Independence Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Independence Community College (ICC) is een twee jaar onderwijsinstelling geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie. Het werd opgericht in 1925 als de rangen 13 en 14 van de Onafhankelijkheid openbare schoolsysteem. In 1967, Independence Community College juridisch gescheiden van de school district. De bouw van de nieuwe community college op een 68 acre campus, voorheen de Country Club Onafhankelijkheid, begon in 1969. Lessen begon op de nieuwe locatie in september 1970. ICC campus is nu de thuisbasis van het Academiegebouw, Fine Arts Building, Student Union, Cessna Learning Center, Field House, Administration Building, William Inge Centrum voor de Kunsten, een fitnesscentrum, de praktijk velden atletisch, schijf golfbaan, 96-bed multi-structuur levende complex, en een 200 bed residentie zaal.

Met veel renovaties een gedoneerd gebouw, in 2010, breidden we ons college op te nemen ICC-West (2615 West Main Street). Deze campus is gelegen aan de westkant van de Onafhankelijkheid en is de thuisbasis van onze technische programma's: Allied Health, EMS, Cosmetologie en GED / ABE. Extra renovaties werden voltooid in 2012 ons nieuwste programma, Veterinaire Technologie tegemoet te komen. Deze faciliteit state-of-the-art omvat dier afdelingen, een klaslokaal, laboratorium, chirurgie, apotheek, prep ruimte, klein dier behandeling, voedsel prep, verzorging, en radiologie.

ICC heeft ook een aanwezigheid binnenstad met de ICC Stichting kantoor en een partnerschap met de Independence Business Resource Center.

Op dit moment, onze educatieve en ondersteuning programmering omvat 46 opleidingen voor Associates van Kunst en / of Science graden, 22 programma's van de studie voor het Certificaat voltooiing, Student Support Services, mannen en sportieve programma's voor vrouwen, en een verscheidenheid van campus organisaties en activiteiten.

MISSIE: Independence Community College dient de belangen van de studenten en de gemeenschap door middel van wetenschappelijke excellentie te bevorderen culturele verrijking en economische ontwikkeling.

VISIE: Een community college, dat een uitzonderlijke educatieve ervaring met het kweken van intellect, het stimuleren van creativiteit, en het verbeteren van karakter in een student en gemeenschapsgerichte omgeving biedt zijn.

Locaties

Onafhankelijkheid

Address
Independence Community College,
1057 W. College Ave.

KS 67301 Onafhankelijkheid, Kansas, Verenigde Staten