Glendale Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

het college Glendale Community CollegeOpgericht in 1927 en geaccrediteerd door de Vereniging van West Hogescholen Scholen (WASC, afkorting in het Engels), het is een community college in de staat universiteiten van Californië systeem dat tweejarige cursussen aanbiedt. De Glendale CC biedt de mate van "Associate in Arts en Associate in Science" en professionele korte cursussen voor gekwalificeerde studenten.

De Glendale heeft een van de hoogste overdrachtssnelheden van community college systeem in Californië; veel studenten wonen college aan de eerste twee jaar van een bachelordiploma te wonen alvorens naar een concurrerende vier jaar universiteit. Het heeft op dit moment 15.000 studenten en 600 uit andere landen op een studentenvisum. volledige ondersteuning en begeleiding, en een flexibele toelatingsbeleid zijn beschikbaar als onderdeel van de programma's van de afdeling voor internationale studenten. Het College accepteert kandidaten uit de hele wereld.

"Fast Data"

 • School twee jaar gemengd publiek
 • 15.000 studenten waaronder 600 internationale studenten uit 50 landen
 • Accreditatie: West Colleges Schools Association (WASC)
 • Gelegen in een kleine stad (veilig en gastvrij); 16 km ten noorden van het centrum van Los Angeles
 • Graden aangeboden: Associate in Arts, Associate in Science (60 eenheden) en professionele cursussen. Cursussen Engels (ESL) die krediet beschikbaar voor nieuwe studenten
 • Toelatingseisen: voltooiing van de middelbare school of in het midden "C" (gemiddeld 2,0 GPA) als het overbrengen van een Amerikaanse hogeschool of universiteit en een persoonlijke verklaring
 • TOEFL: 450 op de gedrukte versie of 45 op iBT examen. Of IELTS (onderzoek van de British Council) met een 4,5 score
 • Collegegeld en kosten (Academisch Jaar: 2016-2017): US $ 6,385. Cursusgeld voor "niet-ingezetene" = US $ 205 per eenheid
 • geraamde uitgaven de kosten van levensonderhoud (off-campus, gedurende 10 maanden): $ 12.000
 • academische kalender: halfjaarlijkse System (een periode van 16 weken) en "sessies" op korte termijn. De daling semester begint in begin september; De veer semester begint in midden februari; de winter sessie begint begin januari; de zomer sessie begint eind juni
 • Gemiddelde grootte van de klassen: 25 tot 30 studenten
 • Leraren en docenten zijn master-en doctoraal
 • Engels als tweede taal worden geteld als credits die gebruikt kunnen worden in de loop van het afstuderen. De cursus omvat geavanceerde aanleren van grammatica, schrijven, spreken en luisteren
 • De meest populaire cursussen zijn: Arts and Animation Design, de luchtvaart (met een concentratie in Steward), Bedrijfskunde, Communicatie, Koken, Computer Science / Information Systems, Hotel Management en Restaurants, Muziek, Nursing, Theater , TV Productie en beeldende kunst. Er zijn 75 cursussen in totaal.
 • modern en high-tech campus ligt op een heuvel van 40 hectare met 18 permanente gebouwen
GCC

academische opleidingen

De Glendale Community College heeft Glendale en het omliggende gebied dat sinds 1927 waar hij een uitstekende reputatie voor academische uitmuntendheid die voldoet aan de behoeften van een veranderende wereld verworven. Als een naar behoren erkende instelling, Glendale CC biedt een breed scala van academische opleidingen, beroepsopleidingen, en korte cursussen. En meer dan 75 hoger onderwijs die associate degree, samen met een brede selectie van het algemeen onderwijs cursussen doorzenden, studenten de mogelijkheid om aan de eisen van de eerste twee jaar van de universiteit te voltooien om te kunnen dragen aan het derde jaar van een universiteit . Dit maakt het mogelijk internationale studenten om tijd en geld te besparen op zijn opleiding in de Verenigde Staten.

Internationale studenten van Glendale hebben individuele gesprekken met studenten mentoren die hen helpen met hun studieplannen en de algemene oriëntatie vaardigheden die nodig zijn om te slagen, en hen te helpen bij de keuze van materialen als full-time studenten (12 credits per semester) .

Het academisch onderwijs op de universiteit wordt aangeboden in kleine, persoonlijke klassen; geschikte tijd met dag- en avondonderwijs die afhankelijk zijn van de nieuwste technologie, apparatuur, laboratoria en moderne lesmethoden.

Toelatingsvoorwaarden

Internationale studenten moeten de volgende documenten om te gelden voor F-1 visum in te dienen: (1) De internationale registratie vorm van GCC en administratiekosten van $ 60 (2) Officiële transcript in het Engels vertaald (3) Verklaring van de financiële steun en bankafschrift waarop een saldo van US $ 20.800 - totale kosten voor een academische jaar of 10 maanden (4) minimum TOEFL-score van 450 (gedrukte versie) of 45 in de nieuwe iBT examen (5) Statement / persoonlijk essay

periodes Toelating Request (International Students)

 • Herfst semester (september) = 1 juli
 • veer semester (februari) = 1 december

Let op: De deadlines kunnen flexibel zijn kunt u contact opnemen met het International Student Office voor meer informatie.

GCC

Locatie en klimaat

De Glendale Community College is gevestigd in Glendale, een veilige woonwijk gemeenschap ongeveer tien mijl (20 kilometer) ten noordoosten van Los Angeles.

Met een mix van modern en traditioneel, het Glendale College is binnen een prachtige campus in de heuvels van de bergen van San Rafael waar je de valleien van Glendale en delen van de skyline van Los Angeles. De campus bestaat uit 40 hectare en 18 gebouwen waaronder het nieuwe complex "Science Center" en een planetarium en de vernieuwde bibliotheek / student center, een snackbar en faciliteiten om te koken.

Andere diensten en voorzieningen zijn onder andere een gerenoveerd bibliotheek, verschillende laboratoria computers, student gezondheid centrum, overslagcentrum, math center / wetenschap, geavanceerde technologie center, auditorium voor podiumkunsten, kunst studenten weer te geven, een fitnessruimte en atletiek baan.

De stad Glendale heeft een bevolking van 200.000 inwoners. Het weer in Zuid-Californië is over het algemeen gematigd en warm het hele jaar door, met een gemiddelde temperatuur van 15 ° C in de wintermaanden bij 35 ° C in de zomer.

De International Student Life

Alle beginners internationale studenten zijn verplicht om een ​​speciale stand voor de herfst en de lente semesters bij te wonen. Het verdient aanbeveling dat de studenten komen op ten minste twee weken voor de start van de klassen om speciale begeleiding krijgen, doe testen en ontwikkelen van de syllabus. Studenten worden verwelkomd door de rector van de universiteit, een aantal docenten, medewerkers en vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen. Zij ontvangen gedetailleerde instructies en hulp bij het registratieproces. Alle relevante voorschriften en procedures immigratie worden uitgebreid toegelicht. Een plaatsing test beschikbaar voor studenten die de test niet kon duren voordat oriëntatie. Informatie over huisvesting buiten de campus wordt aangeboden aan studenten die geïnteresseerd zijn in appartementen of die willen wonen met een partner of misschien met een host-Amerikaanse familie.

De internationale studentenpopulatie van Glendale is een actief en integraal onderdeel van het college gemeenschap. Culturele en sociale activiteiten omvatten de International Students Association met betrekking tot student de overheid, en de "International Week" jaarlijkse lente - compleet met een modeshow, wereldmuziek, culturele tentoonstellingen, eerlijke en typische diner dans. Het International Office bevordert ook verschillende "field trips" naar lokale attracties van Zuid-Californië.

Locaties

Glendale

Address
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Glendale, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden