Community Colleges of Spokane

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Community Colleges of Spokane

Community Colleges of Spokane is opgericht in 1963 en is een dynamische buurtgemeenschap met meer dan 30.000 studenten per jaar in Oost-Washington. CCS is een levendige, uitgebreide leergemeenschap - met onderwijskansen voor studenten van alle leeftijden en niveaus.

Wij zijn een gemeenschapsgemeenschapswijk bestaande uit twee geaccrediteerde colleges, Spokane Community College (SCC) en Spokane Falls Community College (SFCC). Naast het bedienen van een grote stedelijke en voorstedelijke bevolking in het grotere Spokane, biedt het district educatieve diensten aan plattelandsgemeenschappen in een gebied van 12,302 vierkante mijl in Oost-Washington. Deze regio omvat alle provincies Spokane, Stevens, Whitman, Ferry en Pend Oreille, evenals delen van Lincoln County.

Beide colleges van CCS zijn geaccrediteerd door de Northwest Commission on Colleges and Universities en worden bestuurd door de Washington Board of Community and Technical Colleges.

 • 1144 Kinderen en gezinnen werden bediend door Head Start en Early Head Start in het afgelopen jaar
 • 19.298 Award voor studenten
 • Werkgelegenheidspercentage 87,2%
 • 2.899 graden toegekend

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) is een van de twee geaccrediteerde instellingen van Community Colleges of Spokane en een van de grootste community colleges in de staat. SCC staat bekend om toonaangevende programma's in de automobiel-, luchtvaart-, cosmetische, culinaire kunsten, gezondheidszorg, verspanen en lassen, om er maar een paar te noemen. We trainen en certificeren ook veel professionals via ons Apprenticeship and Journeyman Training Center en de populaire Avista / SCC Lineworker School. SCC biedt associates degrees en transfergereed programma's om je weg te openen naar een vierjarige universiteit of universiteit. De hoofdcampus bevindt zich in Spokane, met centra in Colville, Newport, Republic, Ione en Inchelium.

Welkom bij Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) staat bekend om zijn loopbaan / technische programma's die afgestudeerden banen krijgen in veelgevraagde beroepen, evenals uitzonderlijke overdrachtsmogelijkheden. We serveren meer dan 20.000 studenten per jaar op onze hoofdcampus in Oost-Spokane en centra in Colville, Inchelium, Ione, Newport en Republic, waardoor SCC een van de grootste community colleges in de staat is.

SCC-missie en kernthema's

Missie

Spokane Community College biedt educatieve mogelijkheden op het gebied van voorbereiding op de universiteit, training van het personeel en overdracht van universiteiten die tegemoetkomen aan de behoeften van de diverse gemeenschappen die we dienen. Wij zetten ons in voor het succes van studenten door middel van actief leren, dynamische relaties en ondersteunende omgevingen.

Kernthema's

Het college heeft vier kernthema's geïdentificeerd om de missie die wordt gebruikt om de missie te vervullen, verder te definiëren.

 • Workforce Development
  • VCA's professionele technische certificaat en opleidingen zijn industriestandaarden, die studenten voorbereiden op instapniveau in hun vakgebied.
 • Academische overdracht
 • Studenten die deelnamen aan Academic Transfer-cursussen zijn goed voorbereid en succesvol als ze hun cursussen en / of Associate degrees overdragen om de volgende stap in hun opleidingsplan te zetten.
 • Geschiktheid van de universiteit
 • School Readiness-programma's voldoen aan de behoeften van studenten en bereiden hen voor op universitair niveau cursussen, terwijl ze in staat zijn om academisch, persoonlijk en professioneel te slagen.
 • Student succes
 • Studenten krijgen de kans om te slagen in een ondersteunde omgeving die individuele en professionele groei bevordert door academische, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Visie

Spokane Community College is waar studenten hun leven veranderen en hun doelen bereiken, waardoor onze gemeenschappen verrijkt worden.

Kernwaarden

Studentensucces, uitmuntendheid, toegankelijkheid, inclusiviteit, samenwerking, wederzijds respect, responsiviteit, levenslang leren

Jij hoort hier thuis

Wat uw doel ook is, we kunnen u helpen slagen. Al meer dan 50 jaar helpen we mensen van baan te veranderen, overdrachtsgraden te behalen en nieuwe levens te beginnen.

Verken uw opties

We hebben meer dan 120 programma's, waaronder overdrachtsgraden en manieren om je voor te bereiden op een universiteit. We hebben ook veel carrière- en technische programma's zoals architectuur, IT, milieuwetenschappen en meer.

Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College (SFCC) is een van de twee geaccrediteerde instellingen van Community Colleges of Spokane . SFCC is een pedagogisch leider en biedt betaalbare programma's van de hoogste kwaliteit met docenten en personeel dat zich toelegt op uitstekende instructies en studentensucces. We hebben opties voor iedereen die op zoek is naar een carrière / technische graad of certificaat, overstappen naar een vierjarige universiteit of doorgaan met hun opleiding met onze groeiende aanvraag voor bacheloropleidingen. Onze hoofdcampus bevindt zich in het westen van Spokane met locaties in Pullman, Fairchild Air Force Base en online.

Welkom bij Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College is een pedagogisch leider en biedt betaalbare programma's van de hoogste kwaliteit met docenten en personeel dat zich toelegt op uitstekende instructies en het succes van studenten. We hebben opties voor carrière-technische certificaten en graden, overdrachtsgraden en een groeiend aantal bachelorprogramma's van toegepaste wetenschappen. We serveren meer dan 8.000 studenten per jaar op onze hoofdcampus in het westen van Spokane, onze campus in Pullman en online.

Onze missie, kernthema,

Missie

Spokane Falls Community College komt tegemoet aan de behoeften van onze gemeenschap door de prestaties van studenten te verbeteren door middel van hoogwaardige, toegankelijke leermogelijkheden die diversiteit omarmen, gelijkheid bevorderen en wereldwijd bewustzijn bevorderen.

Kernthema's

We vervullen onze missie door vijf kernthema's:

 • Uitstekende instructie / leren
  • SFCC faculteit, studenten en administratie verbinden zich tot uitmuntendheid in instructie en leren.
 • Student prestatie
 • SFCC biedt studenten de tools en mogelijkheden om hun doelen te bereiken.
 • Brede toegang
 • SFCC opent toegang tot alle studenten via een verscheidenheid aan lesmethoden, onderwijsmodaliteiten en -diensten en locaties.
 • Diversiteit, Equity, Wereldwijd bewustzijn
 • SFCC bevordert diversiteit, bevordert gelijkheid, en bereidt studenten voor op een verantwoorde manier te leven in een steeds globalere beschaving.
 • Reactiviteit voor community-behoeften
 • SFCC voorziet in de veranderende behoeften van onze belanghebbenden in de gemeenschap door middel van samenwerking en innovatie.

Visie

SFCC is een educatieve leider en partner van de gemeenschap en regio bij het aanbieden van flexibele, responsieve programma's van de hoogste kwaliteit. Onze faculteit en ons personeel zijn toegewijd aan studentensucces, culturele verrijking en levenslang leren in een studentgerichte omgeving die persoonlijke en professionele groei stimuleert.

Kernwaarden

 1. Academische uitmuntendheid waarbij zowel de leerling als de leraar verantwoordelijk zijn voor het leren dat intellectuele vitaliteit, nieuwsgierigheid, creativiteit en nauwgezetheid weerspiegelt.
 2. Academische vrijheid waarin we de vrijheid van meningsuiting, expressie en ideeën erkennen, evenals de rechten van studenten, docenten en personeel die betrokken zijn bij intellectueel onderzoek bij de ontwikkeling van kennis.
 3. Samenwerking in bestuur en collegiaal samenwerken in samenwerkingsverbanden waarin de synergie wordt erkend die resulteert uit brede participatie en waardering van alle stemmen.
 4. Diversiteit in onze studenten, faculteit, personeel en gemeenschap in de overtuiging dat het ons leren en onze groei verrijkt.
 5. Persoonlijke uitmuntendheid die integriteit en zorgzaamheid weerspiegelt in het gehele werk van het college.
 6. Respect voor elkaar in erkenning van diverse levenservaringen en de bevordering van collegialiteit op basis van het geloof in mensenrechten en de waardigheid van elk individu.
 7. Studentensucces verbeterd door onze uitgebreide ondersteuningsservices die zijn ontworpen om studenten te helpen slagen.
 8. Environmental Stewardship waarmee we ons respect en verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving tonen.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Locaties

Spokane

Address
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Spokane, Washington, Verenigde Staten

Spokane

Address
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Spokane, Washington, Verenigde Staten