Lees de Officiële Beschrijving

Een leider in het onderwijs

Sinds 2011 heeft de General Assembly tienduizenden carrières getransformeerd via baanbrekend, ervaringsgericht onderwijs in de meest gevraagde vaardigheden van vandaag. Wanneer u bij GA de ontwikkeling van websites, gegevens, ontwerpen, bedrijven en meer leert, krijgt u:

 • Bekroond curriculum en deskundige instructeurs, op de campus en online.
 • Een wereldwijde, professionele community van meer dan 40.000 full- en part-time alumni.
 • Carrière resultaten van toonaangevende cursussen, met mentorschap elke stap van de weg.

Wie we zijn

General Assembly is een pionier in onderwijs en carrière-transformatie, gespecialiseerd in de meest gevraagde vaardigheden van vandaag. De leidende bron voor training, personeel en loopbaanovergangen, we bevorderen een bloeiende gemeenschap van professionals die een loopbaan volgen waar ze van houden.

Wat begon als een co-working-ruimte in 2011 is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leerervaring met campussen in 20 steden en meer dan 35.000 afgestudeerden wereldwijd.

Omdat individuen en bedrijven worstelen om te concurreren in een steeds technologischer wordende economie, biedt General Assembly bekroonde, dynamische training om de mondiale vaardigheidskloof te dichten.

Disclaimer: Terwijl General Assembly een aantal internationale studenten heeft op onze campussen over de hele wereld, kunnen we internationale studenten niet helpen bij het verkrijgen van een visum om onze cursussen bij te wonen. Als u een visum nodig heeft om deel te nemen aan een General Assembly , neemt u dan contact op met uw lokale ambassade om de vereisten en beperkingen te verkrijgen. Heel erg bedankt voor het beschouwen van de General Assembly als uw leerpartner.

Wat we doen

General Assembly bevordert een professionele elite community van individuen en bedrijven door middel van educatie en strategische carrièrekansen.

Individuen opleiden

 • Bouw essentiële vaardigheden op alle professionele niveaus
 • Werk samen en maak verbinding met een elitair netwerk
 • Verander en boost je carrière en portfolio

Inhuurmogelijkheden

We overbruggen de kloof tussen werkzoekenden en bedrijven die talent nodig hebben met relevante vaardigheden.

Bedrijven opleiden

 • Partnerschappen met Fortune 1000-bedrijven
 • Aangepaste personeelstraining om medewerkers te helpen
 • Specifieke wervingspijplijn om alumni van de GA te verwerven

Wat we onderwijzen

We bieden innovatieve trainingen voor levenslang leren en succes op de veel gevraagde gebieden van de snel veranderende technologische economie van vandaag.

 • Coding
 • UX
 • Gegevens
 • afzet
 • Bedrijf
 • Carrièreontwikkeling

Waarom General Assembly

Bekroond onderwijs

Ons curriculum is samengesteld door een team van deskundige instructeurs om ervoor te zorgen dat relevante, actuele cursussen onmiddellijk toepasbaar zijn op het veld.

Dynamisch, innovatief leren

We maken gebruik van de nieuwste technologische hulpmiddelen om onze studenten een boeiende, gemengde online en offline leerervaring te bieden.

Carrièregroei met topwerkgevers

We helpen onze gemeenschap te groeien met een gespecialiseerd, full-time team dat studenten banen, partnerschappen en samenwerkingen met meer dan 2.500 innovatieve werkgevers krijgt.

Toegang tot GA's Alumni Network

Leg contact met het beste talent van de wereld als onderdeel van ons netwerk van meer dan 35.000 alumni en volg succes met een exclusieve groep creatieve professionals.

Wat maakt General Assembly uitzonderlijk?


We bieden training op het gebied van technologie, gegevens, ontwerp, zaken en meer/>

De huidige complexe wereldeconomie vereist een geschoolde beroepsbevolking die technologie kan gebruiken om succes te genereren. General Assembly robuuste cursussen van de General Assembly bevatten alle fundamentele pijlers van innovatie om individuen en teams verschillende opties voor groei en ontwikkeling te geven. We bieden programma's voor webontwikkeling, gegevenswetenschap en -analyse, ontwerp van gebruikerservaringen, digitale marketing, productbeheer en meer. Studenten kunnen kiezen uit een reeks indelingen en modaliteiten om hen te helpen hun doelen zo goed mogelijk te bereiken, inclusief fulltime, parttime en short-form opties - op de campus en online.

We hebben een groot wereldwijd netwerk

20 campussen. 10.000 partners huren. 40.000 full- en parttime cursusgraden. En dan zijn er de honderdduizenden deelnemers aan onze evenementen en workshops. General Assembly wereldwijde aanwezigheid van General Assembly , het alumninetwerk en de inhurende partners zijn drie van onze grootste troeven. Naast cursussen die uitsluitend zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de werkgever, bevorderen we een pijplijn van professionals uit de industrie die dienen als instructeurs, mentoren en coaches. Dit bloeiende professionele netwerk helpt onze pas afgestudeerden bij het vinden van een baan en het maken van verbindingen, waardoor ze succes hebben op het werk en in het leven.

We passen ons aan de markt aan

Dynamische velden zoals data science en webontwikkeling evolueren in real time en we blijven programma's continu testen, lanceren en stoppen om in te spelen op de marktvraag en de evolutie van tools en technieken. Ons team van instructeurs, onderwijsexperts en productmanagers van wereldklasse vernieuwt voortdurend onze inhoud om relevantie te garanderen. Door gebruik te maken van gegevens, feedback en inzichten uit onze eigen beoordelingen, produceren we cursussen die resulteren in de maximale impact op het werk.

We concentreren ons op de behoeften en relaties van werkgevers

Diepe werkgeversrelaties zijn altijd een essentieel onderdeel van het DNA van de General Assembly . Ongeveer de helft van onze deeltijdstudenten wordt gefinancierd door werkgevers die willen dat hun werknemers door onze experts worden opgeleid en GA-curricula worden gestuurd door de behoeften van de industrie. We hebben tientallen Fortune 100-bedrijven - en honderden andere bedrijven over de hele wereld - geholpen om hun talent te beoordelen en op te leiden, on-site, online of op onze campussen. We bieden ook rekruteringsoplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar een gevarieerde pijplijn van kandidaten die beroepsklaar zijn, gewapend met gevraagde vaardigheden.

Wij investeren in toegang en kansen

Als onderdeel van ons streven naar toegankelijk en betaalbaar onderwijs, richten we ons op het ontwikkelen van programma's en het financieren van opties om ervoor te zorgen dat studenten over de middelen en ondersteuningssystemen beschikken die ze bij GA moeten leren. Naast innovatieve programma's zoals Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge en TechIMPACT - die studiebeurzen en gratis trainingsprogramma's aanbieden aan mensen die te weinig of te weinig talent hebben - werken we samen met werkgevers en financieringsaanbieders om de onderwijskosten te dekken. Onze innovatieve hybride en online meeslepende programma's bereiken mensen die buiten de grote metroparken wonen en geven hen toegang tot dezelfde kwaliteit als waar onze campussen om bekend staan.

Innovatieve cursussen bouwen met bewezen resultaten

Instructional Team van wereldklasse

General Assembly instructieteam van de General Assembly vertegenwoordigt de elite van de grootste en slimste bedrijven van vandaag. Cursusleiders en -ontwerpers komen uit topbedrijven, waaronder Google, Amazon, Airbnb en IBM, en delen elke dag praktische ervaring en inzicht in de klas. Teamleden ondernemen een uitgebreid trainingsprogramma dat hun effectiviteit bij het bevorderen van nieuw talent garandeert.

Continue ontwikkeling

Om te zorgen voor uitmuntendheid in de klas en relevantie op het werk, werken onze educatieve ontwerp- en productteams onvermoeibaar door om onze curricula te herhalen, aan te passen en te evolueren. Ons wendbare instructieontwerpproces betekent dat elk van onze cursussen minimaal twee updates per jaar doorloopt. Elke nieuwe versie bevat functieverbeteringen, verbeterde inhoud en meer.

Een reeks leertrajecten om je doelen te evenaren.

Career-Changing, Full-time

Verbeter je carrière met GA's rigoureuze, fulltime Immersive-programma's en kundige carrièrecoaches.

Skill-Boosting, parttime

Blijf concurrerend en relevant met gericht, flexibel leren en toegewijde mentoren.

Lessen, workshops, evenementen

Neem deel aan dag-, avond- en weekendprogramma's waarin vaardigheden, innovaties en leiders worden getoond.

Leer op de campus en online

Gebruik bij elke stap krachtige leermiddelen, deskundige instructeurs en een ondersteunende community.

Een gemeenschap van makers, vernieuwers en werkgevers

Contact maken met Alumni

Meer dan 40.000 getalenteerde professionals zijn afgestudeerd in onze voltijdse en deeltijdse cursussen.

Vast wereldwijd bereik

Waar je bent, dat zijn we. Smeden relaties online of op 20 wereldwijde locaties van NYC naar Hong Kong.

Exclusief werkgeversinzicht

GA heeft meer dan 10.000 partners in dienst en heeft duizenden Fortune 500-medewerkers getraind.

Toegang tot A-lijst leiders

350.000 hebben deelgenomen aan exclusieve evenementen met visionairs als Richard Branson en Tim Ferriss.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

General Assembly

Gebruik van geavanceerde technieken en platforms zoals sociale media, betaalde advertenties, e-mailmarketing en Google Analytics om gebruikers te werven in een digitale m ... [+]

Vaardigheden

Krijg vaardigheid in sociale advertenties en gebruik Facebook, Google AdWords en Google Analytics om betekenis te vinden in het gedrag van gebruikers.

Productiestandaard

Ontwikkel en plan een campagne op basis van data en betaalde zoekstrategieën - en gemeten aan de hand van key performance indicators.

De grote afbeelding

Word een aanjager van de bedrijfsresultaten door geavanceerde technieken en platforms te gebruiken om producten op de markt te brengen en gebruikers te werven.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Leer data-driven inzichten presenteren en communiceren via SQL, Excel en Tableau. Creëer datavisualisaties en dashboards. ... [+]

De grote afbeelding

Vol vertrouwen beslissingen nemen en verdedigen met behulp van de resultaten van uw gegevensanalyse.

Vaardigheden, Tools,

Gebruik Excel, SQL en Tableau om trends te ontdekken en zakelijke beslissingen te stimuleren met real-world data.

Analyse in de praktijk

Deel uw inzichten en vertel overtuigende verhalen met behulp van gegevensvisualisaties en dashboards.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.

instructeurs

Leer frameworks, tools, woordenschat en best practices van branche-kwaliteit van een docent wiens dagelijkse werk inhoudt dat hij ze vakkundig gebruikt.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Leer de basis van machine learning kennen om te voorspellen wat de toekomst biedt: voorspel patronen van grote datasets met behulp van Python. ... [+]

Vaardigheden

Gebruik Python om datasets te ontginnen en patronen te voorspellen.

Productiestandaard

Bouw statistische modellen - regressie en classificatie - die bruikbare informatie genereren uit onbewerkte gegevens.

De grote afbeelding

Leer de basis van machine learning en gebruik de kracht van data om te voorspellen wat de toekomst biedt.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.

instructeurs

Leer frameworks, tools, woordenschat en best practices van branche-kwaliteit van een docent wiens dagelijkse werk inhoudt dat hij ze vakkundig gebruikt.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Leer de hulpmiddelen en technieken die u nodig hebt om betere beslissingen te nemen door middel van gegevens en een baan te vinden op een van de meest gewilde gebieden in ... [+]

Word Data Scientist

Leer de hulpmiddelen en technieken die u nodig hebt om betere beslissingen te nemen door middel van gegevens en een baan te vinden op een van de meest gewilde gebieden in technologie.

Leer van experts

Creëer voorspellende modellen door gegevens uit ons team van professionele Data Scientist-instructeurs te leren analyseren, analyseren en visualiseren.

Krijg hands-on ervaring

Ontwikkel harde vaardigheden zoals Unix, Git, SQL, Python, machine learning en modelleringstechnieken tijdens het maken van uw eigen dataprojecten en applicaties.

Aangenomen worden

Profiteer van de groeiende vraag naar gegevens en gebruik de begeleiding en middelen van onze interne carrièrecoaches om u te helpen werk te vinden.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Gebruik HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub en Sublime Text om een ​​volledig responsieve, interactieve website te programmeren en in te delen. ... [+]

Vaardigheden

Gebruik HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub en Sublime in concert.

Productiestandaard

Bouw een volledig responsieve, interactieve website die zich onderscheidt van de gebruikelijke sjablonen.

De grote afbeelding

Begrijp hoe een bekwame mix van programmeren en lay-out het web dat we zien versterkt, en hoe teams samenwerken om het te maken.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.

instructeurs

Leer frameworks, tools, woordenschat en best practices van branche-kwaliteit van een docent wiens dagelijkse werk inhoudt dat hij ze vakkundig gebruikt.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Beheers de universele taal van het web. Leer hoe u geavanceerde interactieve webervaringen met JavaScript kunt maken. ... [+]

Vaardigheden

Leer coderen in JavaScript, de moedertaal van internet dat door ontwikkelaars overal ter wereld wordt gebruikt.

Productiestandaard

Bouw een web-app met één pagina die gebruikersgegevens bevat en via API's verbinding maakt met services zoals Twitter en Facebook.

De grote afbeelding

Leer de basisprincipes van objectgeoriënteerd programmeren terwijl u wordt ondersteund door experts uit de industrie en een gemeenschap van peers.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Duik diep in Swift, Xcode, data, mobiel ontwerp en nog veel meer om een ​​nieuwe carrière te lanceren die geweldige producten maakt voor de App Store. ... [+]

Word een iOS-ontwikkelaar

Ja, daar is een app voor. En dat. En dat. Mobiele apps maken talloze dagelijkse transacties over werk en ontspanning mogelijk - en de vraag naar bekwame videomakers is nog nooit zo groot geweest. Ons nieuwe iOS Development Immersive-programma leidt je op in de code-, ontwerp- en iteratievaardigheden die je nodig hebt om in te breken in dit competitieve veld.

Leer van experts

Ontvang instructie en mentorschap van de beste iOS-ontwikkelaars en maak verbinding met GA's bloeiende gemeenschap van professionals en leeftijdsgenoten.

Bouw echte apps

Maak producten die geschikt zijn voor de App Store door belangrijke branchekennis en gespecialiseerde vaardigheden te verwerven in Swift, Xcode, mobiel ontwerp en meer.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Toepassen van hulpmiddelen zoals Adobe Illustrator, Sketch en InVision om UX-documentatie voor een digitaal product te maken; onderzoek doen om inzicht te krijgen in klan ... [+]

Vaardigheden

Gebruik industriestandaard tools zoals Sketch en Invision voor prototype- en wireframe ontwerpoplossingen.

Productiestandaard

Stel een volledige reeks UX-documentatie samen voor een digitaal product, van gebruikerspersonages en wireframes tot interactieve prototypen.

De grote afbeelding

Verbind en laat zien hoe inzicht in klantgedrag - van problemen tot oplossingen - elk product of elke dienst kan optimaliseren.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.

... [-]
Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Leid een product tijdens zijn levenscyclus via lean methodologieën die levensvatbare, marktklare producten opleveren die inspelen op de behoeften van de gebruiker. ... [+]

Vaardigheden

Gebruik best practices voor productbeheer om producten en functies te verzenden die echte problemen voor uw klanten oplossen.

Maak een routekaart voor producten

Maak een roadmap, canvas met bedrijfsmodellen, MVP, belangrijke statistieken, persona's, wireframing en een plan voor stakeholderbeheer.

Meetwaarden ontwikkelen om succes te meten

Kweek in staat om levensvatbare, marktklare producten te lanceren die inspelen op gebruikersbehoeften door moeilijke beslissingen te nemen en met belanghebbenden samen te werken.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Begin een carrière in UX met een basis in onderzoeks- en ontwerpvaardigheden, van persona's tot prototypen. Bouw een portfolio rijk aan innovatieve inzichten. ... [+]

WORD EEN ONTWERPER VAN UX IN 10 WEKEN

Het User Experience Design Immersive-programma is gemaakt door topmedewerkers in het veld, met een specifieke focus om u te helpen bij de overstap naar een UX-ontwerpcarrière.

Leer van UX-experts

Woon klassen bij die zijn ontworpen en worden gegeven door enkele van de beste UX-ontwerpers in de branche.

Bouw je portfolio

Pas je UX-vaardigheden toe in vijf klasprojecten en bouw een werkportfolio op.

Krijg een UX-taak

Word leerling of junior UX-ontwerper.

Loopbaanondersteuning

We bieden elk van onze meeslepende afgestudeerden training in baanparcours, connecties met werkgevers en kansen om nieuwe vaardigheden aan te scherpen.

Voorbereiding van de baan... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Pas fundamentele hulpmiddelen voor visuele communicatie toe ー typografie, kleur en opmaak ー om prachtige digitale producten te ontwerpen in Photoshop. ... [+]

Vaardigheden

Pas de krachtige functies van Photoshop toe op digitaal productontwerp.

Productiestandaard

Begin met een idee en een moodboard: eindig met een productiemodel van een responsieve webpagina.

De grote afbeelding

Ontdek hoe effectieve visuele communicatie - van lettertypeparingen tot stijltegels - bijdraagt ​​aan het vertalen van overtuigende ideeën in elk team, op elk gebied.

Maak kennis met uw ondersteuningsteam

Onze educatieve uitmuntendheid is een inspanning van de gemeenschap. Wanneer u bij GA leert, kunt u altijd vertrouwen op een intern team van experts om begeleiding en ondersteuning te bieden, wanneer u maar wilt.

instructeurs

Leer frameworks, tools, woordenschat en best practices van branche-kwaliteit van een docent wiens dagelijkse werk inhoudt dat hij ze vakkundig gebruikt.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
General Assembly

Leer de vaardigheden om een ​​beginnende full-stack webontwikkelaar te worden en toegang te krijgen tot toegewijde loopbaandiensten in dit innovatieve ... [+]

Start je carrière in Web Development

Leer en pas de vaardigheden toe die je nodig hebt om een ​​carrière in code te beginnen.

Ken je spullen

Leer de meest gewilde vaardigheden in technologie, van JavaScript tot Rails, met begeleiding van ons team van ervaren instructeurs.

Ontwikkel nieuwe vaardigheden

Bouw echte websites, API's en data-gestuurde apps terwijl je met klasgenoten aan een reeks projecten werkt.

Aangenomen worden

Start je nieuwe carrière in webontwikkeling met de steun van onze loopbaanadviseurs door elke stap van het zoeken naar een baan.

Loopbaanondersteuning

We bieden elk van onze meeslepende afgestudeerden toegang tot baanbereidheidstraining, connecties met werkgevers en mogelijkheden om nieuwe vaardigheden aan te scherpen.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

General Assembly

Train in de codeer-, ontwerp- en iteratievaardigheden die essentieel zijn voor een carrière in het gewilde veld. Bouw geïntegreerde Android-apps. In samenwerking met Goog ... [+]

Word een Android-ontwikkelaar

Sluit je aan bij ons nieuwe Android Development Immersive-programma en train met de codeer-, ontwerp- en iteratievaardigheden die essentieel zijn voor het starten van een carrière in het gewilde veld.

Leer van experts

Ontvang instructie en mentorschap van professionele Android-ontwikkelaars, terwijl u profiteert van peer learning dankzij onze community-driven aanpak.

Bouw echte apps

Voeg geïntegreerde kennis en vaardigheden toe aan uw toolkit terwijl u apps tot leven brengt: UI-fundamentals, materiaalontwerp, Java, XML, API en meer.

Aangenomen worden

Gebruik de middelen en begeleiding van onze interne carrièrecoaches om na het voltooien van de cursus een carrière te verkennen met het ontwikkelen van Android-apps.... [-]

Verenigde Staten New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong Singapore Australië Brisbane Melbourne Sydney VS Online  + 23 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands