Culinary and Pastry School in Miami

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gastronomicom Culinary Institute heeft zijn opleiding van de volgende generatie van de gastronomische chef-koks voor de laatste tien jaar in een kleine, zonnige stad in het zuiden van Frankrijk. Studenten van over de hele wereld hebben gastronomische koken geleerd van ervaren chef-koks, het ontdekken van nieuwe technieken en bouwen op die ze misschien al bezit.

Franse keuken is beroemd over de hele wereld om zijn passie te streven naar perfectie met respect voor traditionele technieken, het omarmen van nieuwe technologieën en het waarborgen van alleen de beste producten gebruikt. Het is de reden dat de Franse gastronomie werd erkend door de UNESCO in 2010 als onderdeel van de wereld «immaterieel cultureel erfgoed».

Onze missie is om onze studenten te voorzien van het hoogste niveau van culinaire onderwijs en smeden hun vaardigheden om excellentie te bereiken door het aanbieden van hands-on cursussen in de Franse keuken en de patisserie.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in de hele wereld om een ​​succesvolle carrière in voedsel te omarmen en we zijn klaar om de volgende generatie van topchefs produceren.

Onze zeer ervaren en gedreven leraren cursussen in lijn met strenge normen van de Michelin-ster bekroond restaurant.

Michelin-gids is de oudste en meest weloverwogen Europese restaurants 'die awards Michelin-sterren voor excellentie op een geselecteerd aantal vestigingen. Het verdienen van een Michelin-ster is iets wat alle heerlijk dineren Chefs streven naar een dag te houden.

De Michelin-ster ratings:

Een ster: «Een zeer goed restaurant in de categorie»

Twee sterren: «Uitstekende keuken, een omweg waard»

Drie sterren: «Uitzonderlijke keuken: de reis waard» Als u klaar bent om excellentie te bereiken en te voldoen aan uw eetlust voor een culinaire bekwaamheid zijn, kijk op onze op maat gesneden programma's en contacteer ons vandaag.

De Gastronomicom Instituut is een internationale Culinary Academy opgericht in 2004 door professionals in de gastronomie en French Pastry. Al onze docenten beschikken over een jarenlange ervaring op prestigieuze, high-end Gastronomisch Hotel-restaurants.

Samen hebben we onze kennis en vaardigheden doorgesluisd naar gespecialiseerde programma's geconsolideerd door de beste werkvormen in deze vier thema's te ontwikkelen.

Programma's hier, op onze International Culinary Academy, zal u toelaten om de Kunsten van de Franse keuken en Banket arts school leren op een één Michelin-ster niveau (de beste referentie in de wereld voor hoge kwaliteit hotel-restaurants of restaurants).

Alle cursussen worden gegeven in het Engels.

Waarom kiezen voor dit OPLEIDINGSNIVEAU?

De keuze om les te nemen bij onze culinaire academie zal in het buitenland de deuren om veel banen te openen in uw land en zo goed als. We weten ook dat in de meeste landen is er een ernstig gebrek aan gekwalificeerde mensen in de voedings- en genotmiddelenindustrie, vooral in de gastronomie!

De school heeft twee state-of-the-art keukens, elk gepersonaliseerd ofwel gastronomisch koken of gebak klassen passen, met gereedschap gevonden in de meeste restaurant en hotel keukens.

De recepten die u geleerd zijn gebaseerd op de seizoenen en elke week u zal zich richten op een nieuw gebied van keuken of gebak, van voorgerechten tot fileren en koken vis en brood tot spectaculaire vergulde desserts.

In kookles, Chef Samuel leert u alles van de basics, zoals het creëren van een perfecte ei en Hollandaise saus, om het opnieuw uitvinden van Franse klassiekers als cassoulet voor een modern publiek. U leert ook de geheimen van het uitdelen van show-stoppen maaltijden met schuim, gels en een beetje wetenschap.

In gebak, Chef Cyril verleent zijn kennis van de wereld van het deeg, chocolade en dessert. Je leert de Franse bakker klassiekers zoals baguettes en croissants, evenals het beheersen van de kunst van het tempereren chocolade en het creëren van gelaagde gebak dat zelfs Marie Antoinette zou imponeren.

Boven is er een gemeenschappelijke ruimte om te hangen voor of tussen klassen en klaslokalen, waar je leert om de Franse taal onder de knie, met een focus op technische keuken woordenschat. Voor studenten die al spreken Frans, een voorschot klasse is beschikbaar om u verder te duwen.

De school bevindt zich op loopafstand van het zakelijke centrum van Agde, een stad aan de Middellandse Zee, niet ver van de Spaanse grens. Agde is een middeleeuwse stad, vol met smalle steeg wegen en een fantastische zondag markt waar u kunt ophalen verse producten, genieten van lokale delicatessen en oefen je Frans.

Cap d'Agde is de naam gegeven aan de zee grenst nederzettingen net ten zuiden van het centrum van de stad en waar u verblijft tijdens zijn studie aan Gastronomicom. Populair bij toeristen in de zomer, kunt u uw accommodatie gevonden worden tussen een van de grootste zandstranden aan de Middellandse Zee en de belangrijkste havenstad, die is gevuld met restaurants, winkels en attractieparken.

Locaties

Miami

Address
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 Miami, Florida, Verenigde Staten