George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Breng je zomer met GW door voor een unieke kans om:

  • een academisch krediet ontvangen van een universiteit van topniveau
  • leer van fantastische faculteit
  • profiteren van de buitengewone educatieve en culturele bronnen aan de George Washington University (GW) en in Washington, DC

We bieden een verscheidenheid aan cursussen op de campus tijdens de zomer, maar ook mogelijkheden om in het buitenland te studeren, diepgaande instituutscursussen, flexibele online- en avondlessen en programma's voor het bezoeken van internationale en middelbare scholieren.

Zomerprogramma-aanbiedingen

Internationale zomer

We nodigen internationale studenten uit om deel te nemen aan een authentieke Amerikaanse universiteitservaring in het centrum van de politieke, intellectuele en culturele activiteiten van de Verenigde Staten.

Pre-College

Een unieke kans voor middelbare scholieren om hun academische interesses bij een toponderzoeksuniversiteit te onderzoeken, onze uitdagende krediet- en niet-kredietprogramma's worden gegeven door experts en verrijkt door de intellectuele en culturele bronnen van Washington, DC

Wat onze studenten over de zomer zeggen bij GW

"Mijn professor heeft me zoveel geholpen. Ik heb zoveel geweldige ideeën opgedaan die ik de rest van mijn leven met me mee zal dragen. "

"Het programma heeft me geholpen te beseffen waar mijn professionele loopbaanbelangen liggen en heeft mijn toekomstige grote keuze volledig beïnvloed."

"Het was absoluut het hoogtepunt van mijn zomer, en wat nog belangrijker is, ik geloof dat ik nu weet wat ik wil gaan doen."

Locaties

Washington

Address
2100 Foxhall Road, N.W.
Academic Building, Ste. 115

Washington, District of Columbia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 202-994-6360