Lees de Officiële Beschrijving

Gastronomicom Culinary Institute heeft zijn opleiding van de volgende generatie van de gastronomische chef-koks voor de laatste tien jaar in een kleine, zonnige stad in het zuiden van Frankrijk. Studenten van over de hele wereld hebben gastronomische koken geleerd van ervaren chef-koks, het ontdekken van nieuwe technieken en bouwen op die ze misschien al bezit.

Franse keuken is beroemd over de hele wereld om zijn passie te streven naar perfectie met respect voor traditionele technieken, het omarmen van nieuwe technologieën en het waarborgen van alleen de beste producten gebruikt. Het is de reden dat de Franse gastronomie werd erkend door de UNESCO in 2010 als onderdeel van de wereld «immaterieel cultureel erfgoed».

Onze missie is om onze studenten te voorzien van het hoogste niveau van culinaire onderwijs en smeden hun vaardigheden om excellentie te bereiken door het aanbieden van hands-on cursussen in de Franse keuken en de patisserie.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in de hele wereld om een ​​succesvolle carrière in voedsel te omarmen en we zijn klaar om de volgende generatie van topchefs produceren.

Onze zeer ervaren en gedreven leraren cursussen in lijn met strenge normen van de Michelin-ster bekroond restaurant.

Michelin-gids is de oudste en meest weloverwogen Europese restaurants 'die awards Michelin-sterren voor excellentie op een geselecteerd aantal vestigingen. Het verdienen van een Michelin-ster is iets wat alle heerlijk dineren Chefs streven naar een dag te houden.

De Michelin-ster ratings:

Een ster: «Een zeer goed restaurant in de categorie»

Twee sterren: «Uitstekende keuken, een omweg waard»

Drie sterren: «Uitzonderlijke keuken: de reis waard» Als u klaar bent om excellentie te bereiken en te voldoen aan uw eetlust voor een culinaire bekwaamheid zijn, kijk op onze op maat gesneden programma's en contacteer ons vandaag.

De Gastronomicom Instituut is een internationale Culinary Academy opgericht in 2004 door professionals in de gastronomie en French Pastry. Al onze docenten beschikken over een jarenlange ervaring op prestigieuze, high-end Gastronomisch Hotel-restaurants.

Samen hebben we onze kennis en vaardigheden doorgesluisd naar gespecialiseerde programma's geconsolideerd door de beste werkvormen in deze vier thema's te ontwikkelen.

Programma's hier, op onze International Culinary Academy, zal u toelaten om de Kunsten van de Franse keuken en Banket arts school leren op een één Michelin-ster niveau (de beste referentie in de wereld voor hoge kwaliteit hotel-restaurants of restaurants).

Alle cursussen worden gegeven in het Engels.

Waarom kiezen voor dit OPLEIDINGSNIVEAU?

De keuze om les te nemen bij onze culinaire academie zal in het buitenland de deuren om veel banen te openen in uw land en zo goed als. We weten ook dat in de meeste landen is er een ernstig gebrek aan gekwalificeerde mensen in de voedings- en genotmiddelenindustrie, vooral in de gastronomie!

De school heeft twee state-of-the-art keukens, elk gepersonaliseerd ofwel gastronomisch koken of gebak klassen passen, met gereedschap gevonden in de meeste restaurant en hotel keukens.

De recepten die u geleerd zijn gebaseerd op de seizoenen en elke week u zal zich richten op een nieuw gebied van keuken of gebak, van voorgerechten tot fileren en koken vis en brood tot spectaculaire vergulde desserts.

In kookles, Chef Samuel leert u alles van de basics, zoals het creëren van een perfecte ei en Hollandaise saus, om het opnieuw uitvinden van Franse klassiekers als cassoulet voor een modern publiek. U leert ook de geheimen van het uitdelen van show-stoppen maaltijden met schuim, gels en een beetje wetenschap.

In gebak, Chef Cyril verleent zijn kennis van de wereld van het deeg, chocolade en dessert. Je leert de Franse bakker klassiekers zoals baguettes en croissants, evenals het beheersen van de kunst van het tempereren chocolade en het creëren van gelaagde gebak dat zelfs Marie Antoinette zou imponeren.

Boven is er een gemeenschappelijke ruimte om te hangen voor of tussen klassen en klaslokalen, waar je leert om de Franse taal onder de knie, met een focus op technische keuken woordenschat. Voor studenten die al spreken Frans, een voorschot klasse is beschikbaar om u verder te duwen.

De school bevindt zich op loopafstand van het zakelijke centrum van Agde, een stad aan de Middellandse Zee, niet ver van de Spaanse grens. Agde is een middeleeuwse stad, vol met smalle steeg wegen en een fantastische zondag markt waar u kunt ophalen verse producten, genieten van lokale delicatessen en oefen je Frans.

Cap d'Agde is de naam gegeven aan de zee grenst nederzettingen net ten zuiden van het centrum van de stad en waar u verblijft tijdens zijn studie aan Gastronomicom. Populair bij toeristen in de zomer, kunt u uw accommodatie gevonden worden tussen een van de grootste zandstranden aan de Middellandse Zee en de belangrijkste havenstad, die is gevuld met restaurants, winkels en attractieparken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Culinary and Pastry School in Miami

Deze korte programma is speciaal voorbereid voor "amateurs" of niet-professionals die willen de hoge normen van de Franse keuken te ontdekken. ... [+]

Deze korte programma is speciaal voorbereid voor "amateurs" of niet-professionals die willen de hoge normen van de Franse keuken te ontdekken.

Onze belangrijkste doelstellingen zijn dat onze studenten leren veel nieuwe smakelijke recepten, hun vaardigheden te verbeteren, nemen genoegen om te koken met gloednieuwe professionele apparatuur en genieten van hun ervaring met ons.

1 of 2 weken met 4 uur per dag, 04:00-08:00, 5 dagen per week van hands-on klassen. Alle weekenden zijn gratis. Speciale programma's op basis van verschillende thema's worden georganiseerd voor elke week en zijn ter beschikking op aanvraag.

Leerlingen werken in tweetallen te stimuleren en te ondersteunen elkaar.... [-]

Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary and Pastry School in Miami

Dit programma is gemaakt om zowel professionals als beginners 'verlangen om te leren of hun vaardigheden te verbeteren in het Frans Koken, door het verstrekken van exclus ... [+]

Inschrijvingsgeld: $ 150 Supply kosten: $ 180

Dit programma is gemaakt om zowel professionals als beginners 'verlangen om te leren en hun vaardigheden in het verbeteren overeenkomen French Cooking, Door het verstrekken van exclusieve hands-on klassen op het niveau van een Michelin-ster met zeer ervaren docenten.

Als resultaat van onze studenten kunnen rekenen op een smakelijke recepten portefeuille, een heleboel nieuwe kooktechnieken inclusief geheime tips van onze leraar, de ontwikkeling van hun creativiteit en een once in a lifetime ervaring in Miami.

Het programma is gemaakt van 8 weken, 5 dagen per week (maandag-vrijdag), 11:00-03:00.

De eerste maand van de student zal het een maand Gourmet-programma gevolgd door een één-maand-programma op een hoger niveau te bereiken. Het starten van de tweede maand:... [-]

Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary and Pastry School in Miami

We uitgewerkt dit programma voor professionals en koks voor beginners die willen verbeteren en fine-tunen van hun vaardigheden in het French Pastry op een één Michelin-st ... [+]

We uitgewerkt dit programma voor professionals en beginners 'koks die willen hun vaardigheden te verbeteren en fine-tunen Bladerdeeg in een één Michelin-sterren niveau.

Inschrijvingsgeld: $ 150 Supply kosten: $ 180

De resultaten van de student zal een nieuwe recepten portefeuille, meer creativiteit, veel tips en trucs gegeven door onze zeer bekwame leraren, het vermogen om te werken in teamverband en een onvergetelijke ervaring in Miami.

8 weken, 5 dagen per week van hands-on klassen 11:00-03:00. Alle weekenden zijn gratis.

De eerste maand van de student begint met de gastronomische Program (zie hierboven), met de volgende:

Week 5: Brood, Viennoiseries, Deeg... [-]
Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary and Pastry School in Miami

Deze korte programma is speciaal opgesteld voor mensen die willen leren of hun kennis in French Pastry verbeteren op een hoger niveau. Het is op maat gemaakt voor zowel b ... [+]

Deze korte programma is speciaal opgesteld voor mensen die willen leren of hun kennis te verbeteren Bladerdeeg op een hoger niveau. Het is op maat gemaakt voor zowel beginners als voor professionals. Afhankelijk van de student vorige niveau van ervaring data de inname 'zijn verschillend.

Inschrijvingsgeld: $ 150 Supply kosten: $ 180

We leggen de nadruk op het geven van onze studenten een bijzondere en unieke ervaring op een professioneel niveau, en het maken van de meeste van onze zeer ervaren docenten gebak 'advies, tips en trucs. Wij doen garantie uitsluitend hands-on klassen op basis van normen van uitmuntendheid en een team werken in paren om elkaar te helpen Michelin Star's.... [-]

Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde
September 2020
Engels
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary and Pastry School in Miami

Deze korte programma is ontworpen voor professionals of beginners die streven om te leren of hun vaardigheden en kennis in de gastronomische Franse keuken met onze zeer e ... [+]

Inschrijvingsgeld: $ 150 Supply kosten: $ 180

Deze korte programma is ontworpen voor professionals of beginners die streven om te leren of hun vaardigheden en kennis in de gastronomische Franse keuken met onze zeer ervaren docenten te verbeteren.

De inname data blijven anders als je beginner, gevorderde of professional, kunt u hier controleren de verschillende innamen.

Onze prioriteit is dat onze studenten het meest van het onderwijs ons een Michelin-ster niveau's kan maken op diverse gebieden, zoals creativiteit, teamwerk, de hygiëne en de professionele kooktechnieken.

Studenten werken in teams van twee om te helpen en motiveren elkaar en docenten zullen de studenten aanmoedigen om voortdurend te streven naar perfectie en om hun persoonlijke doelen te bereiken.... [-]

Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde
September 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary and Pastry School in Miami

Deze korte programma is gemaakt voor "amateurs" of niet-professionals die over gebak passie en wil om verder te gaan naar het volgende niveau. ... [+]

Deze korte programma is gemaakt voor "amateurs" of niet-professionals die over gebak passie en wil om verder te gaan naar het volgende niveau.

Ons doel is dat onze studenten leren veel nieuwe recepten, hebben een bijzondere en unieke ervaring, en maken de meeste van de adviezen onze hoogopgeleide docenten '. Wij doen garantie uitsluitend hands-on klassen en een team werken in paren om elkaar te helpen.

Maandag - vrijdag, zal 4:00-08:00 thematische programma's worden georganiseerd voor elke week en staat tot uw beschikking op aanvraag.

[-]
Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary and Pastry School in Miami

Deze cursus geeft u de mogelijkheid om gastronomische techniek uit de koks leren in twee zeer verschillende delen van de wereld, zodat u niet alleen genieten van het dubb ... [+]

Inschrijvingsgeld: $ 330

Deze cursus geeft u de mogelijkheid om gastronomische techniek uit de koks leren in twee zeer verschillende delen van de wereld, zodat u niet alleen genieten van het dubbele van de kennis, maar ook verkennen dubbele culturen zoals u uw culinaire reis te beginnen.

Het is opgesteld voor beginners, professionals en mensen die op zoek zijn naar loopbaan te veranderen, en willen leren of hun kennis in de Franse keuken of Pastry (één Michelin-sterren niveau) te verbeteren. Deze speciale programma zal de studenten de kans om de prachtige stad Miami te ontdekken en ook ontdekken de Languedoc Roussillon regio in het zuiden van Frankrijk te geven.

Al onze docenten beschikken over jarenlange ervaring in de top high-end hotels en / of restaurants.... [-]

Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde
September 2020
Engels
Voltijd
11 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands