Lees de Officiële Beschrijving

Waarom voor ons kiezen?

Omdat je pad naar mogelijkheden begint hier

Welkom bij Community College van Philadelphia, waar meer dan 685.000 mensen zijn begonnen op hun pad naar mogelijkheden sinds 1965. We serveren een diverse bevolking van studenten, uit recente high school afgestudeerden beginnen hier op hun weg naar een bachelor's degree, voor volwassenen op zoek naar carrière te veranderen. Op onze belangrijkste campus of op een van onze drie regionale centra binnen Philadelphia, bieden wij het gemak van onze studenten nodig hebben om lessen te passen in hun drukke schema's.

Wij streven ernaar om onze gemeenschap te machtigen door middel van onderwijs, één persoon tegelijk. Meer dan 90 procent van onze afgestudeerden blijven in het gebied en versterking van onze lokale economie. Het is onze missie om Philadelphians voor te bereiden op een nieuwe carrière of overdracht naar een vier jaar college, zodat zij hun educatieve en carrière doelen te bereiken.

Transfer Kansen

Community College van Philadelphia maakt het makkelijk voor u om kredieten over te dragen aan een vier jaar college en bespaar op collegegeld dollar, dankzij onze Dual Admissions partnerships en de overdracht programma-akkoorden.

Transfer Partnerschappen

Breng de eerste twee jaar hier en verdien je bachelor voor minder - veel minder. Onze partnerschappen voor de overdracht, de zogenaamde Dual Admissions overeenkomsten, met 12 hogescholen en universiteiten in de regio maken het gemakkelijk om te dragen aan een andere universiteit na het behalen hier uw associate degree. Plus, deze partnerschappen onder grote beurs kansen!

Bijkomende Transfer Agreements

Ontdek de vele andere overeenkomsten die we hebben in de plaats met tal van hogescholen en universiteiten uit de hele regio en daarbuiten. Wat uw transfer doelen kunnen zijn, kunnen we u helpen om daar te komen.

Voordelen van de Dual Admissions

Bespaar op collegegeld door het verdienen van je associate degree hier voor u overzetten Betaalt geen inschrijfkosten of boetes als je niet beslissen om deel te nemen In aanmerking komen voor beurzen en misschien ook andere besparingen Ontvang ondersteunende diensten hier en op uw transfer college keuze Maak kennis met de programma-eisen om uw plaats te reserveren in de overdracht college Vul uw gekozen college met een junior-status

carrière Mogelijkheden

Community College van Philadelphia geeft u de tools die u nodig heeft om te slagen in het huidige personeelsbestand. Onze programma's voor te bereiden je voor high-demand, duurzame industrieën die een goed loon, werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden zijn voorzien. U zult genieten van hands-on ervaring, communicatie ontwikkeling van mondelinge en schriftelijke vaardigheden en kritisch denken oefeningen. Al onze programma's worden gegeven in kleine klassen door toegewijde faculteit, waardoor u de persoonlijke aandacht die u verdient. En veel programma's worden gevormd en versterkt door de deelnemende professionals van lokale bedrijven die ervoor zorgen dat alles wat je leert relevant en de moeite waard is.

College Success Story

Sinds de opening zijn deuren in 1965, heeft Community College van Philadelphia een integraal onderdeel geworden van de stad, het verschaffen van toegang tot het hoger onderwijs en gespecialiseerde opleiding aan een divers lichaam van de studenten die de regionale beroepsbevolking zullen betreden en versterken de lokale economie. Het college heeft genoten van vele successen en mijlpalen langs de weg. Met de hulp van onze gemeenschap en onze studenten, blijven we een kwalitatief goed onderwijs te bieden aan individuen die zowel een betere werkgelegenheid en een betere kwaliteit van leven.

International Students

Community College van Philadelphia biedt een aantal voordelen aan studenten uit de hele wereld, die op dit moment goed voor meer dan 50 landen. Hier vindt u een zorgzame, gepersonaliseerde omgeving te ontdekken, terwijl het ervaren van de opwinding, de cultuur en de mogelijkheid van een stad van wereldklasse die geschiedenis balanceert met moderne voorzieningen.

Het College is een instelling associate degree-verlening van het aanbieden van meer dan 70 graden en certificaat programma's. Wij zijn de grootste graad-verlening instelling in Philadelphia, maar onze intieme klassikale omgeving kunt faculteit u individuele aandacht geven. Onze adviseurs zijn hier om uw vragen en zorgen, en helpen je aan te passen aan het leven in de Verenigde Staten te beantwoorden.

Elke student is een speciaal deel van onze College gemeenschap. Onze ervaren medewerkers zullen er alles aan doen om te helpen uw overgang naar de Verenigde Staten, Philadelphia en het College een succes.

Waarom International Students voor ons kiezen

Rendabele, Quality Education

Community College van Philadelphia biedt een betaalbaar onderwijs en bereidt je voor op een carrière of voor overdracht naar een vier jaar hogeschool of universiteit. Veel internationale studenten kiezen voor een associate degree te verdienen alvorens naar een vierjarig college, zodat de tijd om te wennen aan het universiteits leven, verdienen college credits en geld besparen.

Kleine klassen

gemiddelde klasgrootte Het College is 22 personen, die meer tijd in die faculteit kan doorbrengen met je betekent. Onze instructeurs om je geven en een actieve rol spelen in het helpen ontwikkelen van uw sterke punten en doelstellingen.

individuele aandacht

Elke student is een speciaal deel van onze College gemeenschap. Wij zullen u helpen te begrijpen hoe om te registreren voor de klassen en vind je weg rond de campus. Main Campus Het College is beheersbaar in grootte en het is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Onze ervaren medewerkers zal helpen om uw overgang naar de Verenigde Staten, Philadelphia en het College een succes.

Engels als tweede taal (ESL) Program

Het kan gunstig zijn voor u om wat lessen Engels om meer comfortabel met de taal geworden voltooien. Na het nemen van een stage-test en het bespreken van uw resultaten met een hulpverlener, zullen wij u helpen plukken klassen die het beste past bij uw behoeften. Onze ESL programma zal je Engels vaardigheden te verbeteren en kunt u het meeste uit uw ervaring in de Verenigde Staten te krijgen.

Onze internationale gemeenschap

Community College van Philadelphia heeft een divers en cultureel rijk studentenpopulatie, met meer dan 150 internationale studenten uit meer dan 50 verschillende landen, evenals regionale studenten die vele etnische achtergronden vertegenwoordigen. U kunt lid worden van de International Student Organization, die dagtochten en andere activiteiten rond het College van plan is. Om de diversiteit te vieren, een jaarlijkse Internationale Festival loopt de College community voor andere culturen. Film festivals en evenementen met specifieke nationaliteiten ook plaatsvinden gedurende het hele jaar.

Iets is altijd gebeurt op de campus. Vind je het leuk om te sporten, of zijn student clubs meer jouw stijl?

Er zijn tientallen manieren om mee te doen en nieuwe mensen ontmoeten in het College. Wij bieden een verscheidenheid aan sporten voor mannen en vrouwen, in aanvulling op de meer dan 40 studenten clubs en organisaties.

ideale locatie

onze belangrijkste campus ligt in het hart van de stad en dicht bij de wijk Museum Philadelphia, is gemakkelijk bereikbaar met de trein, bus of auto, en je kan gemakkelijk lopen tussen de gebouwen. Het college heeft ook drie regionale centra in Noordoost, Noordwest en West Philadelphia, in aanvulling op een aantal wijk sites, om het beste dienen onze studenten.

Philadelphia, gelegen tussen New York en Washington, DC, is een van de meest historische steden, en de vijfde grootste in de Verenigde Staten. Hier in de tweede grootste stad aan de oostkust, zowel de Onafhankelijkheidsverklaring en de grondwet van de Verenigde Staten werden geschreven. Naast het rijke scala aan culturele activiteiten, Philadelphia biedt ook wereldklasse keuken, een uitzonderlijke theater en kunst district, en een bruisend nachtleven. Of u geïnteresseerd bent in het verkennen van het verleden, het ervaren van de natuur of het bijwonen van een professionele sportevenement zijn, deze spannende regio heeft veel te bieden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate of Applied Science

Community College of Philadelphia

Dit lespakket is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken met mensen in nood. Studenten krijgen de mogelijkheid om menselijk gedrag en de menselijke o ... [+]

Beschrijving:

Dit lespakket is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken met mensen in nood. Studenten krijgen de mogelijkheid om menselijk gedrag en de menselijke ontwikkeling te bestuderen in het kader van de psychologische, sociale en biofysische omgevingen waarin mensen leven hebben. Zij zullen vaardigheden die nodig zijn om te werken met anderen, zowel één-op-één en in groepen te ontwikkelen. Zij zullen de waarde uitvalsbasis van waaruit ze zullen oefenen en leren van de ethische normen van de hulpverlenende beroepen te ontwikkelen. Ze leren te waarderen en te werken in een multiculturele omgeving. Als een belangrijk onderdeel van hun studie, zullen ze ook de mogelijkheid om rechtstreeks te werken met mensen in nood door te worden toegewezen gebied twee stages met organisaties en instellingen in de gemeenschap.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Community College of Philadelphia

De Accounting curriculum leidt tot een Associate in de Toegepaste Wetenschappen (AAS) graad. Studenten krijgen training in theorie en algemeen aanvaarde boekhoudkundige t ... [+]

Beschrijving:

De Accounting curriculum leidt tot een Associate in de Toegepaste Wetenschappen (AAS) graad. Studenten krijgen training in theorie en algemeen aanvaarde boekhoudkundige technieken, evenals in basis management en aanverwante gebieden. Studenten worden voorbereid op een verscheidenheid van loopbanen in zowel de industrie en de overheid, met inbegrip van functies als junior accountant, accounting trainee, debiteuren en crediteuren technicus of belastingwetgeving examinator.

Student Learning Outcomes:

Na voltooiing van de Accounting curriculum, zal de student in staat om:

Blijk geven van inzicht in de financiële overzichten die zijn opgesteld in overeenstemming met Generally Accepted Accounting Principles (GAAP), voor te bereiden journaalposten en voltooi de boekhoudkundige cyclus met behulp van geautomatiseerde grootboek software. Blijk geven van begrip van management en cost accounting concepten. Analyseren en jaarrekeningen voor de economische besluitvorming te interpreteren. Effectief te communiceren met de gebruikers van de financiële informatie mondeling en schriftelijk. Programma Toelatingseisen: ... [-]
Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Associate of Arts

Community College of Philadelphia

De Business Administration programma is speciaal ontworpen om studenten voor te bereiden over te dragen aan de business schools die door de vereniging zijn geaccrediteerd ... [+]

Beschrijving:

De Business Administration programma is speciaal ontworpen om studenten voor te bereiden over te dragen aan de business schools die door de vereniging zijn geaccrediteerd om Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). In overeenstemming met de onderwijsfilosofie van de AACSB, is dit programma vereist een sterke basis in het hoger niveau wiskunde en kwantitatieve redeneren dat bedrijfskunde ten grondslag ligt.

(Let op: Het wordt aanbevolen dat de studenten verlangen naar een meer inclusieve basis in de zakelijke disciplines met minder nadruk op hoger niveau wiskunde selecteer het Business programma, dat is ook een transfer programma.)

Student Learning Outcomes: ... [-]
Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Community College of Philadelphia

De psychologie opleiding is bedoeld voor studenten van plan om over te dragen aan baccalaureaat programma's in de psychologie na studie bij Community College van Philadel ... [+]

Beschrijving:

De psychologie opleiding is bedoeld voor studenten van plan om over te dragen aan baccalaureaat programma's in de psychologie na studie bij Community College van Philadelphia en voor studenten besluiteloos over hun educatieve doelen op lange termijn, maar geïnteresseerd zijn in de gedragswetenschappen. Omdat tussen instellingen specifieke cursussen nodig hebben om vóór binnenkomst worden genomen, is het sterk aanbevolen dat de studenten catalogi van de scholen te raadplegen waarop zij zouden kunnen overdragen en de overdracht van werkbladen in de Career en Transfer Center, alsmede hun adviseurs en mentors, met het oog op maken de juiste keuzes voor hun keuzevakken.

De AA graad in de psychologie is geschikt voor studenten die willen gedragswetenschappen velden te benadrukken, of voor persoonlijk belang of met het doel van de overdracht naar de grote in de psychologie, of in aanverwante gebieden zoals cognitieve wetenschap, counseling en onderwijspsychologie.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Community College of Philadelphia

The Art and Design curriculum leidt tot de Associate in Arts (AA) opleiding voor studenten van plan om over te dragen aan programma's of professionele kunst scholen bacca ... [+]

Beschrijving:

The Art and Design curriculum leidt tot de Associate in Arts (AA) opleiding voor studenten van plan om over te dragen aan programma's of professionele kunst scholen baccalaureaat na studie bij Community College van Philadelphia. Dit curriculum bereidt studenten voor beide programma's een BFA (Bachelor of Fine Arts) of een BA (Bachelor of Arts).

Het curriculum is ontworpen in overeenstemming met de stichting programma van kunst scholen en kunstprogramma's op vier jaar colleges te zijn.

Omdat de overdraagbaarheid is het belangrijkst, zullen de studenten vaardigheden dienovereenkomstig te ontwikkelen en ook de voorbereiding van een uitgebreide overdracht portfolio.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Associate of Science

Community College of Philadelphia

De Associate of Science (AS) in de biologie opleiding is bedoeld voor studenten die willen baccalaureaat studies voort te zetten in de biologische wetenschappen of van pl ... [+]

Beschrijving:

De Associate of Science (AS) in de biologie opleiding is bedoeld voor studenten die willen baccalaureaat studies voort te zetten in de biologische wetenschappen of van plan voorwaarde cursussen voor pre-apotheek school of voor programma's zoals pre-veterinaire, pre-medische en pre vervullen -dental. Naadloze overdracht mogelijk te maken, is dit curriculum ontworpen om de eerste twee jaar van de studie aangeboden in de biologie programma's op andere hogescholen en universiteiten parallel.

Student Learning Outcomes:

Na afronding van dit programma, zal afgestudeerden in staat zijn om:

Vat de grote fysische en chemische concepten en processen essentieel levende dingen zoals het behoud van homeostase, de energietransformaties die binnen en tussen organismen, en de interactie van levende organismen en hun omgeving. Beschrijf de mechanismen van de voortplanting en erfelijkheid, uit zowel klassieke (Mendeliaanse) en moleculaire perspectieven, en genetische invloeden te koppelen aan evolutionaire processen en aanpassing. Op de juiste wijze gebruik maken van de huidige wetenschappelijke terminologie en de verdienste van wetenschappelijke gegevens met behulp van kritisch denken te evalueren. Leg uit wat de niveaus van de organisatie in de biologie, met inbegrip van de chemische, cellulaire, histologische en organismaal niveaus, en uitleg over de dynamiek van populaties, ecosystemen en de biosfeer. Gebruik maken van de wetenschappelijke methode voor de ontwikkeling van hypotheses, het juiste ontwerp van experimenten, de bevoegde gebruik van apparatuur, het verzamelen en analyseren van gegevens, en de integratie van wetenschappelijke literatuur. Vergelijk en het contrast van de belangrijkste groepen van microben, protisten, planten en dieren. Programma Toelatingseisen: ... [-]
Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Community College of Philadelphia

De Associate of Science (AS) in de chemie opleiding is bedoeld voor studenten die willen baccalaureaat studies voort te zetten in de chemische of fysische wetenschappen o ... [+]

Beschrijving:

De Associate of Science (AS) in de chemie opleiding is bedoeld voor studenten die willen baccalaureaat studies voort te zetten in de chemische of fysische wetenschappen of die van plan zijn om verder te gaan met professionele studies, zoals pre-apotheek, pre-medische of pre-dental programma's. Dit lespakket loopt parallel met de eerste twee jaar van de studie aangeboden in de chemie-programma's van andere hogescholen en universiteiten.

Student Learning Outcomes:

Na afronding van dit programma afgestudeerden in staat zal zijn om:

Demonstreer paraatheid om met succes te zetten in een chemie-programma in een instelling voor vier jaar. Tonen een algemene basiskennis van anorganische en organische chemie principes en concepten door de toepassing van deze kennis voor de oplossing van problemen en uitvoeren van experimenten. Daarbij rekening houdend met alle veiligheidsregels, vakkundig uit te voeren routine laboratorium taken in het chemisch laboratorium met behulp van de instrumenten voor het meten en analyseren, dat is algemeen beschikbaar. Effectief verzamelen, interpreteren, evalueren en communiceren van wetenschappelijke gegevens in meerdere formaten met behulp van computertechnologie als dat nodig is. Programma Toelatingseisen: ... [-]
Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Community College of Philadelphia

De Computer Science curriculum leidt tot een Associate in Science (AS) diploma in Computer Science. Het primaire doel van het programma is om studenten voor te bereiden v ... [+]

Beschrijving:

De Computer Science curriculum leidt tot een Associate in Science (AS) diploma in Computer Science. Het primaire doel van het programma is om studenten voor te bereiden voor overdracht naar een baccalaureaat programma in Computer Science. Lesprogramma focus is een reeks cursussen concentreren op de vaardigheden die nodig zijn voor de analyse van wiskundig georiënteerde problemen en de ontwikkeling van algoritmen en datastructuren die problemen oplossen met behulp van computers.

Student Learning Outcomes:

Na afronding van dit programma afgestudeerden in staat zal zijn om:

Gebruik technologie effectief om informatie met betrekking tot het programmeren computer-algoritme ontwikkeling en software engineering communiceren en analyseren. Werk als een onderdeel van een professioneel team te ontwerpen, code, testen en debuggen wiskundig-gebaseerde, object-georiënteerde software. Aantonen dat een basiskennis van wiskundige concepten belangrijk in de informatica en software engineering, met inbegrip van differentiële en integraal calculus, statistiek en discrete wiskunde. Ontwikkelen objectgeoriënteerde algoritmes en datastructuren met de gestructureerde sequentiële logica van programmeertalen in een object-georiënteerde omgeving en de oplossingen Java applicaties en Java applets implementeren. Analyseer de temporele en ruimtelijke efficiëntie van algoritmen en datastructuren en herontwerp ze voor een hogere efficiëntie waar mogelijk. Programma Toelatingseisen: ... [-]
Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Community College of Philadelphia

Dit programma leidt tot een AS graad in de wiskunde. Het primaire doel van het programma is om studenten voor te bereiden voor overdracht naar een baccalaureaat programma ... [+]

Beschrijving:

Dit programma leidt tot een AS graad in de wiskunde. Het primaire doel van het programma is om studenten voor te bereiden voor overdracht naar een baccalaureaat programma in de wiskunde. Dit leerplan biedt freshman- en tweedejaars-level cursussen in zowel continue als discrete wiskunde.

Student Learning Outcomes:

Na afronding van dit programma, zal afgestudeerden in staat zijn om:

Bewijs wiskundige uitspraken. Het oplossen van wiskundige problemen. Execute wiskundige algoritmen. Programma Toelatingseisen:

Dit programma staat open voor geïnteresseerde studenten die bereidheid hebben aangetoond voor Engels en wiskunde 101 171, hetzij door het passeren van de juiste plaatsing van test- of door te voldoen aan de voorwaarden voor de cursus. Geselecteerde wiskunde en Engels cursussen zijn beschikbaar voor degenen die niet voldoen aan toelatingseisen. Een educatief plan leidt tot toelating tot het programma zal worden ontwikkeld voor iedere aanvrager die niet voldoet aan de toelatingseisen.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Community College of Philadelphia

De Ingenieurswetenschappen curriculum biedt een basis voor verdere studie naar de bachelor's degree in engineering. Als zodanig is het loopt parallel met de eerste twee j ... [+]

Beschrijving:

De Ingenieurswetenschappen curriculum biedt een basis voor verdere studie naar de bachelor's degree in engineering. Als zodanig is het loopt parallel met de eerste twee jaar van technische programma's worden aangeboden door de grote universiteiten en is van toepassing op elke technische discipline. Studenten van plan om baccalaureaatsgraden na te streven in de ruimtevaart, biomedische, chemische, civiele, elektrische, industriële, mechanische, kernenergie of petroleum engineering selecteer dit programma. Studenten met andere technische belangen kunnen andere technologische curricula te overwegen.

Student Learning Outcomes:

Na afronding van dit programma afgestudeerden in staat zal zijn om:... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands