English for Internationals

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het onderwijzen van de wereld om te communiceren!

Engels voor Internationals biedt volwassen Engelse les voor iedereen !!

Onze studenten zijn:

  • Lokale internationale
  • Niet-immigrant studenten (Student Visa F1)
  • professionals

Engels voor Internationals is geaccrediteerd en is onder de federale wet toegestaan ​​om nonimmigrant studenten in te schrijven.

Klassen zijn interessant en interactief. Onze instructeurs brengen jarenlange ervaring op in het klaslokaal, samen met een passie om studenten te helpen hun Engelsvaardigheid te ontwikkelen en te ontwikkelen. Studenten oefenen grammatica, lezen, schrijven en luisteren en spreken. Het leren en toepassen van de vaardigheden die in de lessen worden geleerd, heeft een zeer positieve invloed op het leven van onze student.

Daarnaast genieten de leerlingen van het ontwikkelen van vriendschappen door activiteiten en uitstapjes in de omgeving van Roswell en daarbuiten bij te wonen. In en uit het klaslokaal leren de leerlingen over andere culturen die hen breder, globaal perspectief geven.

Onze missie: De missie van Engels voor Internationals, Inc. is om Engels op een hoogwaardige en ethische manier Engels te geven als een tweede taal instructie voor internationale volwassenen.

57838_pexels-foto-261501.jpeg

Geschiedenis van Engels voor Internationals

Terwijl hij een avond op de Georgia State University werkte, kreeg Norma Hills een telefoontje. Een man die vanuit Noord-Italië belt, was op zoek naar een Intensief Engels programma in Atlanta, waar hij zijn nieuwe stijgende sterwerknemer, Sergino, kon inschrijven. Er was niet één aan de Georgia State University.

Met al haar kinderen gegroeid en haar baan eindigde snel, dacht ze, "ik kan Engels aan Sergino leren!" Ze vertelde de heer de details van haar opleidingsachtergrond snel en bood een voorstel te schrijven! Een week later stuurde Norma een voorstelaanbod om haar huis te openen voor zijn jonge Italiaanse medewerker voor Intensieve Engelse praktijk met een focus op zaken Engels, in combinatie met een stageplaats op de locatie van Atlanta. Sergino bleef voor zes maanden bij Norma en haar man, David. Dat was het begin van het bedrijf, en sinds die eerste student in 1991 hebben meer dan 15.000 studenten Engels op de school gestudeerd. Norma begon kort nadat Sergino zijn educatieve en culturele ervaring heeft afgerond.

In de afgelopen 26 jaar zijn sommige dingen over de school veranderd, maar veel zijn hetzelfde gebleven. De focus ligt nog steeds op 'de wereld leren communiceren' in een leuke en veilige omgeving. Engels voor Internationals werkt nog steeds met instructies in Engelse overname en organiseert vele excursies rond de metro Atlanta-gebied waardoor studenten op een leuke en educatieve manier Atlanta kunnen verkennen.

Plaats

Onze campus is gevestigd in Roswell, Georgia. Roswell ligt op slechts 30 minuten ten noorden van de prachtige en culturele stad Atlanta. Roswell heeft zoveel onze studenten aan te bieden. In Roswell genieten de studenten van winkelen, restaurants en allerlei entertainment. Voor een lijst met enkele attracties van Roswell, klik hier.

Studenten kunnen ook met het openbaar vervoer naar Atlanta rijden om alles te genieten van de stad.

Onze school is gevestigd in een architectuurgebouw in zuidelijke stijl. Studenten hebben volledige toegang tot onze uitgeruste keuken en pauze. Enkele extra functies zijn:

  • Gratis wifi
  • Grote klaslokalen
  • Gratis parkeren
  • Veilige locatie
  • Bus route naar Roswell en Atlanta
  • Op loopafstand van winkels, restaurants, entertainment

57839_asia-1807531_640.jpg

Over onze faculteit en medewerkers

Engels voor Internationals is geaccrediteerd via ACCET. Daarom is EFI verplicht kwaliteitsnormen door middel van de opleidingsprogramma's te handhaven en een faculteit te hebben met gratis Engelse graden die Engels de cursus geven aan de studenten. Er zijn vijftien professionele engelse instructeurs met bachelors en / of master's degrees plus ervaring die Engels als tweede taal (ESL) leert in het buitenland of in het buitenland. Veel van hen zijn tweetalig en possessa verscheidenheid aan talen, maar in EFI is alleen "alleen Engels" de mode van de dag. De faculteit heeft ervaring opgedaan in scholen, colleges en universiteiten en in andere landen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Internationaal studentenvisum (f-1) programma

Campus Voltijd Deeltijd Verenigde Staten Roswell

Onze International Student Visa (F-1) programma biedt vier schema's: 4 dagen per week; 4 nachten per week; 2 dagen en nachten (ma / wo); 2 dagen en nachten (dinsdag / donderdag) [+]

Elke internationale volwassene kan Engels leren in het Engels voor Internationals!

Dit zijn onze meest uitgebreide studentenprogramma's en worden aangeboden aan studenten die in de VS studeren aan een F-1 studentenvisum. Dit programma omvat lessen van 18 uur per week van maandag tot en met donderdag. Elke termijn duurt acht weken.

Onze International Student Visa (F-1) programma biedt vier programma's:

4 dagen per week

Dienstregeling

Maandag Donderdag 9:00 - 13:30 uur 18 uur / week 5 klassen: Luisteren / Spreken, Grammatica, Lezen / Woordenschat, Schrijven en Keuzevak (Niveaus 1-3) 4 klassen: luisteren / spreken, grammatica, lezen / woordenschat en schrijven (niveau 4-7) Studenten voltooien 1 niveau in 8 weken. 4 nachten per week ... [-]

Toefl ibt prep

Campus Deeltijd 8 weken Verenigde Staten Roswell

Dit is een uitgebreide cursus inclusief alle onderdelen van de TOEFL iBT test. Studenten oefenen de geïntegreerde lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheden die nodig zijn voor de TOEFL-tests. [+]

Dit is een uitgebreide cursus inclusief alle secties van de TOEFL iBT-test. Studenten oefenen de geïntegreerde lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid die vereist is voor de TOEFL-tests. Deze test is de voorkeursentest voor het Amerikaanse universiteits- en hogeschoolsysteem.

De TOEFL iBT Prep-les is 8 weken en 72 uur en is bedoeld om het eerder geleerde Engels te bestuderen en strategieën te leren die nodig zijn voor de nieuwste test, ontworpen door de Educational Testing Service, de TOEFL iBT.

Om deze les te kunnen volgen, dient een student minimaal 85% te behalen op de Engelse plaatsingstest die is gegeven op het moment van registratie in het Engels voor internationale studenten.... [-]