Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Graduate Management Admission Council (GMAC) is een wereldwijde, missiegedreven vereniging van toonaangevende afgestudeerde business schools.

We zijn toegewijd aan het werk dat u elke dag doet.

GMAC werd opgericht in 1953 en zet zich actief in om de kunst en wetenschap van toelating te bevorderen door de industrie bijeen te roepen en te vertegenwoordigen en de beste producten en diensten voor scholen en studenten aan te bieden.

Wij bezitten en beheren het Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™) examen. Voor het eerst beheerd in 1954, is het tegenwoordig afhankelijk van meer dan 7.000 afgestudeerde programma's wereldwijd, en 9 van de 10 nieuwe MBA-inschrijvingen wereldwijd worden gedaan met behulp van een GMAT-score. en meer dan 200.000 kandidaten doen elk jaar het GMAT-examen.

Onze andere eersteklas beoordelingen omvatten het NMAT door GMAC ™ examen, voor toelating tot afgestudeerde managementprogramma's in India en Zuid-Afrika, en de Executive Assessment, specifiek ontworpen voor Executive MBA-programma's over de hele wereld.

De Raad is gevestigd in de Verenigde Staten met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, India en Hong Kong.

Onze visie, missie, doel en waarden: alles sturen wat we doen

Visie

We zien een wereld waar talent gekoppeld aan ambitie kan profiteren van de best mogelijke bedrijfsopleiding.

Missie

Onze missie is om de oplossingen te bieden die nodig zijn voor scholen en kandidaten om elkaar te ontdekken en te evalueren.

Doel

Om ervoor te zorgen dat talent nooit onontdekt blijft.

waarden

 • Moed: We zijn moedig in het uitdagen van de status-quo.
 • Creativiteit: terwijl we dit doen, moeten we creatief zijn in het oplossen van problemen. Zonder moed en creativiteit blijven we niet relevant.
 • Luisteren: om moedig en creatief te handelen, luisteren we naar de markt en onze stakeholders en handelen we naar wat we horen.
 • Samenwerking: actie vereist samenwerking. We kunnen onze missie niet als individuen of zelfs als één organisatie volbrengen.
 • Integriteit: Boven alles handelen we met onfeilbare integriteit om eerlijkheid en eerlijkheid te waarborgen.

Door deze waarden dagelijks na te leven, proberen we duurzame verbindingen op te bouwen binnen onze organisatie en de onderwijsgemeenschap, zowel vandaag als in de toekomst.

GMAC's ethische gedragscode bevestigt onze waarden, onze missie en visie, en bevestigt onze verbintenissen ten opzichte van elkaar en onze stakeholders.

Onze leden ondersteunen onze waarden en houden ons aan ons lidmaatschapsbeleid. Als organisatie waarderen en streven we naar sterke, creatieve relaties met organisaties waarvan de missies onze toewijding aan excellentie in managementopleidingen weerspiegelen. We profiteren ook van onze partnerschappen met toonaangevende organisaties voor hoger onderwijs en technologie, waaronder Pearson VUE, onze wereldwijde GMAT-examenbeheerders, en ACT, Inc., onze partner bij het ontwikkelen van het GMAT-examen. Deze partnerschappen helpen ons om ongeëvenaarde waarde te leveren aan onze afgestudeerde managementgemeenschap.

people, girls, women

Het GMAC-voordeel

We openen deuren voor afgestudeerde managementprogramma's en potentiële studenten over de hele wereld.

Bij GMAC werken we samen met u om ervoor te zorgen dat u de beste kandidaten voor uw programma vindt.

Deze samenwerking gaat veel verder dan ons vlaggenschipaanbod, het Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™) examen. We bieden ook onderzoek en marktinformatie, marketing- en wervingstools en -programma's, wereldwijde professionele ontwikkelingsmogelijkheden en innovatieve subsidie-initiatieven. Alles wat we doen is ontworpen om u te helpen slagen.

Waarom GMAC? Vijf goede redenen

 1. Het GMAT-examen is het meest gebruikte assessment voor toelating tot universitair management over de hele wereld.
  Gemaakt door managementscholen voor managementscholen en beschikbaar in 114 landen, wordt het GMAT-examen zo veel gebruikt omdat het de meest betrouwbare voorspeller is van academisch succes in afgestudeerde managementstudies. Het accepteren van GMAT-examenscores biedt u toegang tot een grote pool van zeer capabele en toegewijde potentiële studenten.


 2. Onze afgestudeerde management marktinformatie, onderzoek en inzichten zijn ongeëvenaard.
  Onze analyse en gegevens over GMAT-testpersonen en de vraag naar afgestudeerd managementonderwijs informeren scholen en programma's over de hele wereld. Met deze exclusieve informatie kunt u alles volgen, van opkomende wereldwijde trends tot uw eigen beste prospects. Ons onderzoek wordt erkend als doelgericht en betrouwbaar en wordt geciteerd in toonaangevende nieuwspublicaties zoals The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times en China Times.


 3. Onze gerichte wervingstools en -programma's kunnen u helpen de juiste kandidaten te vinden.
  We kunnen u helpen bij het leggen van contacten, het targeten van individuen en het opbouwen van relaties die leiden tot bevestigde inschrijvingen. Of het nu gaat om werving met precisie via de database van Graduate Management Admission Search Service ™ (GMASS ™), wij helpen u de best passende kandidaten voor uw programma te ontmoeten.


 4. Onze portfolio van marketingtools en -diensten helpt u de beste kandidaten voor uw volgende klas te bereiken en te werven.
  Met ons marketingaanbod kunt u uw instelling en programma's onder de aandacht brengen van iedereen die geïnteresseerd is in het behalen van een diploma management. Laat potentiële studenten kennismaken met wat u aanbiedt, nodig ze uit voor evenementen en informeer hen over kansen. En als uw instelling of programma het GMAT-examen accepteert, kunt u profiteren van nog meer manieren voor potentiële studenten om u te vinden, en voor u om uzelf te vergelijken met uw concurrentie en uw marketing te optimaliseren.


 5. Onze professionele ontwikkelingsmogelijkheden helpen u om uw vaardigheden aan te scherpen en uw werk te doen slagen.
  Bij GMAC begrijpen we wat u nodig hebt om te slagen in uw carrière, of u nu een toelatingsexpert bent of net begint. We bieden on-site en online mogelijkheden om u en uw personeel te helpen carrièredoelen te bereiken, beter te presteren op het werk en netwerkmogelijkheden te verbreden binnen de wereldwijde gemeenschap van afgestudeerde managementopleidingen. We houden ook een actuele lijst van professionele functies bij die beschikbaar zijn in universitair managementonderwijs over de hele wereld.

Locaties

Reston

Address
PO Box 2969
20195 Reston, Virginia, Verenigde Staten

Londen

Address
PO Box 70184
WC1A 9HZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Hong Kong

Address
Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd.
Hong Kong Special Administrative Region, China

Hong Kong, Hongkong

Sjanghai

Address
Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd.
Sjanghai, Sjanghai, China

Gurugram

Address
405, 4th floor, Business Tower,
Suncity, Sector 54

122003 Gurugram, Haryana, India

Londen

Address
BusinessBecause
20 Jerusalem Passage

EC1V 4JP Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Concord

Address
The MBA Tour
73 Junction Square Drive

01742 Concord, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen