Culinary Institute LeNôtre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Keuken is een feest. Er is plezier, kunst en magie in koken en bakken. Geniet eerst van het lezen van een goed recept, dan om het te bereiden, te proeven en op te dienen. En plezier is nog groter als het wordt gedeeld. En wat is een betere manier dan van een kookschool om het plezier van koken te delen?

Het verhaal van CULINAIR INSTITUUT LENOTRE® begon in 1998 in Houston, toen mijn vrouw Marie en ik besloten te beginnen aan wat het avontuur van ons leven zou zijn. We hebben CULINAIR INSTITUT LENOTRE® ontworpen om beginners van elke leeftijd en achtergrond te verwelkomen, evenals professionals van alle niveaus, die hun vaardigheden en cv willen verbeteren. Door hands-on cursussen met een lage student / leraar ratio, zouden onze 'chef-studenten' in een minimum van tijd een maximum aantal recepten en "tours de main" (bekwaamheidsprestaties) leren.

Sinds 1998 hebben onze faculteit en ons personeel continu gewerkt om het curriculum te ontwikkelen en de faciliteiten uit te breiden. We hebben nu 2 gebouwen, waaronder ons restaurant, Le Bistro, waar professionele studenten culinaire kunsten praktijkervaring opdoen.

Locaties

Houston

Address
Allensby Street,7070
77022 Houston, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden