan de University of Canterbury, een van de drie beste universiteiten in Nieuw-Zeeland, en in de top 3% ... [+]

Overzicht

Als je uit je raam in Christchurch kijkt, weet je dat je op verkenning kunt gaan - wandelen, vissen, kajakken of zwemmen - dat is gewoon een typische dag hier. Geniet van de avontuurlijke, maar toch ontspannen levensstijl die Christchurch te bieden heeft.

Tijdens je verblijf in Christchurch, schrijf je je rechtstreeks in aan de University of Canterbury, een van de drie beste universiteiten in Nieuw-Zeeland, en in de top 3% van de universiteiten ter wereld. Je hebt ook toegang tot meer dan 50 academische afdelingen en meer dan 100 on-campus clubs en organisaties-ideale mogelijkheden om verbinding te maken met Kiwi-studenten. Verspreid over 215 hectare prachtig aangelegde tuinen en tuinen, de campus van de universiteit ligt op slechts 15 minuten van de stad.... [-]

Nieuw-Zeeland Christchurch
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons programma biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven in St. Catherine's College, een van de 38 zelfbesturende hogescholen die samen de Universiteit ... [+]

Overzicht

Stel je voor dat je in de klas zit, luisterend naar je professor die lesgeeft over de toneelstukken van Shakespeare of het beleid van Winston Churchill. Maar je bent niet bij je thuisuniversiteit - je leert in Engeland, waar deze beroemde figuren woonden. Dit is je kans om te studeren aan een van de meest gerenommeerde universiteiten ter wereld: de Universiteit van Oxford.

Ons programma biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven in St. Catherine's College, een van de 38 zelfbesturende hogescholen die samen de Universiteit van Oxford vormen. In 2013 werd de Universiteit van Oxford gerangschikt als de 4e beste universiteit ter wereld, volgens Times Higher Education.... [-]

Verenigd Koninkrijk Oxford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Onze studie in het buitenland in Sydney biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de prestigieuze Universiteit van New South Wales met toegang tot ee ... [+]

Overzicht

Maak gebruik van je kans om te leven en te leren in een van de mooiste en meest leefbare steden ter wereld - Sydney! Geniet van het comfortabele klimaat van Sydney (warme zomers en milde winters), wereldberoemde stranden (denk aan: Bondi, Manly en Coogee) en iconische plekken in de stad (de rotsen, de havenbrug en de koninklijke botanische tuinen).

Onze studie in het buitenland in Sydney biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de prestigieuze Universiteit van New South Wales met toegang tot een breed scala aan cursusaanbiedingen in honderden disciplines.

Sydney wordt ook je klaslokaal. Geniet van de robuuste muziekscene van de stad met een optreden in het wereldberoemde Sydney Opera House. Bezoek een van de vele musea, zoals het Museum of Contemporary Art of de kunstgalerie van New South Wales om enkele van de grootste kunstwerken van het land te zien. Geniet van de schoonheid van het landschap van Sydney door het pad van Coogee naar Bondi Beach te volgen - of, beter nog, naar de top van de Harbour Bridge te klimmen. Excursies naar iconische bestemmingen zoals de Blue Mountains, Royal National Park en het Great Barrier Reef rond onze ervaring in het buitenland.... [-]

Australië Sydney
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, veranderin ... [+]

Overzicht

Rijk aan cultuur en trots, is het moderne Dublin een levendige stad met meer dan de helft van de bevolking onder de leeftijd van 25. Deze kleurrijke, kosmopolitische stad is de thuisbasis van een kunstscène van wereldklasse en staat bekend om zijn literatuur en beroemde schrijvers, zoals als George Bernard Shaw, Oscar Wilde en Samuel Beckett.

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, verandering en identiteit in het moderne Ierland. Schrijven en literatuurcursussen maken gebruik van de rijke artistieke geschiedenis van Ierland, en je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een stage of een stage voor het leren van diensten om je leerproces in de klas aan te vullen.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carri ... [+]

Overzicht

Dublin is een wereldleider op het gebied van kunst en ondernemerschap. Het is ook een belangrijk media- en publicatiecentrum met uitstekende mogelijkheden op het gebied van zaken, financiën, communicatie, sociaal bereik en meer. De brede waaier van groeiende industrieën in de hoofdstad maakt een semester-stage in Dublin tot de perfecte ervaring voor uiteenlopende interesses.

Maak een mooie wandeling, leen van Dublinbikes of gebruik de DART-lijn om naar je stage te pendelen. Geniet voor de lunch van een traditioneel sandwich met corned beef of Ierse stoofpot.

Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten terwijl je alles in je opneemt wat deze geweldige stad te bieden heeft.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Of je nu gaat schrijven als een toekomstige roeping of als een creatieve uitlaatklep, onze cursussen helpen je je stem te ontdekken en te verkennen en je ambacht aan te s ... [+]

Overzicht

De gevierde lijnen van WB Yeats, de oprichting van James Joyce's 'universele stad' in Ulysses, de fase van het Abbey Theatre, de blogs van de Ierse Times-schrijvers in Ierland hebben woorden en afbeeldingen gebruikt om te inspireren, te informeren, te overtuigen en te entertainen. hun lezers eeuwenlang. Toen ze het digitale tijdperk binnengingen, bereikten schrijvers een groter en gevarieerder publiek via platforms die nog geen tien jaar geleden bestonden.

Door de studie van hedendaagse Ierse auteurs, evenals die van het verleden, is ons Schrijversprogramma ontworpen om schrijvers te inspireren en uitdagen om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu gaat schrijven als een toekomstige roeping of als een creatieve uitlaatklep, onze cursussen helpen je je stem te ontdekken en te verkennen en je ambacht aan te scherpen. Van korte verhalen schrijven en de grafische roman tot digitale communicatie en schrijven voor het scherm, onze cursussen bestrijken een breed scala aan stijlen en genres. Kies uit een reeks schrijfgerelateerde cursussen, Ierse studiecursussen of een stageplaats of een stageplaatsing om uw 15-creditsprogramma te maken.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons ondernemerschap ... [+]

Overzicht

Er is een reden waarom Dublin nu het Europese hoofdkantoor is voor bedrijven zoals Google, Facebook en Twitter. Het afgelopen decennium vormde de pro-businessomgeving van Ierland een broedplaats voor startups, met name op het gebied van technologie, en zijn reputatie als een van de belangrijkste technologiecentra van Europa is goed ingeburgerd.

Ons ondernemerschap

Dublin is Europa's technische centrum voor 's werelds meest innovatieve bedrijven met 8 van de 10 beste wereldwijde informatie-, communicatie- en technologiebedrijven. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn en Salesforce zijn goed ingeburgerd en de afgelopen paar jaar hebben Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey en Yelp een vestiging in Dublin opgezet.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks aan te melden bij de National Theatre Sc ... [+]

Overzicht

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks aan te melden bij de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), heb je de vreugde om de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid, te mogen verwelkomen. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25).

De National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting is gespecialiseerd in conservatoriumacteren. Dit programma spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die veel onafhankelijk werk vereist.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Trinity College Dublin biedt een breed scala aan uitdagende cursussen en spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een gehee ... [+]

Overzicht

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks aan te melden bij Trinity College Dublin (TCD), zul je de vreugde voelen om vrienden te maken met de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25).

Trinity College Dublin biedt een breed scala aan uitdagende cursussen en spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die aanzienlijk onafhankelijk werk vereist. Dublin wordt ook je klaslokaal. Geniet van een Iers stuk in Abbey Theatre, het nationale theater van het land. Leer meer over de geschiedenis van Dublin door het verkennen van Dublin Castle dat werd gebouwd in 1204. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gehuisvest in een eigen klimaatgestuurd archief in de oude bibliotheek van de universiteit .... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

University College Dublin (UCD) is opgericht in 1854 en heeft meer dan 160 jaar traditie. Onder de alumni bevinden zich revolutionairen die hebben deelgenomen aan de stri ... [+]

Waarom Dublin?

University College Dublin (UCD) is opgericht in 1854 en heeft meer dan 160 jaar traditie. Onder de alumni bevinden zich revolutionairen die hebben deelgenomen aan de strijd voor Ierse onafhankelijkheid, de beroemde romanschrijver James Joyce en talloze Ierse presidenten en Taoiseach (premiers).

Vandaag is UCD de grootste universiteit van Ierland. Bekend om hun beste bedrijfsschool, hun opvallende humaniora en hun leiderschap in wetenschappelijke en technologische innovatie, is er voor iedereen iets bij UCD.

De UCD-campus in Belfield bevindt zich in de zuidelijke buitenwijken van Dublin, op slechts vijftien minuten van de kust en dertig minuten van het prachtige Dublin / Wicklow-gebergte. De campus strekt zich uit over meer dan 300 hectare en omvat ultramoderne faciliteiten, musea en bospaden rond campusmeren. Woon lessen bij samen met Ierse studenten en profiteer van alles wat de stad Dublin te bieden heeft aan jongvolwassenen, aangezien meer dan de helft van de stad jonger is dan 25 jaar.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks in te schrijven bij Dublin City Universi ... [+]

Overzicht

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks in te schrijven bij Dublin City University (DCU), zul je de vreugde voelen om de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid, te mogen verwelkomen. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25). Dublin beloont de onafhankelijke geest met een diverse cultuur en een breed scala aan educatieve mogelijkheden.

Dublin City University (DCU) biedt een breed scala aan uitdagende cursussen. Dit programma spreekt vooral studenten aan die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die veel onafhankelijk werk vereist. Dublin wordt ook je klaslokaal. Geniet van een Iers stuk in Abbey Theatre, het nationale theater van het land. Leer meer over de geschiedenis van Dublin door het verkennen van Dublin Castle dat werd gebouwd in 1204. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gehuisvest in een eigen klimaatgestuurd archief in de oude bibliotheek van de universiteit .... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Waarom studeren in het buitenland op één locatie als je de politiek en cultuur van meer dan 15 Europese landen kunt ervaren? Ons programma van de Europese Unie stelt u in ... [+]

Overzicht

Waarom studeren in het buitenland op één locatie als je de politiek en cultuur van meer dan 15 Europese landen kunt ervaren? Ons programma van de Europese Unie stelt u in staat om te leven en te leren over Europese politiek, economie, zakelijke en internationale relaties als nooit tevoren. De centraal gelegen stad Freiburg, Duitsland, zal uw thuisbasis zijn. Hier volg je Engelstalige cursussen zoals Global Leadership, Political Science en Duits.

Als onderdeel van het vereiste Integratieve Seminar van het programma reis je 22 dagen lang naar de Europese Unie en daarbuiten. Niet alleen zullen deze cursusgerelateerde excursies je een beter inzicht geven in de sterke punten en uitdagingen van de Europese Unie, maar ze zullen je ook de ervaring bieden die je nodig hebt om je CV samen te stellen en je voor te bereiden op een internationale carrière. Als je elk nieuw land bezoekt, ontwikkel je een goed begrip van de Europese Unie, haar geschiedenis en haar instellingen.... [-]

Duitsland Freiburg
Vraag informatie aan
Engels,Duits
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit Engelstalige programma biedt u de mogelijkheid om onderwerpen uit de milieustudies, bosteologie en duurzaamheid te verkennen terwijl u in Freiburg woont, in de buurt ... [+]

Overzicht

De milieubeweging heeft lang geleden wortel geschoten in Freiburg - en nu is het een manier van leven. Freiburg staat bekend als toonaangevend in de ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën en architectuur en trekt ook onderzoekers en milieuorganisaties uit de hele wereld aan. Kom de vele unieke bijdragen van Freiburg aan deze belangrijke beweging bestuderen.

Dit Engelstalige programma biedt u de mogelijkheid om onderwerpen uit de milieustudies, bosteologie en duurzaamheid te verkennen terwijl u in Freiburg woont, in de buurt van het prachtige Zwarte Woud en de Rijnvallei.

Freiburg en de omliggende regio's zullen jouw klaslokaal zijn. Stel u voor dat u naar de rivier de Rijn gaat om monsters te nemen en de plaatselijke ecologie te observeren, of de bossen van de Zwitserse Alpen om uw discussies over bosbeheer en toerisme te bevorderen. Waar mogelijk, brengen uw cursussen u buiten het klaslokaal om u hands-on ervaring te geven en om te profiteren van alles wat uw studie in het buitenland te bieden heeft.... [-]

Duitsland Freiburg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het snel verbeteren van hun Duitse taalvaardigheid. Het IES Abroad Freiburg-programma biedt je IES Abroad en universitair ... [+]

Overzicht

Freiburg ligt aan de voet van het Zwarte Woud en is de typisch Zuid-Duitse stad met zijn kronkelige straatjes en historische architectuur. Het is ook de thuisbasis van Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, consequent beoordeeld als een van de beste universiteiten in Duitsland. Wij nodigen u uit om in Freiburg in het buitenland te studeren en uzelf onder te dompelen in het studentenleven en de Duitse taal in deze bruisende universiteitsstad.

Ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het snel verbeteren van hun Duitse taalvaardigheid. Het IES Abroad Freiburg-programma biedt je IES Abroad en universitaire cursussen die in het Duits worden verzorgd door een vooraanstaande lokale faculteit. Je kunt ook deelnemen aan een stage, die de tijd omvat die je tijdens je stage hebt gewerkt en een academisch seminar dat je helpt bij het contextualiseren van wat je leert.... [-]

Duitsland Freiburg
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Er is geen plaats in de wereld zoals de Galápagos-eilanden. Deze 3,5 miljoen jaar oude eilanden liggen 600 mijl uit de kust van Ecuador en herbergen een aantal van de zel ... [+]

Waarom de Galápagos-eilanden?

Er is geen plaats in de wereld zoals de Galápagos-eilanden. Deze 3,5 miljoen jaar oude eilanden liggen 600 mijl uit de kust van Ecuador en herbergen een aantal van de zeldzaamste soorten ter wereld. Charles Darwin heeft zijn Theory of Natural Selection voor het eerst geformuleerd. Als je hier in het buitenland studeert, kun je de ongelooflijke schoonheid en biodiversiteit van de Galápagos-eilanden ontdekken die al decennia lang beroemde wetenschappers en wereldreizigers in hun ban hebben.

Wat ga je bestuderen?

Deze drieweekse januari-termijn is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in mariene ecologie en milieukunde. Je studeert aan het Galápagos Academisch Instituut voor de Kunsten en Wetenschappen (GAIAS) op het eiland San Cristóbal. Deze afgelegen campus van de Universidad San Francisco de Quito werd opgericht om de inspanningen op het gebied van behoud en duurzame ontwikkeling op de Galápagos-eilanden voort te zetten.... [-]

Ecuador Puerto Baquerizo Moreno
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Er is een reden waarom veel van 's werelds beroemdste wetenschappers de Galápagos-eilanden hebben bezocht - nu is het jouw beurt om een ​​van' s werelds mooiste e ... [+]

Overzicht

Er is een reden waarom veel van 's werelds beroemdste wetenschappers de Galápagos-eilanden hebben bezocht - nu is het jouw beurt om een ​​van' s werelds mooiste en biologisch diverse eilandlocaties te ontdekken. Hier krijg je praktijkervaring door onderwerpen als biologie, ecologie, milieukunde, mariene ecologie en sociologie te bestuderen. Dit directe inschrijvingsprogramma wordt georganiseerd door het Galápagos Academisch Instituut voor de Kunsten en Wetenschappen (GAIAS), een afgelegen campus van de Universidad San Francisco de Quito (USFQ) op het eiland San Cristóbal. Voordat je naar de Galápagos gaat, begint het programma met een maand in Quito, waar je deelneemt aan een oriëntatie, een cursus op de USFQ Cumbayá-campus en cursusgerelateerde excursies. De resterende maanden worden besteed aan San Cristóbal op de Galápagos-eilanden. Extra cursusgerelateerde excursies stellen u in staat om op andere locaties tijd door te brengen op basis van uw cursusinschrijving. Kies uit vakken in drie tracks:... [-]

Ecuador Puerto Ayora
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons curriculum maakt optimaal gebruik van Andalusië en alles wat zuidelijk Spanje te bieden heeft. Het programma biedt twee unieke programma-opties die zijn ontworpen om ... [+]

Overzicht

Veel reizigers die Granada bezoeken, beweren dat het de must-see stad in heel Spanje is. Met een van de helderste vensters in de unieke historische symbiose van Spanje van de islam, het christendom en het jodendom, is Granada ook een jeugdige stad met een levendig studentenleven dat het nog gemakkelijker zal maken nieuwe vrienden te ontmoeten - wacht Granada!

Ons curriculum maakt optimaal gebruik van Andalusië en alles wat zuidelijk Spanje te bieden heeft. Het programma biedt twee unieke programma-opties die zijn ontworpen om uw Spaanse taalvaardigheid te verbeteren: het Intermediate Spanish-programma en het Advanced Spanish-programma.

Studenten die in het Intermediate Program worden geplaatst, volgen IES Abroad cursussen in zowel het Engels als het Spaans. De cursussen voor gevorderden worden volledig in het Spaans gegeven, inclusief studie aan de Universidad de Granada. Beide opties laten je kennismaken met het Moorse erfgoed van Spanje en het joodse verleden, en de voortdurende verbindingen met Noord-Afrika via islamitische en hedendaagse Noord-Afrikaanse studies. Gevorderde studenten kunnen ook Arabische taalcursussen van alle niveaus volgen, aan de Universidad de Granada. Je kunt ook internationale werkervaring toevoegen aan je cv terwijl je studiepunten verdient door deel te nemen aan een stageplaats en een begeleidend academisch seminarie.... [-]

Spanje Granada
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage in Hongkong ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de c ... [+]

Waarom Hong Kong?

Intern in een unieke, bruisende metropool gelegen aan de Pearl River Delta. Hong Kong is een mix van de natuurhoogtepieken, havens en eilanden en architectonisch. Als voormalige Britse kolonie en nu een speciaal administratief gebied van China, is Hong Kong ook een fusie van culturen, talen en keukens.

Uw stage

Een IES-stage in Hongkong ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag te starten.

U wordt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of organisatie waar u maximaal 40 uur per week werkt. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde plaatsingstrijd tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat er in Hong Kong beschikbaar is.... [-]

Hongkong Hong Kong
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Wanneer u met ons in Zuid-Afrika studeert, registreert u drie tot vijf cursussen aan de toonaangevende onderzoeksuniversiteit van Zuid-Afrika, de Universiteit van Kaapsta ... [+]

Overzicht

In Kaapstad wordt elke dag als een avontuur waarbij je je eigen avonturen beleeft: stel je een adembenemend uitzicht voor vanaf de Tafelberg, wandel je Lion's Head bij zonsondergang, bezoek je stranden - er is zelfs een strand met pinguïns! - en meer.

Wanneer u met ons in Zuid-Afrika studeert, registreert u drie tot vijf cursussen aan de toonaangevende onderzoeksuniversiteit van Zuid-Afrika, de Universiteit van Kaapstad (UCT), die zich bevindt in een aangename buitenwijk op vijf mijl van het stadscentrum. UCT is de oudste universiteit van Zuid-Afrika en heeft sinds zijn opening ongelooflijke veranderingen ondergaan, met name sinds het einde van de apartheid, om ervoor te zorgen dat hoger onderwijs van hoge kwaliteit beschikbaar is voor studenten, ongeacht ras. UCT wordt officieel erkend voor zijn sterke punten in de Afrikaanse Studies, Biologie, Plantkunde, Bedrijfskunde, Milieuwetenschappen, Geschiedenis, Wiskunde, Engineering, Sociologie en Antropologie.... [-]

Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een stadsavontuur wacht op u in Londen, een van de grootste en meest fascinerende steden in Europa. Met ons Study London-programma krijg je hands-on onderwijs in deze ico ... [+]

Overzicht

Een stadsavontuur wacht op u in Londen, een van de grootste en meest fascinerende steden in Europa. Met ons Study London-programma krijg je hands-on onderwijs in deze iconische stad - denk aan de Big Ben, het Parlement, Buckingham Palace - en alles wat het te bieden heeft.

Het doel van ons 40-jarige programma is om u te helpen het hedendaagse Londen te verkennen, zowel fysiek als cultureel. Krijg een diepere kennis van de Britse cultuur, inclusief het centrale belang van geschiedenis voor de Britten. Onderzoek de wereldwijde impact van Groot-Brittannië op de westerse cultuur, inclusief kunst, literatuur en financiële en politieke systemen.

Kies uit meer dan 40 IES Abroad cursussen die worden gegeven door lokale faculteiten van experts in ons centrum, evenals een cursus aan een van onze prestigieuze lokale partneruniversiteiten-City University, Queen Mary of de School of Oriental... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Neem deel aan de rijke historische en hedendaagse theatrale traditie in Groot-Brittannië door theater- en dramacursussen. In je kerncurriculum analyseer je de artistieke, ... [+]

Overzicht

William Shakespeare zei het het beste toen hij schreef: "De hele wereld is een podium" - waar kun je beter theater studeren dan het huis van Shakespeare en zoveel andere briljante toneelschrijvers en artiesten?

Neem deel aan de rijke historische en hedendaagse theatrale traditie in Groot-Brittannië door theater- en dramacursussen. In je kerncurriculum analyseer je de artistieke, financiële en professionele structuren die het theater in Groot-Brittannië beïnvloeden, met de nadruk op Londen. Je onderzoekt ook belangrijke teksten en uitvoeringen binnen de relevante historische en culturele context en verdiept je in theaterkritiek, receptie-theorie, dramaturgie en scenografie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carri ... [+]

Overzicht

Londen is 's werelds toonaangevende stad voor internationale financiën en een belangrijke motor voor de wereldeconomie. Vergeet niet dat het ook een belangrijke speler is op het gebied van kunst, bedrijfsleven en marketing, onderwijs, media en communicatie, politiek en non-profitorganisaties, waardoor een semester-stage in Londen een ideale kans is. Neem de metro naar het werk of een dubbeldekkerbus. Pak wat fish and chips voor de lunch. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten terwijl je alles inneemt wat Londen te bieden heeft.

Een IES-stage in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Ons 14 weken durende programma in Londen garandeert een onbetaalde, voor kredietwaardige stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je 32-40 uur per week werkt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks aan te melden bij University College London. ... [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks aan te melden bij University College London. IES Abroad London is toegewijd aan het verbeteren van je studieervaring in het buitenland met superieure studentenvoorzieningen en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen zullen u helpen het meeste uit uw ervaring in het buitenland te halen. Londen wordt je klaslokaal. Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap of een studentenclub verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie. w... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven bij City, University of London. ... [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven bij City, University of London.

IES Abroad London is toegewijd aan het verbeteren van je studieervaring in het buitenland met superieure studentenvoorzieningen en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen helpen u om het meeste uit uw ervaring in het buitenland te halen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven in een universiteit in Londen. Met zev ... [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven in een universiteit in Londen. Met zeven prestigieuze instellingen om uit te kiezen, vindt u een partnerschool en een programma dat aan uw behoeften voldoet.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

... [+]

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Leef en leer als een lokale student deze zomer in Londen wanneer je inschrijft en lesgeven aan het wereldberoemde University College London (UCL). Van de sociale wetenschappen tot de gezondheidswetenschappen, wetenschappen en meer, is er iets voor iedereen bij UCL.

Academici

... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma is bedoeld voor studenten in engineering, architectuur en wetenschappen die cursussen Engels of Spaans willen volgen aan een prestigieuze en academisch uitd ... [+]

Overzicht

Als toonaangevend centrum van onderzoek in de industrie, handel en technologie in Spanje, is Madrid een ideale stad om techniek, architectuur en wetenschap en hun toepassingen in de professionele wereld te bestuderen.

Dit programma is bedoeld voor studenten in engineering, architectuur en wetenschappen die cursussen Engels of Spaans willen volgen aan een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialiseer je studies met een reeks technische cursussen, van lucht- en ruimtevaart tot mechanisch. Algemene architectuurcursussen, inclusief introductie tot architectuur, opstellen en ontwerpcursussen, bieden u unieke inzichten in uw vakgebied. Science-cursussen bieden u de kans om farmaceutische wetenschappen en voedingswetenschappen te studeren, met cursussen in biologie en chemie. Mix disciplines of focus op een enkel veld voor meer geconcentreerde studies.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons programma is bedoeld voor studenten die de vitaliteit van Spanje en de grote stedelijke universitaire omgeving van de Universidad Complutense de Madrid (UCM) willen e ... [+]

Overzicht

Het zal niet moeilijk zijn om verliefd te worden op Madrid. Deze hoofdstad, gelegen in het hart van Spanje, is vooral uniek omdat het een stedelijk tempo kent en bekend staat om zijn rijke artistieke, politieke en zakelijke cultuur.

Ons programma is bedoeld voor studenten die de vitaliteit van Spanje en de grote stedelijke universitaire omgeving van de Universidad Complutense de Madrid (UCM) willen ervaren, een van de meest vooraanstaande universiteiten van het land waar ons centrum is gevestigd.

Dit programma streeft ernaar je onder te dompelen in de cultuur van de Madrilenen door zijn academische opties, buitenschoolse activiteiten met universiteitsstudenten en huiskeuzes. Naast een vereiste Spaanse cursus, heb je de mogelijkheid om een ​​breed scala aan IES Abroad getrainde cursussen te volgen, evenals lokale universitaire cursussen. Je kunt ook een voorbereidingscursus volgen voor het Diploma de español como lengua extranjera (DELE), leidend tot een certificaat. Deze prijs is een aanwinst voor uw cv en kan zonder extra kosten worden verdiend. Verschillende excursies maken u buiten de stadsgrenzen tot locaties met historische en hedendaagse interesses. Je kunt ook internationale werkervaring toevoegen aan je cv terwijl je studiepunten verdient door deel te nemen aan een stageplaats en een begeleidend academisch seminarie.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Met ons programma voor bedrijfsstudies kunt u cursussen volgen in Business, Finance, Marketing, Economics en Management, onderwezen door faculteiten van de plaatselijke U ... [+]

Overzicht

Milaan, bekend als de zakelijke hoofdstad van Italië, is de plek om in het buitenland te studeren voor zakelijke majors. De thuisbasis van de beurs van Italië, de Borsa Italiana en beroemde internationale bedrijven zoals Giorgio Armani, Bugatti en Pirelli, Milaan, biedt een dynamische internationale zakelijke omgeving.

We bieden unieke cursussen die de zakelijke wereld verkennen, evenals een breed scala aan cursussen gericht op hedendaagse kwesties in Italië. Alle IES Abroad gebiedsstudiecursussen worden gegeven door experts op hun vakgebied en worden uitgevoerd in het Engels. We bieden ook een gastcollege-serie en een uitgebreide lijst van cursusgerelateerde excursies die u helpen meer te leren over de Italiaanse zakelijke cultuur. Rond uw studie in het buitenland af met een verplichte cursus Italiaans die is afgestemd op uw vaardigheidsniveau.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Doei! Pak je koffers en bereid je voor op je creatieve kant in deze moderne stad die bekend staat om zijn kunst-, architectuur-, design-, bedrijfs- en financiële activite ... [+]

Overzicht

Doei! Pak je koffers en bereid je voor op je creatieve kant in deze moderne stad die bekend staat om zijn kunst-, architectuur-, design-, bedrijfs- en financiële activiteiten van wereldklasse en mode. Absorbeer alles wat Milaan te bieden heeft via IES Abroad Milaan's brede verscheidenheid aan cursussen, stages en culturele activiteiten.

Ongeacht het niveau van het Italiaans dat u spreekt, nodigen wij u uit hier te studeren en de rijke cultuur van Milaan te ervaren. Je wordt geplaatst in een IES Abroad Italiaanse taalcursus die voor jou is ontworpen op basis van je taalniveau.

Ons Italy Today-programma biedt ook cursussen in de vrije kunsten en sociale wetenschappen, die allemaal aspecten van de hedendaagse Italiaanse samenleving behandelen. Cursussen worden gegeven door hooggekwalificeerde experts in hun vakgebied. Je hebt ook de mogelijkheid om cursussen te volgen aan een van de zes lokale universiteiten. Twee cursussen partnerinstellingen zijn inbegrepen in de kosten van het Italy Today-programma.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Van oude Ambrosiaanse gezangen tot geavanceerde multimedia-installaties, Italië heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van muzikale innovatie. Als muziek ... [+]

Overzicht

Van oude Ambrosiaanse gezangen tot geavanceerde multimedia-installaties, Italië is altijd een voorloper geweest van alt = "muzikale innovatie. Als een alt =" muziekstudent in Milaan, heb je de mogelijkheid om met alt te werken van wereldklasse " muzikanten, genieten van de lokale alt = "muziekscene, optreden op verschillende locaties en wonen een breed scala aan uitvoeringen bij.

Of je nu vloeiend Italiaans spreekt of alleen ciao zegt, je wordt met open armen ontvangen door het personeel van IES Abroad Milan Center. In het centrum is er een heel scala aan mogelijkheden voor instrumentalisten, vocalisten, componisten en performance majors, en partnerschappen met de Civica Scuola di Musica, het Conservatorio G. Verdi, het Milano Classica Chamber Orchestra (alleen lente) en La Verdi Symfonisch koor en orkest.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Stel je voor dat je stage loopt in Milaan ... [+]

Overzicht

Stelt u zich eens voor dat u stage zou lopen in Milaan - thuisbasis van de Borsa Italiana (beurs) en Milan Fashion Week, en de design- en zakelijke hoofdstad van Italië. Hier kun je het semester besteden aan het slijpen van je ambacht in een atelier of in public relations voor een internationaal modehuis, om nog maar te zwijgen van de stagemogelijkheden in e-commerce, luxe bedrijven en muziek.

Met vijf grote treinstations en hogesnelheidsverbindingen naar andere Italiaanse steden, heb je het gevoel dat je in alles staat. Gebruik voor uw dagelijkse woon-werkverkeer de metro van Milaan, de stadstram of Il Passante, de metro.

Terwijl u de stad verkent, moet u zeker een rondleiding door de andere specialiteit van Milaan maken - eten! Geniet tijdens je lunchpauze van een bord risotto alla milanese en als het rond de wintervakantie is, volg het dan met een plak panettone - mangia! De voordelen van een stage in het buitenland zijn talrijk. Een internationale stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Diversificeer je mode studies met een keuzevak van ons Italië Today Programma. Cursussen omvatten geschiedenis, politieke wetenschappen, literatuur, muziek en nog veel me ... [+]

Waarom Milaan?

De mode is in de lucht in Milaan. Als een van de "grote vier" modehoofdstukken (samen met Londen, New York en Parijs), is Milaan de thuisbasis van vele high-end modehuizen zoals Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, en vele anderen; en bijna alle "grote namen" zijn vertegenwoordigd. Bereid je voor om geïnspireerd te worden door de Milanese normen van elegantie en obsessie met stijl - van de landingsbaan naar de straat.

Ons Fashion Design & Merchandising Programma biedt een holistische mode ervaring. Ontmoet de bronnen van wereldwijde trends in zaken, ontwerpen, aanpassen, stoffen en materialen, modelleren en marketing. Meer informatie over het bedrijf van mode van lokale experts en professoren van de beste universiteiten in Milaan. Doe mee aan het Milanese ontwerp en op maat van de scène door middel van practicum cursussen in professionele modeinstituten die hands-on lessen aanbieden in kleding en accessoires.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bedrijfsleven, economie, sociologie en politieke wetenschappen biedt dit multidisciplinaire interdisciplinaire pro ... [+]

Overzicht

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bedrijfsleven, economie, sociologie en politieke wetenschappen biedt dit multidisciplinaire interdisciplinaire programma een uniek vergelijkend perspectief van twee van de meest opvallende opkomende economieën in Zuid-Amerika: Santiago, Chili en Buenos Aires, Argentinië.

Het programma begint met oriëntatie in Buenos Aires, waar de eerste helft van het programma wordt gehouden, gevolgd door een cursus van een week naar Peru en de tweede helft van het programma in Santiago.

Leer over het versnelde tempo van globalisering en economische groei in deze markten, terwijl je twee heel verschillende culturen ervaart, compleet met hun eigen afzonderlijke instellingen, wetten en bedrijfspraktijken en culturen. Beide dienen als modellen voor zowel de valkuilen als kansen rondom economieën in transitie binnen de wereldwijde markt.... [-]

Argentinië Buenos Aires Chili Santiago
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dompel jezelf onder in de Japanse cultuur door je full-time in te schrijven bij het Center for Japanese Studies (CJS) aan de universiteit van Nanzan. Als een vooraanstaan ... [+]

Overzicht

Traditie ontmoet moderniteit in de bloeiende Japanse stad Nagoya. Talloze culturele tradities begonnen in Nagoya en zijn doorgegeven door generaties - de stad wordt aangeduid als Geidokoro, een centrum voor kunst en cultuur. Mis niet de rituelen en festivals die plaatsvinden in tempels en heiligdommen in het hele Nagoya-gebied.

Samen met zijn culturele tradities is Nagoya een belangrijke havenstad en industrieel centrum. Grote internationale bedrijven zijn aanwezig in Nagoya, waaronder Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing en Mitsubishi Heavy Industries.

Dompel jezelf onder in de Japanse cultuur door je full-time in te schrijven bij het Center for Japanese Studies (CJS) aan de universiteit van Nanzan. Als een vooraanstaande particuliere universiteit biedt de Universiteit van Nanzan uitstekende leermogelijkheden. Naast een vereiste intensieve Japanse taalles, kies je uit een reeks CJS-Engelstalige cursusaanbiedingen in het bedrijfsleven, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en geniet je van praktische lessen in Japanse kunst, zoals ikebana, shodo, hanga, en sumie. Studenten met zeer geavanceerde taalvaardigheden worden aangemoedigd om zich in te schrijven voor Japanse seminars met lokale studenten.... [-]

Japan Nagoya
Vraag informatie aan
Engels,Japans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Onze onderdompeling in het Frans ... [+]

Overzicht

Onze onderdompeling in het Frans

Dit programma heeft een nauwe relatie met de Université de Nantes, dus je hebt veel mogelijkheden om je in te schrijven voor lokale universitaire cursussen. IES Abroad cursussen worden in het Frans gegeven door de Franstalige Franse faculteit, van wie velen hoogleraar zijn aan de Université de Nantes. Je hebt ook toegang tot de universiteitsbibliotheken, computerlokalen, cafetaria's en sportfaciliteiten en je bent van harte welkom om deel te nemen aan studentenclubs en andere sociale en sportorganisaties. Je kunt je ook inschrijven voor een kunstopleiding aan de Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA) of studeren Business and Communications aan de door AASCB en EQUIS geaccrediteerde Audencia Business School.... [-]

Frankrijk Nantes
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Geniet van alles wat de Côte d'Azur te bieden heeft tijdens het bestuderen van onderwerpen die relevant zijn voor de Middellandse Zeekust, zoals Duurzaamheid en Immigrati ... [+]

Overzicht

Gelegen aan de rand van de Middellandse Zee aan de betoverende Franse Rivièra, alt = "Nice nodigt uit met zijn milde klimaat en heldere hemel. Of je nu door de smalle straatjes van de oude stad slentert of naar beneden kijkt vanuit Colline du Chateau (Castle Hill) op het adembenemende panorama van deze adembenemende stad, alt = "Nice zal je betoveren. Geniet van alles wat de Côte d'Azur te bieden heeft tijdens het bestuderen van onderwerpen die relevant zijn voor de Middellandse Zeekust, zoals Duurzaamheid en Immigratie, het verbeteren van uw taalvaardigheden (geen ervaring vereist) en leren over zaken doen met andere internationale studenten.

