Lees de Officiële Beschrijving

Epic Flight Academy Is strategisch gelegen op KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport in Florida, USA. Vliegopleiding is sinds 1999 onze focus op de Epic Flight Academy. We zijn trots op onze voortdurende groei en het vermogen om studenten een weg te geven aan professionele pilootdromen. Door de jaren heen hebben we onze individuele cursussen ontwikkeld tot een volledige pakketervaring, waardoor onze studenten hun opleiding volgen met de nodige eisen om hun pilootloopbaandoelstellingen te bereiken.

Met studenten die van meer dan 70 landen over de hele wereld vliegen om vluchtopleiding te volgen bij Epic Flight Academy, realiseren we dat er hoge verwachtingen zijn met betrekking tot onze capaciteit om ze op te zetten voor succes en kennis te hebben van hun eisen van de Burgerluchtvaartautoriteit. Bij Epic Flight Academy vindt u complete vliegopleidingen die speciaal zijn ontworpen voor de meest prominente burgerluchtvaartautoriteiten ter wereld: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... en nog veel meer.

We begrijpen dat het moeilijk is als student piloot om alle benodigde vliegopleiding volledig te begrijpen, veel minder weten of ze op het juiste spoor zijn gebaseerd op hun doelen. Zoals de meeste van onze afgestudeerde piloten u zullen vertellen, zonder Epic's full course flight training opties, zouden ze verloren gaan tijdens hun carriere reis. Ontspan en laat ons getraind Admissions Team u in de goede richting leiden naar uw droomcarriere als een professionele piloot.

Epic Flight Academy Flight Training Options

Of u nu een commerciële piloot wil worden, een licentie voor een privé piloot nodig hebt of een eerdere vliegopleiding hebt gehad, onze vluchtschool is voor u! Onze campus biedt pilootschoolopleiding, inclusief zowel FAA als EASA training met ATPL Theorie.

Internationale en Amerikaanse Citizen Pilot Career Cursussen: Epic biedt een complete vluchtopleiding van nul-ervaring naar een commerciële multi-engine pilot. De geschatte vluchtopleidingstijd bedraagt ​​8-10 maanden, afhankelijk van de totale uren. De vliegopleiding "Nul tot Held" is opgericht voor studenten om hun pilootopleiding af te ronden en hun loopbaan in minder dan een jaar te starten!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Epic Flight Academy

Epic's Professional Pilot programma is de hoofdrol 141 goedgekeurd versnelde FAA verkeersvlieger opleiding. ... [+]

Epic's Professional Pilot-programma is de hoofdrol 141 goedgekeurd versnelde FAA verkeersvlieger opleiding.

Deze cursus is ontworpen om een ​​student met nul vliegopleiding ervaring om de Multi Engine Commercial Pilot niveau in zo weinig als 6 te nemen - 8 maanden. De focus van deze commerciële pilot-training is voor de student eerst een sterke basis in de algemene luchtvaart kennis te ontvangen. Eenmaal bedreven in de basis een strategische, volledige onderdompeling programma wordt gelanceerd voor bepaalde leren van de student-stijl.

De volgende stap is voor studenten om hun feitelijke vlucht vaardigheden te ontwikkelen en te oefenen essentiële veiligheidsprocedures met behulp van real-time simulatie in onze Frasca Tru Flite en mentor niveau 5 veld training apparaten. Deze gecombineerde scenario gebaseerde training met computer-based training kan de student het comfort van het leren en het maken van fouten op de grond. Dit verhoogt het vertrouwen dat ze kennen en kunnen met succes uitvoeren van procedures en manoeuvres voor het begin van de werkelijke vluchten in het vliegtuig, zowel tijd en geld te besparen tijdens de commerciële opleiding van piloten. Onze professionele piloot programma bootst dat van grote luchtvaartmaatschappij training, die je voorbereiden voor de luchtvaartmaatschappij vanaf de eerste dag.... [-]

Verenigde Staten New Smyrna Beach
September 2020
Engels
Voltijd
6 - 8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Epic Flight Academy | Professional Pilot Training | Florida

Commercial Pilot Maneuvers | Epic Flight Academy | Female Pilot

360 Coastal Discovery Flight - Epic Flight Academy

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.
Address
600 Skyline Drive New Smyrna Beach FL 32168
32168 New Smyrna Beach, Florida, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 386-409-5583