Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Excel Engelse Instituut bemagtigt de studenten om de complexiteit van de Engelse taal te beheersen, terwijl ze zowel academisch als professioneel leren kennen in de Amerikaanse cultuur. Onze interactieve aanpak, ontwikkeld uit jarenlange ervaring in de klas, is aangepast aan de behoeften van de engelse taalsprekers.

Veteranen ESL-leraren Cindy Gordon en Mallous Rohani dienden samen als curriculum- en programmacoordinatoren op een langstaande Engelse taalschool in Dallas, Texas, waar ze een ESL-programma ontwikkelden die honderden studenten Engels succesvol onderwezen heeft. Nu hebben zij samengewerkt om een ​​nog meer goed afgerond, stimulerend en effectief programma te creëren om niet-moedertaal sprekers alle componenten van de Engelse taal te beheersen.

Wat Excel onderscheidt is dat onze ervaren taalinstructeurs weten hoe studenten in het klaslokaal houden en stellaire resultaten krijgen. Mevr. Gordon en mevr. Rohani hebben handgekochte dynamische en ervaren leraren die, zoals zij, passievol gewijd zijn aan het succes van elke student.

Missie Verklaring en Doelen

Onze missie bij Excel English Institute is om non-native speakers te voorzien van Engelstalige verwerving in goed bewerkte programma's door een totale onderdompelings-leeromgeving te bevorderen. Excel's programma's combineren taalvoordelen met vitale culturele en interpersoonlijke vaardigheden om studenten voor te bereiden en te bemachtigen om succesvol te communiceren en te gedijen in sociale, academische en professionele omgeving.

Om deze missie te behalen, zijn de volgende doelen vastgesteld door Excel English Institute: Verbeter de Engelse taalvaardigheden van onze studenten om ze voor te bereiden op studie aan een Amerikaanse universiteit of universiteit, hun professionele voordelen op de werkplek te bieden of hen te helpen hun te realiseren Eigen persoonlijke en privé doelen.

Geef de cursisten de culturele kennis en het bewustzijn dat nodig is om over te stappen van het leven en studie in hun eigen landen naar de VS. Steun voor studenten en administratieve diensten van de hoogste kwaliteit. Voldoen aan de hoogste normen van Engelse taal instructies door talentvolle en ervaren faculteit aan te trekken en te ontwikkelen.

Ontwikkel een intellectuele atmosfeer waarin professionele ontwikkeling en academische uitmuntendheid te allen tijde worden gewaardeerd, ondersteund en nagestreefd.

Erkend door CEA

Excel English Institute is geaccrediteerd door de Commissie over Engelse taalaccreditatie voor de periode april 2017 tot en met april 2018 en gaat akkoord met de CEA-normen voor Engelse taalprogramma's en -instellingen. CEA wordt erkend door de Amerikaanse minister van onderwijs als nationaal erkend accreditatiebureau voor Engelse taalprogramma's en instellingen in de VS

Intensieve Engelse programma's

Onze uitgebreide taalcursussen ontwikkelen de masterstudie van de verschillende componenten van de Engelse taal - grammatica, schrijven, lezen en spreken / luisteren.

Ervaren faculteit

De interactieve aanpak van onze geavanceerde faculteit, die door jarenlange ervaring is geperfectioneerd, is aangepast aan de behoeften van niet-native speakers van de Engelse taal.

Gunstige locatie

Wij zijn gevestigd in Dallas, Texas met handige toegang vanaf de DART Red Line.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Excel English Institute

De cursus weerspiegelt de laatste trends in het bedrijfsleven en helpt studenten tegen de Amerikaanse bedrijfscultuur te komen, grammatica vaardigheden te ontwikkelen om ... [+]

De cursus weerspiegelt de laatste trends in het bedrijfsleven en helpt studenten tegen de Amerikaanse bedrijfscultuur te komen, grammatica vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn in de Amerikaanse bedrijfsomgeving, en de communicatievaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te gedijen in een Amerikaanse professionele werkplek.

[-]
Verenigde Staten Dallas
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Excel English Institute

Ons voornaamste programma is het Intensieve Engelse Programma. Dit programma is verdeeld in drie niveaus van instructie - Begin, Intermediate en Advanced. ... [+]

Ons voornaamste programma is het Intensieve Engelse Programma. Dit programma is verdeeld in drie niveaus van instructie - Begin, Intermediate en Advanced. Elk niveau is verdeeld in zes 4 weken secties. Binnen elke sectie nemen studenten cursussen in grammatica, schrijven, lezen en luisteren en spreken, die zijn ontworpen om studenten te helpen de vaardigheid te ontwikkelen om mondeling en schriftelijk met de Amerikaanse sprekers te communiceren. Het doel van dit programma is om studenten academisch en professioneel te helpen. Elke sessie bestaat uit 72 uur klaslokaal instructie. Er wordt een plaatsingstest gegeven om de vaardigheidsniveau van een student te bepalen. Het programma is ontworpen om in 6-18 maanden te voltooien. ... [-]

Verenigde Staten Dallas
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Excel English Institute

Voor studenten die streven naar een universiteit, biedt Excel een TOEFL Test Preparation Course. Deze driemaands cursus is ontworpen om strategieën en coaching te bieden ... [+]

Voor studenten die streven naar een universiteit, biedt Excel een TOEFL Test Preparation Course. Deze driemaands cursus is ontworpen om strategieën en coaching te bieden om optimale scores op de TOEFL-test te behalen. Onze TOEFL-studenten worden regelmatig getest om te bepalen welke gebieden van studie extra aandacht nodig hebben om de testresultaten te maximaliseren. Het programma is verdeeld in drie 4 weken secties, die onafhankelijk kunnen worden genomen.

Student Type Zonder registratie Onderwijs: Intensieve programma's Onderwijs: Keuzeprogramma's Boek: TOEFL Test Preparation Programma Internationale Student (F-1) $ 150 * $ 750 ingesloten $ 65 Toerist / Vistor (B... [-]
Verenigde Staten Dallas
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands