Hennepin Technical College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Hennepin Technical College (HTC). U hebt gekozen voor een van de meest betaalbare academische instellingen van Minnesota die het aanzien van het personeel en de economie verandert. Studenten hebben toegang tot uitstekende academische programma's die hen voorbereiden op veelgevraagde en goedbetaalde werkgelegenheid. Naast algemeen onderwijs en Minnesota Transfer Curriculum (MnTC), biedt HTC graden aan in meer dan 45 programma's, zoals productie- en engineeringtechnologie, praktische verpleegkunde, tandartsassistenten en wetshandhaving.

Onze technische opleidingen creëren carrièremogelijkheden op de lange termijn. Lessen worden zowel overdag als 's avonds aangeboden op de campussen Brooklyn Park en Eden Prairie, naast onze virtuele onderwijsprogramma's. De kwaliteit van het onderwijs bij HTC wordt verrijkt door de faculteit die experts zijn in hun vakgebied. HTC bedient een groeiende diverse studentenpopulatie in een zorgzame omgeving. HTC is een plaats waar het personeel en de faculteit je naam kennen, met je praten in de gang en vooral om jou en je succes geven.

We hebben dynamische partnerschappen tot stand gebracht met schooldistricten, wetgevers en binnen de particuliere sector. Deze partnerschappen helpen het college met opties voor postsecundair onderwijs (PSEO), inschrijving, doorzettingsvermogen, voltooiing en arbeidsbemiddeling. HTC onderhoudt voortdurende relaties met onze alumni. Onze alumni blijven actief bij het college door gebruik te maken van ons carrièrecentrum en mogelijkheden voor levenslang leren. Sluit je bij ons aan en laat ons je carrière stimuleren.

Hennepin Technical College - kansen ontketenen door middel van geavanceerde technologie, leiderschap en diverse gemeenschappen.

Locaties

Brooklyn Park

Address
Brooklyn Boulevard,9000
55445 Brooklyn Park, Minnesota, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden