General Assembly

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een leider in het onderwijs

Sinds 2011 heeft de General Assembly tienduizenden carrières getransformeerd via baanbrekend, ervaringsgericht onderwijs in de meest gevraagde vaardigheden van vandaag. Wanneer u bij GA de ontwikkeling van websites, gegevens, ontwerpen, bedrijven en meer leert, krijgt u:

 • Bekroond curriculum en deskundige instructeurs, op de campus en online.
 • Een wereldwijde, professionele community van meer dan 40.000 full- en part-time alumni.
 • Carrière resultaten van toonaangevende cursussen, met mentorschap elke stap van de weg.

Wie we zijn

General Assembly is een pionier in onderwijs en carrière-transformatie, gespecialiseerd in de meest gevraagde vaardigheden van vandaag. De leidende bron voor training, personeel en loopbaanovergangen, we bevorderen een bloeiende gemeenschap van professionals die een loopbaan volgen waar ze van houden.

Wat begon als een co-working-ruimte in 2011 is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leerervaring met campussen in 20 steden en meer dan 35.000 afgestudeerden wereldwijd.

Omdat individuen en bedrijven worstelen om te concurreren in een steeds technologischer wordende economie, biedt General Assembly bekroonde, dynamische training om de mondiale vaardigheidskloof te dichten.

Disclaimer: Terwijl General Assembly een aantal internationale studenten heeft op onze campussen over de hele wereld, kunnen we internationale studenten niet helpen bij het verkrijgen van een visum om onze cursussen bij te wonen. Als u een visum nodig heeft om deel te nemen aan een General Assembly , neemt u dan contact op met uw lokale ambassade om de vereisten en beperkingen te verkrijgen. Heel erg bedankt voor het beschouwen van de General Assembly als uw leerpartner.

Wat we doen

General Assembly bevordert een professionele elite community van individuen en bedrijven door middel van educatie en strategische carrièrekansen.

Individuen opleiden

 • Bouw essentiële vaardigheden op alle professionele niveaus
 • Werk samen en maak verbinding met een elitair netwerk
 • Verander en boost je carrière en portfolio

Inhuurmogelijkheden

We overbruggen de kloof tussen werkzoekenden en bedrijven die talent nodig hebben met relevante vaardigheden.

Bedrijven opleiden

 • Partnerschappen met Fortune 1000-bedrijven
 • Aangepaste personeelstraining om medewerkers te helpen
 • Specifieke wervingspijplijn om alumni van de GA te verwerven

Wat we onderwijzen

We bieden innovatieve trainingen voor levenslang leren en succes op de veel gevraagde gebieden van de snel veranderende technologische economie van vandaag.

 • Coding
 • UX
 • Gegevens
 • afzet
 • Bedrijf
 • Carrièreontwikkeling

Waarom General Assembly

Bekroond onderwijs

Ons curriculum is samengesteld door een team van deskundige instructeurs om ervoor te zorgen dat relevante, actuele cursussen onmiddellijk toepasbaar zijn op het veld.

Dynamisch, innovatief leren

We maken gebruik van de nieuwste technologische hulpmiddelen om onze studenten een boeiende, gemengde online en offline leerervaring te bieden.

Carrièregroei met topwerkgevers

We helpen onze gemeenschap te groeien met een gespecialiseerd, full-time team dat studenten banen, partnerschappen en samenwerkingen met meer dan 2.500 innovatieve werkgevers krijgt.

Toegang tot GA's Alumni Network

Leg contact met het beste talent van de wereld als onderdeel van ons netwerk van meer dan 35.000 alumni en volg succes met een exclusieve groep creatieve professionals.

Wat maakt General Assembly uitzonderlijk?


We bieden training op het gebied van technologie, gegevens, ontwerp, zaken en meer/>

De huidige complexe wereldeconomie vereist een geschoolde beroepsbevolking die technologie kan gebruiken om succes te genereren. General Assembly robuuste cursussen van de General Assembly bevatten alle fundamentele pijlers van innovatie om individuen en teams verschillende opties voor groei en ontwikkeling te geven. We bieden programma's voor webontwikkeling, gegevenswetenschap en -analyse, ontwerp van gebruikerservaringen, digitale marketing, productbeheer en meer. Studenten kunnen kiezen uit een reeks indelingen en modaliteiten om hen te helpen hun doelen zo goed mogelijk te bereiken, inclusief fulltime, parttime en short-form opties - op de campus en online.

We hebben een groot wereldwijd netwerk

20 campussen. 10.000 partners huren. 40.000 full- en parttime cursusgraden. En dan zijn er de honderdduizenden deelnemers aan onze evenementen en workshops. General Assembly wereldwijde aanwezigheid van General Assembly , het alumninetwerk en de inhurende partners zijn drie van onze grootste troeven. Naast cursussen die uitsluitend zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de werkgever, bevorderen we een pijplijn van professionals uit de industrie die dienen als instructeurs, mentoren en coaches. Dit bloeiende professionele netwerk helpt onze pas afgestudeerden bij het vinden van een baan en het maken van verbindingen, waardoor ze succes hebben op het werk en in het leven.

We passen ons aan de markt aan

Dynamische velden zoals data science en webontwikkeling evolueren in real time en we blijven programma's continu testen, lanceren en stoppen om in te spelen op de marktvraag en de evolutie van tools en technieken. Ons team van instructeurs, onderwijsexperts en productmanagers van wereldklasse vernieuwt voortdurend onze inhoud om relevantie te garanderen. Door gebruik te maken van gegevens, feedback en inzichten uit onze eigen beoordelingen, produceren we cursussen die resulteren in de maximale impact op het werk.

We concentreren ons op de behoeften en relaties van werkgevers

Diepe werkgeversrelaties zijn altijd een essentieel onderdeel van het DNA van de General Assembly . Ongeveer de helft van onze deeltijdstudenten wordt gefinancierd door werkgevers die willen dat hun werknemers door onze experts worden opgeleid en GA-curricula worden gestuurd door de behoeften van de industrie. We hebben tientallen Fortune 100-bedrijven - en honderden andere bedrijven over de hele wereld - geholpen om hun talent te beoordelen en op te leiden, on-site, online of op onze campussen. We bieden ook rekruteringsoplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar een gevarieerde pijplijn van kandidaten die beroepsklaar zijn, gewapend met gevraagde vaardigheden.

Wij investeren in toegang en kansen

Als onderdeel van ons streven naar toegankelijk en betaalbaar onderwijs, richten we ons op het ontwikkelen van programma's en het financieren van opties om ervoor te zorgen dat studenten over de middelen en ondersteuningssystemen beschikken die ze bij GA moeten leren. Naast innovatieve programma's zoals Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge en TechIMPACT - die studiebeurzen en gratis trainingsprogramma's aanbieden aan mensen die te weinig of te weinig talent hebben - werken we samen met werkgevers en financieringsaanbieders om de onderwijskosten te dekken. Onze innovatieve hybride en online meeslepende programma's bereiken mensen die buiten de grote metroparken wonen en geven hen toegang tot dezelfde kwaliteit als waar onze campussen om bekend staan.

Innovatieve cursussen bouwen met bewezen resultaten

Instructional Team van wereldklasse

General Assembly instructieteam van de General Assembly vertegenwoordigt de elite van de grootste en slimste bedrijven van vandaag. Cursusleiders en -ontwerpers komen uit topbedrijven, waaronder Google, Amazon, Airbnb en IBM, en delen elke dag praktische ervaring en inzicht in de klas. Teamleden ondernemen een uitgebreid trainingsprogramma dat hun effectiviteit bij het bevorderen van nieuw talent garandeert.

Continue ontwikkeling

Om te zorgen voor uitmuntendheid in de klas en relevantie op het werk, werken onze educatieve ontwerp- en productteams onvermoeibaar door om onze curricula te herhalen, aan te passen en te evolueren. Ons wendbare instructieontwerpproces betekent dat elk van onze cursussen minimaal twee updates per jaar doorloopt. Elke nieuwe versie bevat functieverbeteringen, verbeterde inhoud en meer.

Een reeks leertrajecten om je doelen te evenaren.

Career-Changing, Full-time

Verbeter je carrière met GA's rigoureuze, fulltime Immersive-programma's en kundige carrièrecoaches.

Skill-Boosting, parttime

Blijf concurrerend en relevant met gericht, flexibel leren en toegewijde mentoren.

Lessen, workshops, evenementen

Neem deel aan dag-, avond- en weekendprogramma's waarin vaardigheden, innovaties en leiders worden getoond.

Leer op de campus en online

Gebruik bij elke stap krachtige leermiddelen, deskundige instructeurs en een ondersteunende community.

Een gemeenschap van makers, vernieuwers en werkgevers

Contact maken met Alumni

Meer dan 40.000 getalenteerde professionals zijn afgestudeerd in onze voltijdse en deeltijdse cursussen.

Vast wereldwijd bereik

Waar je bent, dat zijn we. Smeden relaties online of op 20 wereldwijde locaties van NYC naar Hong Kong.

Exclusief werkgeversinzicht

GA heeft meer dan 10.000 partners in dienst en heeft duizenden Fortune 500-medewerkers getraind.

Toegang tot A-lijst leiders

350.000 hebben deelgenomen aan exclusieve evenementen met visionairs als Richard Branson en Tim Ferriss.

Locaties

New York

Address
902 Broadway
10010 New York, New York, Verenigde Staten

Atlanta

Address
675 Ponce De Leon Avenue NE, 2nd Floor
30308 Atlanta, Georgië, Verenigde Staten

Austin

Address
600 Congress Avenue, 14th Floor
78701 Austin, Texas, Verenigde Staten

Boston

Address
02110 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Chicago

Address
60611 Chicago, Illinois, Verenigde Staten

Dallas

Address
311 N Market St, Floor 2
75202 Dallas, Texas, Verenigde Staten

Denver

Address
80205 Denver, Colorado, Verenigde Staten

Los Angeles

Address
360 E. 2nd Street, Suite 400
90012 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Santa Monica

Address
1520 2nd Street
90401 Santa Monica, Californië, Verenigde Staten

Irvine

Address
1621 Alton Parkway
92606 Irvine, Californië, Verenigde Staten

New York

Address
10 East 21st Street
10010 New York, New York, Verenigde Staten

Providence

Address
URI Feinstein College of Education and Professional Studies
80 Washington Street, Room 423

02903 Providence, Rhode Island, Verenigde Staten

San Francisco

Address
94104 San Francisco, Californië, Verenigde Staten

San Jose

Address
75 E Santa Clara Street, 6th Floor
95113 San Jose, Californië, Verenigde Staten

Seattle

Address
1218 Third Avenue, 3rd Floor
98101 Seattle, District of Columbia, Verenigde Staten

Washington

Address
20005 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Arlington

Address
Crystal City
2231 Crystal Drive - 10th Floor

22202 Arlington, Virginia, Verenigde Staten

Londen

Address
1st Floor, 114 Whitechapel High Street
E1 7PT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Hong Kong

Address
8F, 33 Des Voeux Road Central
Hong Kong, Hongkong

Singapore

Address
Level 3, 8 Claymore Hill, Spacemob
229572 Singapore, Singapore

Brisbane

Address
Fishburners
155 Queen Street

4000 Brisbane, Queensland, Australië

Melbourne

Address
12A, 45 William Street
3000 Melbourne, Victoria, Australië

Sydney

Address
Main Campus
The Podium Building, 1 Market St

2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten