High Point University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kies voor Buitengewoon!

Bijzonder zijn is een keuze. Het gaat over het verbinden van wetenschappelijke kennis met praktische levensvaardigheden. Het gaat over het leiden, dienen en leven van een leven in balans.
Dit is wat we geloven bij HPU.

Levensvaardigheden

Je diploma is niet het ding dat je een baan oplevert. Je krijgt een baan voor je. HPU is een levensversneller die de tijd comprimeert en u in slechts vier jaar een leven lang ervaring laat opdoen. Je begint je professionele carrière zodra je op de campus aankomt. Je studeert klaar voor de echte wereld. En de echte wereld wil jou.

HPU Spirit

High Point University velden 16 Divisie I teams en concurreert op de Big South Conference. Honderden studenten nemen ook deel aan onze dynamische, teamsport-teams van Club Sports en Intramural Sports. Geen speler? Word lid van de rumoerige sectie in alle evenementen met de student geleide cheer squad die bekend staat als de "Purple Reign".

Teamdoelen

Met meer dan 100 studentenverenigingen en meer dan 600 studenten die meedoen aan club- en intramurale sporten, wordt je bij High Point University niet alleen gevraagd om de wereld om je heen in vraag te stellen. Er wordt van je verwacht dat je een actieve burger wordt.

Fantastische slaapzalen

Niche.com bekroond High Point University met de # 1 beste slaapzalen in Amerika voor 2018, en met een goede reden. Op HPU biedt het campusleven studenten de mogelijkheid door hen te helpen een sterk zelfbeeld te creëren, zowel in de klas als in hun woonomgeving.

Waarden-gebaseerd leren

High Point University staat op de John Templeton Foundation-lijst van 100 Colleges in Amerika die karakterontwikkeling aanmoedigen. Het is in ons DNA dat we graduate geleerde jonge mensen zijn, gegrond in een gezonde, morele besluitvorming omkaderd met een goed karakter.

Growth Mindset

Een groei-mindset is empowerment. Je talenten en vaardigheden kunnen worden ontwikkeld door hard te werken, door nieuwe strategieën te leren en door de hulp en inbreng van anderen. High Point University omarmt deze mentaliteit om u te helpen vooruitgang te leren waarderen, niet perfectie.

Wereldwijd onderwijs

Werkgevers zijn tegenwoordig op zoek naar meer dan alleen een diploma; ze willen goed afgeronde individuen die vertrouwd zijn met verschillende culturen, speciale vaardigheden en kennis van de wereldwijde markt. High Point University studenten van High Point University reizen voor meerdere weken of voor een heel semester naar meer dan 29 landen binnen 61 buitenlandse studieprogramma's.

Think Outside the Lines

Experiential Learning is goed voor 25% van de academische uren in elke major aan de High Point University . Studenten worden opgeleid in de klas, maar ook buiten het klaslokaal in labs, studio's, loopbaanschaduwen, stages, studeren in het buitenland, onderzoek doen en in bedrijven die binnen hun vakgebied praktijkervaring opdoen.

Jij hoort hier thuis

Je nieuwe reis is aan het bellen. Samen kunnen HPU en HPU uw levensdoelen realiseren. Wat onderscheidt ons? Bij HPU kom je buitengewoon onderwijs tegen in een inspirerende omgeving met zorgzame mensen.

Locaties

Hoog punt

High Point University

Telefoonnr.
(800) 345-6993

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden