Community College Of Aurora

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Community College Of Aurora ( CCA ) is een community college in Colorado met campussen in Aurora en Denver. Naast de lessen die op deze twee campussen worden aangeboden, bieden we online cursussen en graden aan. Misschien heb je een diploma of certificaat nodig om je droombaan te vinden - of ben je op zoek naar een betaalbare manier om over te stappen naar een vierjarige hogeschool of universiteit in Colorado; Community College Of Aurora kan u helpen uw doelen en dromen te verwezenlijken. Of je nu een diploma wilt behalen, een opleiding wilt starten die gegarandeerd naar een staatsschool of universiteit in Colorado gaat, of de training wilt ontvangen die je nodig hebt om een nieuwe carrière te verbeteren of een nieuwe carrière te beginnen, Community College Of Aurora heeft een oplossing voor je

We zijn klein genoeg om je te leren kennen en groot genoeg om tal van studiecursussen aan te bieden die aan je educatieve doelen voldoen. Onze uitzonderlijke docenten en personeel, handige lesuren en locaties, vriendelijke ondersteunende diensten en diverse studenten zullen helpen bij het vormgeven van je toekomst in een snel veranderende wereld. En we bieden collegegeld en vergoedingen aan die ongeveer de helft zijn van wat studenten betalen aan een openbare of particuliere universiteit!

Community College Of Aurora tilt onderwijs naar een geheel nieuw niveau door solide theorie te combineren met praktische training. Met deze aanpak rusten we studenten uit met relevant leren dat kan leiden tot een solide en zekere toekomst.

Het Community College Of Aurora bedient onze diverse gemeenschap door hoogwaardige instructie en ondersteunende diensten te bieden om studenten voor te bereiden op overdracht en werk. We streven ernaar de hogeschool te zijn waar elke student slaagt.

Locaties

Denver

Address
Alton Way,710
80230 Denver, Colorado, Verenigde Staten

Aurora

Address
East Centretech Parkway,16000
80011 Aurora, Colorado, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: