Forum English Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

GESCHIEDENIS

HET BEGONNEN MET DR. SUSIE

Het forum begon met een deskundige opvoeder en linguïst, Dr. Susanna McPhilomy (bekend bij haar studenten als Dr. Susie) die een versnelde taaltrainingstechniek ontwikkelde die ze wereldwijd met succes heeft toegepast.

Met bijna 40 jaar onderwijservaring heeft Susanna een niet-traditionele techniek van het lesgeven in het Engels als tweede en vreemde taal verfijnt door een conversationele benadering van grammatica en andere vaardigheden te bevorderen. Na les te hebben gegeven aan een aantal Engelstalige scholen en universiteiten en om haar eigen taalschool, het US Ling Institute in Utah, te vestigen, besloot Susanna met haar dochter Maria McPhilomy een forum te openen in Washington DC.

Het is bekend dat ze een gastvrije omgeving cultiveert, zodat haar studenten effectief kunnen leren hoe te functioneren in een Engels-sprekende omgeving. Met een aantal academische graden van Amerikaanse en internationale instellingen blijven Susanna's sterke academische referenties en uitgebreide ervaring studenten van over de hele wereld aantrekken!

MISSIE

De missie van Forum is om efficiënte en effectieve Engelstalige training te bieden om studenten met een culturele verscheidenheid te helpen hun academische, professionele en persoonlijke Engelstalige doelen te bereiken.

Het forum zet zich in om studenten te helpen hun volledige leerpotentieel te bereiken door middel van een studentgerichte lesmethode, interactieve educatieve strategieën en het vertrouwd maken van studenten met de Amerikaanse cultuur.

ERKENNING

Het forum is een trots lid van de Washington Area TESOL Association, de TESOL International Association en NAFSA.

Forum is ook opgenomen in een aantal online en gedrukte publicaties, waaronder het Alexandria Gazette Packet, Zebra Magazine, Alexandria News.org en

OldTownAlexandriaPatch.com en El Pregonero.

NADERING

HET IS ALLES IN DE TECHNIEK

Onze aanpak kan in één woord worden uitgelegd - dialoog!

Via rollenspel, simulaties en actieve klasdiscussies beginnen onze studenten op de eerste lesdag te spreken!

Vaak leren mensen een taal en vergeten ze snel, maar op Forum zijn we gespecialiseerd in het overbruggen van de kloof tussen het kennen en gebruiken van taalvaardigheden in geschikte contexten door interactieve technieken op te nemen die werken met geheugenstructuren om studenten te helpen sneller Engels te leren en met grotere retentie.

Onze communicatieve aanpak neemt saaie lees-, schrijf- en luisterpraktijken en verandert ze in spannende discussiethema's, waardoor onze studenten dagelijks actief kunnen deelnemen aan de les en hun Engels kunnen oefenen.

Het resultaat? Jij en je hersenen krijgen veel meer leerstimulatie!

Locaties

Alexandrië

Address
801 N. Pitt Street, Suite #102
VA 22314 Alexandrië, Virginia, Verenigde Staten