Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1948 in Torrington, Wyoming, Oost-Wyoming College dient vandaag bijna 2.000 studenten in krediet cursussen en meer dan 6500 studenten in niet-krediet-activiteiten. Het College sponsort outreach programma's in Converse, Crook, Niobrara, Platte, en Weston provincies.

Mission Statement

Oost-Wyoming College is een studentgerichte, uitgebreide community college dat reageert op de educatieve, culturele, sociale en economische behoeften van de gemeenschappen met kwaliteit, betaalbare educatieve mogelijkheden voor dynamische levenslang leren.

Visie

Oost-Wyoming College zal een dynamisch centrum voor onderwijs, als een katalysator voor individuele groei, betrokkenheid van de gemeenschap en de wereldwijde impact.

Waarom EOR kiezen?

Wat als je kon alles wat je wilde te zijn? Bij EOR, kunt u beginnen op de weg naar je doelen!

Sinds 1948 heeft EWC geholpen tienduizenden studenten van over de hele wereld verdienen een diploma, certificaat of overdracht cursussen op weg naar meer onderwijs. We hebben een verscheidenheid aan opleidingen gericht op het helpen u een nieuwe carrière of overdracht aan een vier jaar hogeschool of universiteit en ondersteunende docenten en medewerkers die zal werken om u te helpen bij elke stap van de weg te leren.

Onze filosofie - Oost Wyoming College zet zich in om een ​​student ervaring die academisch succes in een uitdagende en ondersteunende omgeving stimuleert, faciliteert de overgang naar de universiteit voor de eerste-time studenten, en helpt alle studenten te identificeren en hun individuele doelen te bereiken. EOR student ervaring is ontworpen om persoonlijke groei te bevorderen door het vergroten van de onafhankelijkheid, het bevorderen van ethisch gedrag en persoonlijke verantwoordelijkheid voor het leren, en bieden mogelijkheden voor betrokkenheid van studenten in de campus activiteiten om de sociale ontwikkeling te vergroten.

Wij bieden lessen waar uw instructeurs je naam weet, betaalbare collegegeld tarieven en tal van academische en ondersteunende diensten om de overgang van middelbare school naar de universiteit te maken een gemakkelijke of je bent een traditionele student of zijn uit de buurt van de school een tijdje.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Eastern Wyoming College

Leer bedrijfsleven en computervaardigheden in de Verenigde Staten van Amerika bij Eastern Wyoming ... [+]

Leer bedrijfsleven en computervaardigheden in de Verenigde Staten van Amerika op Oost Wyoming College om een ​​te worden

Executive Office Assistant

(Business Office Technology Certificaat)

Klassen:

Fall Semester

College Studies - Technisch schrijven - Keyboarding Office-documenten - Boekhouding en Boekhouding - Computer Information Systems - Verbetering Gesproken Engels - Verbetering van schriftelijke Engels

Voorjaarssemester

Zaken Wiskunde - Records en Information Management - Office Vaardigheden en Diensten - Occupational Stage I - Zakelijk Office Capstone - Engels Compositie voor Internationale Studenten Cursussen kunnen variëren afhankelijk van academische achtergrond Nadat u dit programma te voltooien en ontvang je diploma, zult u deze vaardigheden hebben en kwalificaties: - Administratieve Engels schrijfvaardigheden - Reporting Vaardigheden - Supply Management - Planning - Microsoft Office Vaardigheden - Organisatie - Time Management - Presentatietechnieken - Apparatuur Onderhoud - Reizen Logistiek - Engels verbale communicatie Toelatingseisen: ... [-]
Verenigde Staten Torrington
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands