Lees de Officiële Beschrijving

Humboldt International University is vastbesloten om te dienen levenslang leren door onderwijs op afstand, Ter voorbereiding op een gemeenschappelijke mondiale kenniseconomie. Er zijn vijf basisprincipes we volgen:

 1. Vakbekwaamheid, waarden en ethiek die het mogelijk maken afgestudeerden om een ​​scala aan disciplinaire kennis en vaardigheden beheersen om hen te helpen hun kennis toe te passen in real-world instellingen en een leven lang leren om hun beroep te verbeteren.
 2. Kritisch denken en probleemoplossende technieken om afgestudeerden verwerven van de mogelijkheid om de resultaten te identificeren en problemen te evalueren, te ontwikkelen kritische denkvaardigheden, oplossingen aanbevelen om veranderingen door te voeren, en vervolgens te evalueren.
 3. Team learning dat zich richt op de ontwikkeling van de studenten het vermogen om teams te leiden door een combinatie van individuele en groepsactiviteiten vaardigheden gericht op het bevorderen van intellectuele en technisch onderwijs, alsmede het verstrekken van validatie en nieuwe ideeën te verkennen.
 4. Engage in een leerproces gericht op het respecteren van de menselijke diversiteit en gedragen op een tolerante manier in de richting van collega's en degenen die zij dienen op een manier die ideeën in een omgeving van intellectuele openheid kunnen communiceren.
 5. Informatie gebruik in een breed scala van mogelijkheden voor onderzoek door middel van het verzamelen, analyseren van de geloofwaardigheid en de nauwkeurigheid van de verzamelde informatie, ongeacht de bron, terwijl het gebruik van deze gegevens aan te pakken of om actie te ondernemen.

Distance Education Milieu

De Distance Education Milieu bestaat uit de Learning Educational ModuleDe Scheve Management System (Synchrone en asynchrone Platforms) en administratieve Systeem. Studenten hebben toegang tot de systemen 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Om toegang te krijgen tot het afstandsonderwijs campus studenten en docenten vereisen computers met toegang tot internet. Studenten zullen krijgen elk hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot het platform. Het onderwijs op afstand omgeving wordt ingesteld voor een maximale interactie tussen de studenten en hun docenten.

Minimum Vereisten voor toegang tot de online cursussen

Software

 • Computer met een soort van besturingssysteem, zoals Mac OSX, Windows XP of hoger, Linux of Android
 • Internet browser: Safari, Internet Explorer 8x of hoger, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome (een andere browser kan werken, maar sommige bronnen kan niet goed werken)
 • Internettoegang, is snelle verbinding sterk aanbevolen
 • Het woord processing software programma, zoals Microsoft Word of schrijven van Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader te openen en PDF-bestanden of andere soortgelijke PDF-viewer op te slaan
 • Virus detectie software die moet worden geïnstalleerd en up-to-date

Hardware

 • PC desktop, tablet of laptop
 • CPU Processor Dual Core of sneller
 • Geheugen (RAM) 4 GB of meer
 • Internet aansluiting Wifi of bekabeld (toegang tot internet)
 • Web Camera (1.3 megapixel of meer)
 • Printer (optioneel)
Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Spaans

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Humboldt International University

De Associate of Science in Business programma richt zich op het opleiden, trainen en ontwikkelen van vaardigheden van studenten aan de steeds toenemende complexiteit van ... [+]

De Associate of Science in Business programma richt zich op het opleiden, trainen en ontwikkelen van vaardigheden van studenten aan de steeds toenemende complexiteit van zaken te beheren. Het programma zal een basis waarop een succesvolle carrière in het bedrijfsleven op te bouwen en bieden inzicht in de uitvoering van zakelijke functies in de lokale en internationale omgeving te geven. Dit programma biedt een reeks van cursussen die coherent en strenge inhoud in lijn met uitdagende academische normen en relevante technische kennis en vaardigheden die nodig zijn voor te bereiden op verdere opleiding en carrière, zoals entry-level management trainee posities in de marketing en de internationale zakelijke omgeving te bieden.... [-]

Verenigde Staten USA Online
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Associate of Science

Humboldt International University

Het doel van dit programma is om een ​​technische opleiding en een fundament in de meest populaire computer software applicaties, evenals een algemene achtergrond in vele ... [+]

Het doel van dit programma is om een ​​technische opleiding en een fundament in de meest populaire computer software applicaties, evenals een algemene achtergrond in vele computer concepten en technieken aan te bieden. Onze afgestudeerden zal klaar zijn om toe te passen voor de entry-level posities als system specialist, user support specialist, en de computer informatie managers.

De Associate in Science in Information Technology programma biedt studenten de wetenschap van ontwerp, analyse en implementatie van zeer effectieve systemen en kan het aan te passen om te zetten in een bron die aanzienlijke waarde toevoegt aan de organisatie.

Algemene Onderwijs ASB 1001 Engels Co... [-]
Verenigde Staten USA Online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Por qué estudiar en Humboldt International University