Lees de Officiële Beschrijving

Community Colleges of Spokane

Community Colleges of Spokane is opgericht in 1963 en is een dynamische buurtgemeenschap met meer dan 30.000 studenten per jaar in Oost-Washington. CCS is een levendige, uitgebreide leergemeenschap - met onderwijskansen voor studenten van alle leeftijden en niveaus.

Wij zijn een gemeenschapsgemeenschapswijk bestaande uit twee geaccrediteerde colleges, Spokane Community College (SCC) en Spokane Falls Community College (SFCC). Naast het bedienen van een grote stedelijke en voorstedelijke bevolking in het grotere Spokane, biedt het district educatieve diensten aan plattelandsgemeenschappen in een gebied van 12,302 vierkante mijl in Oost-Washington. Deze regio omvat alle provincies Spokane, Stevens, Whitman, Ferry en Pend Oreille, evenals delen van Lincoln County.

Beide colleges van CCS zijn geaccrediteerd door de Northwest Commission on Colleges and Universities en worden bestuurd door de Washington Board of Community and Technical Colleges.

 • 1144 Kinderen en gezinnen werden bediend door Head Start en Early Head Start in het afgelopen jaar
 • 19.298 Award voor studenten
 • Werkgelegenheidspercentage 87,2%
 • 2.899 graden toegekend

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) is een van de twee geaccrediteerde instellingen van Community Colleges of Spokane en een van de grootste community colleges in de staat. SCC staat bekend om toonaangevende programma's in de automobiel-, luchtvaart-, cosmetische, culinaire kunsten, gezondheidszorg, verspanen en lassen, om er maar een paar te noemen. We trainen en certificeren ook veel professionals via ons Apprenticeship and Journeyman Training Center en de populaire Avista / SCC Lineworker School. SCC biedt associates degrees en transfergereed programma's om je weg te openen naar een vierjarige universiteit of universiteit. De hoofdcampus bevindt zich in Spokane, met centra in Colville, Newport, Republic, Ione en Inchelium.

Welkom bij Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) staat bekend om zijn loopbaan / technische programma's die afgestudeerden banen krijgen in veelgevraagde beroepen, evenals uitzonderlijke overdrachtsmogelijkheden. We serveren meer dan 20.000 studenten per jaar op onze hoofdcampus in Oost-Spokane en centra in Colville, Inchelium, Ione, Newport en Republic, waardoor SCC een van de grootste community colleges in de staat is.

SCC-missie en kernthema's

Missie

Spokane Community College biedt educatieve mogelijkheden op het gebied van voorbereiding op de universiteit, training van het personeel en overdracht van universiteiten die tegemoetkomen aan de behoeften van de diverse gemeenschappen die we dienen. Wij zetten ons in voor het succes van studenten door middel van actief leren, dynamische relaties en ondersteunende omgevingen.

Kernthema's

Het college heeft vier kernthema's geïdentificeerd om de missie die wordt gebruikt om de missie te vervullen, verder te definiëren.

 • Workforce Development
  • VCA's professionele technische certificaat en opleidingen zijn industriestandaarden, die studenten voorbereiden op instapniveau in hun vakgebied.
 • Academische overdracht
 • Studenten die deelnamen aan Academic Transfer-cursussen zijn goed voorbereid en succesvol als ze hun cursussen en / of Associate degrees overdragen om de volgende stap in hun opleidingsplan te zetten.
 • Geschiktheid van de universiteit
 • School Readiness-programma's voldoen aan de behoeften van studenten en bereiden hen voor op universitair niveau cursussen, terwijl ze in staat zijn om academisch, persoonlijk en professioneel te slagen.
 • Student succes
 • Studenten krijgen de kans om te slagen in een ondersteunde omgeving die individuele en professionele groei bevordert door academische, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Visie

Spokane Community College is waar studenten hun leven veranderen en hun doelen bereiken, waardoor onze gemeenschappen verrijkt worden.

Kernwaarden

Studentensucces, uitmuntendheid, toegankelijkheid, inclusiviteit, samenwerking, wederzijds respect, responsiviteit, levenslang leren

Jij hoort hier thuis

Wat uw doel ook is, we kunnen u helpen slagen. Al meer dan 50 jaar helpen we mensen van baan te veranderen, overdrachtsgraden te behalen en nieuwe levens te beginnen.

Verken uw opties

We hebben meer dan 120 programma's, waaronder overdrachtsgraden en manieren om je voor te bereiden op een universiteit. We hebben ook veel carrière- en technische programma's zoals architectuur, IT, milieuwetenschappen en meer.

Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College (SFCC) is een van de twee geaccrediteerde instellingen van Community Colleges of Spokane . SFCC is een pedagogisch leider en biedt betaalbare programma's van de hoogste kwaliteit met docenten en personeel dat zich toelegt op uitstekende instructies en studentensucces. We hebben opties voor iedereen die op zoek is naar een carrière / technische graad of certificaat, overstappen naar een vierjarige universiteit of doorgaan met hun opleiding met onze groeiende aanvraag voor bacheloropleidingen. Onze hoofdcampus bevindt zich in het westen van Spokane met locaties in Pullman, Fairchild Air Force Base en online.

Welkom bij Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College is een pedagogisch leider en biedt betaalbare programma's van de hoogste kwaliteit met docenten en personeel dat zich toelegt op uitstekende instructies en het succes van studenten. We hebben opties voor carrière-technische certificaten en graden, overdrachtsgraden en een groeiend aantal bachelorprogramma's van toegepaste wetenschappen. We serveren meer dan 8.000 studenten per jaar op onze hoofdcampus in het westen van Spokane, onze campus in Pullman en online.

Onze missie, kernthema,

Missie

Spokane Falls Community College komt tegemoet aan de behoeften van onze gemeenschap door de prestaties van studenten te verbeteren door middel van hoogwaardige, toegankelijke leermogelijkheden die diversiteit omarmen, gelijkheid bevorderen en wereldwijd bewustzijn bevorderen.

Kernthema's

We vervullen onze missie door vijf kernthema's:

 • Uitstekende instructie / leren
  • SFCC faculteit, studenten en administratie verbinden zich tot uitmuntendheid in instructie en leren.
 • Student prestatie
 • SFCC biedt studenten de tools en mogelijkheden om hun doelen te bereiken.
 • Brede toegang
 • SFCC opent toegang tot alle studenten via een verscheidenheid aan lesmethoden, onderwijsmodaliteiten en -diensten en locaties.
 • Diversiteit, Equity, Wereldwijd bewustzijn
 • SFCC bevordert diversiteit, bevordert gelijkheid, en bereidt studenten voor op een verantwoorde manier te leven in een steeds globalere beschaving.
 • Reactiviteit voor community-behoeften
 • SFCC voorziet in de veranderende behoeften van onze belanghebbenden in de gemeenschap door middel van samenwerking en innovatie.

Visie

SFCC is een educatieve leider en partner van de gemeenschap en regio bij het aanbieden van flexibele, responsieve programma's van de hoogste kwaliteit. Onze faculteit en ons personeel zijn toegewijd aan studentensucces, culturele verrijking en levenslang leren in een studentgerichte omgeving die persoonlijke en professionele groei stimuleert.

Kernwaarden

 1. Academische uitmuntendheid waarbij zowel de leerling als de leraar verantwoordelijk zijn voor het leren dat intellectuele vitaliteit, nieuwsgierigheid, creativiteit en nauwgezetheid weerspiegelt.
 2. Academische vrijheid waarin we de vrijheid van meningsuiting, expressie en ideeën erkennen, evenals de rechten van studenten, docenten en personeel die betrokken zijn bij intellectueel onderzoek bij de ontwikkeling van kennis.
 3. Samenwerking in bestuur en collegiaal samenwerken in samenwerkingsverbanden waarin de synergie wordt erkend die resulteert uit brede participatie en waardering van alle stemmen.
 4. Diversiteit in onze studenten, faculteit, personeel en gemeenschap in de overtuiging dat het ons leren en onze groei verrijkt.
 5. Persoonlijke uitmuntendheid die integriteit en zorgzaamheid weerspiegelt in het gehele werk van het college.
 6. Respect voor elkaar in erkenning van diverse levenservaringen en de bevordering van collegialiteit op basis van het geloof in mensenrechten en de waardigheid van elk individu.
 7. Studentensucces verbeterd door onze uitgebreide ondersteuningsservices die zijn ontworpen om studenten te helpen slagen.
 8. Environmental Stewardship waarmee we ons respect en verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving tonen.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Community Colleges of Spokane

Ben je op zoek om je bachelor in bedrijfskunde te halen? SCC is een geweldige plek om te beginnen. Met onze AA-graad of direct transfer degree (DTA) kun je als junior een ... [+]

Over het programma

Ben je op zoek om je bachelor in bedrijfskunde te halen? SCC is een geweldige plek om te beginnen. Met onze AA-graad of direct transfer degree (DTA) kun je als junior een universitaire opleiding volgen en een bachelorgraad in bedrijfskunde, economie of rechtenstudie afronden.

In dit programma werk je nauw samen met een counsellor of facultaire adviseur, zodat je er zeker van kunt zijn dat je lessen worden overgedragen zoals jij dat wilt. De meeste studenten volgen bedrijfsstatistieken, economie, internationale handel en boekhoudkundige cursussen.

Als je zeker weet dat je een vierjarige handelsdiploma wilt, is dit het pad voor jou. Als u echter geïnteresseerd bent in de zakelijke programma's van de Eastern Washington University, hebben we ook overeenkomsten met verschillende programma's voor geassocieerde deelnemingen van toegepaste wetenschappen, waaronder algemene zaken, management, marketing, juridische administratie en paralegal.... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Community Colleges of Spokane

Als je een creatief persoon bent die je graag artistiek uitdrukt, kan een diploma in kunst leiden tot de perfecte carrière voor jou. In dit programma zul je je passie en ... [+]

Beeldende kunst

Over het programma

Als je een creatief persoon bent die je graag artistiek uitdrukt, kan een diploma in kunst leiden tot de perfecte carrière voor jou.

In dit programma zul je je passie en waardering voor kunst laten groeien, terwijl je de basiscursussen voltooit die nodig zijn om over te stappen naar een vierjarige universiteit, hogeschool of kunstacademie. Je ontwikkelt je artistieke vaardigheden en technieken door faculty instruction en hands-on studiowerk in keramiek, tekenen, schilderen, grafiek of beeldhouwkunst.

Of je nu een professionele artiest, een kunstdocent, een kunstconservator of een kunstbeheerder wilt worden, het behalen van een diploma voor schone kunsten kan je helpen je artistieke talent om te zetten in een carrière.... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Associate of Applied Science

Community Colleges of Spokane

Of u nu wilt werken op een familieboerderij, een toeleveringsbedrijf voor de landbouw, of een lokaal, staats- of federaal agentschap, dit programma kan u voorbereiden op ... [+]

Over het programma

Als u geïnteresseerd bent in agribusiness en landbouw, kan het landbouwbedrijfsprogramma voor u zijn. Of je nu je carrière in de landbouw wilt uitbreiden naar het volgende niveau of wilt dat training een baan op instapniveau krijgt in de grote agribusiness en landbouwindustrieën in onze regio, de uitgebreide training van het programma is ontworpen om je voor te bereiden op succes.

Of u nu wilt werken op een familieboerderij, een toeleveringsbedrijf voor de landbouw, of een lokaal, staats- of federaal agentschap, dit programma kan u voorbereiden op een reeks carrièremogelijkheden in het brede veld van de landbouw.

Landbouw Zaken

Als je je carrière in de landbouw wilt laten groeien, dan is een opleiding in de landbouw een goede plek om te beginnen.... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Community Colleges of Spokane

In dit programma leer je vliegtuigen en helikopters van alle groottes inspecteren, onderhouden en repareren. Door de Federal Aviation Administration (FFA) goedgekeurde cu ... [+]

Luchtvaart onderhoudstechnologie

Over het programma

Als je van vliegtuigen houdt en graag dingen repareert met gereedschap, kan een carrière als luchtvaarttechnicus een goede match zijn.

In dit programma leer je vliegtuigen en helikopters van alle groottes inspecteren, onderhouden en repareren. Door de Federal Aviation Administration (FFA) goedgekeurde cursussen bieden een goed afgerond onderwijs in de algemene luchtvaartmechanica. Je zult hands-on ervaring opdoen met het werken met vliegtuigconstructies, motoren, hydrauliek, elektrische bedrading, vlieginstrumenten en andere luchtvaartcomponenten en -systemen.

