International Education Corporation - Florida Career College/Anthem College, Anthem College Online, UEI College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

International Education Corporation ( IEC ) is een vooraanstaande nationale aanbieder van postsecundair loopbaanonderwijs en biedt veelgevraagde verticals zoals gezondheidszorg, ambachten, zaken, technologie, transport en strafrecht. International Education Corporation is het moederbedrijf van United Education Institute College, United Education Institute, Florida Career College en US Colleges.

Als een organisatie die eigendom is van de werknemers, zetten International Education Corporation en haar dochterondernemingen zich in voor het succes van studenten en het succes van haar medewerkers.

Bij International Education Corporation beschouwen we het als een voorrecht om onze passie, positieve energie, toewijding aan kwaliteit en integriteit, en aanzienlijke middelen in deze deugdzame en essentiële zaak te steken. Bij International Education Corporation vormen onze studenten de kern van alles wat we elke dag doen. Alle afdelingen zijn uitgelijnd rond deze kern om de beste leeromgeving te creëren.

Locaties

Irvine

Address
Laguna Canyon Road,16485
92618 Irvine, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: