Harris School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Harris School of Business heeft een lange geschiedenis in het geven van loopbaanonderwijs aan volwassenen op het gebied van paramedische gezondheid. De lange levensduur van de school in de gemeenschap en de uitstekende reputatie bij werkgevers zijn twee van de redenen waarom een opleiding aan de Harris School of Business deuren van kansen opent voor afgestudeerden.

Schrijf je in voor een van de uitgebreide loopbaanopleidingsprogramma's die worden aangeboden door de Harris School of Business en je kunt je voorbereiden op een uitdagende en interessante functie in het door jou gekozen studiegebied.

Onze afgestudeerden hebben de waarde van een Harris School-opleiding bewezen door consistente professionele prestaties. Onze studenten worden getraind met behulp van de real-world technologieën die de huidige werkgevers gebruiken in hun praktijken, ziekenhuizen, klinieken en bedrijven.

Onze administratie, faculteit en personeel kijken ernaar uit om u te helpen uw carrièredoelen te bereiken. We zijn hier om u bij elke stap te helpen.

Locaties

Online Verenigde Staten

Address
Welsh Road,2371
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: