Lees de Officiële Beschrijving

GESCHIEDENIS Hancock International College is opgericht om de kwaliteit van onderwijs te bieden tegen betaalbare prijzen voor studenten die de snel groeiende instructie van het Engels in te voeren als Tweede Taal. Terwijl sommige scholen alleen theoretische concepten te leren, zowel studenten en universiteiten eisen kennis van de praktische elementen van het Engels vandaag. Hancock International College voor het eerst zijn deuren opende in Irvine, Californië in 2011. HIC heeft geleid tot de ontwikkeling van de Intensive ESL cursussen voor alle niveaus van het Engels leren van talen, het aanbieden van intensieve cursussen Engels voor beginners tot gevorderden van ESL. MISSIE De missie van Hancock International College is een uitgebreid educatief programma te bieden in het Engels als tweede taal voor internationale studenten die veel verschillende taalkundige en culturele achtergronden te vertegenwoordigen. De fundamenten van ons programma zijn onderricht in de grammatica, lezen, schrijven, luisteren en spreken. We bieden ook internationale studenten de blootstelling aan de Amerikaanse cultuur en geschiedenis. WAAROM HIC? Of uw doel is om een ​​Amerikaanse universiteit in de Verenigde Staten wonen of professioneel succes in je carrière te bereiken, is HIC's IESL programma ontworpen om je vaardigheden te vergroten met het Engels, terwijl het verkrijgen van een beter begrip van de Amerikaanse cultuur.

Voor internationale studenten die in een vreemd land kan heel intimiderend zijn. HIC biedt kleine en intieme klassen, om voor studenten om de best mogelijke instructie ontvangen.

HIC heeft vele activiteiten het hele jaar voor studenten. Holiday partijen (dwz Halloween, Thanksgiving, Kerstmis, enz.). HIC is ook trots op het einde van het kwartaal op cultureel gebied reis waar alle leerlingen in elk level zich kunnen genieten en gebruik maken van de kennis en de opleiding die ze ontvangen in hun klasse. Culturele excursies kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.

HIC is gelegen in het zuiden van Californië, met het beste klimaat in de Verenigde Staten. Voor internationale studenten, is dit een geweldige kans; zodra je klaar bent om te dragen bent u kunt kiezen uit honderden particuliere en openbare universiteiten in en uit de staat Californië. Als de leerlingen het HIC IESL programma hebben afgerond, heeft Hancock International College bevorderd relaties met veel universiteiten maken van de overdracht van nog gemakkelijker.

Hancock International College Commercial van JL43 Entertainment on Vimeo.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Hancock International College

Dit is een serie van intensieve cursussen Engels voor studenten die willen hun Engels academisch of professioneel te verbeteren. Deze cursussen helpen studenten ontwikkel ... [+]

Hancock International College biedt 6 niveaus van de Intensive ESL (IESL) Program. De niveaus zijn als volgt:

IESL 100 (Beginner): Het doel van deze cursus is om studenten te helpen te krijgen elementaire luister- en spreekvaardigheid voor het dagelijks leven; ontwikkelen basis Engels woordenschat en geletterdheid, en het ontwikkelen van elementaire grammatica en schrijfvaardigheid. Daarnaast is deze cursus introduceert studenten aan de Amerikaanse cultuur en geschiedenis.

IESL 101 (Beginner Hoog): Het doel van deze cursus is om studenten te helpen blijven elementaire luister- en spreekvaardigheid voor het dagelijks leven te krijgen; blijven ontwikkelen basis Engels woordenschat en geletterdheid, en blijven ontwikkelen basisgrammatica en het schrijven van vaardigheden die nodig zijn om de punten te produceren. Daarnaast is deze cursus introduceert studenten aan de Amerikaanse cultuur en geschiedenis.... [-]

Verenigde Staten Irvine
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

Hancock International College

De Hancock International College Pathway Program biedt studenten de kans om een ​​Amerikaanse hogeschool of universiteit in te voeren na afloop van HIC's IESL Program! ... [+]

De Hancock International College route programma biedt studenten de kans om een ​​Amerikaanse hogeschool of universiteit in te voeren na afloop van HIC's IESL Program!

Nadat de leerlingen van toepassing zijn op één van onze partner scholen, zal de hogeschool of universiteit te bepalen of zij in aanmerking komen voor toelating. Als de student voldoet aan de eisen voor toelating, maar niet het vereiste niveau van het Engels, zal de student voorwaardelijke toelating tot de hogeschool of universiteit te krijgen. Dit betekent dat de student in staat om lessen te beginnen zal zijn nadat ze met succes hebben afgerond van de HIC 's IESL Program.

[-]
Verenigde Staten Irvine
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Hancock International College