Everett Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Everett Community College ( EvCC ) biedt educatieve mogelijkheden door middel van overdrachtsprogramma's, certificaten, personeel en bedrijfstrainingen. Onze missie is om elke student op te leiden, toe te rusten en te inspireren om persoonlijke en professionele doelen te bereiken, bij te dragen aan onze diverse gemeenschappen en te gedijen in onze mondiale samenleving.

Het college bedient studenten die op zoek zijn naar een breed scala aan onderwijsopties. Studenten komen naar Everett Community College om betaalbaar aan hun vierjarige diploma's te beginnen, certificaten te behalen, te trainen voor een nieuwe baan, praktijkgerichte training te ervaren in professionele en technische programma's, Engels te leren, basisvaardigheden te ontwikkelen, de middelbare school af te maken, te trainen voor een promotie , of om gewoon voor de lol te leren.

Het college biedt associate's degree in Arts and Sciences, Science, Business, Applied Science, Technical Arts, Fine Arts en General Studies. Certificaten van voltooiing worden uitgereikt in meer dan 30 technische en carrièregebieden. Studenten kunnen zich ook inschrijven voor Engels als tweede taal, afronding van de middelbare school en algemene onderwijsontwikkelingsprogramma's. Everett Community College biedt ook professionele en personeelstraining aan via het Corporate & Continuing Education Center.

Onze docenten en medewerkers werken nauw samen met experts uit het bedrijfsleven en de industrie, gemeenschapsleiders en andere onderwijsinstellingen om studenten relevante, uitdagende ervaringen binnen en buiten de klas te bieden.

De Northwest Commission erkent Everett Community College on Colleges and Universities

Locaties

Everett

Address
Tower Street,2000
98201 Everett, Washington, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: