Edison State Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Edison State Community College werd in 1973 gecharterd onder de bepalingen van de Ohio Revised Code als de eerste algemene en technische universiteit in Ohio.

Het college ontstond dus zonder speciale lokale belastingen als een tweejarige, openbare, co-educatieve, door de staat gesteunde instelling voor hoger onderwijs. Volgens haar statuut is het bevoegd om studies in de kunsten en wetenschappen, technisch onderwijs en permanente educatie aan te bieden. Op grond van wetgevende maatregelen werd de naam van het College in 1977 gewijzigd van Edison State General and Technical College in Edison State Community College . Na een aantal jaren de herziene naam Edison Community College te hebben gebruikt, heeft het College de naam Edison State Community College .

Van een bescheiden begin in 1973 in een gehuurde faciliteit, is het College in fasen gegroeid tot de huidige campus, gelegen op 131 hectare in Piqua. De inschrijving en het aanbod zijn gestaag gegroeid tijdens zijn korte geschiedenis, van 309 studenten die in 1973 voor 30 cursussen waren ingeschreven tot meer dan 3.000 studenten die vandaag zijn ingeschreven in ongeveer 30 technische velden, een breed scala aan baccalaureaat-overdrachtsprogramma's, ontwikkelingswerk en permanente educatie. .

Edison State Community College biedt vijf verschillende graden, waarvan er twee zijn bedoeld om over te stappen naar een vierjarige hogeschool of universiteit, en drie die afgestudeerden voorbereiden op onmiddellijke werkgelegenheid. Het Edison State Community College biedt moderne campusfaciliteiten en geavanceerde computer- en internettechnologie en kan niet worden overtroffen voor zijn leeromgeving.

Locaties

Piqua

Address
Edison Drive,1973
45356 Piqua, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden