Concordia University Chicago

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Voor Concordia University Online Degree-programma's , klik hier

WAAROM Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago is een leider in graduate en niet-gegradueerdenonderwijs. Onze geaccrediteerde, hoog aangeschreven, on-campus, cohort en online bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's kunnen u helpen uw doelen op het gebied van onderwijs en carrière te bereiken:

  • Concordia-Chicago, opgericht in 1864, viert zijn 150e verjaardag van het brengen van hoger onderwijs naar de wereld.

  • Meer dan 3.500 studenten zijn ingeschreven in onze online, cohort en on-campus master- en doctoraatsprogramma's.

  • Wij zijn de op één na snelst groeiende campus van masterbeursinstellingen zonder winstoogmerk in de VS voor 2004-2009 (Chronicle of Higher Education, 2011 Almanac Edition).

  • De Higher Learning Commission verleende accreditatie voor Concordia-Chicago om een ​​doctor of philosophy (Ph.D.) in leiderschap aan te bieden. Als gevolg hiervan, Concordia toegevoegd Ph.D. aan zijn doctor in het onderwijs (EDD) in leiderschap met acht specialisaties.

  • In 2010 verleende de Nationale Raad voor Accreditatie van Lerarenopleiding haar prestigieuze "Permanente Accreditatie van alle onderwijsprogramma's zonder voorwaarden" over de onderwijsprogramma's van Concordia.

De Educator Preparation Programs bij CUC zijn sinds 1962 geaccrediteerd door de Nationale Raad voor lerarenopleiding (NCATE) en de opvolger van NCATE, de Raad voor Accreditatie Onderwijs Programma's (CAEP). Zowel Advanced Endorsement Programs als Initial Licensure-programma's hebben deze zeer gewilde erkenning van uitmuntendheid toegekend aan geselecteerde programma's in het hele land. CAEP is het enige nationale accreditatieorgaan voor de voorbereiding van docenten dat onderscheidingsprogramma's erkent die docenten voorbereiden op de meest rigoureuze normen. Op het niveau van de afgestudeerde omvatten nationaal erkende excellentieprogramma's de Master of Arts in Curriculum en Instructie met de ESL-goedkeuring, leesonderwijs, Master of Arts in het onderwijs op basis- en secundair niveau en onderwijskundig leiderschap (directeuren).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Health MA » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk DBA » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:


Endorsement, ESL en tweetalig

Online Campus Online en Campus gecombineerd August 2019 Verenigde Staten Chicago River Forest +1 more

De ESL en tweetalige aanbevelingen zijn bedoeld voor leraren die een licentie hebben om les te geven in de Verenigde Staten. Kandidaten komen in aanmerking voor de ESL-goedkeuring te worden gekoppeld aan een bestaande standaard onderwijsbevoegdheid aangeboden door de staat Illinois. [+]

Overzicht

De ESL en tweetalige aanbevelingen zijn bedoeld voor leraren die een licentie hebben om les te geven in de Verenigde Staten. Na het afronden van de ESL-cursussen komen kandidaten in aanmerking voor de ESL-goedkeuring om te worden gekoppeld aan een bestaande standaard onderwijslicentie die wordt aangeboden door de staat Illinois. Kandidaten buiten Illinois moeten contact opnemen met hun staatsbestuur om in aanmerking te komen. Kandidaten die de tweetalige goedkeuring binnen de staat Illinois zoeken, moeten slagen voor een taalvaardigheidsexamen. Raadpleeg de ISBE-website voor meer informatie.

Het ESL en tweetalige endorsatieprogramma is afgestemd op de TESOL-normen.

* Let op, Concordia University Chicago biedt geen volledige of gedeeltelijke beurzen of collegegeld aan een geïnteresseerde student of sollicitant.... [-]