GEOS Languages Plus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met GEOS Languages Plus krijg je een uitstekende opleiding en een geweldige ervaring in het buitenland. Onze lessen en programma's zijn geoptimaliseerd door gebruik te maken van de nieuwste ESL-materialen en lesmethoden, zodat u zeker weet dat u snel leert. Je lessen worden gegeven door ervaren leraren die je kunnen helpen je doelen te bereiken en door te gaan naar het College of de Universiteit met ons Pathways programma! Studenten van over de hele wereld komen naar GEOS voor betaalbare cursussen en programma's. We bieden ook activiteiten en excursies na de les die u zullen helpen uw nieuwe stad te ontdekken en uw Engelse vaardigheden te oefenen.

We hebben uitzonderlijke Engelse scholen in New York en Los Angeles.

New York Campus

NYC wordt vaak vereerd als de kunst

Onze gasten in New York hebben de keuze om te verblijven in een kamer met één of twee bedden in onze woning, gunstig gelegen nabij onze schoollocatie, of op een van onze multiculturele gastgezinnen. U kunt kiezen uit maaltijden met volpension (3 maaltijden per dag) of halfpension (2 maaltijden per dag).

Los Angeles Campus

Los Angeles combineert klimaatschittering met prachtige attracties. De stad biedt gemakkelijke toegang tot veel van de belangrijkste attracties van Californië, zoals stranden, berggebieden, Disneyland, Six Flags Magic Mountain en Palm Springs. Naast de opmerkelijke winkelcentra staat Los Angeles ook bekend om zijn diverse kunstgalerieën en kunstgeoriënteerde evenementen die plaatsvinden op Hermosa- en Malibu Beach.

De school is gevestigd in een aantrekkelijke buitenwijk, ongeveer 30 minuten van het centrum van Los Angeles. Tijdens uw studie wordt u ondergebracht in een van onze gastgezinnen in een eenvoudig ingerichte een- of tweepersoonskamer of samen met andere studenten in onze school. Homestays bevinden zich over het algemeen op 45-60 minuten van de school met het openbaar vervoer.

Bij GEOS Language Plus profiteren studenten van afwisseling in hun dagelijkse lessen. Ze kunnen alle Engelse taalvaardigheden oefenen omdat ze elke dag drie verschillende klassen krijgen. Elke klas wordt gegeven door een andere leraar. Daarnaast garandeert GEOS Language Plus dat je extra tijd zult krijgen om Engels te spreken, meer dan in een reguliere klas op een andere school, omdat studenten elke dag een spreek- en luisterblok van 90 minuten volgen.

Locaties

New York

New York Campus

Costa Mesa

Los Angeles Campus