Gateway Technical College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onderwijs dat onze studenten een manier biedt om de vaardigheden te verwerven om hun dromen waar te maken, precies waar ze vandaag en morgen zijn.


Dat is wat we hier doen bij Gateway Technical College .


Elk jaar biedt Gateway's sterke opleiding en hands-on, real-world training via 65 verschillende programma's de basis voor meer dan 21.000 studenten om de vaardigheden te verdienen voor een nieuwe carrière - of beter in hun huidige carrière.

We waarderen en dienen onze studenten en gemeenschappen van Kenosha County, Racine County en Walworth County door middel van een nationaal erkende innovatieve benadering van loopbaan en technisch onderwijs. Onze studenten slagen ook achter Gateway, met negen van de 10 werkzoekenden binnen zes maanden na hun afstuderen en de studententevredenheid bijna 100 procent.


Het college wordt geleid door een raad van toezicht, administratie, personeel en faculteiten die zich inzetten voor uitmuntendheid en die tegemoet komen aan de behoeften van de gemeenschap. Sinds Gateway in 1911 de eerste door de overheid gefinancierde voortzettingsschool in Wisconsin en de Verenigde Staten is, wordt Gateway beschouwd als een modelcollege vanwege de ontwikkeling van zakelijke partnerschappen, industriële certificeringen verweven in het academisch curriculum en een praktische benadering van vaardighedentraining.

Gateway Technical College werkt samen met gemeenschappen in Kenosha County, Racine County en Walworth County om economische groei en levensvatbaarheid te verzekeren door onderwijs, training, leiderschap en technologische middelen te bieden om te voldoen aan de veranderende behoeften van studenten, werkgevers en gemeenschappen. Elk jaar bieden de 70 academische programma's van Gateway een krachtig, praktijkgericht onderwijs dat de basis vormt voor 18.000 studenten om hun carrièredoelstellingen te verwezenlijken.

Onze visie

We maken levensveranderende educatieve kansen werkelijkheid.


Onze missie

We bieden branchegericht onderwijs dat flexibel, toegankelijk en betaalbaar is voor onze diverse community.


Onze waarden

Bij Gateway Technical College waarderen we:

  • een diversiteit aan individuen en perspectieven.
  • een positief klimaat voor werken en leren.
  • innovatie en het nemen van risico's.
  • eerlijk en ethisch gedrag.
  • kwaliteit en uitmuntendheid in het onderwijs.

Beleid ten aanzien van board ends

De driekoppige gemeenschap profiteert van betaalbaar hoger onderwijs dat bewoners in staat stelt om kennis en vaardigheden te ontwikkelen voor familie-ondersteunende carrières die bijdragen aan de groei en duurzaamheid van de lokale economie tegen een kost die evenredig is met de waarde van de geleverde diensten.

  • Studenten demonstreren de kennis en vaardigheden en zelfvertrouwen die nodig zijn voor inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling, een mondiaal perspectief en levenslang leren.
  • Bedrijven profiteren van een goed opgeleide, goed opgeleide beroepsbevolking en toegang tot aangepaste bedrijfs- en personeeloplossingen die een positief ondernemingsklimaat ondersteunen.
  • Belastingbetalers ontvangen een positief rendement op de investeringen van de impact van Gateway op de lokale belastinggrondslag, de waarde van onroerend goed en de algemene economische ontwikkeling, evenals de bijdragen van afgestudeerden aan de districtskemeenschap.
  • Gezinnen worden versterkt door de welvaart van hun afgestudeerden, lagere werkloosheid of onvoldoende werkgelegenheid en de beschikbaarheid van lokale banen voor familieleden.
  • Educatieve partners, lokaal, nationaal en internationaal, sluit hun leerlingen om Gateway goed ontwikkelde carrière Pathways cursussen, faciliteiten, en educatieve middelen.

Locaties

Kenosha

Address
30th Avenue,3520
53144 Kenosha, Wisconsin, Verenigde Staten

Elkhorn

Address
400 County Road H
53121 Elkhorn, Wisconsin, Verenigde Staten

Racine

Address
1001 S. Main Street
53403 Racine, Wisconsin, Verenigde Staten

Sturtevant

Address
2320 Renaissance Blvd.
53177 Sturtevant, Wisconsin, Verenigde Staten

Walworth

Address
496 McCanna Parkway
53105 Walworth, Wisconsin, Verenigde Staten

Kenosha

Address
Horizon Center
4940 88th Avenue

53144 Kenosha, Wisconsin, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden