Hillsboro Aero Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn opgegroeid met een droom om te vliegen, Too.

Dat is de reden waarom Hillsboro Aero Academy biedt een uitzonderlijke professionele helikopter en vliegtuig piloot trainingen voor studenten van over de hele wereld. Voor 37 jaar, hebben de studenten gebruikt de ervaring en wereldwijde reputatie onze vlucht school te zetten hun carrière dromen in realiteit.

We zijn een van de grootste helikopters en vliegtuigen vlucht scholen in de Verenigde Staten en onze afgestudeerden vliegen voor operators wereldwijd.

Tien redenen om je carrière te starten in Hillsboro

 1. Beleving
  Wij hebben 37 jaar ervaring in de opleiding van professionele piloten uit meer dan 75 landen. Onze FAA goedgekeurd FAR Part 141 en deel 61 piloot trainingsprogramma's om u te zweven in je carrière.

 2. REAL WORLD FLIGHT OMGEVINGEN
  Vliegen in de echte wereld betekent geconfronteerd met veranderende omgevingen en uitdagende weersomstandigheden de unieke vlucht omgeving van de Pacific Northwest bereidt je voor je carrière.

 3. Uw veiligheid is onze PRIORITEIT
  Onze school is gewijd aan uw veiligheid en we zijn het eerste deel 141 primaire vliegschool (academie) met IS-BAO accreditatie van de Internationale Raad zakenluchtvaart. Veiligheid is voor ons meer dan een manier van vliegen, het is een deel van ons curriculum en een belangrijk stuk van elk van de opleiding van onze studenten.

 4. Kameraadschap & GEMEENSCHAP
  Wanneer u Hillsboro kiest, u kiest voor een vliegschool die geeft om uw individuele succes en deelnemen aan een wereldwijd netwerk van piloten uit meer dan 75 landen die vliegen verschillende missies over de hele wereld.

 5. AIRLINE & HELIKOPTER ONDERNEMER AANSLUITINGEN
  Met 37 jaar ervaring in de opleiding van professionele piloten, we hebben een reputatie voor het creëren van hoge kwaliteit piloten en de verbindingen om u te helpen die eerste stap in je carrière. Ons netwerk voor afgestudeerden omspant de hele wereld en helpt open deuren voor onze studenten.

 6. INTERNATIONAL VISA VOOR STUDENTEN
  Wij hebben ervaring met de opleiding van piloten van over de hele wereld en bieden studentenvisum programma's, waaronder de F-1 Visa, die u de mogelijkheid om te trainen en krijgen een piloot baan in de VS voor het nemen van de volgende stap in je carrière geeft.

 7. COLLEGE opleidingen
  Wij bieden twee- en vierjarige opleidingen voor piloten door middel van Portland Community College en Embry Riddle Aeronautical University Campus Portland, zodat u uw luchtvaartautoriteiten onderwijs kan bevorderen.

 8. VA-GOEDGEKEURD FLIGHT SCHOOL
  Amerikaanse militaire veteranen kunnen hun GI Bill voordelen te gebruiken op onze vlucht school te kiezen uit vliegopleiding opleidingen en andere opties.

 9. Pay as you go
  We laten onze studenten om pay as you go voor uw vlucht training, wat betekent dat je niet verplicht om geld op uw rekening voorafgaand aan het begin van de training te storten. Studenten zijn alleen nodig om de balans aan het einde van elke les te betalen.

 10. Geen omzetbelasting
  Er is geen omzetbelasting in rekening gebracht in de staat Oregon, waar al onze campussen zijn gevestigd. Dit kan oplopen tot aanzienlijke besparingen op uw vlucht training zonder deze extra belasting die in bijna elke andere staat te betalen.

Onze missie is om Zet uw droom om te vliegen in een carrière

Wanneer u kiest voor Hillsboro Aero Academy, krijg je de FAA goedgekeurd helikopter of vliegtuig piloot training gesteund door 37 jaar ervaring. Na je studie, je bent verbonden met een wereldwijd netwerk van piloten die geïnteresseerd zijn in uw succes.

Accreditatie

We zijn een erkende vliegschool. Dat betekent dat erkende school Hillsboro Aero Academy, Vlieger Proficiency Center, wordt gehouden aan hoge normen die door de Accrediterende Commissie van Career Scholen en universiteiten, en we moeten back-up van alle vorderingen die we maken over onze training. We zijn door de FAA goedgekeurd om FAR Part 141 training te beheren en we hebben ook de International Standard for Business Aircraft Operators accreditatie.

Locaties

Hillsboro

Hillsboro

Address
3565 NE Cornell Rd.

OR 97124 Hillsboro, Oregon, Verenigde Staten

Troutdale

Address
911 NW Graham Rd.

97060 Troutdale, Oregon, Verenigde Staten

Prineville

Address
4400 SW Airport Rd.

97754 Prineville, Oregon, Verenigde Staten