Glen Oaks Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Glen Oaks Community College . We zijn blij dat u GOCC heeft gekozen om u te helpen uw educatieve doelen te bereiken. U zult een verbazingwekkend toegewijde faculteit en personeel vinden die de educatieve mogelijkheden en ondersteunende diensten zullen bieden die uw totale Glen Oaks-ervaring zullen verbeteren.

U kunt kiezen uit het aanbod van diploma's en certificaten die leiden tot een directe loopbaan of overplaatsing naar twee- of vierjarige instellingen. Als regionaal geaccrediteerde hogeschool zijn alle hogeschoolcursussen volledig overdraagbaar naar zowel openbare als particuliere hogescholen en universiteiten.

Het college biedt veel ondersteunende faciliteiten en diensten om ons onderwijsaanbod aan te vullen. Deze omvatten de Learning Commons die de EJ Shaheen Library, het Tutoring and Testing Centre en het Distance Learning Centre omvat; het fitness- / wellnesscentrum, de aangeboden activiteiten, waaronder atletiek, Phi Theta Kappa Honor Society, Epsilon Pi Tau Technology Honor Society, professionele en sociale clubs, studentenregering en meer.

Glen Oaks is gelegen op een prachtige locatie in de glooiende heuvels van Sherman Township, centraal gelegen in St. Joseph County, MI. De faciliteiten zijn modern en goed uitgerust met de nieuwste technologie en middelen. Naast de directe instructieruimte zijn er studieruimtes, foodcourt, atrium, gymnasium, sociale ruimtes en gespecialiseerde locaties voor laboratorium- en technologieaanbod. De recent gebouwde verpleeg- en gezondheidslaboratoria zijn ongeëvenaard in kwaliteit van ontwerp en leeromgeving. Bovendien opende het college in de herfst van 2017 een studentenresidentiezaal met 106 bedden.

De studentenorganisatie van Glen Oaks weerspiegelt de diversiteit van de regio en de vele individuele educatieve doelen. Bij GOCC krijg je de kans om vriendschappen te sluiten met klasgenoten uit alle lagen van de bevolking en zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Locaties

Centreville

Address
Shimmel Road,62249
49032 Centreville, Michigan, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden