Flint Hills Technical College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Flint Hills Technical College ( FHTC ) is een tweejarige openbare instelling voor hoger onderwijs genesteld in de glooiende heuvels van oost-centraal Kansas. Het is gelegen op de kruising van de I-35 en de Kansas Turnpike in Emporia, een stad in het hart van het prachtige weidegronden dat bekend staat als de Flint Hills en op korte afstand van het Tallgrass Prairie National Preserve.

Flint Hills Technical College missie van Flint Hills Technical College is om een diverse gemeenschap van leerlingen levenslange onderwijskansen te bieden voor persoonlijke groei en voorbereiding op professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheden die voldoen aan de behoeften van de samenleving.

De administratie, de faculteit en het personeel van Flint Hills Technical College geloven in de kracht van lesgeven en leren en onderschrijven het recht van elke persoon op toegang tot kansen bij het nastreven van kennis en de toepassing ervan in het leven. De primaire inzet van het College is om het succes van studenten bij het leren te ondersteunen en goed opgeleide, productieve leden van de samenleving voor te bereiden die persoonlijk en professioneel succes kunnen behalen in een mondiale omgeving. Daartoe streeft Flint Hills Technical College ernaar om belemmeringen voor het onderwijsproces weg te nemen door toegankelijke en betaalbare kansen te bieden, inclusief articulatie met andere instellingen. Het erkent het algemene onderwijscurriculum en de leerresultaten als noodzakelijke en integrale componenten van de technische programma's van de studie. Flint Hills Technical College omarmt een filosofie waarbij vrijheid van meningsuiting wordt aangemoedigd in een ordelijke, koesterende omgeving en zorgt voor continue verbetering van het onderwijsproces door middel van voortdurende beoordeling en evaluatie.

Het College handhaaft een onderwijsstandaard die wordt gecontroleerd en goedgekeurd door programma-adviescommissies die zijn samengesteld uit leden uit het grote publiek, het bedrijfsleven en de industrie. De commissies begeleiden het college bij het vervullen van zijn verantwoordelijkheden om up-to-date kwaliteitsonderwijs te bieden.

Flint Hills Technical College wordt gecoördineerd door de Kansas Board of Regents en is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.

Locaties

Emporia

Address
West 18th Avenue,3301
66801 Emporia, Kansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: