Hudson County Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over het Hudson County Community College

Hudson County Community College is een openbare, uitgebreide stedelijke gemeenschapscollege die zich inzet voor het aanbieden van hoogwaardige programma's die betaalbaar, toegankelijk en gemeenschapsgericht zijn. Studenten van HCCC kunnen cursussen volgen op twee campussen, die beide in de nabijheid van knooppunten van het openbaar vervoer zijn gevestigd.

Het College bedient de inwoners en bedrijven van Hudson County, een van de meest dichtbevolkte en etnisch diverse gebieden van Amerika. Ons studentenlichaam weerspiegelt de samenstelling van Hudson County met iets meer dan 50% van Spaanse afkomst, ongeveer 16% Afrikaans-Amerikaans, 11% blank en 8% Aziatisch-Amerikaans / Pacific Islander. Meer dan een derde van de HCCC-studenten is buiten de Verenigde Staten geboren en hebben bijna 105 verschillende landen als geboorteplaats opgegeven. Zestig procent van de studenten van het college zijn vrouwen.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg
De herfst 2011-termijn begon met een recordbrekende inschrijving van meer dan 9.400 studenten, van wie 97% op zoek is naar een diploma. HCCC-studenten nemen meer studiepunten per semester op dan ooit tevoren, en in termen van voltijdse equivalenten geldt het College nu als de achtste grootste community college in New Jersey. In mei 2011 had het College zijn grootste afstudeerklas ooit - meer dan 1.000 studenten!

In de afgelopen jaren heeft HCCC een ongekende groei in zijn cursusaanbod bewerkstelligd, een centraal begeleidingsprogramma opgezet, studentenactiviteiten en overheidsprogramma's gereorganiseerd en het aantal en de kwaliteit van zijn faciliteiten uitgebreid. Naast dag- en avondlessen biedt het College nu zeven dagen per week studies en het online cursusaanbod is volledig gerealiseerd.

HCCC is volledig geaccrediteerd door de Commission on Higher Education of the Middle States Association of Colleges and Schools. Andere accreditaties zijn onder meer de Technology Accreditation Commission van de Accreditation Board of Engineering Technology; de National League for Nursing Accrediting Commission; en het Comité voor Accreditatie van Respiratoire Zorg.

Hudson County Community College al lang bekend om zijn Culinary Arts Institute. Het bekroonde, nationaal erkende CAI-curriculum is een van de slechts twee programma's in de regio New York die zijn geaccrediteerd door de American Culinary Federation Accrediting Commission. CAI-studenten kunnen een verscheidenheid aan certificaten van één semester tot één jaar volgen, evenals tweejarige universitaire diploma's. Een articulatieovereenkomst met Fairleigh Dickinson University stelt CAI-studenten in staat om bachelor- en masterdiploma's te behalen terwijl ze nog studeren op het terrein van het HCCC Culinary Arts Institute. De CAI biedt ook zowel certificaat- als AAS-programma's in Hospitality Management.

De HCCC Community Education Division werkt samen met de CAI en in samenwerking met een aantal lokale gemeenschapsgroepen om training, instructie voor werkbereidheid / levensvaardigheden en certificeringsexamens te bieden om vrouwen en hun gezinnen te helpen zelfredzaamheid te bereiken en om een bevredigend en productief leven te leiden.

Het Center for Business & Industry (CBI) van het College is toegewijd om de Hudson County-gemeenschap te voorzien van bekwame en geschoolde arbeidskrachten die het gebied zullen laten bloeien en ontwikkelen en educatieve lessen en programma's aanbieden om te voldoen aan de leerbehoeften van bedrijven, organisaties en individuen.

Naast het aanbieden van een van de meest uitgebreide financiële hulpprogramma's, biedt de Hudson County Community College Foundation beurzen aan voor verdienstelijke studenten. De HCCC Foundation heeft $ 1,25 miljoen aan studiebeurzen toegekend aan meer dan 1.000 studenten.

Ontdek HCCC

Als je het Hudson County Community College (HCCC) overweegt, komen er twee woorden in je op: academische excellentie . Het aanbieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs is onze topprioriteit bij HCCC. Twee andere woorden zullen echter ook in je opkomen als je HCCC verkent: gemak en betaalbaarheid . Onze prachtige stedelijke Journal Square-campus (onze hoofdcampus) is gunstig gelegen in het hart van Hudson County, op minder dan 20 minuten van New York City en de Newark Liberty International Airport, en is gemakkelijk bereikbaar via PATH, trein of bus. Als je eenmaal op de campus bent, zul je zien hoe gemakkelijk het is om je te verplaatsen. Onze vier satellietcampussen zijn strategisch gelegen in Hudson County, dus waar je ook bent, je hebt toegang tot onze campussen en programma's.

Ga naar college volgens uw schema

Bij HCCC maken we het u gemakkelijk om uw certificaat of diploma te behalen door meer dan 300 dag-, avond- en weekendcursussen en niet-creditcursussen aan te bieden die passen bij uw schema en uw budget. Onze klassen zijn klein, met een gemiddelde leerling / leraar ratio van 18: 1 voor gegarandeerde individuele aandacht. Als het moeilijk voor je is om naar de campus te komen, bieden we ook online cursussen aan. Wat uw levensstijl ook vereist, wij helpen u bij het opstellen van een schema dat past binnen uw tijdlijn, uw budget en uw leven.

Het beste van alles is dat je bij HCCC kunt kiezen uit meer dan 60 graden- en certificaatprogramma's, waaronder onze toonaangevende culinaire en verpleegprogramma's. Veel van onze studenten kiezen ervoor om hun opleiding voort te zetten nadat ze zijn afgestudeerd aan HCCC; zowel Fairleigh Dickinson University als New Jersey City University accepteren de overdracht van HCCC-studenten naar hun vierjarige en masteropleidingen, en beide bieden beurzenpakketten aan.

Betaalbaarheid en flexibiliteit

We weten hoe duur een hbo-opleiding kan zijn, maar we denken dat u HCCC de beste waarde voor uw geld zult vinden. Je zult aangenaam verrast zijn te horen dat HCCC het betaalbare collegegeld in het gebied heeft. En wist je dat 80 procent van onze voltijdstudenten financiële steun ontvangt? Onze ervaren counselors werken met elke student afzonderlijk en helpen bij het vinden van financiële hulppakketten, deeltijdwerk en beurzen om de kosten van het studeren te verminderen. We bieden ook speciale hulp bij het onderwijs en / of vrijstellingen voor veteranen en werklozen. We willen ervoor zorgen dat iedereen die HCCC wil bijwonen, het zich niet kan veroorloven om niet naar HCCC te gaan.

Als je eenmaal HCCC hebt verkend, zul je zien dat dit duidelijk de eerste keuze is voor je opleiding.

Locaties

Jersey City

Address
70 Sip Avenue
07306 Jersey City, New Jersey, Verenigde Staten

Union City

Address
4800 John F. Kennedy Boulevard
07087 Union City, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden