Lees de Officiële Beschrijving

Een Amerikaanse hoger onderwijs is dichterbij dan u denkt ... Het bereiken van uw droom! Studeren aan Hillsborough Community College in Tampa Bay, Florida!

Hillsborough Community College (HCC) is een geaccrediteerd, community college met vijf campussen gelegen in het bruisende waterkant stad van Tampa, Florida, en de omliggende Hillsborough County. De regio Tampa Bay is de thuisbasis van prachtige zeeleven, SPORTS attracties, world-class culturele podia en grote winkels en eetgelegenheden. U vindt een breed scala aan outdoor activiteiten, zoals kamperen, wandelen, paardrijden, fietsen, vissen, duiken, zeilen, varen en kajakken te vinden. Tampa beschikt over attracties, zoals Busch Gardens, het Florida Aquarium, Lowry Park Zoo, en het Museum van Wetenschap en Industrie. Populaire Florida themaparken zoals Walt Disney World, Universal Studios en SeaWorld zijn slechts een klein eindje rijden. We genieten van het hele jaar door zon, een bruisende culturele scene, een aantal van de beste stranden ter wereld, sport van alle soorten, en uitstekende mogelijkheden hoger onderwijs.

Wij nodigen u uit om met ons mee ... Geniet van het goede leven in Tampa Bay, Florida!

University Transfer Programma: Begin bij HCC! Ga overal!

HCC is een geweldige plek om te beginnen voor internationale studenten die dromen van het verdienen van een 4-jarige bachelor's degree in de Verenigde Staten. Wij helpen u om al uw universiteit opties te verkennen, terwijl u uw eerste twee jaar van de universitaire studie te voltooien met ons. Als u wilt een selectieve 4-jaar college bij te wonen, een liberaal-kunstinstelling, een nationaal-ranked universiteit, of een Ivy League school, HCC helpt je er bent!

Waarom kiezen voor HCC?

Naadloze overdracht aan een universiteit van vier jaar Betaalbaar collegegeld en flexibele termijnbetaling plannen Populaire pretparken in de omgeving, zoals Walt Disney World, Universal Studios en SeaWorld Gepersonaliseerd, kwaliteit van instructie, met kleine klassen en uitstekende faculteit Intensief Engels programma's om u te helpen voor te bereiden op succes in het college-niveau cursussen Een cultureel diverse gemeenschap, waaronder de internationale studenten uit meer dan 60 landen Een Center for International Education gewijd aan uw steun, welzijn, en het succes

On-Campus Housing bij Hawks Landing

Het kiezen van een plek om te wonen is een van de belangrijkste beslissingen die je maakt voor het begin van je studie bij HCC, maar het hoeft niet de moeilijkste zijn!

Hawks Landing appartementen bieden een grote waarde, op een gunstige locatie, en vooral, een leuk leven en leren sfeer! Het wooncomplex ligt op slechts een paar blokken verwijderd van winkels en restaurants en op loopafstand van Raymond James Stadium, de thuisbasis van de Tampa Bay Buccaneers en Steinbrenner Field, de lente opleiding thuisbasis van de 2009 Baseball World Series Champions, de New York Yankees. Gelegen naast de Dale Mabry Campus, Hawks Landing student appartementen zijn voorzien van volledig ingerichte 1, 2 en 4-slaapkamer / badkamer units met uitstekende voorzieningen.

Prive, ruime slaapkamer met gratis internet en kabel-tv Prive badkamer Gedeelde luxe keuken, ingerichte woonkamer Full-sized wasmachine / droger Resort-stijl zwembad en een beachvolleybalveld State-of-the-art fitnesscentrum Computer lab met printers en studie stations Video game room en sociale activiteiten

Studentenleven

Campus betrokkenheid is een geweldige manier om het meeste uit uw college ervaring te maken! Studenten kunnen hun carrière en educatieve mogelijkheden te verhogen door deel te nemen aan de campus activiteiten en organisaties. HCC biedt een scala aan mogelijkheden voor studenten om hun horizon te verbreden door middel van culturele en speciale evenementen op elke campus, doe mee aan de universiteit het leven, en maak nieuwe vrienden!

HCC's atletiek programma biedt internationale studenten met een extra mogelijkheid om hun college ervaring door middel van intercollegiale SPORTS, met inbegrip van mannen en vrouwen basketbal, mannen honkbal, en dames softbal, volleybal en tennis te verrijken. HCC teams zijn nationaal gerangschikt en hebben diverse kampioenschappen gewonnen.

Center for International Education: Uw thuis weg van huis!

Bij HCC, we zijn erg trots op onze culturele en internationale diversiteit, en we geloven sterk in het belang van internationaal onderwijs. Wij bieden speciale internationale programma's en diensten voor onze internationale studenten, en onze binnenlandse studenten, door middel van onze Center for International Education. Het Centrum zorgt voor een leeromgeving die studenten voorbereidt op een steeds meer met elkaar verbonden en veranderende wereld.

Voor onze internationale studenten, die meer dan 60 landen, zult u merken dat het Centrum biedt een verscheidenheid aan diensten om uw individuele behoeften te ondersteunen tijdens het bijwonen van HCC, van start tot finish! Dit geldt ook voor advies over toelating, visa, oriëntatie, academici, huisvesting, en het overdragen aan een vier jaar hogeschool of universiteit.

Solliciteer vandaag nog!

Internationale studenten kunnen zich aanmelden voor de Fall (augustus), Spring (januari), of van de zomer (mei) semesters. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Hillsborough Community College! Om meer informatie aan te vragen, vul het aanvraagformulier, en wij zullen rechtstreeks op je reageren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate of Arts

Hillsborough Community College

Deze hands-on, vaardigheden op basis van programma bereidt studenten voor op een loopbaan in de televisie, radio en internet. Leer om TV nieuwsuitzendingen, live sportuit ... [+]

Deze hands-on, vaardigheden op basis van programma bereidt studenten voor op een loopbaan in de televisie, radio en internet. Leer om TV nieuwsuitzendingen, live sportuitzendingen te produceren, entertainment toont commerciële en promotionele video. Studenten krijgen top-notch videograaf en field reporter training met behulp van professionele videocamera's, non-lineaire video-editing-apparatuur en professionele audio-editing software. Waardevolle ervaring op door het produceren, hosting en met uitzenden op het college radiostation.

Coursework benadrukt real-life training voor degenen die willen op de camera talent of achter de schermen. Gedurende twee stages in radio, televisie, film of met multimedia bedrijven krijgen de leerlingen echte ervaring en tijd met professionals uit de industrie.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De Associate of Arts Program in Architecture is bedoeld voor studenten die van plan zijn licentie Architects worden. technische inhoud van de cursus het AA.ARC programma ... [+]

De Associate of Arts Program in Architecture is bedoeld voor studenten die van plan zijn licentie Architects worden. technische inhoud van de cursus het AA.ARC programma komt overeen met de staat van de eisen van Florida voor de eerste twee jaar van de studie in de architectuur.

Na het voltooien van de AA.ARC degree studenten moeten gelden voor de toelating tot een hogere divisie hogeschool of universiteit. De bovenste divisie sollicitatieprocedure verschilt; verwijzen wij u naar de academische adviseren gids van het programma voor specifieke cursussen vereist bij elke instelling.

De meeste onder meer een evaluatie van de algehele GPA, GPA in de ARC-level cursussen en een overzicht van het werk van de student die in een portefeuille of in een echte pin-up proces op de bovenste divisie instelling. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

... [+]

[-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De AA.BCN mate is gericht op de studie van Building Construction Management. Dit is een zeer gespecialiseerde gebied van studie gewijd aan de planning en begeleiding van ... [+]

De AA.BCN mate is gericht op de studie van Building Construction Management. Dit is een zeer gespecialiseerde gebied van studie gewijd aan de planning en begeleiding van een breed scala van bouwprojecten. Bouw managers volgen de ontwerptekeningen en specificaties en zijn verantwoordelijk voor de accurate en tijdige voltooiing van het project. Software voor de programmering van de reikwijdte van de werkzaamheden wordt gebruikt naast CADD software.

Een monster natuurlijk sequentie is hieronder vermeld. Alle Associate of Arts programma's zijn bedoeld voor studenten die van plan op het bijwonen van een bovenste divisie hogeschool of universiteit en een Bachelors diploma te behalen.

... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vierjarig diploma in de informatica en informatiewetenschappen voort te zetten en te werken in het bedrijfsleven of ... [+]

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vierjarig diploma in de informatica en informatiewetenschappen voort te zetten en te werken in het bedrijfsleven of aanverwante gebieden. Carrière onder meer financiën analisten, actuarissen, statistici, economen, en posities in het ontwerpen, testen en implementeren van computerprogramma's in verschillende segmenten van het bedrijfsleven en de industrie, management, operations en business planning.

OPMERKING 1: De lijst is een leidraad. Raadpleeg een adviseur of adviseur voor het algemeen vormend onderwijs en de aanbevolen cursussen / keuzevakken voor deze overdracht spoor, of raadpleeg de juiste advisering gids op de HCC website (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx). ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vier jaar graad in de geesteswetenschappen te streven. ... [+]

De Geesteswetenschappen Afdeling in het Dale Mabry Campus biedt cursussen in kunstbeschouwing, Drawing I, Introduction to Film, Geesteswetenschappen: Prehistorische Renaissance, Geesteswetenschappen: Renaissance tot heden, Honors Humanities, Afrikaanse Geesteswetenschappen, Introduction to Music, Inleiding tot de Filosofie, Honors Introduction to filosofie, Elementaire Logica, Ethiek, Inleiding tot de religie, en inleiding tot Theater Arts.

OPMERKING 1: Deze lijst is een leidraad. Raadpleeg een adviseur of adviseur voor het algemeen vormend onderwijs en de aanbevolen cursussen / keuzevakken voor deze overdracht spoor, of raadpleeg de juiste advisering gids op de HCC website (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx). ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vierjarig diploma in de informatica en informatie ingenieurswetenschappen na te streven. Carrières zijn van technisc ... [+]

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vierjarig diploma in de informatica en informatie ingenieurswetenschappen na te streven. Carrières zijn van technische aard, met inbegrip van de planning en ontwikkeling van nieuwe computersystemen, het programmeren van computers, software ontwikkeling, systeemanalist en technisch schrijven.

OPMERKING 1: De lijst is een leidraad. Raadpleeg een adviseur of adviseur voor het algemeen vormend onderwijs en de aanbevolen cursussen / keuzevakken voor deze overdracht spoor, of raadpleeg de juiste advisering gids op de HCC website (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx).

OPMERKING 2: † IDS 2891, Connections is vereist voor het afstuderen. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vier-jarige opleiding in de massa communicatie, journalistiek, reclame, public relations, onderwijs en telecommunica ... [+]

De Dale Mabry afdeling Speech biedt een uur durende cursussen in Speech Improvement en drie uur durende cursussen in Public Speaking, Honors Public Speaking, interpersoonlijke communicatie, Introduction to Mass Communication, en Schrijven voor Mass Communication.

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vier-jarige opleiding in de massa communicatie, journalistiek, reclame, public relations, onderwijs en telecommunicatie na te streven. Carrière omvatten het schrijven voor verschillende media, omroep, corporate communicatie, woordvoerder van de overheid agen-ties, verschillende banen, zoals in de reclame en public relations velden, video- en audio-visuele productie en verkoop en politieke lobbyist tekstschrijven. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De AA in Art is een pre-major voor studenten die willen een vier jaar hogeschool / universitair diploma op gebieden zoals Schone Kunsten, Kunsteducatie en Kunstgeschieden ... [+]

Als een overwegend visuele en image-bewuste cultuur, heeft het vermogen om effectief te lezen van de visuele beeldtaal uitgegroeid tot een belangrijke sociale vaardigheid. Om Walter Benjamin te parafraseren: "Degenen die geen beelden kan interpreteren zal de analfabeet van de toekomst".

Met dit in het achterhoofd, is het Visual Art Department op Hillsborough Community College zet zich in voor het cultiveren van een goed opgeleide studenten die herkent en begrijpt de kracht die afbeeldingen hanteren, zowel in historische en hedendaagse context, terwijl ook in staat om de fundamenten van die visuele lexicon opdracht om hun eigen doelen en middelen.

De AA in Art is een pre-major voor studenten die willen een vier jaar hogeschool / universitair diploma op gebieden zoals Schone Kunsten, Kunsteducatie en Kunstgeschiedenis na te streven. De track offeres basiscursussen in de studio vaardigheden en studio methoden. Major studies omvatten, ontwerp, digitale media, tekenen, schilderen, fotografie, grafiek en beeldhouwkunst.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De afdeling Sociale Wetenschappen van de Dale Mabry Campus biedt cursussen in de Vroege Amerikaanse Geschiedenis; Honors Early American History; Modern American History; ... [+]

De afdeling Sociale Wetenschappen van de Dale Mabry Campus biedt cursussen in de Vroege Amerikaanse Geschiedenis; Honors Early American History; Modern American History; Honors Modern American History; US Military History; Florida History; Western World / Origins Vroegmoderne Europa; Honors westerse wereld; Westerse Wereld: Modern Europa; Honors westerse wereld: Modern Europa.

Geschiedenis Transfer Track

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vier jaar hogeschool / universitair diploma op gebieden zoals geschiedenis, letteren, onderwijs, pre-rechten, politieke wetenschappen, museum studies, journalistiek, bibliotheek wetenschap, archeologie / klassiekers of internationale studies's voort te zetten . Deze overdracht track is in grote lijnen ontworpen om studenten in staat stellen de belangrijkste om hun eigen belangen tegemoet te komen, maar studenten worden aangemoedigd om te voldoen aan een full-time geschiedenis lid van de faculteit om hun programma belangen in hun eerste semester aan HCC bespreken. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Deze pre-major is bedoeld voor studenten die willen een vier jaar graad in drama en theater na te streven. Werken bij onder meer het uitvoeren van, het onderwijs, het sch ... [+]

Ybor City Campus Theatre Department

Hillsborough Community College Ybor City Campus theater afdeling biedt een competitief programma voor studenten die een carrière in het theater na te streven. HCC Ybor City biedt opleiding in acteren en scenografie, met de nadruk op acteren om studenten over te dragen aan een vierjarig theaterprogramma voor te bereiden. Het programma is ook bedoeld om studenten de praktische kennis van audities in de gemeenschap en de voorbereiding voor een carrière in het theater, film en televisie acteren.

audities

Prestaties audities vinden plaats in de vroege herfst voor de productie Fall student en de late herfst voor de productie van de lente student.

... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Deze overdracht track is ontworpen om studenten die van plan zijn over te dragen aan een Florida openbare universiteit als junior naar een vier jaar bachelordiploma compl ... [+]

Deze overdracht track is ontworpen om studenten die van plan zijn over te dragen aan een Florida openbare universiteit als junior naar een vier jaar bachelordiploma compleet met een grote of kleine in vreemde taal bij te staan.

De Foreign Language overdracht spoor bouwt competenties in luisteren, spreken, lezen, schrijven en cultuur. Studenten beginnen op elementair taalniveau en blijven de tussenniveau. Dit is normaal gesproken een 4 helft sequentie. Vaardigheid op het intermediaire niveau is nodig om opleiding een bachelors 'te gaan met een grote of kleine in een vreemde taal. In aanvulling op de gewenste taal kern cursussen, zullen de studenten de mogelijkheid om keuzevakken interdisciplinaire cursussen die hun culturele, sociale en historische kennis verder te ontwikkelen te kiezen.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De Dale Mabry Campus biedt cursussen in Inleiding tot onderwijs, het onderwijs diverse bevolkingsgroepen, en inleiding tot Educational Technology. Student's streven naar ... [+]

De Dale Mabry Campus biedt cursussen in Inleiding tot onderwijs, het onderwijs diverse bevolkingsgroepen, en inleiding tot Educational Technology.

Student's streven naar een Associate in Arts verkrijgen (AA) diploma in het onderwijs / voorbereiding van de docent moet keuzevakken op basis van gemeenschappelijke programma voorwaarden voor de beoogde hogere divisie belangrijke selecteren.

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vier-jarige opleiding in het onderwijs na te streven. Raadpleeg de juiste advisering gids op de HCC website http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx

Studenten van plan om leerkrachten te worden moet een standaard high school diploma of een GED hebben. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De AA in Graphic Design is een pre-major voor studenten die willen een vier jaar hogeschool / universitair diploma in de grafische vormgeving of commerciële kunst na te s ... [+]

Als een overwegend visuele en image-bewuste cultuur, heeft het vermogen om effectief te lezen van de visuele beeldtaal uitgegroeid tot een belangrijke sociale vaardigheid. Om Walter Benjamin te parafraseren: "Degenen die geen beelden kan interpreteren zal de analfabeet van de toekomst".

Met dit in het achterhoofd, is het Visual Art Department op Hillsborough Community College zet zich in voor het cultiveren van een goed opgeleide studenten die herkent en begrijpt de kracht die afbeeldingen hanteren, zowel in historische en hedendaagse context, terwijl ook in staat om de fundamenten van die visuele lexicon opdracht om hun eigen doelen en middelen.

De AA in Graphic Design is een pre-major voor studenten die willen een vier jaar hogeschool / universitair diploma in de grafische vormgeving of commerciële kunst na te streven. Werken bij onder meer het maken van afbeeldingen voor posters, tijdschriften, graphic novels, webpagina's, kranten en andere media formaten.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Wij bieden danslessen voor de dans majors en niet-majors. Wij bieden vier niveaus van ballet en moderne dans, samenstelling, muziek voor dans, speciale onderwerpen cursu ... [+]

Welkom op de HCC Dance Program.

We zijn toegewijd aan de integratie van kunst en wetenschap in de dans. Docenten en studenten vormen een gemeenschap, die smederij verbindingen tussen prestaties, creativiteit, intellectuele nieuwsgierigheid en belangenbehartiging. Danscursussen zijn bedoeld om de mogelijkheden van het bewegende lichaam via ruimte, tijd en energie te verkennen. Het programma is ontworpen om de behoeften van de individuele student voldoen. Wij bieden danslessen voor de dans majors en niet-majors. Wij bieden vier niveaus van ballet en moderne dans, samenstelling, muziek voor dans, speciale onderwerpen cursussen, dans improvisatie, dans conditioning, dans ensemble en Introduction to Dance.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Associate of Science

Hillsborough Community College

... [+]

[-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vier-jarige opleiding in het bedrijfsleven na te streven, dat gespecialiseerd is in dergelijke gebieden zoals boekho ... [+]

Deze overdracht baan is voor studenten die willen een vier-jarige opleiding in het bedrijfsleven na te streven, dat gespecialiseerd is in dergelijke gebieden zoals boekhouding, economie, financiën, verzekeringen, marketing en management. Werken bij onder meer diverse managementfuncties in bijna elk bedrijf en de industrie, zoals verkoop, accountant, arbeid onderhandelaar en ondernemer.

OPMERKING 1: De lijst is een leidraad. Raadpleeg een adviseur of adviseur voor het algemeen vormend onderwijs en de aanbevolen cursussen / keuzevakken voor deze overdracht spoor, of raadpleeg de juiste advisering gids op de HCC website (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx).

OPMERKING 2: † IDS 2891, Connections is vereist voor het afstuderen. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Het programma in Counseling & Human Services bereidt studenten om te werken op het gebied van begeleiding en de menselijke diensten, maatschappelijk werk en revalidat ... [+]

Een verschil maken in het leven van mensen

HCC biedt de ASdegree in Counseling & Human Services bij haar Dale Mabry Campus.

Het programma in Counseling & Human Services bereidt studenten om te werken op het gebied van begeleiding en de menselijke diensten, maatschappelijk werk en revalidatie. Afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van communautaire agentschappen die cliënten van alle leeftijden te dienen.

Afgestudeerden van het programma te voldoen aan de academische vereisten om Certified Human service professionals.

Afgestudeerden komen terecht in de geestelijke gezondheidszorg klinieken, halverwege huizen, drugsbehandelingscentra, strafrecht programma, huiselijk geweld bureaus, faciliteiten voor kinderen, ouderenzorg programma's, en in andere soorten organisaties.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Dit programma zal de studenten voor de werkgelegenheid voor te bereiden in een entry-level positie als een computer technicus. De cursus werk richt zich op de diagnose en ... [+]

Dit programma zal de studenten voor de werkgelegenheid voor te bereiden in een entry-level positie als een computer technicus. De cursus werk richt zich op de diagnose en reparatie van hardware en software in micro, mini, en mainframe computers.

Met minimale extra gespecialiseerde opleiding kunnen studenten een veld of in-house winkel technicus te worden.

Algemene Onderwijs Eisen ENC 1101 Engels Composition I - 3 cr. ENC 1102 Engels Composition II - 3 cr. MAC 1105 College Algebra - 3 cr. SPC 1608 Public Speaking - 3 cr. PHY 1053 Algemene fysica I - 3 cr. PHY 1053L Algemene fysica I Laboratory - 1 cr. PHI 1600 Ethiek - 3 cr. Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr. Programma Verplichte vakken CET 1112C * Basic Digital Systems - 3 cr. CET 1123C Inleiding tot Microprocessors - 3 cr. CET 2113C Digital Systems Analysis - 3 cr. CET 2152C geavanceerde microprocessors - 3 cr. CET 2335C Microcomputer Systems - 3 cr. CET 2939 Computer Engineering Technology Capstone - 3 cr. TAR 2053 Inleiding tot Computer Aided Design and Drafting - 3 cr. EET 1036C * Basic AC en DC - 3 cr. EET 1037C Circuit Analyse - 3 cr. EET 1083C * Electronics Oriëntatie - 3 cr. EET 1141C Solid State Devices - 3 cr. EET 1142C Solid State Circuits - 3 cr. EET 2155C Linear Integrated Circuits - 3 cr. MAC 1114 trigonometrie - 3 cr. ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De Database Technology programma biedt studenten met een algemene benadering van database-ontwerp, programmering en administratie. ... [+]

De Database Technology programma biedt studenten met een algemene benadering van database-ontwerp, programmering en administratie.

Algemene Onderwijs Eisen ENC 1101 Engels Composition I - 3 cr. ENC 1102 Engels Composition II - 3 cr. Wiskunde Algemene Onderwijsbond (transfer) - 3 cr. Geesteswetenschappen Algemeen Onderwijs - 3 cr. Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr. Programma Verplichte vakken CGS 1000 * Inleiding tot de Computers en Technologie - 3 cr. CGS 1103 Project Management - 3 cr. CGS 2301 Management Informatie Systemen - 3 cr. CGS 2541 Database Design - 3 cr. CIS 2321 Systems Analysis - 3 cr. CNT 1401 Inleiding tot netwerkbeveiliging - 3 cr. COP 1000 Programming Logic - 3 cr. CTS 1305 Inleiding tot Networking - 3 cr. CTS 2440 Database Programming SQL - 3 cr. CTS 2441 Database Administration I - 3 cr. CTS 2442 Database Administration II - 3 cr. CTS 2445 Database Programming Geavanceerd - 3 cr. CTS 2939 Database Technology Capstone - 3 cr. Computer Science Keuzevakken - 9 cr. ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Trein naar een web designer, webmaster, e-commerce ontwikkelaar of intranet architect zijn. ... [+]

Trein naar een web designer, webmaster, e-commerce ontwikkelaar of intranet architect zijn.

AS - Optie 1 - Web Designer Dit programma bereidt studenten voor internet-gerelateerde banen, zoals webdesigner, website designer en architect internet.

AS - Optie 2 - Web Developer Dit programma bereidt studenten voor internet-gerelateerde banen, zoals webmaster, web ontwikkelaar, website ontwikkelaar, en internet programmeur.

[-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De AS.ADCT graad is niet specifiek voor een bepaald gebied van de werkgelegenheid binnen het gebouw ontwerp en de bouw. De programma's voor technische inhoud van de cursu ... [+]

De AS.ADCT graad is niet specifiek voor een bepaald gebied van de werkgelegenheid binnen het gebouw ontwerp en de bouw. De programma's voor technische inhoud van de cursus voldoet aan de staat van de criteria van Florida voor het worden een erkende aannemer op elk van de drie verschillende niveaus.

Werkervaring op het gevraagde vergunning niveau is ook nodig voordat een student kan zitten voor de staat Aannemers licentie-examen. Afgestudeerden zijn ook werkzaam als CAD-technici in de architectuur en ingenieursbureaus, als materiaal testen technici, zoals teamleden in landmeetkundige bedrijven, of als inspecteur voor de lokale, de Provincie en de Staat regering.

AS.ADCT Technische Cursus Inhoud en Sequence ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De associate in de wetenschap graad in Business Administration and Management bereidt studenten aan het management of toezichthoudende functies in het bedrijfsleven, de i ... [+]

De associate in de wetenschap graad in Business Administration and Management bereidt studenten aan het management of toezichthoudende functies in het bedrijfsleven, de industrie en de overheid te nemen. Het biedt elementaire vaardigheden in een breed scala aan zakelijke functies, waaronder boekhouding, computergebruik, management en marketing.

NOTITIE: Beginnend Fall Term 2000 worden alle afgestudeerden van dit programma te verwoorden in een business administration baccalaureaat in de daarvoor bestemde universitaire programma onder de bepaling van artikel 6A-10,024, articulatie tussen universiteiten, community colleges, en de Districten van de School.

Algemene Onderwijs Eisen ENC 1101 * Engels Composition I .......... 3 cr. MAC 1105 * College Algebra ................... 3 cr. STA 2023 Elementary Statistics ............. 3 cr. ECO 2013 Principes van Macro-economie ...... ..3 cr. Geesteswetenschappen Algemeen Onderwijs * ............. 3 cr. Programma Verplichte vakken ACG 2021 Financial Accounting ............ 3 cr. ACG 2071 Managerial Accounting .......... 3 cr. BUL 2241 Business Law I ......... 3 cr. CGS 1000 * Inleiding tot de Computers and Technology ........ 3 cr. ECO 2023 Principes van Micro-economie ....... 3 cr. GEB 1011 * Introduction to Business ..... 3 cr. GEB 1214 Business Communications and Technology ...... 3 cr. MAC 2233 Calculus voor Business and Social Science .... 4 cr. MAN 1021 Principes van Bestuur .......... 3 cr. Maart 1011 Principes van Marketing ........ 3 cr. ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Zakelijke vaardigheden kunnen vele deuren openen, met een enorme carrière mogelijkheden van investeringen en het bankwezen tot marketing en public relations. HCC's busine ... [+]

Zakelijke vaardigheden kunnen vele deuren openen, met een enorme carrière mogelijkheden van investeringen en het bankwezen tot marketing en public relations. HCC's business programma's leren de basisprincipes van het runnen van een effectieve business, positionering u voor een succesvolle toekomst.

Algemene Onderwijs Eisen ANT 2000 Inleiding tot de antropologie ..... 3 cr. ENC 1101 Engels Composition I ................ 3 cr. MGF 1106 Onderwerpen in de wiskunde ................ 3 cr.

Selecteer 6 credit-uren van de volgende:

ENL 2012 British Literature tot 1800 ............ 3 cr. ENL 2022 British Literature: 1800 tot heden ..... 3 cr. HUM 2210 Wereld Geesteswetenschappen: Prehistoric naar Early Modern Era .... 3 cr. HUM 2230 Wereld Geesteswetenschappen: Vroegmoderne naar Contemporary ... 3 cr. HUM 2410 Asian Geesteswetenschappen .................... 3 cr. HUM 2420 Afrikaanse Geesteswetenschappen ................. 3 cr. HUM 2461 Latijns-Amerikaanse Geesteswetenschappen .... 3 cr. LIT 2110 wereldliteratuur tot 1650 ........ 3 cr. LIT 2120 Wereld Literatuur: 1650 tot heden ...... 3 cr. REL 2300 Inleiding tot Religion .......... 3 cr. Programma Verplichte vakken Foreign Language ............................. 4 cr. ACG 2021 Financial Accounting ........ 3 cr. ECO 2013 Principes van Macro-economie ...... 3 cr. FIN 2001 Principes van Financiën .......... 3 cr. FIN 2051 International Financial Management ...... 3 cr. GEB 1011 Introduction to Business ...... 3 cr. GEB 1214 Business Communications and Technology ...... 3 cr. GEB 2350 Inleiding tot de International Business Essentials ...... 3 cr. GEB 2351 International Business Practice Firm ...... 3 cr. GEB 2370 Inleiding tot de International Business Policy Issues .... 3... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Dit programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in het gebied van PC support specialist, helpdesk specialist, microcomputer specialist, software specialist, en in ... [+]

Dit programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in het gebied van PC support specialist, helpdesk specialist, microcomputer specialist, software specialist, en informatiesystemen specialist.

Studenten die vaardigheid kunnen aantonen in CGS 1500, OST 1831 en OST 1832 kan een goedgekeurde drie credit uur geselecteerde keuzevak vervangen.

Programma Verplichte vakken

Jaar heb ik

Eerste semester

CGS 1000 Introduction to Computers - 3 cr. ENC 1101 Engels Composition I - 3 cr. Natural Science of Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr. Wiskunde Algemene Onderwijsbond - 3 cr.

Tweede semester

CET 1172C Computer Upgrade en Repair - 3 cr. CET 1174C Geavanceerde computerarchitectuur Repair - 3 cr. CGS 1555 Inleiding tot het Internet - 3 cr. CGS 1577 Presentaties Systems - 3 cr. ENC 1102 Engels Composition II of Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr. ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Dit programma bereidt studenten voor banen zoals desktop uitgever, production designer, elektronische uitgever, illustrator, multimedia specialist, multimedia presentatie ... [+]

Dit programma bereidt studenten voor banen zoals desktop uitgever, production designer, elektronische uitgever, illustrator, multimedia specialist, multimedia presentatie ontwikkelaar, interface designer, computer grafisch ontwerper en project manager.

Algemene Onderwijs Eisen

NOTITIE: De volgende eisen zijn algemene vorming gelden voor Game Design en Development en Multimedia Developer.

ENC 1101 Engels Composition I - 3 cr. ENC 1102 Engels Composition II of Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr. Wiskunde Algemene Onderwijsbond (transfer) - 3 cr. Geesteswetenschappen Algemeen Onderwijs - 3 cr. Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr.

NOTITIE: Selecteer de Game Design and Development programma verplichte vakken of Multimedia Developer programma verplichte vakken aan de Digital Media / Multimedia Technology graad te voltooien.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

De Hospitality and Tourism Management programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in leidinggevende posities in de horeca en / of aanvullende opleiding voor perso ... [+]

De Hospitality and Tourism Management programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in leidinggevende posities in de horeca en / of aanvullende opleiding voor personen die niet eerder of momenteel werkzaam in deze beroepen te verstrekken.

De horeca omvat het hotel, motel, bed and breakfast, vakantiepark, club, jachthaven, en andere logies organisaties.

De programma-inhoud omvat kennis en vaardigheden training in klantenservice, leidinggevende en toezichthoudende ontwikkeling, het beheer theorie, gastvrijheid houding, gasten ervaring, besluitvorming, organisatie, communicatie, menselijke relaties, leiderschap training, opleiding van personeel, veiligheid, hygiëne, voeding en drank beheer , verkoop, hotel boekhouding, huishouding, energie-beheer, onderhoud en engineering, marketing, onroerend goed, resort, en conventie beheer en van toepassing zijnde lokale, provinciale en federale wetten en vermogensbeheer.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Dit programma bereidt studenten voor een functie als accountant of als een boekhoudkundige paraprofessional in geavanceerde professionele boekhoudkundige beroepen waarvoo ... [+]

Dit programma bereidt studenten voor een functie als accountant of als een boekhoudkundige paraprofessional in geavanceerde professionele boekhoudkundige beroepen waarvoor een analyse, evaluatie, theorie en design.

De cursus werk richt zich op elementaire boekhoudkundige functies en vaardigheden gebruikelijk om verschillende gebieden van het bedrijfsleven, waaronder financiën, ondernemingsrecht en algemene zakelijke onderwerpen.

Algemene Onderwijs Eisen ENC 1101 Engels Composition I ............ 3 cr. MGF 1119 Inleidende Mathematics w / Applications (non-transfer) of Wiskunde Algemeen Onderwijs (transfer) ............................... 3 cr. PSY 2012 General Psychology ............... 3 cr. SYG 2000 Inleiding tot de Sociologie ........ 3 cr. Geesteswetenschappen Algemene Onderwijsbond ................. 3 cr. Programma Verplichte vakken ACG 2021 * Financial Accounting .............. 3 cr. ACG 2071 Managerial Accounting .............. 3 cr. ACG 2100 Intermediate Accounting I ........... 3 cr. ACG 2110 Intermediate Accounting II ........... 3 cr. ACG 2340 Cost Accounting I ........................ 3 cr. ACG 2350 Cost Accounting II ........................ 3 cr. ACG 2450 Microcomputers in Accounting ....... 3 cr. CGS 1000 Introduction to Computers en Technologie ........ 3 cr. CGS 2301 Management Informatie Systemen ....... 3 cr. COP 1000 Programming Logic ........................... 3 cr. ECO 2023 Principes van Micro-economie ............. 3 cr. FIN 2001 Principes van Financiën .............................. 3 cr. MAN 1021 Principes van Bestuur ..................... 3 cr. OST 1335 Business Communications ................... 3 cr. SPC 1006 Speech Improvement ........................... 1 cr. TAX 2000 Federal Tax Accounting I ........................ 3 cr. TAX 2010 Federal Tax Accounting II ....................... 3 cr. ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Het doel van dit programma is om de student voor te bereiden voor de eerste werkgelegenheid in de high-tech industrie. ... [+]

Het doel van dit programma is om de student voor te bereiden voor de eerste werkgelegenheid in de high-tech industrie. Enkele arbeidsgerelateerde functiebenamingen dat een AS afgestudeerde kan zijn bij het afstuderen zijn:

engineering Technologist Industrial Engineering Technician Industrial Maintenance Mechanic techniek Aid Production Technician Computer Aided Design (CAD) operator Quality Assurance Technician Computer Numerical Control (CNC) Exploitanten Apparatuur / Automatisering Onderhoud Hydraulisch / Fluid Power Tech Electrical Engineering Technology Technician Mechanical Engineering Technology Technician Aerospace Technology Technician overdraagbaarheid ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Dit programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in het gebied van computer programmeur assistent, junior programmeur, senior programmeur, datamanager, programmeur ... [+]

Dit programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in het gebied van computer programmeur assistent, junior programmeur, senior programmeur, datamanager, programmeur analist, en mid-range computer specialist.

Algemene Onderwijs Eisen ENC 1101 Engels Composition I - 3 cr. ENC 1102 Engels Composition II of Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr. Wiskunde Algemene Onderwijsbond (transfer) - 3 cr. Geesteswetenschappen Algemeen Onderwijs - 3 cr. Social Science Algemene Onderwijsbond - 3 cr. Programma Verplichte vakken CGS 1000 * Inleiding tot de Computers en Technologie - 3 cr. CGS 1761 Computer Systems Operation - 3 cr. CGS 2301 management informatie. Systems - 3 cr. CGS 2541 Database Design - 3 cr. CIS 2321 Systems Analysis - 3 cr. COP 1000 Programming Logic - 3 cr. COP 1220 Programmeren in "C" - 3 cr. COP 1812 Inleiding tot XML - 3 cr. COP 1332 Visual Basic Beginning - 3 cr. COP 2224 programmeren in C ++ - 3 cr. COP 2360 programmeren in C # - 3 cr. COP 2800 JAVA Programming - 3 cr. COP 2805 JAVA, Advanced - 3 cr. COP 2939 Computer ontwikkelaar Capstone - 3 cr. CTS 1106 Inleiding tot UNIX - 3 cr. ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Hillsborough Community College

De Gebarentaal Tolken Program bij HCC is ontworpen om studenten met gebarentaal vaardigheden, een goed begrip van de dovencultuur, bieden kennis van de rol en de ontwikke ... [+]

Het verstrekken van excellentie in Gebarentaal Tolken onderwijs sinds 1986

'Een deur naar uw toekomst' Vanaf 1986 heeft HCC een leidende rol op zich genomen bij het verbeteren van lokale en staatstolkenervoorzieningen voor doven en slechthorenden door het ontwikkelen van een tweejarig tolkeninterpretatieprogramma voor associate in science.

Professionele tolken een link tussen de dove en horende personen in verschillende situaties, waaronder, maar niet beperkt tot: educatieve, religieuze, medische en geestelijke gezondheidszorg-instellingen.

De Gebarentaal Tolken Program bij HCC is ontworpen om studenten met gebarentaal vaardigheden, een goed begrip van de dovencultuur, bieden kennis van de rol en de ontwikkeling van vaardigheden van de tolk om studenten voor te bereiden op het beroep van gebarentaal tolken. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Hillsborough Community College International Students