Als afgestudeerde van het programma kom je in aanmerking om het FAA-examen af te leggen voor licentiestatus in zowel airframes als powerplants. Of u nu aan éénmotorige vliegtuigen of grote commerciële straalvliegtuigen wilt werken, dit programma bereidt u voor op een groot aantal carrièremogelijkheden bij grote luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten, reparatiewerkplaatsen, structurele reparatievoorzieningen en andere organisaties in de luchtvaartindustrie.... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Community Colleges of Spokane

Als je georganiseerd en efficiënt bent, zelfs wanneer je onder druk werkt en jongleert met een verscheidenheid aan taken, geniet van het leren van nieuwe dingen, fysiek f ... [+]

Hotel en restaurant management

Droom je ervan om op een verre, exotische plek of een favoriete plek dichter bij huis te wonen? Berghutten, badplaatsen en skigebieden - en uw woonplaats - hebben allemaal behoefte aan mensen die bekwaam zijn in hotel- en restaurantbeheer. Onze afgestudeerden genieten van functies als operationele managers, verkoop- en marketingprofessionals, baliemedewerkers en nachtrevisoren. Ze beheren ook motels, restaurants, feest- en cateringdiensten, jachthavens, bars, eetzalen en hotelkamers.

Als je georganiseerd en efficiënt bent, zelfs wanneer je onder druk werkt en jongleert met een verscheidenheid aan taken, geniet van het leren van nieuwe dingen, fysiek fit, zoals werken als onderdeel van een team dat het publiek dient, een aangename persoonlijkheid en een gezonde dosis gezond verstand hebben, dan ben je de perfecte kandidaat voor een carrière in hotel- en restaurantmanagement!... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Community Colleges of Spokane

De informatietechnologie AAS-opleiding is ontworpen om studenten te voorzien van mogelijkheden op verschillende gebieden van de informatietechnologie. Deze graad zorgt er ... [+]

Informatie Technologie

Het AAS-programma Informatica is bedoeld om studenten vaardigheden te bieden op verschillende gebieden van de informatietechnologie:

Computer- en netwerkinstallatie- en onderhoudsvaardigheden.Zakelijke computerkennis inclusief dagelijkse systeemoperaties en toepassingsprogramma's.Beveiliging en forensische vaardigheden.Diverse internet- en netwerkvaardigheden, waaronder ontwerp van webpagina's, programmeren aan client / serverzijde, installatie en onderhoud van webserver.Overboekingsoptie naar een instelling van vier jaar.

Deze graad zorgt ervoor dat de student kennis heeft van een breed spectrum van IT-onderwerpen die vaak nodig zijn door de IT-industrie.

Typisch studentenoverzicht voor zomer 2019Eerste kwartierBT 100 Begin met toetsenbordgebruik, 1ENGLIS 101 Planning voor studenten informatietechnologie, 1IS 103 Basisprincipes van informatietechnologie, 5IS 105 Aanvragen voor IT I, 3Totaal aantal punten: 15Tweede kwartierIS 107 Toepassingen voor IT II, 3IS 132 Computer Ethics and Law, 5IS 162 Datacommunicatie en netwerken, 3IS 210 Internetprogrammering I, 5Totaal aantal punten: 16Derde kwartCS 121 UNIX / Linux, 3ENGLIS 144 Basisbeginselen programmeren, 3PHYS 100 Introductory Physics, 5Totaal aantal punten: 16Vierde kwartaalCS 223 Programmering voor IT, 5IS 260 databasetheorie, 5IS 262 Netwerkbeheer, 5Totaal aantal punten: 15Vijfde kwartaalIS 234 Computerforensica I, 5IS 244 Netwerkbeveiliging I, 5MATH 98 Algebra III 1 , 5Totaal aantal punten: 15Zesde kwartaalIS 228 Internetservers, 5IS 245 Network Security II, 5IS 266 Seminar voor coöperatief onderwijs, 1IS 267 Werkervaring in coöperatief onderwijs, 2Totaal aantal punten: 13... [-]
Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Community Colleges of Spokane

Als je fantasierijk bent en geniet van het creëren van prachtige binnenruimtes, kan een carrière als interieurontwerper een perfecte combinatie zijn. In dit programma lee ... [+]

Interieur ontwerpOver het programma

Als je fantasierijk bent en geniet van het creëren van prachtige binnenruimtes, kan een carrière als interieurontwerper een perfecte combinatie zijn.

In dit programma leer je creativiteit combineren met technische elementen om residentiële en commerciële interieurs te ontwerpen. Cursussen in zowel wetenschap als kunst - gecombineerd met praktijkoefeningen in de studio - zullen je professionele vaardigheden ontwikkelen in probleemoplossing, tekenen, textiel en materialen, duurzame ontwerppraktijken, computerondersteund ontwerp en andere gebieden die essentieel zijn voor succes in het veld .

Of je je opleiding nu aan een instelling van vier jaar wilt voortzetten - of je bent meteen van plan om het veld te betreden - een diploma van dit programma helpt je voor te bereiden op kansen in interieurontwerpers en architectenbureaus, woonwinkels, meubelzaken, speciaal ontwerp winkels en andere organisaties in de industrie.... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Community Colleges of Spokane

Het Intensieve Engelse Taalprogramma (IELP) is een uitstekend, volledig geaccrediteerd taalprogramma dat internationale studenten van over de hele wereld helpt bij het on ... [+]

Intensieve Engelse taalWilt u uw Engels verbeteren?

Het Intensieve Engelse Taalprogramma (IELP) is een uitstekend, volledig geaccrediteerd taalprogramma dat internationale studenten van over de hele wereld helpt bij het ontwikkelen van hun Engelse taalvaardigheid. Het wordt aangeboden in Spokane Falls Community College.

Je ontwikkelt je Engelse taalvaardigheid snel en verwerft de academische en culturele competentie die je nodig hebt om te slagen.

Als u dit programma hebt voltooid, kunt u normale college-cursussen bij SFCC of SCC volgen.

Of je nu een hoog-beginner bent of een meer gevorderde Engelse student, je zult snel je vaardigheden in de IELP verbeteren, omdat:

Je lessen worden gegeven door ervaren en toegewijde ESL-docenten.We bieden een geïntegreerd Engelstalig programma dat is ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen.De state-of-the-art klaslokalen, computerlokalen en campusfaciliteiten bieden de ideale leeromgeving.... [-]
Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
7 - 11 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Community Colleges of Spokane

We bieden een High School Completion (HSC) -programma voor gekwalificeerde internationale middelbare scholieren die een voorsprong willen op hun hbo-opleiding. U kunt tij ... [+]

International High School Completion Programme

We bieden een High School Completion (HSC) -programma voor gekwalificeerde internationale middelbare scholieren die een voorsprong willen op hun hbo-opleiding. U kunt tijd en geld besparen door twee programma's tegelijk te voltooien. Studenten in dit programma kunnen tegelijkertijd een middelbare schooldiploma in de staat Washington en een associate degree behalen.

We bieden geen zelfstandig diploma voor de middelbare school. Alle studenten in dit programma moeten tegelijkertijd worden ingeschreven voor onze middelbare school en onze associate degree. Lessen verdienen credits voor beide graden.

Toelatingseisen16 jaar oud op startdatum van het programmaVoltooiing van het 10de leerjaar (of equivalent)Internationale studenttoepassing voltooidKopie van geldig paspoortEngelse taalvaardigheid voor directe toelating tot het programmaHigh school transcripten met een cumulatieve GPA van 3.0 of hoger in de klassen 9 en 10Ingevulde en ondertekende Minor Student Homestay-aanvraag voor studenten van 16 of 17 jaar oudFinancieel overzicht en ingevuld beëdigde verklaringformulier... [-]
Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

Community Colleges of Spokane

De STEM- Pathway van SFCC biedt studenten die op zoek zijn naar een loopbaan op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, die hen de mogelijkheid bied ... [+]

Wat is STEM?

De STEM- Pathway van SFCC biedt studenten die op zoek zijn naar een loopbaan op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, die hen de mogelijkheid biedt om als juniores met een grote voorbereiding naar de universiteit te verhuizen. Ondersteund door een reeks cursussen die op calculus gebaseerde natuurkunde, chemie tot een volledig jaar van organische chemie, wiskunde door differentiaalvergelijkingen, statica, dynamica en vergelijkbare major-gebaseerde cursussen in de Life, Physical en Computer Sciences omvatten, kunnen studenten de voordelen omarmen van onze nadruk op toegang en kwaliteit van instructie terwijl we een solide basis bouwen voor de klassieke STEM baccalaureaat-graden. Voor studenten die onmiddellijk na het voltooien van een SFCC-programma op zoek zijn naar werk, bieden we een 2-jarige graad in informatietechnologie die direct kan leiden tot een baan en een 4-jarige Applied Baccalaureate-graad bij SFCC in Information Systems and Technology of Cyber Security. Studenten die in aanmerking komen, kunnen deelnemen aan het programma Mathematics Engineering Science Achievement (MESA).... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Spokane Community College, 1810 N Greene Street
WA 99217 Spokane, Washington, Verenigde Staten
Address
Spokane Falls Community College 3410 W. Fort George Wright Drive
WA 99224 Spokane, Washington, Verenigde Staten