Je volgt je taal- en gebiedsstudiecursussen in het IES Abroad Center en hebt de optie om 6 studiepunten te nemen bij SKEMA, gevestigd in Sophia Antipolis en door de Financial Times tot een van de beste Europese business schools benoemd.... [-]

Frankrijk Leuk
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit is jouw kans om samen met studenten uit Frankrijk en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven bij SKEMA Business School. De ult ... [+]

Overzicht

Nice is gunstig gelegen tussen Cannes en Monaco en staat bekend om zijn adembenemende waterkant en idyllische levensstijl aan de Franse Rivièra. Maar wist u dat Nice ook dicht bij Sophia Antipolis ligt, het bekende wetenschapspark van Europa met meer dan 1.300 internationale bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, biotechnologie en onderzoek? Dit park staat ook bekend als de Franse Silicon Valley.

Dit is jouw kans om samen met studenten uit Frankrijk en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven bij SKEMA Business School. De ultramoderne businesscampus van SKEMA bevindt zich in het hart van Sophia Antipolis, waar u zich direct kunt inschrijven voor uw cursussen. SKEMA, dat AACSB- en EQUIS-accreditatie heeft, wordt consequent gerangschikt als een van de beste Europese business schools door de jaarlijkse ranking van de Financial Times.... [-]

Frankrijk Leuk
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma combineert een rigoureuze studie van de Franse taal op een gevorderd niveau met een breed scala aan lessen die in het Frans worden gegeven door een ervaren ... [+]

Overzicht

Met zijn grote boulevards, wereldberoemde monumenten, een ongeëvenaarde literaire en artistieke geschiedenis en zijn eenvoudige joie de vivre, is alt = "Parijs is een stad die je voor altijd zal veranderen." Het Parijs van vandaag is een veelzijdige en multiculturele metropool die biedt een toegang tot de culturen van de wereld. Het wemelt van de bevolking van voormalige Franse koloniën zoals Senegal en Marokko, van Aziatische en Europese immigranten, en van zakenmensen en wetenschappers van over de hele wereld.

Dit programma combineert een rigoureuze studie van de Franse taal op een gevorderd niveau met een breed scala aan lessen die in het Frans worden gegeven door een ervaren faculteit. Je kunt ook ervaren hoe het leven is voor Franse studenten door een of meer cursussen aan een lokale universiteit te volgen - we hebben vijf opties waaruit je kunt kiezen. Gratis tutoring is beschikbaar als je hulp nodig hebt bij de overgang naar het hoger onderwijs in Frankrijk.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Geniet van alles wat Parijs te bieden heeft tijdens het studeren van zakelijke en internationale zaken in de Stad van het Licht. Je kunt je ook inschrijven voor een stage ... [+]

Overzicht

Wanneer de meeste mensen aan Parijs denken, denken ze aan iconische bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Arc de Triomphe. Deze sites zijn emblemen van de geschiedenis van Frankrijk, maar vandaag is Parijs een van de belangrijkste zakelijke, financiële en politieke centra van de wereld. Het heeft een van de hoogste BBP's van elke stad en is de thuisbasis van Fortune Global 500-bedrijven die zijn gespecialiseerd in verzekeringen, banken en energie. Als een belangrijke locatie in de Europese Unie, is Parijs ook de thuisbasis van internationale instanties zoals het Europees Instituut voor veiligheidsstudies, de OESO en UNESCO.

Geniet van alles wat Parijs te bieden heeft tijdens het studeren van zakelijke en internationale zaken in de Stad van het Licht. Je kunt je ook inschrijven voor een stage, inclusief de tijd die je op je stage hebt doorgebracht en een academisch seminar dat je helpt bij het contextualiseren van wat je leert.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

... [+]

Van huisvesting tot culturele evenementen is ons werk ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft.

Academici

Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen.

Je neemt 15-19 studiepunten per semester. Alle cursussen worden in het Frans geleerd.

Maak je eigen academische ervaring door te kiezen uit de volgende vereiste en optionele onderdelen:

IES in het buitenland Frans taalcursus (verplicht, 4 studiepunten) Frans-geleerde kunstcursussen bij partneruniversiteiten (facultatief, kredieten variëren) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Dansschool Parijs Marais, Studio Vermès (Fotografie) ... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je Spaanse taalvaardigheid, biedt dit programma je de mogelijkheid om snel je Spaans te versterken via een rigoureuze taa ... [+]

Overzicht

Met een bevolking van bijna 1,6 miljoen mensen is Quito een levendige en moderne stad die beroemd is om zijn prachtige koloniale Spaanse architectuur. Het is ook de hoofdstad van Ecuador, een van de biologisch meest gevarieerde landen ter wereld. Kom naar Quito en verdiep je in de lokale taal en culturen terwijl je je studie concentreert op de ecologische en etnische diversiteit van Ecuador en de uitdagingen van ontwikkeling.

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je Spaanse taalvaardigheid, biedt dit programma je de mogelijkheid om snel je Spaans te versterken via een rigoureuze taalcursus onderwezen door IES Abroad . U selecteert de rest van uw cursussen uit de opties die beschikbaar zijn op IES Abroad en een van de meest vooraanstaande universiteiten in Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Je kunt je ook tijdens je verblijf in Quito inschrijven voor een serviceleerplaats, zodat je de sociale problemen van de stad beter leert kennen.... [-]

Ecuador Quito
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Terwijl je in Quito bent, schrijf je je rechtstreeks in aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ) en neem je naast je lokale studenten het grootste deel van je vak ... [+]

Overzicht

Quito is perfect voor de avontuurlijke ziel. Met de omliggende bergen bent u altijd slechts een weg verwijderd van een adembenemend uitzicht op de vallei en vanuit een panoramisch overzicht van de Spaanse koloniale architectuur die de stad beroemd maakt. Bovendien is Quito een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar de regenwouden en mariene habitats die Ecuador wereldwijd beroemd maken. We nodigen je uit in Ecuador om je Spaans te verbeteren terwijl je geniet van alles wat dit geweldige land te bieden heeft.

Terwijl je in Quito bent, schrijf je je rechtstreeks in aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ) en neem je naast je lokale studenten het grootste deel van je vakken aan de universiteit. Omdat USFQ elk semester bijna 1500 cursussen biedt in een breed scala aan disciplines, kunnen studenten met bijna elk academisch belang spannende en uitdagende inschrijfopties vinden.... [-]

Ecuador Quito
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Duik in de fascinerende cultuur van dit Noord-Afrikaanse land terwijl je Modern Standaard Arabisch leert met cursussen aan het begin, tussenliggende en geavanceerde nivea ... [+]

Overzicht

Terwijl je over de boulevards van Rabat loopt, is het moeilijk om niet betoverd te worden door het mysterie en de traditie van deze tijdloze stad. Van de bruisende souqs (openluchtmarkten) en de energieke sfeer van de stad tot de sereniteit van de omliggende bergen en zee, Rabat is een ideale plek om meer te weten te komen over de talen, culturen en religies van Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Duik in de fascinerende cultuur van dit Noord-Afrikaanse land terwijl je Modern Standaard Arabisch leert met cursussen aan het begin, tussenliggende en geavanceerde niveaus. Leer informeel Marokkaans Arabisch om te communiceren met Marokkanen, en als je al gevorderd Frans hebt gevolgd, kun je cursussen Frans gevolgd voor gebiedsstudies volgen in het IES Abroad Center of bij onze partnerinstelling, Université Mohammed V. Ons curriculum richt zich op Noord-Afrikaans, Midden Eastern, and Islamic Studies, en IES Abroad courses laten je kennismaken met de vele invloedrijke krachten die de geschiedenis en cultuur van Marokko vormgeven.... [-]

Marokko Rabat
Vraag informatie aan
Engels,Frans,Arabisch
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ontworpen om u binnen de Italiaanse bioscoop te nemen, maakt ons Film & Media Studies Program Rome de set van uw studie in het buitenland avontuur. Het is hier dat je ... [+]

Waarom Rome?

IES in het buitenland Italiaanse taalcursus op uw vaardigheidsniveau (verplicht, 4 of 8 studiepunten) Engels- of Italiaans-geleerde IES Abroad gebiedsstudies (optioneel, 3 studiepunten per stuk) Engels of Italiaans-IES buitenlandse cursussen van een ander Rome-programma (facultatief, 3 studiepunten elk) Engels- of Italiaans-geleerde vakken bij een lokale universiteit (facultatief, elk 3 studiepunten) Service leren / sociale actie plaatsing en seminarie (optioneel, 3 studiepunten) Stage- of sociale actie plaatsing en begeleidend seminarie (3 studiepunten per facultatief) [-]
Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

... [+]

Met duizenden jaren goed gedocumenteerde geschiedenis, waaronder talloze geschriften, geweldige archeologische sites, monumenten, beeldhouwwerken en andere artefacten, is er geen betere stad om geschiedenis en klassiekers te bestuderen dan Rome.

Vandaag, bovenop de hele geschiedenis, is Rome een bloeiende Europese hoofdstad, met belangrijke rol in de internationale politiek en het bedrijfsleven.

[-]
Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

... [+]

Engels- of Italiaans-geleerde IES Abroad gebiedsstudies (optioneel, 3 studiepunten per stuk) Engels of Italiaans-IES buitenlandse cursussen van een ander Rome-programma (facultatief, 3 studiepunten elk) Engels- of Italiaans-geleerde vakken bij een lokale universiteit (facultatief, elk 3 studiepunten) [-]
Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

In ons kunstgeschiedenis en modeprogramma kunt u kiezen uit een reeks cursussen over kunstgeschiedenis (van oud naar barok), behoud en nog veel meer. ... [+]

Waarom Rome?

Als je aan kunst of mode denkt, denk je aan Rome en Italië. Vanwege de enorme vooruitgang die het Romeinse Rijk in kunst en architectuur heeft bereikt, door de werken van de Italiaanse Renaissance van de 15e eeuw (denk Michelangelo en Raphaël) tot vandaag - met de opvallende moderne architectuur van Renzo Piano en vooruitziende modes van Fendi, Gattinoni , Brioni, en de andere huizen hier gevestigd-Rome heeft heel letterlijk millennia van artistieke en architectonische schatten, triomfen en trends om te studeren.

Wat je zal bestuderen

In ons kunstgeschiedenis en modeprogramma kunt u kiezen uit een reeks cursussen over kunstgeschiedenis (van oud naar barok), behoud en nog veel meer. Je hebt ook de kans om in de mode-gerelateerde cursussen (met inbegrip van design en styling) in het Accademia di Costume e Moda, een van de bekendste Fashion Academies in Rome, te nemen of kunstlessen in Rome te nemen Universiteit van Schone Kunsten (RUFA).... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

... [+]

Een brede waaier aan andere disciplines worden aangeboden via onze andere programma's in Rome, zodat u uw studie Sociologie en Religie kunt aanvullen met cursussen in de Italiaanse taal, Kunstgeschiedenis, Geschiedenis, Klassiekers en meer.

academici [-]
Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Of je nu al je cursussen voor gebiedsstudies in één thema of mix en matchcursussen van meerdere vakken wilt volgen, Rome zal je klaslokaal zijn. Kun je je voorstellen dat ... [+]

Overzicht

Ontdek de Italiaanse taal, geschiedenis en cultuur wanneer je in Rome studeert in het buitenland. Pas uw ervaring aan door cursussen uit onze zes academische thema's te selecteren:

KunstgeschiedenisVroegschoolse educatieFilmstudiesGeschiedenisInternationale relatiesSociologie

Of je nu al je cursussen voor gebiedsstudies in één thema of mix en matchcursussen van meerdere vakken wilt volgen, Rome zal je klaslokaal zijn. Kun je je voorstellen dat plaatsen als het Vaticaan, het Pantheon, het Forum of het Colosseum deel uitmaken van je opleiding? Onze cursussen hebben een experiëntiële aard en we organiseren elk semester meer dan 150 cursusgerelateerde excursies naar historische, artistieke en culturele locaties die profiteren van de vele mogelijkheden van de stad.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carri ... [+]

Overzicht

Leef en studeer in Rome, de hoofdstad en grootste stad van Italië. Gebouwd op bijna 3000 jaar geschiedenis, is Rome de thuisbasis van bijna 3 miljoen inwoners. Naast de wereldberoemde kunst, architectuur, eten en mode, zul je een bruisende financiële, startende en technologische scene tegenkomen.

Pendelen naar je stage in Rome via de Metropolitana (trein), bus, tram of te voet voor een pittoreske wandeling. Stop voor de lunch in een tavola calda om te genieten van een verse, warme maaltijd en koffie, gevolgd door een bolletje ijs op je wandeling terug naar je werk.

Een IES-stage in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Ons 14 weken durende programma in Rome garandeert een onbetaalde, voor kredietwaardige stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je minstens 25 uur per week werkt.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Tijdens het buitenland in Rome studeren u cursussen over kinderontwikkeling, kruisculturele psychologie, het Italiaanse onderwijsstelsel en meer. ... [+]

Waarom Rome?

Wat het onderwijs in Italië betreft, is er geen plaats als Rome. Van de Montessori-scholen naar het Italiaanse inclusieve onderwijsmodel is Rome de geboorteplaats van diverse revolutionaire onderwijspraktijken. Leer meer over de geschiedenis van de school in Italië op ons programma voor vroegtijdig opvoeding, en krijg praktische ervaring in lokale klaslokalen die u in de gaten houden op wereldwijde onderwerpen die de onderwijswereld van vandaag beïnvloeden.

[-]
Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons zomervakantieprogramma werkt samen met het Accademia di Costume e Moda, een erkend centrum voor uitmuntendheid op het gebied van mode- en kostuumontwerp, om twee fund ... [+]

Waarom Rome?

Verken modeontwerp en -productie in een van 's werelds top mode steden deze zomer-Rome! Door middel van coursework en hands-on ervaring, ontdekt u zowel de theoretische als de praktische aspecten van de hedendaagse Italiaanse modeproductie. Veldtochten naar lokale musea, tentoonstellingen en andere interessesites bieden context voor wat je in het klaslokaal leert.

Wat je zal bestuderen

Ons zomervakantieprogramma werkt samen met het Accademia di Costume e Moda, een erkend centrum voor uitmuntendheid op het gebied van mode- en kostuumontwerp, om twee fundamentele modecursussen te bieden.

U zult zich inschrijven op zowel mode- als designcursussen, en dan kunt u een extra cursus in de kunstgeschiedenis bij het IES Abroad Centre. De cursus helpt u bij het ontdekken van meesterwerken in de stad en analyseert ook hoe zelfs in de kunst en architectuur, stijl en ontwerp veel verschillende historische perioden sterk karakteriseren.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
Deeltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Waarom Salamanca? Terwijl u de menselijke geest en het gedrag bestudeert, welke betere manier om meer over uzelf en anderen te leren dan het leven en leren in het buiten ... [+]

Waarom Salamanca?

Terwijl u de menselijke geest en het gedrag bestudeert, welke betere manier om meer over uzelf en anderen te leren dan het leven en leren in het buitenland in Salamanca?

Ontworpen voor Psychologie majors of minderjarigen, is ons Psychologie Programma een samenwerking tussen IES in het buitenland en de Universidad Pontificia de Salamanca, een prestigieuze universiteit die bekend staat om zijn Psychologie Studies. Cursussen worden genomen in het IES Abroad Salamanca Centre en Universidad Pontificia de Salamanca, en worden in het Engels gegeven. U kunt uw Spaanse vaardigheden oefenen met een verplichte taalcursus, terwijl u in Salamanca bent.

Salamanca en daarbuiten zijn jouw klaslokaal. Het programma biedt ook een scala aan culturele activiteiten en vakantiereizen om de studentervaring te verbeteren. ... [-]

Spanje Salamanca
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

als jij ... [+]

Overzicht

Combineer de sfeer van een universiteitsstad en de charmante gastvrijheid van een kleine stad, en je hebt Salamanca. Salamanca is in 1988 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en de belangrijkste universiteitsstad van Spanje. Het staat bekend om zijn bijdragen aan het Spaanse taalonderwijs.

Als je op zoek bent naar een Spaans programma dat volledig onderdompelend is, dan is ons programma in Salamanca iets voor jou. Naast een intensieve Spaanse taaloriëntatie en een semester-lange cursus Spaans, zijn er Spaanse taalschrijf-, spreek- en theaterworkshops om je cursussen tot leven te brengen.

Het programma is ook gekoppeld aan het academische en sociale leven van de Universidad de Salamanca (USAL), de oudste universiteit van Spanje en een van de meest prestigieuze in Europa. Leer samen met uw Spaanse leeftijdsgenoten door u aan te melden bij USAL of de Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Ongeacht je major, je kunt je interesses in taalkundige en culturele vaardigheid combineren met je academische bezigheden. U kunt een bijdrage leveren aan een lokale organisatie door deel te nemen aan een onderwijstrajectstage in het voorjaarssemester of door een service-leerervaring bij een lokale organisatie zonder winstoogmerk in het herfstsemester.... [-]

Spanje Salamanca
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Onze politiek, sociale rechtvaardigheid ... [+]

Overzicht

Onze politiek, sociale rechtvaardigheid

Cursussen worden in het Spaans gegeven door vooraanstaande professoren, de meesten met primaire afspraken bij een van de partneruniversiteiten van IES Abroad . Je kunt je tijdens je verblijf in Santiago ook inschrijven voor een stage of een stage voor service tijdens je verblijf in Santiago, waardoor je internationale werkervaringen aan je cv kunt toevoegen of je de sociale problemen van de stad beter kunt begrijpen. "Santiag uit de eerste hand" zal jouw klas zijn.

Stel je voor dat je je Spaans oefent terwijl je door lokale wijken reist of lokale bedrijfsorganisaties bezoekt als onderdeel van je studie van de regionale en internationale handel in Chili. Waar mogelijk profiteren onze cursussen van de vele historische, artistieke en culturele bezienswaardigheden van de stad, en verschillende cursussen bevatten ook een praktijkgerichte, praktische component. Je kunt je inschrijven voor cursussen aan lokale universiteiten, waaronder de Pontificia Universidad Católica de Chile en de Universidad de... [-]

Chili Santiago
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Er is geen sprake van de skyline van Shanghai. Van de torenhoge Oriental Pearl Tower tot de voortreffelijke Bund over de rivier de Huangpu, Shanghai glundert van de mogel ... [+]

Overzicht

Er is geen sprake van de skyline van Shanghai. Van de torenhoge Oriental Pearl Tower tot de voortreffelijke Bund over de rivier de Huangpu, Shanghai glundert van de mogelijkheid. Wij nodigen u uit om uit de eerste hand alles te ervaren wat deze opwindende stad te bieden heeft.

Shanghai is een economisch en cultureel centrum van meer dan 22 miljoen mensen. Je leert en communiceert in het Mandarijn en het Engels, terwijl je wordt blootgesteld aan het lokale dialect van Sjanghai - slechts één voorbeeld van de vele unieke talen en culturen die in verschillende regio's in het land bestaan.

Bestudeer in Shanghai de diversiteit en impact die internationale invloeden van over de hele wereld hebben op de Chinese cultuur. Wees getuige van de invloed van globalisering op Shanghai en een beter begrip van de invloed van China's invloed op de wereld.... [-]

China Sjanghai
Vraag informatie aan
Engels,Chinese
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Wat is een betere plek om techniek te studeren dan de wereld ... [+]

Overzicht

Waar kun je beter studeren dan 's werelds snelst groeiende economie en productiecentrum? Je hebt de mogelijkheid om hetzij Mechanical, Electrical, of Computer Engineering in het Engels te studeren aan een van de beste universiteiten in China, de Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU werd vijfde in China in de QS University ranglijst van 2013 en de eerste in Mechanical Engineering. De universiteit heeft tal van technologische prestaties en opmerkelijke alumni op het gebied van engineering.

Je studeert aan het University of Michigan-SJTU Joint Institute, waar je toegang hebt tot hoogwaardige faculteiten, onderzoekslaboratoria en een breed scala aan Engelstalige cursussen zoals natuurkunde, elektromagnetica, datastructuren en algoritmen, verbranding en probabilistische methoden in engineering.... [-]

China Sjanghai
Vraag informatie aan
Engels,Chinese
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

De verplichte basis van dit programma, Aanwezigheid op het verleden, maakt Siena en Toscane tot uw klaslokaal door activiteiten die belangrijke plekken in en rond de stad ... [+]

Overzicht

Bereid je voor om gecharmeerd te zijn door Siena's middeleeuwse geschiedenis en rijke cultuur. Gelegen op drie heuvels in het hart van het betoverende Toscaanse platteland, is het historische centrum van deze oude stad een UNESCO-werelderfgoed. Zodra je aankomt, is het gemakkelijk te zien waarom.

De verplichte basis van dit programma, Aanwezigheid op het verleden, maakt Siena en Toscane tot uw klaslokaal door activiteiten die belangrijke plekken in en rond de stad verkennen, en u kennis laten maken met de schoonheid van het culturele en artistieke erfgoed van Siena. Verken de vele pleinen, kathedralen en pleinen in de stadsmuren van Siena die teruggaan naar de middeleeuwen. Dit is niet alleen een tentoonstelling in een museum, dit is waar je woont. Terwijl je in Siena bent, heb je niet alleen tijd om de sites te bekijken, maar ook om te communiceren met Italianen en jezelf onder te dompelen in de lokale cultuur.... [-]

Italië Siena
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Onze zaken ... [+]

Overzicht

12 credits. 12 weken. $ 12.750.

Onze Siena - Zaken

De kruising van cultuur en keuken wordt naar een hoger niveau gebracht in Toscane, waar traditioneel eten en wijn niet alleen een groot deel van de culturele identiteit uitmaken, maar ook een primaire economische bijdrage leveren.

Onze zaken

Je woont in de gastvrije stad Siena, de thuishaven van vele speciale voedingsmiddelen, waaronder handgewalste pici pasta, crostini met kippenlever en panforte noten en fruitcake, gemaakt door lokale, kwaliteitsgedreven producenten. Hier schrijf je je in voor vier cursussen voor een totaal van 12 studiepunten, waarin je onderzoekt hoe zakelijke en economische concepten verweven zijn met het weefsel van de Italiaanse voedingsindustrie. Stel je eens voor dat je op een dag wereldwijde marketingstrategieën zou onderzoeken en de volgende een lokale Brunello-wijnproducent met internationale distributie zou bezoeken. Hoe zit het met het bestuderen van het EU-landbouwbeleid en vervolgens met de eigenaar van een agriturismo praten over hoe dit beleid zijn bedrijf beïnvloedt? Welkom om in het buitenland te studeren!... [-]

Italië Siena
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Onze studie in het buitenland in Sydney biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de prestigieuze Macquarie University met toegang tot een breed scal ... [+]

Overzicht

Maak gebruik van je kans om te leven en te leren in een van de mooiste en meest leefbare steden ter wereld - Sydney! Geniet van het comfortabele klimaat van Sydney (warme zomers en milde winters), wereldberoemde stranden (denk aan: Bondi, Manly en Coogee) en iconische plekken in de stad (de rotsen, de havenbrug en de koninklijke botanische tuinen).

Onze studie in het buitenland in Sydney biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de prestigieuze Macquarie University met toegang tot een breed scala aan cursusaanbiedingen in honderden disciplines.

Sydney wordt ook je klaslokaal. Geniet van de robuuste muziekscene van de stad met een optreden in het wereldberoemde Sydney Opera House. Bezoek een van de vele musea, zoals het Museum of Contemporary Art of de kunstgalerie van New South Wales om enkele van de grootste kunstwerken van het land te zien. Geniet van de schoonheid van het landschap van Sydney door het pad van Coogee naar Bondi Beach te volgen - of, beter nog, naar de top van de Harbour Bridge te klimmen. Excursies naar iconische bestemmingen zoals de Blue Mountains, Royal National Park en het Great Barrier Reef rond onze ervaring in het buitenland.... [-]

Australië Sydney
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Onze studie in het buitenland in Sydney biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de prestigieuze Universiteit van Sydney met toegang tot een breed s ... [+]

Overzicht

Maak gebruik van je kans om te leven en te leren in een van de mooiste en meest leefbare steden ter wereld - Sydney! Geniet van het comfortabele klimaat van Sydney (warme zomers en milde winters), wereldberoemde stranden (denk aan: Bondi, Manly en Coogee) en iconische plekken in de stad (de rotsen, de havenbrug en de koninklijke botanische tuinen). Onze studie in het buitenland in Sydney biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de prestigieuze Universiteit van Sydney met toegang tot een breed scala aan cursusaanbiedingen in honderden disciplines.

Sydney wordt ook je klaslokaal. Geniet van de robuuste muziekscene van de stad met een optreden in het wereldberoemde Sydney Opera House. Bezoek een van de vele musea, zoals het Museum of Contemporary Art of de kunstgalerie van New South Wales om enkele van de grootste kunstwerken van het land te zien. Geniet van de schoonheid van het landschap van Sydney door het pad van Coogee naar Bondi Beach te volgen - of, beter nog, naar de top van de Harbour Bridge te klimmen. Excursies naar iconische bestemmingen zoals de Blue Mountains, Royal National Park en het Great Barrier Reef rond onze ervaring in het buitenland.... [-]

Australië Sydney
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Vergroot je kennis van Japan door je onder te dompelen in het hedendaagse Japan en zijn cultuur - en welke betere manier om de Japanse taal te leren? Aan de Kanda Univers ... [+]

Overzicht

Theeceremonie, kalligrafie, muziek, dans en vechtsporten - Japan is een medley van cultuur, oud en nieuw, die je kunt verkennen tijdens je verblijf in Tokio. Leef en leer in deze opwindende stad waar het verleden zich vermengt met de toekomst en het ultramoderne naast de traditionele staat.

Vergroot je kennis van Japan door je onder te dompelen in het hedendaagse Japan en zijn cultuur - en welke betere manier om de Japanse taal te leren? Aan de Kanda University of International Studies (KUIS) volg je een taalcursus met 6 studiepunten die speciaal is ontworpen voor IES Abroad studenten (met de mogelijkheid om maximaal 12 studiepunten te behalen), plus taalcursussen die in het Engels worden gegeven. Het Engelstalige cursusaanbod kijkt naar Japan vanuit het oogpunt van populaire cultuur, geschiedenis, politiek en kunst. KUIS, opgericht in 1987, is een particuliere universiteit die zich inzet voor het streven naar excellentie in internationale studies, vreemde talen, interculturele communicatie, Japanse cultuur en taalkunde.... [-]

Japan Tokyo
Vraag informatie aan
Engels,Japans
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Het aanbieden van zowel Engels als Duits gedoceerde cursussen, de IES Abroad Vienna European Society ... [+]

Overzicht

Het aanbieden van zowel Engels als Duits gedoceerde cursussen, de IES Abroad Vienna European Society

Duitse taalEuropese zaken, economie en politiekSamenleving en zelfDe kunst

Met voldoende achtergrond in het Duits, kun je je ook inschrijven voor cursussen aan de prestigieuze Universität Wien, waar je het Oostenrijkse onderwijssysteem ervaart en de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan studentenactiviteiten. Misschien maak je zelfs Oostenrijkse vrienden terwijl je bezig bent.

Wenen wordt je klaslokaal. Kun je je voorstellen dat je meer leert over Freuds theorieën over psychoanalyse en dan op zijn huis gaat en op het kantoor waar hij oefende? Of studeer je politiek en internationale organisaties en bezoek je de VN, de OVSE of de OPEC? Wat dacht je van het verkennen van de kunstgeschiedenis in de wereldberoemde galerijen en musea van Wenen? Welkom om in het buitenland te studeren! Waar mogelijk profiteren onze cursussen van de historische, artistieke en culturele bezienswaardigheden van de stad en bevatten ze een praktijkgerichte, praktische component. We willen dat je je thuis voelt in Wenen, dus we zullen er alles aan doen om je te helpen integreren in het leven in de stad. Van huisvesting tot culturele evenementen, het is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk maakt.... [-]

Oostenrijk Wenen
Vraag informatie aan
Engels,Duits
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Het IES Abroad Vienna Music-programma is ideaal voor studenten die musiceren of miniseren in muziek, en biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan een brede selectie v ... [+]

Overzicht

De thuisbasis van een verbazingwekkend aantal legendarische componisten - van Haydn, Mozart en Beethoven tot Brahms, Mahler en Schoenberg-Wenen heeft tot op de dag van vandaag een ongelooflijke rijkdom aan muziekcultuur. Het wereldberoemde Vienna Philharmonic Orchestra, de Musikverein en de Staatsoper zijn slechts enkele van de vele toonaangevende instellingen die van Wenen een echte 'stad van muziek' maken - en maken het de perfecte locatie voor een boeiende studie van muziekgeschiedenis en -prestaties .

Het IES Abroad Vienna Music-programma is ideaal voor studenten die musiceren of miniseren in muziek, en biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan een brede selectie van cursussen die zich richten op muziek en de Europese cultuur en samenleving. Het programma is georganiseerd in samenwerking met de Europese vereniging van Wenen... [-]

Oostenrijk Wenen
Vraag informatie aan
Engels,Duits
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ervaar het leven in Wenen als een student psychologie en sociale wetenschappen. Onze cursussen bieden u de mogelijkheid om jeugdculturen, de ontwikkeling van kinderen, vi ... [+]

Waarom Wenen?

Wenen wemelt van mensen van over de hele wereld die van deze stad hun thuis hebben gemaakt.

Gelegen in het centrum van Europa en rijk aan cultuur, is dit een plek waar mensen van alle geledingen van het leven gedijen. Misschien niet verrassend, het is ook een stad waar de studie van de maatschappij een lange geschiedenis kent en waar de moderne psychologie haar geboorteplaats claimt. Veel vooraanstaande denkers maakten van Wenen hun thuis - Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (die les gaf op IES Abroad ), en natuurlijk Sigmund Freud.

Wat je zult studeren

Ervaar het leven in Wenen als een student psychologie en sociale wetenschappen. Onze cursussen bieden u de mogelijkheid om jeugdculturen, de ontwikkeling van kinderen, virtuele identiteit op internet, de immigrantenervaring en de sociale en psychologische dimensies van discriminatie te verkennen. Verdiep uw leerervaring met een programma-gerelateerde reis naar bestemmingen in heel Oostenrijk, Hongarije en Duitsland om deze kwesties in een bredere culturele en geografische context te verkennen.... [-]

Oostenrijk Wenen
September 2020
Engels,German (Austria)
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Kies uit een brede selectie van cursussen in disciplines zoals Economie, Financiën, Internationale zaken, Management, Marketing en Politicologie. Je kunt je ervaring ook ... [+]

Waarom Wenen?

Een verbluffend mooie stad, Wenen neemt een unieke positie in op het kruispunt tussen oost en west, noord en zuid, lang waardoor de stad een centrale ontmoetingsplaats is voor handel en internationale politiek, evenals kunst en cultuur. Stel je voor om International Business te studeren in de geboorteplaats van Peter Drucker, of te leren over politiek en internationale organisaties en vervolgens de VN, de OVSE, de OPEC te bezoeken. Dit is studeren in het buitenland!

Wat je zult studeren

Kies uit een brede selectie van cursussen in disciplines zoals Economie, Financiën, Internationale zaken, Management, Marketing en Politicologie. Je kunt je ervaring ook verbeteren door cursussen in kunstgeschiedenis, geschiedenis, geesteswetenschappen, psychologie en nog veel meer te volgen.... [-]

Oostenrijk Wenen
September 2020
Engels,German (Austria)
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

IES Abroad

Amsterdam, een stad die lang geassocieerd is met noties van tolerantie en openheid, is de perfecte achtergrond om kunstgeschiedenis, literatuurwetenschap en sociologie te ... [+]

Overzicht

Amsterdam, een stad die lang geassocieerd is met noties van tolerantie en openheid, is de perfecte achtergrond om kunstgeschiedenis, literatuurwetenschap en sociologie te bestuderen via de lens van genderstudies. We nodigen je uit om de geschiedenis en het heden van Amsterdam te verkennen en na te gaan hoe deze begrippen al dan niet veranderen.

Amsterdam is je klas, met cursusgerelateerde excursies naar musea van wereldklasse en opmerkelijke locaties in Amsterdam die een belangrijke rol spelen in elke cursus. Je zult bijvoorbeeld de representaties van gender en seksualiteit bestuderen in het werk van Rembrandt en het Anne Frank museum bezoeken. Dit programma bevat ook een cursusgerelateerde excursie naar Berlijn om je studiethema's verder te onderzoeken.... [-]

Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Je zult jezelf onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die pl ... [+]

Overzicht

De charmante Provençaalse stad Arles, met een 2000 jaar oude Romeinse arena in het centrum, staat bekend om zijn prachtige architectuur en de associatie met Van Gogh, Gauguin, Cézanne en Picasso. Veel dans-, muziek-, fotografie-, theater- en folklore-festivals vinden gedurende de zomer in en rondom de stad plaats, waardoor het een levendige locatie is voor zomerstudenten in Frankrijk.

Je zult jezelf onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die plaatsvinden in lokale restaurants, waar u uw Frans oefent met IES Abroad professoren en personeel terwijl u geniet van de heerlijke keuken van de Provence. Vrijdagdagen zijn gereserveerd voor cursusgerelateerde activiteiten en excursies, zoals kooklessen, concerten in de Arènes d'Arles, een Van Gogh-wandeltour, theaterworkshops en meer.... [-]

Frankrijk Arles
September 2020
Frans
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende star ... [+]

Overzicht

Met grote invloed op commercie, onderwijs, entertainment, media, mode en de kunsten heeft Barcelona zijn sporen verdiend als een belangrijke speler op de wereldmarkt. Loop naar je werk of neem de metro, bus of tram door deze opmerkelijke stad met architectonische en culturele wonderen. Lunch is altijd een kans om het beste van mediterrane gerechten te proeven: heerlijke tapas, de meest verse zeevruchten en Crema Catalana als dessert!

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt. De optionele taalcursus verhoogt je Spaanse taalvaardigheid en spreekvaardigheid. Je krijgt een * onbetaalde stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je minimaal 22 uur per week werkt. We zullen met u samenwerken om de beste overeenkomst tussen uw uitgesproken voorkeuren en professionele doelen te vinden met wat beschikbaar is via IES Internships in Barcelona. Voordat je vertrekt, zal je stagecoördinator met je samenwerken om je cv te verfijnen, je sollicitatiebrief te perfectioneren en je communicatie- en interviewvaardigheden aan te scherpen terwijl we je voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving.... [-]

Spanje Barcelona
September 2020
Engels,Spaans
Voltijd
2 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

De IES Abroad Barcelona Language ... [+]

Overzicht

De IES Abroad Barcelona Language

Taalcursussen ontwikkelen uw schriftelijke en mondelinge vaardigheid in cursussen Spaans en gebiedsstudies bieden een uitstekende gelegenheid om meer te leren over modern Spanje in de bredere context van de Europese Unie. Cursussen zijn beschikbaar in zowel het Spaans als het Engels.

In de loop van de zomer zult u zelf de levendige pleinen en kronkelende straatjes leren kennen. De taal van Barcelona

Studeer in het buitenland in Barcelona en ervaar de unieke en levendige cultuur van de stad!

Snelle feitenCentrum: IES Abroad BarcelonaPlaats: BarcelonaLand: SpanjeProgrammacredits: 6-7 creditsTaal van de instructie: Engels, SpaansTaal Vereisten: GeenProgrammadata... [-]
Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit Engelstalige programma verkent onderwerpen in stedelijke studies, architectuur en milieustudies in Berlijn, een stad die zichzelf de afgelopen eeuw herbouwd en opnieu ... [+]

Overzicht

Dit Engelstalige programma verkent onderwerpen in stedelijke studies, architectuur en milieustudies in Berlijn, een stad die zichzelf de afgelopen eeuw herbouwd en opnieuw ontworpen heeft. Cursusgerelateerde excursies zijn geïntegreerd om een ​​kijkje te geven in de architecturale innovaties van Berlijn, methoden voor het integreren van duurzaam design en verschillende historische en politieke bewegingen. Excursies naar andere steden in Duitsland vervolledigen het programma en laten je toe om de cultuur en architectuur van Duitsland in een vergelijkende context te verkennen.

Snelle feitenCentre: IES Abroad Berlin Metropolitan StudiesPlaats: BerlijnLand: DuitslandProgrammacredits: 6-9 creditsTaal van de instructie: EngelsTaal Vereisten: GeenProgrammadata... [-]
Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage in Berlijn ontwikkelt je professionele vaardigheden en je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière e ... [+]

Overzicht

Ervaar Berlijn - het economische en politieke centrum van Duitsland. Deze hoofdstad heeft ook een bloeiende kunstscène (met meer dan 175 musea en galeries) en enkele van 's werelds meest spectaculaire architectuur. Wanneer je in Berlijn studeert, kun je wandelen, fietsen of een bus, tram of trein naar je werk nemen. Tijdens de lunch slentert u door een van de ontelbare parken en tuinen van Berlijn. Geniet 's nachts van live muziek of theater in deze Kulturhaupstadt (culturele hoofdstad) van Duitsland. Interning in Berlijn zal zowel je cv-referenties als je culturele competentie een boost geven.

Een IES-stage in Berlijn ontwikkelt je professionele vaardigheden en je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma combineert de ontwikkeling van taalvaardigheden met cursussen in het Engels en Duits die je laten kennismaken met de fascinerende geschiedenis van Duitsland ... [+]

Overzicht

Dit programma combineert de ontwikkeling van taalvaardigheden met cursussen in het Engels en Duits die je laten kennismaken met de fascinerende geschiedenis van Duitsland en de hedendaagse cultuur en samenleving. Duitse taalcursussen zijn beschikbaar op het begin- en tussenniveau. Een cursus Literatuur Duits wordt gegeven voor gevorderde studenten. Cursusgerelateerde excursies spelen een centrale rol in het programma en brengen je buiten het klaslokaal om het rijke erfgoed en de hedendaagse cultuur van Berlijn en Duitsland te ontdekken. Studeer deze zomer in Berlijn!

Curriculum Hoogtepunten

Verbeter uw Duitse taalvaardigheid door IES Abroad taalcursussen op beginners- en middelbaar niveau. Ervaring in de Duitse taal is niet verplicht om deel te nemen.Schrijf je in voor cursussen voor gebiedsstudies die zich richten op kunstgeschiedenis, filmstudies, Duitse taal en literatuur, joodse studies en politieke wetenschappen.... [-]
Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels,Duits
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma is geschikt voor studenten van alle Spaanse vaardigheidsniveaus en biedt je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de Argentijnse cultuur door een S ... [+]

Overzicht

Met zijn invloedrijke geschiedenis, prachtige Europese architectuur en een rijk cultureel leven, biedt Buenos Aires u een gastvrije sfeer om in het buitenland te wonen en te leren. Rijk aan cultuur - denk aan theater, tangodansen, musea, sport ... en het eten! -Buenos Aires is een feest voor je zintuigen en een onvergetelijk educatief avontuur.

Dit programma is geschikt voor studenten van alle Spaanse vaardigheidsniveaus en biedt je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de Argentijnse cultuur door een Spaanse taalcursus te volgen en een cursus in een verscheidenheid aan actuele onderwerpen. Je zult ook genieten van culturele evenementen en cursusgerelateerde excursies om je academische ervaring af te ronden en je studies tot leven te brengen.... [-]

Argentinië Buenos Aires
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Je zes weken durende verblijf aan een van 's werelds oudste universiteiten laat je het unieke leren kennen in Cambridge-stijl van kleine klasgroottes met een focus op int ... [+]

Waarom Cambridge?

Breng je zomerstudie door aan de universiteit van Cambridge, de alma mater van Isaac Newton, Stephen Hawking en Jane Goodall, om er maar een paar te noemen. Gehost door King's College en Pembroke College, twee van de 31 autonome universiteiten van de universiteit, zal uw zomer in het historische Cambridge u academisch en cultureel aanspreken.

Volg cursuswerk binnen je vakgebied of vertak je en volg een cursus in een nieuwe discipline. Ongeacht het onderwerp, je zult directe interactie krijgen met je docenten in kleine discussiegroepen. Bewonder tijdens uw vrije tijd prachtige parken, restaurants langs de rivier en prestigieuze musea in de charmante stad Cambridge.

Wat je zult studeren... [-]
Verenigd Koninkrijk Cambridge
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

In de loop van de zomer zult u Dublin's kronkelende straatjes en unieke charme leren kennen via een verscheidenheid aan cultureel verrijkende mogelijkheden. Het progr ... [+]

Overzicht

Het IES Abroad Intensive Acting Program geeft je een intensieve, praktische benadering van de uitvoering. In de loop van de zomer zult u Dublin's kronkelende straatjes en unieke charme leren kennen via een verscheidenheid aan cultureel verrijkende mogelijkheden. Het programma biedt inschrijving aan de befaamde National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en excursies in de Republiek Ierland en Noord-Ierland.

Cursussen worden gegeven door de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) en IES Abroad instructeurs. Deze cursussen worden gegeven in het NTSI-GSA en het IES Abroad Center en zijn in totaal 6 credits waard.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, geeft je de mogelijkheid om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vl ... [+]

Overzicht

Ervaar de bruisende zakelijke omgeving van deze stad die is ontstaan ​​als onderdeel van het economisch herstel van Ierland. Loop naar je werk door de historische straten van Dublin of neem een ​​dubbeldekkerbus, de tram, Dart of Metro. Dineer tijdens een lunch met shepherd's pie of Ierse zalm.

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, geeft je de mogelijkheid om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Je krijgt een onbetaalde stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je minimaal 32 uur per week werkt. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde match tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat beschikbaar is in Dublin. Voordat je vertrekt, werken we met je samen om je cv te verfijnen, je sollicitatiebrief te perfectioneren en je communicatie- en interviewvaardigheden aan te scherpen terwijl we je voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma is ontworpen voor studenten die intensieve academische blootstelling aan Ierland's politieke en sociale geschiedenis, hedendaagse economische kwesties en li ... [+]

Overzicht

Dit programma is ontworpen voor studenten die intensieve academische blootstelling aan Ierland's politieke en sociale geschiedenis, hedendaagse economische kwesties en literaire erfgoed zoeken. Door cursussen te combineren met studie buiten het klaslokaal, heb je de mogelijkheid om het rijke erfgoed van Ierland te ontdekken, evenals de hedendaagse cultuur door middel van kunst, theater en film.

In de loop van de zomer zal u de kronkelende straten van Dublin kennen en unieke charme kennen. Het Dublin Irish Studies Summer programma biedt inschrijving in IES Abroad-cursussen, huisvesting in volledig uitgeruste studentenappartementen en uitstapjes. Vanaf het IES Abroad Centre, vlakbij St. Stephen's Green, zal dit programma u helpen om een ​​zinvolle culturele ervaring te krijgen en een dieper kennis van wat het betekent om een ​​burger van de wereld te zijn.... [-]

Ierland Dublin Hongkong Hong Kong
September 2020
Engels
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Het EU Zomerprogramma biedt u de mogelijkheid om de uitdagingen van de Europese integratie in het verleden, het heden en de toekomst intensief te bestuderen. Het programm ... [+]

Overzicht

Het EU Zomerprogramma biedt u de mogelijkheid om de uitdagingen van de Europese integratie in het verleden, het heden en de toekomst intensief te bestuderen. Het programma begint in het hart van Europa, Freiburg, Duitsland, waar je een gespecialiseerd curriculum begint dat je meeneemt op een 16-daagse ervaringsreis door Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus.

In Bosnië-Herzegovina reis je naar Sarajevo, het "Jeruzalem van Europa" vanwege de eens historische mix van Joden, Christenen en Moslims. Na Sarajevo, heb je een tweedaagse reis naar Republika Srpska met een bezoek aan de herdenkingssite voor slachtoffers van Srebrenica en een overnachting in Višegrad, vereeuwigd in Ivo Andrié's Nobelprijs-winnende klassieke brug over de Drina.... [-]

Duitsland Freiburg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage in Kaapstad ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vli ... [+]

Overzicht

Home naar 3,7 miljoen inwoners in zijn grootstedelijk gebied, Kaapstad is een fusie van talen, culturen en religies en het economische centrum van Cape Colony. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de bergen en de kustlijn op uw woon-werkverkeer. Begin uw dag met koffie en een koeksister (Zuid-Afrikaanse donut). Geniet voor de lunch van een grote sandwich van Gatsby met een collega. Een IES-stage in Kaapstad ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt.

Je krijgt gegarandeerd een onbetaalde zomerstage in Kaapstad, waar je maximaal 32 uur per week werkt bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie. Wij zullen met u samenwerken om de dichtstbijzijnde match tussen uw professionele en persoonlijke doelen te vinden met wat beschikbaar is voor stages in Kaapstad.... [-]

Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren over de groeiende diversiteit van Frankrijk, het Middellandse-Zeebekken en Europa als geheel, kan ons Multic ... [+]

Overzicht

Er zijn veel redenen waarom mensen van over de hele wereld reizen naar alt = "Lekker in de zomer - de zon, de beroemde kustlijn en levendige kunstscène." Alt = "Nice is een ideale locatie aan de Middellandse Zee, wat ook is wat aangetrokken immigranten uit verschillende landen en heeft de regio zo wonderbaarlijk divers gemaakt.

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren kennen van de groeiende diversiteit van Frankrijk, het Middellandse-Zeebekken en Europa als geheel, ons Multiculturalism-studieprogramma in het buitenland in alt = "Nice stelt u in staat om te leren over de migrantenmigratie die in de loop van de jaren heeft plaatsgevonden en verbeter uw culturele inzichten Het programma biedt een excursie van twee weken naar Marseille en Marokko, waar studenten de materialen van hun cursussen in gebiedsstudies zullen uitdiepen in een praktijkgerichte studie van deze twee belangrijke locaties in de multiculturele make-up van Frankrijk.... [-]

Frankrijk Leuk
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage in Londen ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vlieg ... [+]

Overzicht

Er is geen twijfel dat deze bruisende stad, rijk aan geschiedenis, cultuur en diversiteit, u zal transformeren. Neem de metro naar het werk of een dubbeldekkerbus. Pak wat fish and chips voor de lunch. Ervaar al dit wereldwijde centrum van ondernemen, cultuur, architectuur en leren te bieden heeft.

Een IES-stage in Londen ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. U krijgt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar u minstens 32 uur per week werkt. Wij zullen met u samenwerken om de beste overeenkomst te vinden tussen uw uitgesproken voorkeuren en professionele doelen met wat beschikbaar is via IES Internships in Londen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Ons UK Today-programma biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van het hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die ... [+]

Overzicht

De zomer is misschien wel de beste tijd om te leven en te leren in Londen. Wie zou hier geen zomer willen doorbrengen, met tijd om ook alle gratis musea te bezoeken, films onder de sterren te kijken en de 400 groene ruimten in de stad te verkennen?

Ons UK Today-programma biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van het hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die allemaal van toepassing zijn op de Britse geschiedenis en cultuur.

Onze unieke academische ervaring integreert cursusgerelateerde excursies in vrijwel alle cursussen om de vele leermogelijkheden die Londen biedt te maximaliseren. Dit programma is een geweldige kans om je studie voort te zetten terwijl je Londen als je klas gebruikt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma biedt gevorderde en gevorderde Spaanse taalcursussen en gebiedsstudietrainingen in het Spaans. De lessen integreren de beste historische en culturele mogeli ... [+]

Overzicht

Stel je voor dat je studeert in het buitenland in de hoofdstad van Spanje en de grootste stad van Madrid. Warme zomeravonden trekken duizenden Madrilenen naar de straten van de stad, waar ze koffie drinken op terrazzo's en een parade van modieuze Spanjaarden bekijken - nu is dit je kans om het ook te ervaren. Madrid is een toonaangevend cultureel centrum in Europa en de thuisbasis van vele wereldberoemde musea, waaronder het Prado, Reina Sofia en Thyssen-Bornemisza.

Dit programma biedt gevorderde en gevorderde Spaanse taalcursussen en gebiedsstudietrainingen in het Spaans. De lessen integreren de beste historische en culturele mogelijkheden van Madrid, waardoor je je Spaanse vaardigheden kunt verbeteren en tegelijkertijd het rijke artistieke, theatrale en filmerfgoed van Spanje kunt ontdekken.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende star ... [+]

Overzicht

Waarom Milaan?

Zaken, mode en design komen samen in de op een na grootste stad van Milaan, waar de oude Italiaanse traditie combineert met moderne innovatie. Laat u inspireren door de opmerkelijke instellingen van Milaan, van het Teatro alla Scala tot de Borsa Italiana, de belangrijkste effectenbeurs van Italië. Hoe zal een voltijds stageprogramma in de Italiaanse zakelijke hoofdstad u transformeren?

Je voelt praktisch de polsslag van Italië in het snelle Milaan. Naar het werk gaan is een koud kunstje met de tram-, metro- en bussystemen. Neem voor de lunch een snelle pasta al pesto met je collega's, vul risotto alla Milanese, of de beroemde ossobuco van de regio.... [-]

Italië Milaan
September 2020
Engels,Italiaans
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Waarom studeren in het buitenland in een grote Europese stad in de zomer als je het culturele erfgoed van Parijs, Rome en Madrid kunt verkennen? In dit zeven weken durend ... [+]

Overzicht

Waarom studeren in het buitenland in een grote Europese stad in de zomer als je het culturele erfgoed van Parijs, Rome en Madrid kunt verkennen?

In dit zeven weken durende programma zul je ontdekken hoe kunst en architectuur de stedelijke ontwikkeling, het leven en de cultuur hebben beïnvloed in drie fascinerende Europese hoofdsteden, en hoe musea hun collecties bewaren, ontwikkelen, bestuderen en tentoonstellen ten voordele van het publiek. Begin je programma in Parijs, waar je zult gaan waarderen hoe deze steden zich hebben ontwikkeld rond het centrale idee van cultureel erfgoed en erfgoed. Hier begin je aan je twee cross-center-cursussen die je vervolgens naar Rome brengen en uiteindelijk Madrid voor twee weken in elke stad. Uw cursussen integreren de lesuren met cursusgerelateerde excursies naar instellingen voor kunst en cultuurbeheer, waaronder bezoeken aan bekende musea zoals het Musée d'Orsay, het Vaticaanse museum en El Prado.... [-]

Spanje Madrid Frankrijk Parijs Italië Rome  + 2 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op ... [+]

Overzicht

Welke betere manier om je Japanse taalvaardigheid te oefenen en jezelf onder te dompelen in het Japanse leven en cultuur dan door te studeren in Nagoya? Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op het gebied van Japans taalonderwijs. Je rondt je opleiding in Nagoya af door meer te weten te komen over de Japanse cultuur, politiek en kunst. Je krijgt de kans om deel te nemen aan twee excursies met Japanse studenten (georganiseerd door CJS). Daarnaast organiseren we een dagtrip naar Kyoto en culturele activiteiten exclusief voor IES Abroad studenten.

Snelle feitenCentrum: IES Abroad NagoyaPlaats: NagoyaLand: JapanProgrammacredits: 6 - 8,5 creditsTaal van de instructie: Japans, EngelsTaal Vereisten: 2 semesters Japans op masterniveau en minstens 200 kanjiProgrammadata... [-]
Japan Nagoya
Vraag informatie aan
Engels,Japans
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Stagiair in deze verbazingwekkende metropool, een centrum voor wereldwijd bankieren ... [+]

Overzicht

Stagiair in deze verbazingwekkende metropool, een centrum voor wereldwijd bankieren

Een IES-stage in New York City ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Of u zich nu inschrijft voor het 8- of 10-weken durende programma, u krijgt gegarandeerd een onbetaalde stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar u minstens 32 uur per week werkt. We zullen met u samenwerken om de beste overeenkomst te vinden tussen uw uitgesproken voorkeuren en professionele doelen met wat beschikbaar is via IES Internships in New York.... [-]

Verenigde Staten New York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start ... [+]

Overzicht

Stagiair in een van 's werelds hoogst gewaardeerde steden voor cultuur en internationale zaken. Loop of neem de bus door de levendige straten van de stad, of spring op de metro om aan het werk te gaan. Lunchtijd betekent quiche of een boterham met jam in een nabijgelegen café, gevolgd door een ontspannen espresso of thee. Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.

Je krijgt gegarandeerd een onbetaalde plaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je minstens 25 uur per week werkt. Je schrijft je ook in voor een verplicht 3- of 6-credit academisch stage-seminar met andere IES-stagiaires, waar je meer te weten komt over een verscheidenheid aan lokale zakelijke instellingen en kansen.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Vanaf de zomer van 2019 zullen onze intermediaire en geavanceerde zomertalenprogramma's in Parijs samenvloeien in één taalonderdompelingsprogramma voor studenten met mins ... [+]

Vanaf de zomer van 2019 zullen onze intermediaire en geavanceerde zomertalenprogramma's in Parijs samenvloeien in één taalonderdompelingsprogramma voor studenten met minstens twee semesters Frans op een hoger niveau.

Waarom Parijs?

Met zijn grote boulevards, wereldberoemde monumenten, een ongeëvenaarde literaire en artistieke geschiedenis en zijn eenvoudige joie de vivre, is Parijs een stad die je voor altijd zal veranderen.

Het Parijs van vandaag is een veelzijdige en multiculturele metropool die een toegang biedt tot de culturen van de wereld. Leer meer over de Franse cultuur en geschiedenis terwijl je je Franse taalvaardigheid verbetert in Parijs, een stad die tot leven komt in de zomer.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Leer Frans terwijl je internationale marketing en merkbeheer studeert in Parijs, een van de wereld ... [+]

Overzicht

Leer Frans terwijl je internationale marketing en merkbeheer bestudeert in alt = "Parijs, een van 's werelds grote steden - de thuisbasis van Global Fortune 500-bedrijven en luxueuze merken, evenals terrasjes, prachtige tuinen, openluchtmarkten en nog veel meer. internationaal zakencentrum met een van de hoogste BNP's van welke stad dan ook, alt = "Parijs is een ideale stad om marketing te studeren en uw studie van de Franse taal te beginnen.

Snelle feitenCentre: IES Abroad alt = "Zakelijke en internationale zaken ParijsPlaats: alt = "ParijsLand: FrankrijkProgrammacredits: 6 of 7 creditsTaal van de instructie: FransTaal Vereisten: GeenProgrammadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma, gevestigd in Quito en met drie weken cursus-gerelateerde excursies op de Galápagos-eilanden, stelt u in staat om kwesties van milieubeheer en -behoud te be ... [+]

Overzicht

Hoewel Ecuador slechts ongeveer zo groot is als Colorado, is het een van de meest ecologisch diverse landen op aarde. Vier ecoregio's - het Amazonebekken, de hoge Andes, de kustvlakte en de Galápagos-eilanden - bieden een rijkdom aan flora en fauna die biologen, botanici en milieuactivisten uit de hele wereld aantrekken. Naast de natuurlijke rijkdommen van het land, is Quito een architectonisch juweel dat bekend staat om de warmte en gastvrijheid van zijn bewoners.

Dit programma, gevestigd in Quito en met drie weken cursus-gerelateerde excursies op de Galápagos-eilanden, stelt u in staat om kwesties van milieubeheer en -behoud te bestuderen, terwijl u Ecuador's rijke ecologie onderzoekt. Het programma wordt georganiseerd in samenwerking met het Galápagos Academisch Instituut voor de Kunsten en Wetenschappen (GAIAS) en de Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Alle cursussen Environmental Studies worden in het Engels gegeven en een eerdere Spaanse studie is niet vereist.... [-]

Ecuador Quito
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende star ... [+]

Overzicht

Waarom Rome?

De stad is vrijwel een openluchtmuseum en een geschiedenisles met straten vol met oude gebouwen, standbeelden en monumenten: het Colosseum, de Trevi-fontein en het Vaticaan. Rome herbergt zowel multinationale organisaties als veel kleinere familiebedrijven.

Rome, met 2500 jaar geschiedenis, is de top van archeologie, kunst en musea in Italië. Loop naar je werk of neem de Metropolitana (metro), bus of tram. De lunch is een culinaire verwennerij met verse pasta, zeevruchten en, natuurlijk, pizza.

Een IES-stage ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen, en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de hedendaagse competitieve banenmarkt. De optionele taalcursus verhoogt je beheersing en spreekvaardigheid in het Italiaans. Hoewel Italiaans niet verplicht is, vereisen sommige velden mogelijk een basiskennis van de lokale taal.... [-]

Italië Rome