Lees de Officiële Beschrijving

MISSIE

Onze missie is het bevorderen van professioneel georiënteerd onderwijs en training van toegepaste vaardigheden met een internationaal perspectief in een verscheidenheid aan technologie en zakelijke disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele instellingen voor hoger onderwijs. We doen er alles aan om onze studenten voor te bereiden op het slagen op de wereldmarkt. Dit wordt bereikt door academische discipline te combineren met professionele training en bewustzijn van culturele diversiteit, terwijl we ons concentreren op de professionele en persoonlijke groei van onze studenten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Elyon College

Het digitale marketingdiploma-programma begint met een introductie van het digitale marketinglandschap, krijgt een fundamenteel begrip van de kernprincipes en kan de bela ... [+]

WAT JE ZULT LEREN

➔ inzicht krijgen in de kernbegrippen van digitaal, hoe dit het gedrag van klanten heeft veranderd en wat de implicaties zijn voor uw rol en voor het bredere bedrijf. ➔ Zakelijke doelstellingen bereiken door inzicht te krijgen in het ontwerpen, implementeren en meten van digitale campagnes die worden ingezet en omgezet. ➔ inzicht krijgen in het belang van digitale kanalen en strategieën en weten hoe SEO, betaald zoeken, content, adverteren en e-mail te gebruiken om klantbetrokkenheid te stimuleren.

[-]
Verenigde Staten Brooklyn
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 - 12 maanden
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands