Fort Scott Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fort Scott Community College ( FSCC ), gelegen in de glooiende heuvels van Zuidoost-Kansas, is de oudste doorlopende community college in Kansas. Het college heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het aanbieden van kwaliteitsonderwijs tegen redelijke kosten in een zorgzame, lerende sfeer.

Kleinere klassen en de persoonlijke aandacht van toegewijde, ervaren docenten geven studenten alle kansen op academisch succes. Fort Scott Community College biedt studenten meer dan 35 academische studieprogramma's. Studenten kunnen studiepunten verdienen om over te stappen naar een vierjarige instelling of om een certificaat of associate degree te behalen. De Kansas Board of Regents garandeert dat meer dan 50 cursussen kunnen worden overgedragen aan een openbare hogeschool of universiteit in Kansas - deze cursussen omvatten vakken als wetenschap, wiskunde, geschiedenis, Engels, bedrijfskunde, informatica en psychologie. Certificaatprogramma's variëren van landbouw tot verpleging en van cosmetologie tot motortechnologie. De lessen kunnen ook worden ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het lokale bedrijfsleven en de industrie.

Studenten die mee willen doen op de campus kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, organisaties en atletiekprogramma's. Huidige programma's en activiteiten zijn onder meer honkbal, softbal, dames- en herenbasketbal, volleybal, voetbal, rodeo, spirit squad, Phi Theta Kappa eervereniging, ambassadeurs van de president, veejury, vleeskeuring, koor, orkest, theater en meer.

Fort Scott Community College organiseert verschillende sportieve en culturele evenementen die bijdragen aan de rijkdom van de Fort Scott-gemeenschap, waaronder Aggie Day, Community Children's Fair, Elementary Music Festival, Women's Appreciation Luncheon, Gordon Parks Celebration, concerten en theaterproducties. Bovendien trekt het Gordon Parks Museum and Centre for Diversity, dat de in Fort Scott geboren Gordon Parks eert en zijn krachtige levensverhaal gebruikt om les te geven en te inspireren, toeristen over de hele wereld aan.

Fort Scott Community College is een instelling voor hoger onderwijs met een lange geschiedenis van cultuur en diversiteit die betaalbare academische, technische en beroepsprogramma's biedt om aan de behoeften van studenten te voldoen en tegelijkertijd een wederzijds ondersteunende relatie tussen het college en zijn gemeenschappen te bevorderen.

Locaties

Fort Scott

Address
South Horton Street,2108
66701 Fort Scott, Kansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: