IAU College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van het Institute for American Universities is om excellentie te bieden in internationaal onderwijs, intercultureel bewustzijn te inspireren en studenten voor te bereiden op succes in een wereldwijde gemeenschap door de studie van Europese en mediterrane geschiedenis, talen, culturen en hedendaagse kwesties.

Het Institute for American Universities (IAU) in Aix-en-Provence, Frankrijk, werd opgericht door academici en voormalige diplomaten zoals dr. Herbert Maza, die ook de eerste president was, dr. Evron Kirkpatrick, ambassadeur Jeane Kirkpatrick en anderen die een platform bieden aan Amerikanen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van diplomatieke betrekkingen met gerelateerde interesses en carrières bij de buitenlandse dienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het werd opgericht als een van de eerste Amerikaanse, Engelstalige, liberale kunstonderwijsinstellingen in West-Europa onder het gezag van de Universiteit van Aix-Marseille. Het bood een studieprogramma in het buitenland aan en verstrekte overdrachtskrediet aan degenen die bereid waren om een jaar in Frankrijk te wonen en te studeren. Bij de oprichting was het de eerste instelling die studieprogramma's in het buitenland aanbood aan studenten met andere majors dan de Franse taal.

Later breidde de IAU zich uit met een zomerprogramma-optie in Barcelona, Spanje, en begon met het aanbieden van meerlanden-periodes / intersessieseminars in januari in Europa en Noord-Afrika. Door dit te doen, heeft de IAU de plicht getoond die zij voelde om het Middellandse Zeegebied te benutten - in het onderwijs van haar studenten. Kort daarna begon de IAU door de Amerikaanse faculteit geleide programma's te verwelkomen om Amerikaanse professoren te ondersteunen die op zoek waren naar een op maat gemaakte studie in het buitenland voor hun studenten. Een resident fellows-programma dat de universitaire faculteit op sabbatical ondersteunt, volgde al snel. De mediterrane tak van de IAU biedt opleidingen aan zoals master- en bacheloropleidingen.

Locaties

Naperville

Address
2135 City Gate Lane, Suite 300, Naperville, IL 60563
60563 Naperville, Illinois, Verenigde Staten

Barcelona

Address
Carrer d’Ausiàs Marc, 25, 08010 Barcelona, Spain
08010 Barcelona, Catalonië, Spanje

Aix-en-Provence

Address
27, place de l’Université, BP 30970, 13604 Aix-en-Provence CEDEX 1, France
13604 Aix-en-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: