Delaware County Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DCCC Gevel

Delaware County Community College (DCCC) Is een geaccrediteerde, publieke tweejarige universiteit gevestigd in media, Pennsylvania. Het college serveert 12.500 studenten, Inclusief meer dan 200 internationale studenten van over 50 landen. DCCC Studenten genieten van een veilige, hightech campus omringd door de natuur, met gemakkelijke toegang tot de dynamische en historische stad van Philadelphia, 22km afstand. De College aanbiedingen 40+ graadprogramma's Aan internationale studenten. Studenten kunnen een 2-jarige Associate degree afronden en overdragen naar een 4-jarige bacheloropleiding, indien zij dat wenst. Ons Transfer Office heeft samengewerkt met meer dan 40 hogescholen en universiteiten om dubbele en gegarandeerde toelatingsovereenkomsten te vormen en core-to-core artikulatieovereenkomsten. Onze locatie in voorstedelijk Philadelphia Geeft studenten de gelegenheid om deze en vele andere scholen aan de oostkust van de VS te bezoeken

DCCC Geeft internationale studenten toegang tot een uitstekend ESL-programma; Individuele aandacht van professoren door middel van kleine klasgroottes (gemiddeld 20 studenten); En one-on-one adviseren voor academische, immigratie- en persoonlijke problemen.

Open toelatingsbeleid

Om tot het college toegelaten te worden, zijn TOEFL, IELTS, SAT en ACT scores niet nodig. Tijdens de oriëntatie worden de studenten getest en geplaatst op de juiste niveaus van Engels en Math. Wij bieden een ESL-programma aan voor studenten die extra Engelsstudie nodig hebben. Hoewel ze niet verplicht zijn voor toelating, kunnen ze worden gebruikt voor plaatsingsdoeleinden. Scores moeten binnen 5 jaar actueel zijn.

  • Een TOEFL iBT score van 80+, TOEFL PBT score van 550+, of IELTS score van 6,5+ zal u kwalificeren om de Engelse plaatsingstest te nemen (en niet de ESL-placement test.) - Een SAT Reading score van 500 of ACT Reading Score van 18 kwalificeert studenten om te registreren voor Engelse Samenstelling I (ENG 100).
  • Een SAT Math score van 500+ of ACT Math score van 20+ staat in aanmerking voor studenten om zich te registreren voor Math classes op het juiste niveau.
DCCC Studenten

Campus leven

Media, Pennsylvania is een comfortabele voorstedelijke gemeenschap, bekend als 'Everybody's Hometown.' Het is veilig en stil met handige winkels, theaters, restaurants en appartementen. Makkelijk te gebruiken openbaar vervoer vanuit Media verbindt u met de levendige stad Philadelphia. Philadelphia is beroemd om zijn geschiedenis en is een van de belangrijkste internationale centra van Amerika voor zaken, gezondheidszorg, onderwijs en cultuur. De stad biedt historische en culturele schatten zoals de Liberty Bell en wereldklasse musea, waaronder het Philadelphia Museum of Art, het Constitution Center en de Barnes Foundation. Van DCCC kunnen studenten New York City (2 uur), Washington, DC (2,5 uur), Baltimore en Boston verkennen, evenals mooie stranden en bergen.

Een goed afgerond onderwijs met activiteiten, sport en betrokkenheid van de gemeenschap onderstreept potentiële transferscholen, verhoogt uw kansen voor transferbeurzen en beroepen op toekomstige werkgevers. Daarom biedt Delaware County Community College een scala aan activiteiten om uw leerervaring te verbeteren, vertrouwen te versterken en u een waar gevoel van gemeenschap te geven. Extracurriculaire activiteiten, van atletiek naar academische clubs en studentenregeringen, brengen u samen met mensen uit alle lagen van het leven - mensen zoals u die hun leven en kansen transformeren door het nastreven van nieuwe kennis en vaardigheden.

DCCC Campus

Studenten Huisvesting

DCCC is er trots op om een ​​aantal huisvestingsopties aan studenten te bieden, inclusief de bijstand van de huisvestingscoördinator die werkzaam is op het kantoor van de International Student Services.

Studenten die een echte Amerikaanse ervaring willen hebben met het leven met een familie kunnen kiezen uit ons Homestay Programma. Studenten in het programma leven samen met een gastgezin en hebben een eigen gemeubileerde slaapkamer, gebruik van de faciliteiten van de woning en interactie met het gastgezin. Beddengoed, handdoeken, alle voorzieningen en 2 maaltijden per dag zijn inbegrepen. Naast regelmatige gastgezinplaatsen zijn er een beperkt aantal huisvestingsplaatsen zonder maaltijden beschikbaar. Deze plaatsen bieden alle bovenstaande, behalve maaltijden. De student zal verantwoordelijk zijn voor zijn eigen boodschappen en koken.

Sommige studenten verkiezen in onafhankelijke, gedeelde huisvesting te leven met andere studenten en geen gastheer - die bekend staat als student house-share. Het huis is volledig gemeubileerd en uitgerust. Elke student heeft een eigen slaapkamer en deelt alle andere kamers, waaronder badkamers, woon- en eetgedeelte en keuken. Studenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen maaltijden. De specifieke regeling en de maandelijkse vergoeding worden bepaald door de huiseigenaar. Er zijn ook talrijke opties voor appartement in de gemeenschappen rond het college. Steden in de buurt van het college zijn onder meer Media, Newtown Square, Broomall en Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus

Locaties

Philadelphia

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 610-359-5050

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen