Eastern Shore Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eastern Shore Community College ( ESCC ) is een lid van het Virginia Community College System. Het College bedient de inwoners van Accomack County en Northampton County als een tweejarige instelling voor hoger onderwijs.

Eastern Shore Community College stelt leerlingen in staat om de kwaliteit van leven voor zichzelf en hun gemeenschappen te verbeteren.

Het Office of Research, Planning and Assessment van Eastern Shore Community College werkt samen met alle leden van de College-gemeenschap om de educatieve missie van het College te versterken, zoals uiteengezet door de kanselier van het Virginia Community College System en de president van Eastern Shore Community College .

Geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) om associate-graden toe te kennen, biedt het college associate degree-programma's aan die zijn goedgekeurd door de State Council of Higher Education for Virginia. Eastern Shore Community College is lid van de American Association of Community Colleges en de Southern Association of Junior Colleges.

Locaties

Melfa

Address
Lankford Highway,29300
23410 Melfa, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: