Community College of Philadelphia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom voor ons kiezen?

Omdat je pad naar mogelijkheden begint hier

Welkom bij Community College van Philadelphia, waar meer dan 685.000 mensen zijn begonnen op hun pad naar mogelijkheden sinds 1965. We serveren een diverse bevolking van studenten, uit recente high school afgestudeerden beginnen hier op hun weg naar een bachelor's degree, voor volwassenen op zoek naar carrière te veranderen. Op onze belangrijkste campus of op een van onze drie regionale centra binnen Philadelphia, bieden wij het gemak van onze studenten nodig hebben om lessen te passen in hun drukke schema's.

Wij streven ernaar om onze gemeenschap te machtigen door middel van onderwijs, één persoon tegelijk. Meer dan 90 procent van onze afgestudeerden blijven in het gebied en versterking van onze lokale economie. Het is onze missie om Philadelphians voor te bereiden op een nieuwe carrière of overdracht naar een vier jaar college, zodat zij hun educatieve en carrière doelen te bereiken.

Transfer Kansen

Community College van Philadelphia maakt het makkelijk voor u om kredieten over te dragen aan een vier jaar college en bespaar op collegegeld dollar, dankzij onze Dual Admissions partnerships en de overdracht programma-akkoorden.

Transfer Partnerschappen

Breng de eerste twee jaar hier en verdien je bachelor voor minder - veel minder. Onze partnerschappen voor de overdracht, de zogenaamde Dual Admissions overeenkomsten, met 12 hogescholen en universiteiten in de regio maken het gemakkelijk om te dragen aan een andere universiteit na het behalen hier uw associate degree. Plus, deze partnerschappen onder grote beurs kansen!

Bijkomende Transfer Agreements

Ontdek de vele andere overeenkomsten die we hebben in de plaats met tal van hogescholen en universiteiten uit de hele regio en daarbuiten. Wat uw transfer doelen kunnen zijn, kunnen we u helpen om daar te komen.

Voordelen van de Dual Admissions

Bespaar op collegegeld door het verdienen van je associate degree hier voor u overzetten Betaalt geen inschrijfkosten of boetes als je niet beslissen om deel te nemen In aanmerking komen voor beurzen en misschien ook andere besparingen Ontvang ondersteunende diensten hier en op uw transfer college keuze Maak kennis met de programma-eisen om uw plaats te reserveren in de overdracht college Vul uw gekozen college met een junior-status

carrière Mogelijkheden

Community College van Philadelphia geeft u de tools die u nodig heeft om te slagen in het huidige personeelsbestand. Onze programma's voor te bereiden je voor high-demand, duurzame industrieën die een goed loon, werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden zijn voorzien. U zult genieten van hands-on ervaring, communicatie ontwikkeling van mondelinge en schriftelijke vaardigheden en kritisch denken oefeningen. Al onze programma's worden gegeven in kleine klassen door toegewijde faculteit, waardoor u de persoonlijke aandacht die u verdient. En veel programma's worden gevormd en versterkt door de deelnemende professionals van lokale bedrijven die ervoor zorgen dat alles wat je leert relevant en de moeite waard is.

College Success Story

Sinds de opening zijn deuren in 1965, heeft Community College van Philadelphia een integraal onderdeel geworden van de stad, het verschaffen van toegang tot het hoger onderwijs en gespecialiseerde opleiding aan een divers lichaam van de studenten die de regionale beroepsbevolking zullen betreden en versterken de lokale economie. Het college heeft genoten van vele successen en mijlpalen langs de weg. Met de hulp van onze gemeenschap en onze studenten, blijven we een kwalitatief goed onderwijs te bieden aan individuen die zowel een betere werkgelegenheid en een betere kwaliteit van leven.

International Students

Community College van Philadelphia biedt een aantal voordelen aan studenten uit de hele wereld, die op dit moment goed voor meer dan 50 landen. Hier vindt u een zorgzame, gepersonaliseerde omgeving te ontdekken, terwijl het ervaren van de opwinding, de cultuur en de mogelijkheid van een stad van wereldklasse die geschiedenis balanceert met moderne voorzieningen.

Het College is een instelling associate degree-verlening van het aanbieden van meer dan 70 graden en certificaat programma's. Wij zijn de grootste graad-verlening instelling in Philadelphia, maar onze intieme klassikale omgeving kunt faculteit u individuele aandacht geven. Onze adviseurs zijn hier om uw vragen en zorgen, en helpen je aan te passen aan het leven in de Verenigde Staten te beantwoorden.

Elke student is een speciaal deel van onze College gemeenschap. Onze ervaren medewerkers zullen er alles aan doen om te helpen uw overgang naar de Verenigde Staten, Philadelphia en het College een succes.

Waarom International Students voor ons kiezen

Rendabele, Quality Education

Community College van Philadelphia biedt een betaalbaar onderwijs en bereidt je voor op een carrière of voor overdracht naar een vier jaar hogeschool of universiteit. Veel internationale studenten kiezen voor een associate degree te verdienen alvorens naar een vierjarig college, zodat de tijd om te wennen aan het universiteits leven, verdienen college credits en geld besparen.

Kleine klassen

gemiddelde klasgrootte Het College is 22 personen, die meer tijd in die faculteit kan doorbrengen met je betekent. Onze instructeurs om je geven en een actieve rol spelen in het helpen ontwikkelen van uw sterke punten en doelstellingen.

individuele aandacht

Elke student is een speciaal deel van onze College gemeenschap. Wij zullen u helpen te begrijpen hoe om te registreren voor de klassen en vind je weg rond de campus. Main Campus Het College is beheersbaar in grootte en het is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Onze ervaren medewerkers zal helpen om uw overgang naar de Verenigde Staten, Philadelphia en het College een succes.

Engels als tweede taal (ESL) Program

Het kan gunstig zijn voor u om wat lessen Engels om meer comfortabel met de taal geworden voltooien. Na het nemen van een stage-test en het bespreken van uw resultaten met een hulpverlener, zullen wij u helpen plukken klassen die het beste past bij uw behoeften. Onze ESL programma zal je Engels vaardigheden te verbeteren en kunt u het meeste uit uw ervaring in de Verenigde Staten te krijgen.

Onze internationale gemeenschap

Community College van Philadelphia heeft een divers en cultureel rijk studentenpopulatie, met meer dan 150 internationale studenten uit meer dan 50 verschillende landen, evenals regionale studenten die vele etnische achtergronden vertegenwoordigen. U kunt lid worden van de International Student Organization, die dagtochten en andere activiteiten rond het College van plan is. Om de diversiteit te vieren, een jaarlijkse Internationale Festival loopt de College community voor andere culturen. Film festivals en evenementen met specifieke nationaliteiten ook plaatsvinden gedurende het hele jaar.

Iets is altijd gebeurt op de campus. Vind je het leuk om te sporten, of zijn student clubs meer jouw stijl?

Er zijn tientallen manieren om mee te doen en nieuwe mensen ontmoeten in het College. Wij bieden een verscheidenheid aan sporten voor mannen en vrouwen, in aanvulling op de meer dan 40 studenten clubs en organisaties.

ideale locatie

onze belangrijkste campus ligt in het hart van de stad en dicht bij de wijk Museum Philadelphia, is gemakkelijk bereikbaar met de trein, bus of auto, en je kan gemakkelijk lopen tussen de gebouwen. Het college heeft ook drie regionale centra in Noordoost, Noordwest en West Philadelphia, in aanvulling op een aantal wijk sites, om het beste dienen onze studenten.

Philadelphia, gelegen tussen New York en Washington, DC, is een van de meest historische steden, en de vijfde grootste in de Verenigde Staten. Hier in de tweede grootste stad aan de oostkust, zowel de Onafhankelijkheidsverklaring en de grondwet van de Verenigde Staten werden geschreven. Naast het rijke scala aan culturele activiteiten, Philadelphia biedt ook wereldklasse keuken, een uitzonderlijke theater en kunst district, en een bruisend nachtleven. Of u geïnteresseerd bent in het verkennen van het verleden, het ervaren van de natuur of het bijwonen van een professionele sportevenement zijn, deze spannende regio heeft veel te bieden.

Locaties

Philadelphia

Address
1700 Spring Garden Street
19130 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten