Excel English Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Excel Engelse Instituut bemagtigt de studenten om de complexiteit van de Engelse taal te beheersen, terwijl ze zowel academisch als professioneel leren kennen in de Amerikaanse cultuur. Onze interactieve aanpak, ontwikkeld uit jarenlange ervaring in de klas, is aangepast aan de behoeften van de engelse taalsprekers.

Veteranen ESL-leraren Cindy Gordon en Mallous Rohani dienden samen als curriculum- en programmacoordinatoren op een langstaande Engelse taalschool in Dallas, Texas, waar ze een ESL-programma ontwikkelden die honderden studenten Engels succesvol onderwezen heeft. Nu hebben zij samengewerkt om een ​​nog meer goed afgerond, stimulerend en effectief programma te creëren om niet-moedertaal sprekers alle componenten van de Engelse taal te beheersen.

Wat Excel onderscheidt is dat onze ervaren taalinstructeurs weten hoe studenten in het klaslokaal houden en stellaire resultaten krijgen. Mevr. Gordon en mevr. Rohani hebben handgekochte dynamische en ervaren leraren die, zoals zij, passievol gewijd zijn aan het succes van elke student.

Missie Verklaring en Doelen

Onze missie bij Excel English Institute is om non-native speakers te voorzien van Engelstalige verwerving in goed bewerkte programma's door een totale onderdompelings-leeromgeving te bevorderen. Excel's programma's combineren taalvoordelen met vitale culturele en interpersoonlijke vaardigheden om studenten voor te bereiden en te bemachtigen om succesvol te communiceren en te gedijen in sociale, academische en professionele omgeving.

Om deze missie te behalen, zijn de volgende doelen vastgesteld door Excel English Institute: Verbeter de Engelse taalvaardigheden van onze studenten om ze voor te bereiden op studie aan een Amerikaanse universiteit of universiteit, hun professionele voordelen op de werkplek te bieden of hen te helpen hun te realiseren Eigen persoonlijke en privé doelen.

Geef de cursisten de culturele kennis en het bewustzijn dat nodig is om over te stappen van het leven en studie in hun eigen landen naar de VS. Steun voor studenten en administratieve diensten van de hoogste kwaliteit. Voldoen aan de hoogste normen van Engelse taal instructies door talentvolle en ervaren faculteit aan te trekken en te ontwikkelen.

Ontwikkel een intellectuele atmosfeer waarin professionele ontwikkeling en academische uitmuntendheid te allen tijde worden gewaardeerd, ondersteund en nagestreefd.

Erkend door CEA

Excel English Institute is geaccrediteerd door de Commissie over Engelse taalaccreditatie voor de periode april 2017 tot en met april 2018 en gaat akkoord met de CEA-normen voor Engelse taalprogramma's en -instellingen. CEA wordt erkend door de Amerikaanse minister van onderwijs als nationaal erkend accreditatiebureau voor Engelse taalprogramma's en instellingen in de VS

Intensieve Engelse programma's

Onze uitgebreide taalcursussen ontwikkelen de masterstudie van de verschillende componenten van de Engelse taal - grammatica, schrijven, lezen en spreken / luisteren.

Ervaren faculteit

De interactieve aanpak van onze geavanceerde faculteit, die door jarenlange ervaring is geperfectioneerd, is aangepast aan de behoeften van niet-native speakers van de Engelse taal.

Gunstige locatie

Wij zijn gevestigd in Dallas, Texas met handige toegang vanaf de DART Red Line.

Locaties

Dallas

Address
10260 North Central Expressway, Suite 250 Dallas, Texas 75231
Dallas, Texas, Verenigde Staten