Epic Flight Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Epic Flight Academy Is strategisch gelegen op KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport in Florida, USA. Vliegopleiding is sinds 1999 onze focus op de Epic Flight Academy. We zijn trots op onze voortdurende groei en het vermogen om studenten een weg te geven aan professionele pilootdromen. Door de jaren heen hebben we onze individuele cursussen ontwikkeld tot een volledige pakketervaring, waardoor onze studenten hun opleiding volgen met de nodige eisen om hun pilootloopbaandoelstellingen te bereiken.

Met studenten die van meer dan 70 landen over de hele wereld vliegen om vluchtopleiding te volgen bij Epic Flight Academy, realiseren we dat er hoge verwachtingen zijn met betrekking tot onze capaciteit om ze op te zetten voor succes en kennis te hebben van hun eisen van de Burgerluchtvaartautoriteit. Bij Epic Flight Academy vindt u complete vliegopleidingen die speciaal zijn ontworpen voor de meest prominente burgerluchtvaartautoriteiten ter wereld: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... en nog veel meer.

We begrijpen dat het moeilijk is als student piloot om alle benodigde vliegopleiding volledig te begrijpen, veel minder weten of ze op het juiste spoor zijn gebaseerd op hun doelen. Zoals de meeste van onze afgestudeerde piloten u zullen vertellen, zonder Epic's full course flight training opties, zouden ze verloren gaan tijdens hun carriere reis. Ontspan en laat ons getraind Admissions Team u in de goede richting leiden naar uw droomcarriere als een professionele piloot.

Epic Flight Academy Flight Training Options

Of u nu een commerciële piloot wil worden, een licentie voor een privé piloot nodig hebt of een eerdere vliegopleiding hebt gehad, onze vluchtschool is voor u! Onze campus biedt pilootschoolopleiding, inclusief zowel FAA als EASA training met ATPL Theorie.

Internationale en Amerikaanse Citizen Pilot Career Cursussen: Epic biedt een complete vluchtopleiding van nul-ervaring naar een commerciële multi-engine pilot. De geschatte vluchtopleidingstijd bedraagt ​​8-10 maanden, afhankelijk van de totale uren. De vliegopleiding "Nul tot Held" is opgericht voor studenten om hun pilootopleiding af te ronden en hun loopbaan in minder dan een jaar te starten!

Locaties

New Smyrna Beach

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Address
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 New Smyrna Beach, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 386-409-5583

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden